HUIPPU ARVONTA puutarhureille; Strong 12 kasvihuone Akirolta!

Ostimme viime kesänä oman Strong kasvihuoneemme Akirolta, joka on pieni perheyritys Leppäkorvessa. Akiro myy kasvihuoneita, kennolevyjä ja kasvihuonetarvikkeita, joiden lisäksi heiltä saa ostettua ikkunoiden ja ovien asennuspalveluita. Kasvihuoneiden osalta ei valinnanvara lopu kesken, vaan jokaiselle kasvihuonetta haaveilevalle löytyy varmasti oma unelma-kasvihuone. Akirolta löytyy kaiken kokoisia kaarikasvihuoneita (4 - 30 neliöisiä) , tuotantokasvihuoneita ja kerta kaikkisen upeita kupolimallisia kasvihuoneita ja kauniita lasikasvihuoneita. Niinkuin sanottu, jokaiselle löytyy varmasti se oma unelmien täyttymys.

Minun unelmani täyttyi viime kesänä, kun tilasimme Strong 18 kasvihuoneen, jonka supervoima piilee talven ja sään kestävyydessä. Kuinka moni on törmännyt siihen, että kasvihuone romahtaa lumen painosta tai kesämyrskyssä kasvihuone lentää taivanhan tuuliin? Itse monia puutarha ryhmiä seuranneena olen lukenut näistä aika paljon. Strong´issa näitä pelkoja ei todellakaan ole. Tutkitusti kasvihuone kestää 180 kilon lumipainon neliötä kohden, joka on jo todella paljon! Myöskään kasvihuone ei tuulen mukana lennä yhtään mihinkään. Kasvihuoneen runko on sinkittyä terästä, joka on siis kestävää ja kennolevyt ovat iskunkestäviä ja UV-suojattuja. Kasvihuonetta varten ei tarvitse tehdä erillisiä perustuksia, vaan T:n-malliset maa-ankkurit kaivetaan maansisään. Vastaavasti kasvihuoneen voi perustaa harkkojen päälle, jolloin kasvihuoneeseen tulee lisää korkeutta. Meillä maa-ankkurit kaivettiin maahan. 

Strong-kasvihuoneissa on molemmissa päissä tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut, joten tuuletus on helppoa. Ovet ovat sen verran leveät, että niistä pääsee kulkemaan myös kottikärryjen kanssa. Lisävarusteena on saatavilla automaattisia kattoikkunoita, jotka aukeavat ja sulkeutuvat lämpötilan mukaan. 

Me kasasimme HerraMiehen kanssa kahdestaan tämän kasvihuoneen, eikä kummallakaan ollut aikaisempaa kokemusta kasvihuoneen kasaamisesta. HerraMies on muuten kyllä paljon rakennellut kaikkea, joten ihan peukalo keskellä kämmentä ei oltu. Myönnettäköön, että kasaaminen ei ollut ihan helppo projekti ja välillä oli usko koetuksella, mutta silti, reilussa kahdessa viikossa oman kasvihuoneemme kasasimme ja olimme ihan äärimmäisen tyytyväisiä! Ohjeet ovat melko selkeät, joiden lisäksi kävimme Akiron sivuilta katsomassa lisäkuvia. Strong-kasvihuoneista löytyy nimittäin paljon kuvia, joista monet ovat hyvin yksityiskohtaisia ja niistä näkee, miltä minkäkin kohdan pitää näyttää valmiina. Näistä kuvista ehdottomasti plussaa Akirolle!

Käytössä kasvihuone on nyt siis ollut vajaan yhden kasvukauden; lämpöä kertyy hyvin, mutta tuulettaminen on tosi helppoa, joten liian kuumaksi kasvihuone ei päässyt. Lämpö pysyi kasvihuoneessa syksyllä myöhään ja osa ehkä muistaakin, kun kerroin, että vuoden vaihteessa kasvihuoneessa oli täysin sula maa ja persiljat olivat täydessä kukoistuksessaan. Söimme tuolloin myös viimeiset porkkanat, jotka olivat kasvihuoneessa. Pihalla kyllä lunta ja pakkasta riitti. Itse olen ollut tosi tyytyväinen hankintaamme ja odotan ihan valtavasti alkavaa kasvukautta.  Kasvihuoneen toimitus oli myös tosi nopeaa ja ostokokemus kaikin puolin erittäin miellyttävä!  Joten, kun sain Akirolta viestiä ja ehdotuksen yhteistyöstä, niin lähdin siihen mukaan todella mielelläni. 

