Mukavaa laskiaista ja Martalta terveisiä!

Martta on saanut ihasteluja Facebookissa ja Instagramissa, joten laitetaan myös tänne Martan talviset terveiset. Ilmeestä ehkä näkee, mitä mieltä Martta talvesta on...MaatiaiskanaMartta ei ilahtunut tästä ulkoilusta ollenkaan ja uskoisin tuon takana olevan läjän olevan Martan kannanotto talvesta. Tähän ajatukseen ei tietenkään vaikuta omat mielipiteeni ollenkaan! 


Maatiaiskana Martta


Lotta tuli kanalan ovelta katsomaan, miltä ulkona näyttää ja totesi samantien, että palaa takaisin lämpimään. Milla ei suostunut tulemaan lähellekkään ovea. Martta-paran kannoin ulos, mutta lahjoin tyttöä rusinoilla koko muutaman minuutin ulkoilun ajan. Rusinat ovat meidän kanarouvien suurta herkkua! Kuvasin videonkin, mutta sen julkaisen vähän myöhemmin. Tosiaan, montaa minuuttia emme ulkoilleet, kun Martta ei selvästi asiasta nauttinut ollenkaan. Toivotaan, että pian kevät saapuu ja kanaset pääsevät ulkoilemaan. 


Martta


Tänään on laskiaissunnuntai, joten ihanaa laskiaista Sinulle! Onko teillä laskiaisperinteitä? Meillä syödään laskiaisen aikoihin kertaalleen laskiaispullia, muttei välttämättä juuri laskiaissunnuntaina tai -tiistaina. Vähän riippuen siitä, milloin keritään tekemään ja milloin maistuu. 

Toivottavasti viikonloppusi on ollut mukava ja jatkuukin kivana.  Me pääsimme HerraMiehen kanssa nauttimaan kahden keskisestä ajasta. Perjantaina vein Taikan mummolaan ja eilen kävimme tytön kotiin hakemassa. Teki kyllä taas niin hyvää hetken aikaa olla ihan vain kahdestaan. Saunoa kaikessa rauhassa ja nukkua kunnon yöunet! Eilen Taika kyllä näyttikin mieltään koko illan ajan niin reilusti, että nollaaminen vähän haihtui. Noh, vielä tulee aika, jolloin en muista 3-vuotiaan uhmailijan kiukkukohtausten voimaa ja muistelen haikeana, kuinka ihanaa oli, kun lapset olivat pieniä.  Onneksi iltaan mahtui monta hyvää ja suloistakin hetkeä. 

Eilen Minäkö keski-ikäinen?-blogin Tiia postaili siitä, mikä ärsyttää somemaailmasta ja mainitsi, että kävijämääristä hän huomaa, että samat ihmiset käyvät blogissa useaan kertaan esimerkiksi lukemassa kommentiensa vastauksen. Tätä olen itse joskus ajatellut, että kuinka monet käyvät katsomassa, onko heidän kommenttiin vastattu. Itse vastaan jokaiseen kommenttiin, koska  ilahdun jokaisesta viestistä todella paljon ja tietenkin haluan niihin myös vastata. Enhän jätä vastaamatta siihenkään, jos oikeassa elämässä joku minulle puhuu, joten miksi jättäisin täällä? Mutta tähän viitaten; käytkö sinä katsomassa, onko juuri sinun kommenttiin vastattu? En tarkoita ainoastaan omaa blogiani, vaan ihan ylipäätään.  Itse aina välillä käyn katsomassa vastauksen, koska koen, että siitä bloggailun yksi mahtava puoli, eli vastavuoroisuus syntyy. Jos jossakin blogissa kommenteihin ei ikinä vastata tai bloggaaja ei tule minun blogiini kommentoimaan mitään, ei vastavuoroisuutta mielestäni ole. Juuri tämän vastavuoroisuuden vuoksi osasta bloggareista on tullut itselleni ihan kavereita, joiden kuulumisia odotan aina innolla. 

