Luotettavaa luonnonkosmetiikkaa

Muutama päivä sitten mainitsinkin harmitukseni siitä, että luonnonkosmetiikan markkinoinnissa vallitsee melkoinen villilänsi, mutta onneksi sertifikaatit ovat apuna, jos haluaa valita ihan oikeaa luonnonkosmetiikkaa. Tarpeeksi asiaa tutkittuani ja eri nettikauppoja selailtuani löysin Ecco Verden, jonka valikoimissa on valtavasti erilaista luonnonkosmetiikkaa eri valmistajilta ja suurimmalla osalla niistä on vähintään yksi sertifikaatti. Myynnissä on myös tuotteita, joilla ei sertifikaattia ole, mutta ne tuotteet syynätään todella tarkkaan, jotta ne todella täyttävät luonnonkosmetiikan vaatimukset. Ecco Verde siis lupaa tehdä sen, jonka itse koin todella vaikeaksi. Tuotteiden sertifikaatit on merkitty selkeästi ja niistä löytyy heidän sivuilta helposti lisää tietoa.  Mikäli luonnonkosmetiikan suhteen on varovainen, niin suosittelen tutustumaan Ecco Verden sivuihin. Itse ainakin vaikutuin ja koen, että ostoksilla minun ei tarvitse pohtia, että onko tuote oikeaa luonnonkosmetiikkaa vai myydäänkö se vain sellaisena. 

Ecco Verde on Itävaltalainen yritys, mutta heidän tavoitteenaan on palvella ympäri maailmaa ihmisiä heidän omalla kielellään. Suomessa sivusto on siis suomeksi ja myös asiakaspalvelu toimii suomenkielellä. Itseäni ei ole kielipäällä siunattu, joten tämä on itselleni hyvin tärkeää. Asiakaspalvelusta täytyy muutenkin antaa kiitosta. Minusta yrityksestä kertoo aina paljon se, kuinka asiakkaille tai tässä tapauksessa bloggaajalle vastataan. Sain todella ystävällisen vastauksen ja lisäksi aivan upeaa palvelua. Kiitos paljon! 


Pääsin kokeilemaan tuotteita, jotka valittiin omasta toiveestani minun puolestani. Itse olin ehdottanut toisenlaista kasvovoidetta, mutta kertoessani ihostani, minulle vastattiin, että on olemassa itselleni paremmin soveltuvia tuotteita ja antamieni tietojen mukaan saamani paketti koottiin.  Olin kertonut, että ihoni on herkkä ja helposti punoittava, helposti rasvoittuva ja kuitenkin pintakuiva. Kasvoihini tulee edelleen helposti finnejä, mutta kuitenkin myös ikä alkaa tuomaan ryppyjä. En kuitenkaan muistanut mainita ihottumaa, joka on vaivannut huulien ympäristöä sekä poskia jo vaikka kuinka kauan, ja jonka saan kuriin ainoastaan kortisonilla. Näiden tietojen pohjalta minulle siis kasattiin paketti, jota olen testaillut ja jaan nyt kokemukseni tuotteista. 



Sertifioitu luonnonkosmetiikka



Olen puhdistanut kasvoni nyt aamuin iloin DomusOlea Toscanan Anti-Age Misellivedellä, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tykkään misellivesistä, koska niiden käyttö on niin ihanan helppoa. Senkun pyyhkii ihonsa Misellivedellä kostutetulla vanulapulla ja tsädää, valmista. Koin tämän kohdalla kuitenkin melkoisen yllätyksen, sillä ikinä ennen vanulappu ei ole näyttänyt likaiselta ennenkuin nyt. Lähes järkytyin, kuinka likaiset kasvoni olivatkaan. Eron myös tuntee ja näkee ihossa. Se todella tuntuu puhtaalta. Anti-Age Misellivesi sopii kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Puhdistuksen lisäksi se kosteuttaa ja hidastaa ihon vanhenemista.  Jos tykkää käyttää misellivettä, niin suosittelen tätä kokeilemaan. Itse rakastuin tähän tosi paljon! 

Misellivedellä puhdistuksen jälkeen olen levittänyt kasvoilleni, kaulalleni ja dekolteen alueelle BIO: VÉGANE Luomu vihreä tee hoitovoidetta.  Voide sopii herkälle iholle rauhoittaen sitä ja vähentäen punoitusta. Voide tukee ihon luonnollista suojaa ja suojaa sitä ympäristön rasituksilta. Ihon luvataan olevan säteilevä ja terve.