Olenkin pariin kertaan vinkkaillut arvonnasta, joka saa sukat pyörimään jaloissa! Arvonnan palkintona on siis Strong 12m² kasvihuone kotiin toimitettuna (Manner-Suomeen). Kasvihuoneen mitat ovat 3 x 4 metriä ja korkeutta on reilu 2 metriä. Kennolevyt (4 mm) ovat valmiiksi oikeaan kokoon sahattuja. Paketin mukana on suomenkieliset kasaus ohjeet. Kuvassa näkyvät viljelypenkin reunukset eivät kuulu pakettiin, mutta niitä pystyy Akirolta tilaamaan.


Strong 12. Kuva Akiro.fi-sivustolta

Lue arvonnan säännöt huolellisesti, koska arpojen lukumäärä tarkistetaan ennen arvonnan suorittamista.  

Voit osallistua arvontaan olemalla Maatiaiskanasen Elämää-blogin lukija (tai liittymällä nyt lukijaksi Lukijat-kohdasta LUE-laatikkoa klikkaamalla) JA kertomalla, mikä Akiron sivuilla oleva kasvihuone on sinun suosikkisi. Kaarikasvihuoneet löydät täältä, tuotantokasvihuoneet täältä ja Middleider-, Kupoli- ja Sun-kasvihuoneet täältä. 

Lisäarpoja voit saada seuraavin tavoin:
- Tykkää ja/tai kommentoi Akiron facebook-sivulla olevaa kilpailupäivitystä.
- Tykkää Maatiaiskanasen Elämää-facebook sivuilla olevasta kilpailupäivityksestä ja kommentoi sitä. Voit vaikka kertoa, mitä kasvattaisit, mikäli olet se onnekas voittaja :) Kyseinen päivitys on sivun alussa. 
- Tykkää Maatiaiskanasen Elämää-blogista Instagramissa olevasta kilpailukuvasta. Kiva olisi jos tägäisit siihen myös kavereitasi.
- Jaa kilpailua kavereillesi. Kerro, miten olet kilpailua jakanut eteenpäin. 

Voit siis osallistua jopa viidellä (5) arvalla! Kerro kommentissasi täällä blogin puolella, kuinka monella arvalla osallistut ja jätä s.postiosoitteesi, jotta tavoitan sinut, jos voitto osuu kohdalle! 

Arvonta-aika on 12.3 - 8.4. Voittajan julkaisen 9.4. Facebook eikä instagram ole mukana arvonnassa, eivätkä ole missään vastuussa kilpailuun liittyvissä seikoissa. 

Kiitos yhteistyöstä Akiro Oy!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Onnea voittajalle, eli Linnealle <3
PIHAPIIRI-messuille liput voittivat Sirkku ja Marja-Liisa. Siemen arvonnan onnekas oli Anja-Riitta. Onnea voittajille! Laitatteko miulle osoitteenne, niin saan liput postiin.

654 kommenttia:

 1. Omaa silmää miellyttää Eco Strong.Mahtuisi kivasti kaikki chilit, kurkut, paprikat, tomaatit ja ananaskirsikat sinne :)

  VastaaPoista
 2. Sirius on mun suosikki , tomaattien ja muiden "tyyppien" lisälsi laittaisin sinne korituolin jossa voisin kavikupin kanssa katsella kun tyypit kasvaa.... Osallistun 4llä arvalla , instassa en vielä mukana

  VastaaPoista
 3. Minusta tämä mikä on esillä on kivan näppärä! Ja jos arpaonni suosii tämä olisi upea lahja isälleni hänen täytettyään täysiä vuosia, kova hinku vielä puutarhahommiin ja onneksi asuu siellä Suomessa.
  Neljällä arvalla olen mukana ja tulen tänne sitten tarkistamaan, kun muutenkin täällä blogissasi käyn.