Tiian postauksen pointti ei tietenkään ollut juuri tuo kommenttien lukeminen, vaan huijarit, jotka ostavat itselleen seuraajia instagramiin. Tästä hienona aasin siltana; en halua ostaa seuraajia, mutta ilahdun kovasti, mikäli seuraat blogiani myös Instagramissa klik klik ja/tai Facebookissa klik klik ja/tai YouTubessa.Saintpaulia eli santtu

Ihanaa laskiaista Sinulle <3 

86 kommenttia:

 1. Käyn usein lukemassa vastauksia kommentteihini, mutta välillä toki tulee unohdettua. Oikeastaan toivoisin Bloggeriin toimintoa, joka laittaisi ilmoituksen sähköpostiin kun kommenttiini on vastattu. Ainoa sen tyylinen toiminto on nyt tuo "ilmoita", mutta se kun laittaa ilmoituksen kaikista muidenkin laittamista uusista kommenteista, niin ei ole niin ihan sellainen mitä toivoisin. Laskiaisen kunniaksi ei ole mitään erityisempiä suunnitelmia. Mukavaa laskiaista Sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen toiminto olisi kyllä tosi hyvä ja näppärä! Pitäisi ehkä laittaa toivetta tuollaisesta :) Kiitos <3

   Poista
 2. Kanseltahan paleltuu jalat, kun kengät puuttuu...seiso nyt itse paljainjaloin hangessa kuvattavana ja saat palkaksi vain rusinoita :D Hymyilisitkö silloin??? ;D
  Ihana kananen, ilme todellakin kertoo kaiken!!!

  Tuohon kommentointiin, itse en aina käy katsomassa miten on vastattu, koska yksinkertaisesti unohdan välillä ;) Ja tietysti riippuu mitä ja miten olen kommentoinut...
  Oman blogien kommentteihin kyllä vastaan aina, en ehkä nykyään ehdi heti, mutta aina kun ehdin. Kerta päivään yritän vähintään käydä kommenttikentät läpi. Toisten blogeja luen, mutta en aina kommentoi, yleensä ihan vain laiskuuttani, koska kun luen kännyn kautta, niin nakkisormilla kirjoittaminen on niin turhauttavaa ;D
  Itse en yhtään kaipaa kakaroiden pikkulapsi aikaa, vaikka hauskaa sekin oli. Nyt heistä on enempi seuraa ja 'apua' ja kommunikointi on paljon helpompaa vaikka teini-ikä tuo omat haasteet ;)

  Mukavaa laskiaista, juuri tein pullataikinan kohoamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa tuolla munanetissä itsekkin sanoin, että enpä taitaisi mennä ilman kenkiä tuonne hankeen :D Voisi olla hymy vähän hyytyneen oloinen ;)
   Aina ei kerkiä kommentoimaan, vaikka kuinka olisi hyvä postaus. Itse myös olen laiska puhelimella kommentteja kirjoittamaan :D
   Oih, teillä on tuoretta pullaa. Hjam!

   Poista
 3. Toisinaan käyn katsomassa vastauksia ja jos on oikein kiinnostava aihe ollut, niin käyn myös lukemassa jälkeen päin toistenkin kommentteja :)

  Oikein ihanaa laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on totta, että joistakin aiheista on kiva käydä myös muiden kommentit lukemassa :)
   Kiitos <3

   Poista
 4. Vaikka Martta ei niin talvesta perusta, niin on hän komea poseeratessaan hangessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välitän kehut käydessäni tyttöjä moikkaamassa :) <3

   Poista
 5. Täällä vasta selvittiin Runebergin tortuista, joten laskiaispullia tuskin ihan heti syntyy.
  Käyn aika harvakseltaan kattomassa kommenttieni vastauksia, mut joskus kuitenkin. Aihe on ehkä ollu mielenkiintonen, tai olen kysyny jotain, mihin toivon vastausta. Miäkii oon miettiny, että ois kiva saada joku ilmotus, että on saanu vastauksen.
  Vastavuoroisuus on tosiaan se bloggaamisen suola, mut silti se tärkein juttu minulle on se, että kasaan itelleni tietoja tekemistäni käsitöistä. Palailen niihin usein vuosienkin jälkeen ettimään, montako silmukkaa tässä alottamassani sukkamallissa tms. olikaan järkeää laittaa. Tykkään myös listata erilaisia asioita.
  Nyt kun lapset on aikuisia, niin tunnustan kaipaavani joskus sitä pienten lasten aikaa. Toisaalta on ihanaa, kun voi tehä asioita rauhassa, esim. aamuinen töihinlähtö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, että myös se asioiden taltioiminen on tämän harrastuksen hyvä puoli. Ihana jälkikäteen lukea itsekkin niitä postauksia.
   Voisin kuvitella, että itsekkin tulen kaipaamaan tätä aikaa, vaikka kieltämättä ajoittain nyt olen kyllästynyt kamaliin lelu röykkiöihin ja tilanpuutteeseen ja kiukutteluun :D Ilona ja Juliakaan eivät olleet isoja, kun aloin kaivata vauva-aikaa vaikka olin ajatellut, että ei koskaan enää :D Niin se vaan aika kultaa muistot!