Iho onkin todella pehmeä ja ihanan tuntuinen tämän vuoksi, mutta ainakin minun kasvojeni iho jää melko kiiltäväksi. Itse tykkään enemmän matta-pintaisesta ihosta kasvoilla, mutta HerraMies (joka ei yleensä kommentoi ulkonäöstäni mitään) on nyt sanonut useampaan kertaan, että näytän todella hehkeältä. 



Ecco Verde - luonnonkosmetiikka


Toisena voiteena olen kokeillut  Weledan Hyväätekevää manteli-kosteushoito voidetta, joka sopii herkälle sekaiholle. Voide lievittää ihoärsytystä, harmonisoi ja vakauttaa lipidokerrosta, jonka lisäksi se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämä sopii myös allergiselle ja atoopiselle iholle. Samoin kuin edellisen voiteen kohdalla, iho jää melko kiiltäväksi. Iho kuitenkin tuntuu aivan ihanan pehmeältä ja kiristävä, kirvelevä tunne, josta usein olen kärsinyt, on jäänyt pois kokonaan. Olenkin nyt käyttänyt tätä iltaisin ja aiemmin mainittua voidetta aamuisin. 

En tiedä, mistä näistä kolmesta tuotteesta johtuu, mutta se ihottuma, josta kerroin postauksen alussa, on kadonnut. Olen välillä ollut aivan tuskastunut siihen, että yhtäkkiä iholle nousee pahkuroita, jotka kutisevat ja tuntuu sille, että tekisi mieli raapia iho rikki. Eikä siihen ole auttanut mikään muu kuin kortisonivoide. Tuo ihottuma olikin taas päässyt aika pahaksi, kun hölmöyksissäni kokeilin uudelleen yhtä voidetta, jonka olin jo aiemmin epäillyt aiheuttavan oireita ja pohdin, että uskallanko lähteä uusia tuotteita kokeilemaan ihottuman ollessa niin pahana. Lopulta päättelin, ettei uudet tuotteet ehkä tilannetta pahenna, joten aloitin näitä kokeilemaan ja yllätyin, kun ihottuma katosi! Sitä en osannut odottaa. Voin kertoa, että on melkoisen ihanaa, kun naama ei kutise eikä kihise! Toivotaan, että näin on myös jatkossa. 

Olen huomannut, että silmäni näyttävät nykyään väsyneiltä jatkuvasti. Olikin ihana päästä kokeilemaan 100 % Puren Coffee Bean-silmienympärysvoidetta, joka torjuu tummia silmän alusia ja turvotusta. Se parantaa ihon verenkiertoa ja antaa virkistyneen ilmeen. Voide on todella riittoisa ja kirkastaa selvästi katsetta. Omat silmänaluseni eivät yleensä ole tummat, joten vaalentavasta vaikutuksesta en osaa sanoa mitään. Ihanan tuntuinen joka tapauksessa. Tuoksuu todella vahvasti. Tuoksu ei ole itseasiassa paha, mutta sen voimakkuus on vähän liikaa.



Luonnonkosmetiikka



Pääsin kokeilemaan myös kahta erilaista kangasnaamiota BIO: VÉGANElta.

Luomugoji-kangasnaamio sopii vaativalle iholle hoitaen sitä tehokkaasti. Naamion sisältämät ainesosat suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäisevät ihon vanhenemista. Iho tuntuu naamion jälkeen aivan ihanan pehmeältä ja se on todella säteilevä. 

Luomu vihreä tee-kangasnaamio sopii herkälle iholle. Se vähentää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon suojatoimintoa. Naamion käytön jälkeen iho on tasainen ja pehmeä. 

Molemmat kangasnaamiot antoivat iholle aivan ihanan tunteen ja kasvoja olikin pakko sivellä vähän väliä näiden käytön jälkeen. Ainoa, mikä näissä itseäni vähän harmittaa, on tuo pakkaus. Melko paljon jätettä tulee yhdestä naamiosta. 