  VastaaPoista
 4. Oho mikä arvonta! Sukat pyöri ja lensi jalasta! :D Kasvihuoneista tämä arvottavana oleva olisi omaan tarpeeseen oikein hyvä :)
  Neljällä arvalla mukana!
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hyvä arvonta! Kasvihuone Sirius 13m2 on nätti. Ja tämä yksi arpa riittää :)

  VastaaPoista
 6. Aiwan uskomaton arvontapalkinto! <3 Oma lemppari Akirolta on Farmer 5 metriä leveänä mallina. Jos voittaisin Strongin, kasvattaisin siinä pitkään haluamiani viinirypäleitä, jotka on minulla aina menehtyneet avomaalla jo ekan talven aikana. :P
  Osallistun 4 arvalla, koska Instassa en ole, koska se näemmä vaatisi FB sovellusalustan käyttöönoton. :)

  VastaaPoista
 7. Oikein mahtava arvonta! Minua miellyttää tällä hetkellä pienehkö kupolikasvihuone, olisi lisänä omalle kymmenen neliön kasvihuoneelle. Sinne voiis laittaa pöydän ja tuolin ja se olisi kesällä pyhitetty vain kukkasille :)
  Olen mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 8. Kasvihuone strong 12neliöö olisi sopivan kokoinen. Hieno arvonta ja innolla mukana yhdellä arvalla lukijana Bloggerin kautta. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana yhdellä arvalla. Kupoli kasvihuone on hauska.

  VastaaPoista
 10. Oooh ❤ Olis aovan täydellinen kakkos- kasvari pihaan kurkuille ja viinirypäleille! Kolmella arvalla mukana. jinsi7@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Oho..no eipä ollut ihme että ne sukat pyörii jalassa, onhan huippuihana arvonta! Tuo kasvihuone sun näytti kivalta, mukana ollaan 3.lla:) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 12. Voi kun olen niin tumpelo että en tähän ole päässyt edes kommenttia jättämään. Akirosta ja maatiaiskanasta tykätty, täytyy vielä tsekata joku kommentti että on julkinen, yleensä on kavereille jaettu. Ja kasvihuonetta (kunnollista) vaille siis olen. kaarinasotka@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mahtavan huikee palkinto! Akiron ja Maatiaiskanasen elämää face sivuista tykätty ja instassa kans seuranta päällä.
  mervinaskartelut@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Oi, tuo 13 neliön Sirius olisi ihana, mutta vaatisi pienen lottovoiton tällä hetkellä ;) Arvonnassa oleva Strong 12 riittäisi ihan hyvin. T: Merja

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana! Eco strong 18 m2 olisi minun suosikkini tällä hetkellä. Omani on 6m2, joten tilaa kaivattaisiin lisää.

  VastaaPoista
 16. nämä kasvihuoneet ovat parhaita...kilpailussa mukana ehdottomasti

  VastaaPoista
 17. Sirius olis kyllä komee ilmestys mun pihalla. Toivottavasti joku mun neljästä arvasta nappaa uuden huushollin taimille.

  VastaaPoista
 18. Noita Nuoli-kasvareita ollaan Beiben kanssa katseltu ja sellainen varmaan jossain vaiheessa hankitaan. Voitettiin tai ei! Kahdella mukana, käyn vielä tägäämässä Instaan pari tyyppiä!
  rakkauttajamaanantimia@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Anja-Riitta Kangasvieri12. maaliskuuta 2018 klo 9.45

  Sun kasvihuone Herkules on suosikkini ja yritin osallistua ainakin 3 arvalla :-D anja.kangasvieri@gmail.com. Toivottavasti onni suosii ja oisin tään huitsin hienon kasvarin uusi omistaja. Taimet jo kasvamassa (yli 300 kpl kaikenlaista ja kasvarin tila loppuuuuuu <3

  VastaaPoista
 20. Tyylikäs kasvihuone, minulla olisi sille jo paikkakin varattuna. Ainakin kaksi arpaa mulle!