   Poista
 6. Mukava laskiaista myös sinne!
  Ihania talvisia poseerauksia Martalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kerron Martalle terveiset, kun käyn tyttöjä katsomassa :)

   Poista
 7. voi Marttaa:)

  Vastavuoroisuus on minusta blogeissa tosi tärkeää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta on aikamoisen ihana ja persoonallinen tapaus <3
   Vastavuoroisuus tekee tästä harrastuksesta tosi mukavaa :)

   Poista
 8. Ihana Martta♥
  Täytyy myötää, että aika harvoin tulee käytyä katsomassa vastauksia, mutta aina, joskus innostun käymään..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martan puolesta kiitoksia :)
   Itsekkään en aina käy kommenttien vastauksia katsomassa, mutta aina joskus. Riippuu vähän aiheestakin :)

   Poista
 9. Ihana Martta. Kiitos samoin hyvää laskiaissunnuntaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta on minustakin aikamoisen upea tyyppi :) Kiitos laskiaistoivotuksista(kin) <3

   Poista
 10. Meillä syödään laskiaissunnuntaina Runebergin kakkua. Runebergin torttuja on syöty jo monta viikkoa. Nyt ostettiin kakku ja ehkä sitä riittää vielä laskiaistiistaillekin.
  Odotellaan kovasti kevättä, että Marttakin pääsee oikeasti nauttimaan ulkoilusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runerbergin tortut ja kakku on herkullista ja kelpaa oikein hyvin laskiaiseksikin :)
   Voin niin kuvitella kanasten riemun, kun pääsee herkuttelemaan jälleen ruoholla ja matosilla :)

   Poista
 11. Ihana Martta-kana... ettei se nyt kovin paleltuisi.
  Mukavaa laskiasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi varpaissa tuntua vähän kurjalle tuo hanki. Jotkut kanaset tykkäävät kovastikkin ulkoilla talvella :) Jänniä persoonallisuuksia nämä kanat! Kiitos, ihanaa laskiaista myös Sinulle :)

   Poista
 12. Martta on symppis, pojantytär on samanniminen:) Aina en ehdi kommentoimeen mielenkiintoisia blogeja, ja älypuhelimella en sitä tee. Kommentit ovat vuorovaikutusta parhaimmillaan. Kelkkamäkeen on tästä lähdettävä Jymyn kanssa. Liukasta laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta- alkaakin olemaan melko harvinainen nimi nuoremmilla :) Älypuhelimella kommentointi tosiaan on jotenkin hankalan ja hitaan oloista :) Hauskaa pulkkamäkeilyä teille. Jymylle rapsuja <3

   Poista
 13. Suloinen on Martta...ja ymmärrän kyllä nuo terveiset, en minäkään niin pakkasista välitä:) Minustakin on kiva vastata jos joku blogiini viestiä laittaa, niitä viestejä onkin tosi mukava lukea! Välillä käyn lukemassa onko blogin pitäjä vastannut, varsinkin silloin jos olen kysynyt jotain..olen kyllä sellainen hömelö etten aina muista mitä olen missäkin edes kirjoittanut:) Kyllä laskiaisena pitää aina yksi pulla saada! Leppoisaa laskiaissunnuntaita 😍👋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen kommentti ilahduttaa kovasti <3 Sie olet kyllä niin ihanan aktiivinen kommentoija, ettei ihme, ettet kaikkia voi muistaa <3 Mukavaa laskiaista myös teille <3