Luomu kangasnaamio



Yllättävää ehkä, mutta tykkään käyttää hajuvettä, vaikka olenkin tuoksujen osalta aistiherkkä. Kun löydän sopivan tuoksun, se on jotain aivan mahtavaa! Pääsin kokeilemaan Farfalla Marala Natural Eau de Parfymia, jossa on naisellinen, viettelevä tuoksu.  Olin saanut käsityksen, että luonnonkosmetiikka tuoksujen ongelma on se, että ne katoavat äkkiä iholta. Tämä kuitenkin säilyi todella pitkään, eikä tuoksu alkanut haalistumaan. Tuoksu oli myös todella voimakas. Tästä ei ehkä tule itselleni sitä vuosien luottotuoksua, mutta oikein kiva silloin tällöin käytettynä. Joka tapauksessa totesin, että myös luonnonkosmetiikan hajuvedet voivat olla erittäin hyviä vaihtoehtoja! 




Luonnonkosmetiikka hajuvesi



Muistattekin varmaan, että harmittelin sitäkin, etten ollut löytänyt luonnonkosmetiikka-kalenteria, joka olisi myös kukkaroystävällinen. Koin tänään sen suhteen iloisen yllätyksen, nimittäin sähköpostiin tuli ilmoitus, että Ecco Verdeltä on saatavilla oma kosmetiikka-kalenteri, jonka hintakin on itselleni sopiva. Ihana flunssapäivän super piristys!  Ajattelin, että vinkkaan teillekin, jos joku muukin haluaa luonnonkosmetiikka-kalenterin, joka on oikeasti luonnonkosmetiikkaa, eikä sen vuoksi tarvitse syödä kuukauden ajan pelkkää makaronia ;) 

Kiitos paljon Ecco Verde ihanasta yhteistyöstä! *Postauksessa esiintyneet tuotteet saatu blogiyhteistyönä.


Lopuksi on vielä pakko laittaa kuva sulkaleideistä, jotka olivat kuvaus-assareina. Ihan selvästi ladyt Hipsu ja Fenix tulivat kurkkimaan, että löytyykö heillekin sopivaa kosmetiikkaa. Sori tytöt, nämä tuotteet ovat minun! 




Oliko Ecco Verde Sinulle entuudestaan tuttu yritys ja mikä esitellyistä tuotteista oli Sinusta mielenkiintoisin?

Mukavaa tiistai-iltaa Sinulle <3

27 kommenttia:

  1. Kuulostavat kokeilemisen arvoisilta tuotteilta. Ecco Verde on nimenä tuttu, mutta en ole koskaan sen tuotteita testannut. Hyvää viikon jatkoa koko perheelle!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. Löytyy ihan valtavasti kaikkea ihanaa <3 Mukavaa viikon jatkoa myös teidän poppoolle <3

      Poista
  2. Ihanat kananeidot tutkimassa, olisiko siinä ihonhoitotuotteita kanoillekin :-D
    Weleda on ennestään tuttu, myös nuo ihanat mantelituotteet, olen tainnut kokeilla vähän joka sarjaansa, ne ovat niin ihania. Suosikkejani ovat ehkä ruusu ja kehäkukkatuotteet Weledalta. Tuo mantelivoide kyllä pääsee kokeiluun kirjoittamasi perusteella. Misellivesi kiinnostaa toki myös, ja ihanaa, että mieheltä tuli huomioita ♥
    Mahtava juttu, että ihottuma rauhoittui, toivottavasti pysyvästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fenixiä joutui taas vähän jo hätyyttelemäänkin kauammaksi, kun olisi tullut kokeilu puuhiin. Fenix on niin super seurallinen ja utelias pieni neiti <3
      Weledalta täytyykin kokeilla kehäkukka-tuotteita, sillä yleisesti ottaen tykkään kehäkukasta ihan valtavasti. Suosittelen kyllä mantelivoidetta kokeilemaan, se on tosi ihana! Samoin myös tuota Misellivettä, johon rakastuin kovasti <3
      Kehuja on aina kiva saada ja kun ne ovat harvassa, niin tuntuvat tosi makoisilta, khih :) Toivon myös, ettei ihottuma palaa, sillä se on tosi ärsyttävä (tai sitten minulla on vain tosi pienet murheet).
      Ihanaa keskiviikkoa Siulle Saila <3

      Poista
  3. Nämä tuotteet eivät ole itselleni tuttuja, ehkä joskus kuullut/lukenut jostain, mutten muista ihan tarkkaan. Tuo misellivedellä puhdistaminen kyllä kävi kovasti kiinnostamaan, sitä voisi kokeilla itsekin, kiitos vinkistä! Mukavaa syksynjatkoa! ❤��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivettä suosittelen, sillä se on ihan huippu tuote! Ecco Verden valikoimista löytyy vaikka ja mitä aivan ihanaa <3 Mukavaa syksyn jatkoa myös Sinulle <3