  VastaaPoista
 21. Keväällä alkaa pihatyöt uudisrakennuskohteessa ja vihdoinkin pääsen laittamaan omaa kasvimaata. Kasvihuone olis kiva, sinne tomaattia, kurkkua ja vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, edellinen oli siis minun, vastaan Käyttäjänä Katharina

   Poista
 22. Sirius olis aika bueno.
  Oma kasvi huone on ollut haaveissa jo pitkään, olisi niin ihana voittaa sellanen.
  mari.ruokonen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Nuoli 10 olisi unelmien täyttymys 😍

  VastaaPoista
 24. En tiedä mihin mun kommentit katoaa, tämä kasvihuone on suosikki ja kolme arpaa. minnililjendal@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Sirius tai sun Herkules ois ehkä ne eniten miellyttävät nuista kasvihuoneista 🤔 mut toisaalta ihan mikä vaan 😅 omasta kasvihuoneessa haaveillut jo jonkun vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella arvalla mukana 😊 jenni.saastamoinen@gmail.com

   Poista
 26. Sirius13 on kyllä kaunis! Jeenuz84@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Huippu arvonta! Sun kasvihuoneista Herkules miellyttää silmää eniten. Mukana 3:lla arvalla. anumari.niemi@gmail.com

  VastaaPoista
 28. 13 neliöinen Sirius on mun suosikki. Siinä olisi hienoa kasvatella tomaatteja :) Viidellä arvalla olen mukana arvonnassa, satu.loskin@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tuollainen Sirius oli upea❤️❤️❤️Sinne pääsisi jo taimella olevat kurkut ja paprikat sitten kasvamaan.Saattaisimpas vesimeloniakin kokeilla jos kasvihuone olisi 🤔

  VastaaPoista
 30. Suosikkini on juuri tuo palkintona oleva 😍 Mukana 5 arvalla 🎟 tanjakaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Apua, en osaa päättää! 😂 Kupolit on nätin näköisiä, mutta kaarikasvihuone Eco Strong 12 on käytännöllisin ja luultavasti nopein pystyttää. Se on myös sopivan kokoinen omakoyitalon pihaan, ei liian pieni eikä suuri. 😊
  Meiltä löytyy yksi itsetehty lasinen, joka on enemmän huvimaja kuin kasvihuone, joten käytännöllisempi ja toimivampi ratkaisu olisi kennolevyistä koostuva. Myöskään kasvien kastelu ei tuota niin suurta ongelmaa kennolevyllisessä huoneessa, kuin paljon puuta sisältävässä lasimajassa - sen kanssa saa olla turhankin varovainen, ettei mätäne koko hökkeli. 😊

  piparkakkutalon.akka@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Oi mikä mahtava arvonta! Mukana viidellä arvalla :) Suosikkini on Sun128. Se on sopivan kokoinen (ei liian iso, ei liian pieni) ja tyylikäs. Juuri sellainen josta haaveilen.

  VastaaPoista
 34. Mittleider 15,2m2 olisi suosikkini, sopii tyyliltään meidän pihalle.

  VastaaPoista
 35. Sirius13m2 on i h a n a! Osallistun viidellä arvalla ja sp-osoitteeni on salla.hanninen[at]gmail.com

  VastaaPoista
 36. Oooh, mikä arvonta! Kiva, kun kävit blogissani kommentoimassa ja löysin sinut! Mulla on 18 vuotta vanha lasinen kasvihuone, jonka runko on jo pahasti vääntynyt ja lasit napsahtelevat rikki. Olisipa hienoa voittaa tällainen kasvihuone! Ainakin 3 arpaa olisi nyt hankkimassa :) Olen omalla nimelläni sun facen ja instan sivuilla :)

  Ostin muuten mökille vuosia sitten 18 m2 kasvihuoneen eräältä toimittajalta, jonka nimeä en viitsi julkaista. Seuraavana talvena lumikuorma oli vääntänyt alumiiniset rakenteet rusetilla, enkä yhtään kasvukautta saanut kasvihuonetta käyttää. Nykyään paikkailen niillä ylimääräisiksi jääneillä kennolevyillä tuon lasikasvihuoneen rikkoutuneita ruutuja.

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana onneen luottaen, toivoen :) Sun128 olisi haave

  VastaaPoista
 38. Ompas monta hyvää vaihtoehtoa. TÄytyykin perehtyä tarkemmin vielä. Sun Herkules 18,3m2 olis ihan unelma mutta joku Strong-versiokin kävis. Minuun saa yhteyden fb:n kautta. En laita julkisesti spostiani tähän

  VastaaPoista
 39. Kasvihuone Sirius olis aika tyylikäs... Mukana arvonnassa 4:llä arvalla. niina.laukkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Upea arvonta! Mukana kahella arvalla.