   Poista
 14. Ihan hyvä oli Martankin käydä välillä tarkistamassa, onko se kesä vielä kaukana. Suloinen Martta :)
  Itse käyn tarkistamassa jos muistan, mutta jos olen kommentoinut paljon, ei tietenkään voi aina kaikkea muistaa. Sanoit juuri osuvasti, että kun elävässä elämässä puhutellaan, vastataan aina. Miksei siis täälläkin.
  Laskiaispullat jäi tekemättä, kun ei ole vieraitakaan tulossa, paitsi minä kyllä söisin vaikka itsekseni kaikki - ukkeli saisi yhden :D No ei ..
  Mukavaa laskiaissunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kujelluksesta päätellen kesään on Martankin mielestä vielä aivan liian pitkä aika!
   Ei millään voi kaikkia muistaakkaan, en itsekkään muista :D
   Mies sentään saisi yhden pullan, khih :D Vai siis tarkoittiko tuo No ei, että ei saisi edes yhtä? *virnistää*
   Mukavaa laskiaista myös teille <3

   Poista
 15. Voi, Marttaa, kun ei ulkoilu huvittaisi. Onneksi kohta ilmat lämpeävät ja sitten on kiva ulkona käpsötellä.
  Ystävälläni oli kanssa kanoja ja aika vekkuleita kyllä olivat.
  Laskiaispullilla täälläkin herkuteltu!
  Mukavaa sunnuntaita sinnekkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä tosiaan enää kauan ole, kun kanasetkin pääset kunnolla ulkoilemaan. Ihana ajatus <3
   Kanat ovat kyllä melkoisen hauskoja persoonia <3
   Ihanaa uutta viikkoa Sinulle :)

   Poista
 16. Martta ♥Ei noilla räpylöillä taida oikein tarjeta! Laskiaispullat on täälläkin syöty ja vielä ajatteln lenkille lähteä ettei kerma tartu kylkiin kii ;) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tuosta, ettei kerma tartu kylkiin kii-lauseesta mieleen, että HerraMies kutsui yksi-ilta minua kunnon kermaleivokseksi... Kovasti ihmetteli, kun en ollut kauhean mielissäni. Hihitytti kyllä :D
   Ihanaa uutta viikkoa Sinulle <3

   Poista
 17. Tämä oli kyllä kiinnostava postaus . Minä käyn aina lukemassa edellisen kommenttini vastauksen . Ja vastaan itse aina jokaiseen kommenttiin. Arvostan todella niitä ketä ottaa kantaa ja vastaa. Luen mielenkiinnolla myös nämä kommentit . Hyvää sunnuntaita .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Välillä ihan harmittaa, kun ei kerkiä heti vastaamaan kommentteihin. Etenkin iltavuorossa ollessa ei kerkiä vastaamaan ja iltasella kotiin päästyä en enää jaksa. Silloin aina tämä vastaaminen vähän kestää, kuten nytkin.
   Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

   Poista
 18. Ei kai sitten ole kanan varpaat suunniteltu lumikeleille! Ymmärrän hyvin, ettei talvi huvita! Ei se oikeastaan minuakaan! Kevättä vaan äkkiä! Muistaakseni Fazerin laskiaispullat ovat hyviä! Sellaiset ostan huomenna, sillä kahdelle ei viitsi itse leipoa! Jos joku kysyy jotain, niin yritän muistaa vastata blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, olen ihan samaa mieltä keväästä :D
   Hyvä tietää, että Fazerin laskiaispullat ovat hyviä. Itse alan tulemaan flunssaan, niin voipi olla, että ostopullilla mennään tänä vuonna. Yleensähän olen kyllä reipas ja paistan itse (ne valmiit pakaste)pullat. Khih :D

   Poista
 19. Martta parka, varpaat palelee. Sievä kananen! Vastaan kommentteihin -ennemmin tai myöhemmin. Mukavaa laskiaista! Tiia puhui postauksessaan niin asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martalle pitäisi tehdä talvitöppöset :) Tiialla kyllä usein on erittäin hyviä pointteja kirjoituksissaan :)
   Mukavaa uutta viikkoa :)