      Poista
  4. Täytyykin tutkia heidän valikoimaa tarkemmin, sen verran mielenkiinto heräsi kyseisiä tuotteita kohtaan :) Itselläkin melko vaativa iho ja hoitotuotteiden valinta on aina melkoista tasapainottelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua! Tuotevalikoiman laajuus on ihan huima <3 Uskon, että löydät itsellesi sopivia tuotteita <3

      Poista
  5. En ole tainnut Ecco Verdestä ennen kuullakaan, en ainakaan muista, mutta vaikuttaa tosi kiinnostavalta ja laajalta nettikaupalta. Täytyy tutustua tarkemmin. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkäsin myös laajasta tuotevalikoimasta luotettavuden lisäksi. Ei ihanat kokeiltavat varmasti lopu kesken <3 Kiva, että löysit uuden kiinnostavan nettikaupan <3

      Poista
  6. Näistä luonnonkosmetiikka asioista on mukava kuulla.
    On todella hyvä, että tuotteet sertifioidaan ja tuotteista on perusteelliset tiedot.
    Kiitos näistä vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että aihe on mieluinen ja kiintoisa <3 Onneksi sertifikaatit ovat tosiaan olemassa ja löytyy helposti hyviä tuote-vaihtoehtoja <3

      Poista
  7. Aivan varmasti luonnon kosmetiikassa on monenlaista "yrittäjää" ja kannattaa olla valppaana! Kiitos kivoista vinkeistä....vaikka sulkaleidejä varmaan harmittaakin vietävästi :). Mukavaa alkavaa talvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tarkkana saa olla, jos haluaa ihan oikeaa luonnonkosmetiikkaa käyttää. Sulkarouvat onneksi leppyivät harmituksestaan rusinoilla :) Mukavaa talven alkua myös Sinulle <3

      Poista
  8. Tuo Weledan tuote on kyllä huippu. Käytössä aina välillä itsellänikin. Pitäisi muuten käydä hankkimassa uusi puteli, kun edellinen vähän aikaa sitten loppui. On mukava tuote etenkin näin syksyllä/talvella. Ihoni tykkää. :)

    VastaaPoista
  9. Oi mitkä assarit sulla! wau 😊Mä en ole Ecco Verdestä ennen kuulutkaan...kiitos esittelystä❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä assarit ovat todella uteliaita ja innokkaita olemaan puuhassa kuin puuhassa mukana :D
      Ecco Verdeen kannattaa tutustua, varmasti löytyy kaikkea ihanaa <3

      Poista
  10. Kuulostaa niin hyviltä tuotteilta ja ihana kun he siellä osasivat valita juuri sinun iholle oikeat tuotteet.
    Ja siis voi noita ladyjä <3
    Ihanaa lakavaa marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiakaspalvelu oli ihan huippua ja meni kyllä valinnat nappiin :) Ihanaa marraskuuta myös Siulle <3

      Poista
  11. Olen kyllä kuullut tästä tuotemerkistä. Itse olen ihan ihastunut misellivesiin, niillä on niin kätevä poistaa meikin tai vaikka vaan viimeistellä ihon puhdistus.
    Ihanaa keskiviikkoa Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivesi toden totta on nerokas keksintö <3 Ihanaa marraskuuta Sinulle Outiseni <3

      Poista
  12. Tyttäreni on perehtynyt hyvinkin luonnonkosmetiikkaan ja bongannut siltä saralta ne aidosti orgaaniset tuotteet, joita sitten vinkkaa mullekin. Pitääpä vinkata näistä hänellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikassa riittää perehdyttävää. Ihana, että vinkkailee aina Sinullekin hyviä tuotteita <3

      Poista
  13. Farfallan luomuparfyymit on ihania! Olen tilaillut niitä maahantuojan omasta nettikaupasta Suomessa, missä palvelu myös on huippua ja ystävällistä. Mun herkälle iholle Farfallan voiteet ja luomuöljyt on olleet pelastus. Hyvää kesää sulle ja kanasille! <3
    https://www.farfalla.fi/tuoteryhma/788864

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!