  VastaaPoista
 41. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 42. Ihania kasvareita! :) Meidän vanha alkaa olla jo tiensä päässä, levyt on rikki tai lentänyt taivaan tuuliin :( Joten olis mahtavaa saada uusi ja tilava. Kaarikasvihuone Eco Strong 12 tuntuisi käytännöllisimmältä. Viidellä arvalla osallistuisin. tupsu.koponen(at)gmail.com KIITOS <3

  VastaaPoista
 43. Wau, kyllä ois mahtava tuollainen. ❤

  VastaaPoista
 44. Sirius 13m2 olisi upea, siellä voisi kasvattaa vaikka viinirypäleitäkin, kun korkeutta on riittävästi. Neljällä arvalla mukana arvonnassa luomansuu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kasvihuone Saturn 11,5 m2. Oijoi, miten ihana! Entinen muovihuone vetelee viimeisiään ja uusi kasvihuone haaveena. Etenkin kun tomaatin siementen kylvöaika taas lähestyy, ilman itsekasvatettuja tomaatteja kesä ei ole oikea kesä. :)

  VastaaPoista
 46. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 47. Eco strong. Tarve olis uusia kasvihuone, kun jää pieneksi. Kolmella arvalla. annina.paivaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Tuo SATURN 11,5 miellyttää eniten silmää. Kolmella arvalla osallistun :) kaisa.huuhtanen@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Sirius 13m2 on tosi hieno !��⚘������

  VastaaPoista
 50. Eco strong olis tosi hieno ! Yrttejä ja tomaatteja, munakoisoa jne,,,,,

  VastaaPoista
 51. Viinirypäleitä tuolla kasvattaisin. Olen mukana 3:lla arvalla.
  -Manna

  VastaaPoista
 52. on upea palkinto.kovasti haaveillut kasvihuoneesta.sellainen n.15m2 missä saisin kokeilla vihannestarhurina oloa :) esim. tuo kuvassa oleva strong12 olis ihan unelma.

  VastaaPoista
 53. Sirius näyttää hienolta, kahdella arvalla osallistun

  VastaaPoista
 54. Ehdottoman ihana ois Sirius 13 m², mutta olipahan vaikeata päättää! Arvonnassa mukana kahdella arvalla (akiro oy tykkäys fb:ssä).

  VastaaPoista
 55. Iso Mittleider olisi unelma! Toivottavasti onni suosii.

  VastaaPoista
 56. Viinirypäleitä ja palhon muuta.
  Viidellä mukana

  VastaaPoista
 57. Hei, kaikki ovat ihania,saturn miellyttää eniten. Yksi arpa riittää, kiitos.

  VastaaPoista
 58. Nyt on kyllä kova arvonta , niin olis kyllä nam voitto , pitkään haaveena kasvihuone kun edellinen rysähti lumen painosta �� 4 mukana �� pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 59. Akiron Nuoli on ollut pitkään mun haaveissa! Jaana janskur@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Suosikkini on Sun 11.9.
  Osallistun 4 arvalla.
  tuija.peura@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Eco Strong tai Kaari, kolmella mukana arvonnassa ja sposti renita_mattsson@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Mahtava kasvihuone mitä olen aina haaveillut !!

  VastaaPoista
 63. Arvontaan osallistun minäja suosikki on Nuoli.

  VastaaPoista
 64. Strong 24m2 vaikuttaa sopivalta minulle mutta nämä eco strong kasvihuoneetkin vaikuttaa todella hyvän oloisiltä. Arvottava tulisi kyllä todella tarpeen kun edellisen kasvihuoneen tuhosi myrsky. jalonen.sonja@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Oma suosikkini on Kaarikasvihuone Stong. Osallistun arvontaan ainakin 3 arvalla. hallikainen.jh@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Eco strong ois ihana. Kahdella arvalla osallistun. Nuoremmalla tytöllä on todettu laaja-alainen autistikirjoon kuuluva kehitysvamma ja hän on kiinnostunut kaikesta vihreästä. Hänen kanssaan kasvattaisin kasvihuoneessa mm.tomaattia, paprikaa,kurkkua, munakoisoa, chiliä ja vesimelonia.
  terhi.k@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Onpas komea palkinto arvonnassa! Wau! Liityin lukijaksi blogiisi ja tägäsin kavereita instassa joten olen mukana kahdella arvalla. Puntaroin kahden kasvihuoneen välillä, mutta päädyin tähän strong 12-kasvihuoneeseen. Se on sellainen normaaliin kasvatteluun sopivan kokoinen ja kestävä. Isompikin olis kiva, mutta en tiedä mahtuisko isompi enää pihaan! ;D