   Poista
 20. Hauska kannanotto Martalta talvisäähän! :D
  Olen täysin samaa mieltä kanssasi, että kyllä kommentteihin vastaaminen ja kommentoijien omissa blogissa kommentoiminen on se juttu näissä blogeissa yleensäkin.Kanssakäyminen.Minäkin vastaan aina jokaiselle kommenttiin.Tylsää olisi postailla,jos kukaan ei kommentoisi ja kertoisi mielipidettään ja asiaan liittyviä omia kokemuksiaan.Yleensä käyn kurkkaamassa vastauksen edelliseen kommenttiini seuraavalla kerralla uuden postauksen yhteydessä. Joskus oikein mielenkiintoisiin aiheisiin erikseenkin.Kaikki postaukset eivät tietenkään kiinnosta kaikkia, enkä itsekään aina kommentoi,kun ei oikein ole sanottavaakaan asiaan.Mutta tästä blogiyhteisöön kuulumisesta kyllä tykkään.
  Mukavaa laskiaissunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan on kyllä postauksia, joihin ei tiedä, mitä kommentoisi ja joskus jääkin kommentoimatta kokonaan. Itse kuitenkin yritän kommentoida, ellei sitten ole (olevinaan) kauhea kiirus ja härdelli. Blogiystävyys on ihana juttu <3 Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 21. Voi Marttaa, eipä taida vielä päästä kuopsuttamaan maata♥

  Kivat kuvat!

  Mukavaa laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei kuopsututtanut Marttaa ollenkaan. Minun pieni herkkä-kananen <3
   Mukavaa uutta viikkoa. Kerkisin eilen pikaisesti kommentit lukemaan, mutta vastaaminen jäi nyt aamuun. Laskiainen meni liukkaasti töissä :D

   Poista
 22. Martan ilme on paljon puhuva, kevät saisi tulla nopeasti.

  VastaaPoista
 23. Eihän se taida tuo kananen ihan talvilintu olla... ymmärtää, jos palelee:) On niin paljon mukavia blogeja, joihin tulee kommentoitua ja oman blogin kommentteihin ilman muuta vastaillaan. Mutta myöskään ei aika riitä mitenkään käydä uudestaan katsomassa, onko minun kommentteihin vastattu, jos ei sitten ole kyseessä jokin asia, mistä ehdottomasti toivoisi saavan vastauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen lueskellut, että monilla on katettuja alueita kanojen talviulkoiluun. Pakkanen ei siis häiritse, mutta eivät tykkää lumesta. Tosin, on niitäkin kanoja, jotka piutpaut välittänyt lumesta ja tarpovat hangessa :D
   Totta tuo, ei kaikkia pysty käymään katsomassa. Itsekin käyn jos on ollut jotakin mieleenpainuvaa aiheena tai sitten olen kysynyt jotain :)

   Poista
 24. Kiitos Martan terveisistä:)Yritän kommentoida niiden blogeja joita seuraan ja jotka vastavuoroisesti joskus käyvät myös kommentoimassa omaani.Uskon, että jokainen bloggaaja on kommenteista iloinen, kertoohan se siitä, että postaus on herättänyt jollakin tasolla mielipiteen, ajatuksen tai tunnevyöryn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, juuri noin. Joskus tulee huikattua ihan vain tervehdyksetkin, jos oma pää lyö ihan tyhjää :D

   Poista
 25. Voi apua miten sympaattinen Martta! :) Itse käytän toisinaan tuota "Ilmoita!-toimintoa ja toisinaan, jos olen kommentissani kysynyt jotakin, saatan käydä kurkkaamassa, olisiko siihen vastattu. Muuten en ehdi/muista käydä katsomassa, onko kommenttiin reagoitu. Kanssakäyminen ja vuorovaikutus on kyllä bloggaamisessa tärkeää, kiireiden vuoksi oman blogin kommentteihin vastaamisessa on vain ollut nyt tosi paljon viivettä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämäntilanteetkin vaihtelevat ja silloin ei välttämättä aina kerkeä vastaamaan, ainakaan heti. Ja tämäkin on ihan ok <3
   Tuo ilmoita toiminto olisi kyllä hyvä saada valinnan mukaan koskemaan myös ainoastaan omaa kommenttia. Etenkin sellaisten blogien kohdalle, joihin kommentoidaan paljon :D

   Poista
 26. Martta näyttää kyllä aivan ihastuttavalta kanarouvalta, terkut martalle ja kiitokset kaikille kanarouville jotka takaavat minun joka aamuisen munakkaan <3
  Silloin käyn katsomassa kommenttini vastauksen jos olen kysynyt jotain eli odotan siihen vastausta. Muuten harvemmin seuraan bloggaajan vastausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat ovat kyllä melkoisen mahtavia tyyppejä ja voi mikä taito tuo muniminen onkaan. Minäkin aina kiitän kanoja, kun käyn munia hakemassa :D
   Kaikkia vastauksia ei kyllä pysty seurailemaan. Aika on kuitenkin melko rajallista :)

   Poista
 27. Moi. Aika söpöläinen. Blogi jossa on paljon kommentteja, ei kyllä kannata kaikkiin vastata. Ei siinä minusta ole mitään väärää. Jokainen toimii parhaaksi katsomalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta tosiaan on aika söpis tyyppi :) Tuokin on ihan totta. Voisi mennä useita tunteja viikon aikana vastailuihin, mikäli kommentteja on todella paljon!