  VastaaPoista
 68. Nyt pääsisin toteuttamaan haaveeni yrttitarhasta! Sirius olisi ihanteellinen tuulisella pihalla.
  Neljällä arvalla mukana.
  tazantar@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 70. Kaarikasvihuone olis kiva tai joku sun-malliston huone

  VastaaPoista
 71. Mimiluumutomaatteja ja herneitä kasvattaisin ☺��

  VastaaPoista
 72. String 12 olis juuri sopivan kokoinen! Kahdella arvalla mukana (Insta)

  VastaaPoista
 73. Strong ja optima vaikuttavat erinomaisilta, tärkeintähän on, että kasvihuone on kestävä säässä kuin säässä! Kolmella arvalla osallistun, s-posti scizor87@hotmail.com . Hih, olen aina haaveillut omasta kasvihuoneesta! <3

  VastaaPoista
 74. Arvonnassa haluan olla myös mukana. Suosikkini on kupolikasvihuone

  VastaaPoista
 75. Autoimme syksyllä kaveria kasaamaan Nuoli-kasvihuoneen niin tällainen pitäisi kyllä saada itsekkin, niin tukeva ja toimiva ratkaisu! Mukana kolmella arvalla (Maatiaiskanasen sivu tykkäys ja kommentti FB:ssä ja Akiron sivu tykättynä myös).

  VastaaPoista
 76. Jotenkin tuo Sirius-kasvihuone pisti heti silmään, ihana <3 Se jotenkin heti erottui edukseen ja musta runko oli tosi hyvän näköinen. Vaikka siistejä ja kauniita näkyivät toki olevan kaikki muutkin vaihtoehdot!

  Osallistun arvontaan neljällä arvalla, tämänpäiväisestä blogipäivityksestä löytyy linkkivinkki blogiisi ja tähän arvontaan! :)
  http://riippumattomammaksi.blogspot.fi/2018/03/munarivari-ja-muita-kuulumisia-kanalasta.html

  VastaaPoista
 77. Tulisi toisen kasvihuoneen kaveriksi lisäämään hyötykasvit ja viiniköynnöksen viljelyä.maikkiantttonen@ gmail.com osallistun 3 arvalla kisaanne.

  VastaaPoista
 78. Kyllä miun silmää miellyttää eniten Sun Herkules, kokoa 18,3 m2! Ohjeitasi noudatin ja neljä arpaa sain kasaan, instaa en käytä eli se jäi. Ja voitosta voi ilmoittaa anne.s.tuomela@gmail.com =D

  VastaaPoista
 79. Oooo❤ mukana yhdellä arvalla! Ja strong olisi suosikki! ooutimakela@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Wau olisipas kertakaikkisen mahtava voittaa. Monta vuotta haaveillu ja kerran meinasin saadakin kasvihuoneen vanhoista ikkunoista, mutta mies oli pihan siivoilu innoissaan kasannut nekin ikkunat kaatopaikkakuormaan ja sinnehän ne sitten päätyivät :/ Voitosta voi ilmoittaa siis kirsihau@suomi24.fi

  VastaaPoista
 81. Strongia olen itsekin katsonut ja se olisi budjetille sopiva, jos siis olisi nyt budjettia :-)(nyt just ei koska kolmen teinin yh-mami ja menoja just nyt mopokorttiin yms.)
  Mutta siis toimiva ja kauniisti suunniteltu ja tietty tuo 18m2 olisi hulppea mutta 12m2 riittää kyllä. Herkules olisi unelmien täyttymys, aah! Olisi se mikä tahansa niin varmasti saisin niihin mahtumaan kaikki eri lajikkeiden tomaattien taimet ja kiwiköynnöksen. Olen mukana 5 arvalla, jei!