   Poista
 28. Voi pikku kanasta, kyllä se kevät vielä tulee! :) Ja kyllä mie käyn vastauksia lukemassa, en tietenkään aina mutta usein. Ja tykkään siitä, että blogin pitäjä vastailee edes välillä, koska muuten tulee sellainen olo, että miksi kommentoida, jos ei lukijaa huomioida millään lailla. Siksi myös itelle on tärkeää vastata lukijoiden kommentteihin. :) Kohdatuksi tuleminen on tärkeää, blogimaailmassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se kevät hiipii :)
   Ajattelinkin sinua juuri tässä lähipäivinä, että mitähän kuuluuu :) Toivottavasti opiskelut edelleen maittavat :)
   Totta, kohdatuksi tuleminen on todella tärkeää <3 Ihanaa uutta viikkoa Sinulle!

   Poista
 29. Voi Marttaa kun talvi ei oikein maistu .. enkä yhtään ihmettele ;D
  Mielenkiintoinen tuo blogien kommentteihin vastaaminen/seuraaminen ja se on parasta koko touhussa,että saa olla vuorovaikutuksessa
  muiden bloggaajien kanssa.Yritän aina vastata ja käyn katsomassa jos kerkiän onko kommenttiin reagoitu.Ihmisten elämäntilanteet on erilaisia ja aina ei kerkiä tai voi seurata kaikkia vaikka haluaisikin.
  Mukavaa laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ihmettele talven maistumattomuutta ;) Kevättä kehiin vain :D
   Totta on, että elämäntilanteet vaihtelevat eri ihmisillä ja eri hetkinä ja silloin jonkin asian on aina jäätävä vähemmälle. Blogimaailmastakin löytyy sitten ne tyypit, joista tulee enemmän kavereita kuin toisista, vaikka kaikkien blogeista yhtälailla pitäisikin :)
   Mukavaa uutta viikkoa <3

   Poista
 30. Martta-parka. On syytäkin välillä vähän protestoida.

  Käyn aina silloin tällöin katsomassa olisiko kommenttiini kommentoitu ja joskus on saatu aikaiseksi oikein hedelmällisiä keskusteluja. Minä vielä instagramin kanssa harjoittelen, jotenkin on mulle vähän vieras tapa viestitellä. Onneksi siellä on blogituttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, en taitaisi itsekkään viihtyä varpaat paljaana hangessa. Tai no, oli se kyllä muksuna ihan hauskaa :D
   Minä myös olen instan kanssa ihan harjoittelija. Oppia ikä kaikki <3

   Poista
 31. Kiitos ihanista Martan kuvista <3
  Minä käyn aina lukemassa oman kommenttini vastauksen ja itse pyrin aina vastaamaan meidän blogimme kommentteihin. Vuorovaikutusta <3 Minulle on tärkeää kuulla lukijoidemme ajatuksia <3
  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta on kyllä jo lähes blogin maskotti :D Tuo vuorovaikutus tosiaan on tärkeää. Samalla myös oppii tuntemaan sen ihmisen, joka blogia kirjoittaa ja vastaavasti sen ihmisen, joka blogia lukee :) Parhautta <3 Ihanaa uutta viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 32. Martta on NIIN... Olet tosiaan kohtelias, kun aina vastaat. Jotkut eivät vastaa koskaan. Heidät olenkin jättänyt ihan rauhaan. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ihan harmittaa, kun menee jonkin aikaakin ennenkuin kerkiän vastaamaan. Kuitenkin itselleni on tärkeää, että lukijat ja kommentoijat tietävät minun arvostavan heitä ja tottakai haluan vastata saamiini viesteihin <3 Mukavaa uutta viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 33. Martta on kaunis ja jotenkin myös ylväs. <3

  Juu siis ei ole varmuutta, vain päätelmää, kun sivulataukset ovat n. 3,5 kertaa isommat, kuin uniikit, niin siitä voisi päätellä, että ihmiset tulevat myös lukemaan mitä heille vastataan. :)

  Jos kommntoin jotain tähdellistä, tulen katsomaan mitä minulle vastataan, mutta jos enemmän niitä näitä, niin en tule enää takaisin katsomaan miten vastaillaan ja jo ihan ajanpuutteen vuoksi.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Martta on upea <3 Hyvin oman arvon tunteva rouva :)
   Aina ei varmaankaan kukaan kerkiä kaikkia kommenttiensa vastauksia lukemaan, etenkin jos kommentoi useisiin blogeihin, mutta on aiheita, joihin tulee käyty kurkkaamassa vastaus :D
   Ihanaa uutta viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 34. Olipa hauska tieto että kanat tykkäävät rusinoista. Ilmankos on niin kauniin ruskea 😀

  Kiireisillä viikoilla en ehdi käydä katsomassa mitä kommentteihini on vastattu ihan joka blogissa, mutta kaikkiin itse saamiini pyrin aina vastaamaan. Kamala ajatus että on saattanut epähuomiossa joskus joku jäädä väliin. Toivottavasti ei käy niin.

  Sellaisia kommenttivastauksia en jaksa käydä katsomassa jotka tuppavat olemaan tyyliä "kiitos kommentista" 🙂 kun tähän klikkailuunkin kuluu sähköä ja aikaa.

  Kun nyt kommentit tulivat puheeksi niin saisinkohan sinun kauttasi terkut ystävällesi (Kaijalle?) jonka blogiin en yrityksistäni huolimatta ole päässyt kommentoimaan. Häneltä oli se kiva postaus jossa kävitte yhteisellä matkalla.

  Kanoja on mainiota nähdä. Lisää näitä kiitos 🐔🐔🐔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusinat tosiaan ovat meidän tyttöjen suurta herkkua. Niillä tulee aina lahjottua sulkarouvia <3
   Voin toki terveisesi Kirstille välittää <3
   Kanalassa kanojen kuvaaminen on niin haastavaa, että sen takia kanojen kuvia on talven aikana ollut todella vähän. Kunhan saan tytöt ulos, niin sitten kana postauksetkin lisääntyvät :D Martta on kyllä ihanan paljon kerännyt ihailuja. Eilen hänelle niistä sanoinkin ja annoin rusinoita. Oli hyvin tyytyväisen näköinen kana <3 :)

   Poista
 35. Kyllä minä useimmiten käyn katsomassa, mitä kommenttiin on vastattu. Erityisesti jos kysyn jotain. Toki välillä arkikiireet painavat päälle ja silloin aivan kaikkeen ei aika riitä. Minuakin muuten hieman nauratti tuo rusina-asia. Eipä olisi tullut mieleen, että kanat tykkäävät niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekkaan ei olisi tullut rusina-asia mieleen, ellen olisi munanetistä siitä lukenut :D Yllätyin kuinka innokkaita rusinan syöjiä kanat ovat. Mutta toisaalta, ei ole kanankaan suu tuohesta ja rusinathan ovat ihania, hjam :)
   Toki elämän tilanteet vaihtelevat ja se näkyy bloggaamisessa. Ja niin saa näkyäkkin :)
   Mukavaa uutta viikkoa :)

   Poista
 36. Kiva postaus, kiitos Martan terveisistä. Kyllä minäkin pyrin vastailemaan kommentteihin, onhan se toki jo kohteliastakin. Valitettavasti joskus aikataulut vaikeuttavat välitöntä vastaamista. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla <3 Minäkään en aina heti kerkeä vastaaamaan ja välillä se ihan harmittaa. Pyrin kuitenkin kaikkiin jossakin vaiheessa vastaamaan, mahdollisimman pian :)
   Mukavaa uutta viikoa myös Sinulle <3

   Poista
 37. Ihana Martta!
  Vastaan aina blogissani kommentteihin.
  Heti, kun vaan ehdin.
  Käyn myös muiden blogeissa lukemassa onko kommenttiini vastattu.
  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta on kyllä melkoisen söpis :D
   Aina ei heti kerkiä vastaamaan ja se on kyllä ihan ymmärrettävää :) Mukavaa alkanutta viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 38. Ihqu ilme eka kuvassa.
  Jossain vaiheessa tulee käytyä katsomassa vastaukset, toki joskus myös unohtuu.

  VastaaPoista
 39. Ihania kuvia Marttasta! Mukavaa laskiaistiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta on kyllä niin suloinen tyyppi <3 Ihanaa viikon jatkoa Sinulle <3

   Poista
 40. Ihana Martta!! <3 Aina pyrin vastaamaan blogissani kommentteihin ja usein tulee myös käytyä katsomassa, onko omana kommenttiin vastattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta on kerännyt ihanan ihailija-joukon <3 Khih :)
   Vuorovaikutus on bloggaamisen suola <3 ja sokeri <3

   Poista
 41. Voi miten julma emäntä olet, kun veit Martan hankeen :) Ihan oikein että Martta protestoi läjällä! Lapsuuskodissani meillä oli kanoja, jotka olivat vapaana pihapiirissä. Arvaa vaan kuinka monesti varpaanväleissä sanoi lits! Hyvää huomista ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kyllä hyvitellä rusinoilla, mutta totta, täysin ansaittu mielen ilmaisu 😊 Voin hyvin kuvitella nämä litslits hetket 😉 Kiitos, ihanaa ystävänpäivää myös sinulle ❤

   Poista
 42. Oih ja voih kuinka itselläni on ikävä kanoja! ♥ Vein viime syyskuussa kanat uuteen kotiin, kun sain niistä vuoden verran hirveitä astmaoireita. Sinnittelin ja sinnittelin, mutta lopulta oli pakko luovuttaa. Elämä on siitä asti tuntunut niin tyhjältä ilman kanasia. Erityisesti kun tulee kesä, eikä ole kotkottajat sipsuttelemassa pitkin pihaa. Olen vakavasti harkinnut kesäkanoja, koska kesällä pärjäsin aivan huomattavasti paremmin kuin talviaikaan. Kanat, kanat, niin ihania on...♪♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mie voin niin kuvitella, muten surullinen olet! Ompas tosi kurja tilanne! Kesällä varmasti on helpompi, kun ei tarvitse olla pienissä sisätiloissa kanojen kanssa, kun taas talvella sitä on mahdotonta välttää. Toivottavasti kesäkana-haaveesi toteutuu <3 Kanat on kyllä tosi symppiksiä tyyppejä <3

   Poista
 43. Martta on liikuttava ! <3

  Olen täysin samaa mieltä: kun minulle puhutaan, vastaan. Sama asia kirjoitettaessa, kuten blogin kommenttiosioissa. Nuoruudessani kirjeiden kirjoittelu oli yksi harrastuksistani. Kirjeisiin kommentointiin, niissä keskusteltiin ja niiden kautta vaihdettiin kuulumisia. Olen jotenkin ajatellut, että blogikommentoinnit ajavat saman asia, vaikkakin suppeammassa mittakaavassa. Minä vastaan joka kommenttiin omassa blogissani, koska olen niin lapsellisen onnellinen siitä, että joku kirjoittaa blogini postauksiin ja on ylipäätänsä lukenut ajatuksiani. Kun itse kommentoin jonkun blogiin, totta kai käyn katsomassa vastauksen. Ja jos on aihetta, vastaan vielä lisää. Se on sitä vastavuoroisuutta, keskustelua, kanssakäymistä toisen ihmisen kanssa, vaikkakin sähköisessä muodossa. Ja vaikka se ei olekaan naamat vastakkain käytävää keskustelua, on se silti sosiaalista toimintaa, jota ei sovi vähätellä. Tämä on minun mielipiteeni nopeasti ja tiivistettynä sanottuna. Taidanpa itsekin pureutua tähän aiheeseen omassa blogissani.

  Ihanaa loppuviikkoa teille ja terveisiä kanoille ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martta tosiaan on aika ihana tyyppi <3 Kerron huomenna terveiset <3
   vastavuoroisuus ja ajatusten vaihto on tämän homman suola ja sokeri. Toisinaan on ihana, kun herää kunnon keskustelu jonkun kanssa blogin kommenteissa <3 ihan kuin kaverin kanssa juttelisi :)
   Voih, kirjeiden saaminen oli niin ihanaa! Se tunne, kun postilaatikossa olikin kirje ystävältä, niin oli tosi mahtava <3
   Ihanaa viikonlopun jatkoa myös Sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!