  VastaaPoista
 82. Herkules Naseby Green olisi unelma. Mutta tuo 12 neliötä kelpaisi tottakai ensihätiin ;) Neljällä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 83. EcoStrong olisi juuri meidän käyttöön sopiva. Mukana kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 84. Tämä sopisi niin meidän mökille. Saisi laittaa kaikkea ihanaa hedelmää ja vihannesta, marjoista puhumattakaan :) Leivon paljon, joten olisi ihana poimia omasta maasta raaka-aineet kakkuihin ja herkkuihin.
  3 arvalla mukana
  leivontanurkka@wippies.fi

  VastaaPoista
 85. Ensiksi sydämelliset onnittelut aivan loistavan yhteistyökumppanin saamisesta. Ajattelin ensin, ettei kannata edes osallistua hurjan suosion saaneeseen arvontaan, mutta sittenkin mukana neljällä arvalla.

  VastaaPoista
 86. Wau! Tuo suurempi kupolikasvihuone olisi kivannäköinen, tosin puutarhaan mahtuisi suurempikin kaarikasvihuone! Tomaatteja, kurkkuja ja chilejä siellä kasvattelisin!

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 87. SUN128 miellyttää omaa silmää ja siinä kasvattaisin kurkkua, paprikaa, tomaattia ja chilejä ja ehkä jotain muutakin 😊

  VastaaPoista
 88. No oispa hienoo kasvari. Mahtuis muutakin kuin pari kurkkua ja tomaattia. Laajentaisin kasvatusta viinirypäleisiin ja persikoihin, ainakin.

  VastaaPoista
 89. Sirius miellytti eniten silmää. Itselläni ei vielä kasvihuonetta ole, mutta haaveissa olisi. 5 arpaa.
  -Iina Hulkko iina.hulkko@gmail.com.

  VastaaPoista
 90. Siis wau.
  KASVIHUONE ECO STRONG 30 M² olis mahtis.

  VastaaPoista
 91. Kasvihuone SUN Hercules <3 Mutta arvontayksilökin tottakai kelpaisi! Mukana kolmella arvalla, jos en toisin myöhemmin mainitse (instapäivityksiä en ehdi nyt selailemaan kesken työpäivän ;) )

  VastaaPoista
 92. Neljällä arvalla osallistuisin, en osannut täkätä tonne instaan,en osaa sitä käyttää mut seuraamaan kyllä alan sitäkin että 4 ja puoli arpaa=) tää olis todellakin unelma juttu saada,mutta onni ratkaisee=) zenka31@gmail.com hymy terv. Niina

  VastaaPoista
 93. Strong 12m² kasvihuone ois meille oikein sopiva! Olen mukana arvonnassa viidellä arvalla. linnea.sorvari@suomi24.fi

  VastaaPoista
 94. Tulevaisuudeuuden haaveissa strong 30 neliötä tai jopa jokin tuotantokasvihuoneista. Tällä hetkellä en kasvihuonetta omista joten tästä olisi upeaa aloittaa... 3 arpaa. sini.annunen@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Kasvihuone Farmer 4,2 17,64 m², olisi lumien katolta tippumisen vuoksi loistava.
  Kolmella arvalla olen mukana kasvihuonearvonnassa (instaa en osaa käyttää, niin sen jätän pois).
  mari.pajunen@meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 96. Delta olisi kaunein kasvihuone :) .

  VastaaPoista
 97. Aivan mahtava yhteistyökumppani ja arvonta !
  Kasvihuoneesta olen haaveillut jo jonkin aikaa ja Saturn 11,5 olisi juuri täydellinen, vaikka pihallemme mahtuisi isompikin ;-) Nyt odotan lumien sulamista ja kesää !!! Taidanpa lähteä katsastamaan mitä kaikkea sitä voisi jo alkaa istutella.
  4 arvalla osallistuin ja toivon että tärppää.
  m.gyllenberg@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa Saturnilla ja palkintona olevalla Strongilla ei juurikaan ole kokoeroa, eli Strong käy vallan mainiosti !

   Poista
 98. Sirius olisi unelma. Kolmella arvalla mukana

  VastaaPoista
 99. Neljällä arvalla mukana eli kaikki muut paitsi jakaminen👍 Tuo pienempi farmer olis aika päheä mutta ihan mahtava tämä strong myös. Firma on meidän kylällä joten tuttu on ja ehkäpä tuolta joskus meillekin kasvari tilataan, ellei nyt onni suosi arvonnassa😉

  VastaaPoista
 100. Kasvihuone Sirius on mun mielestä suloinen <3 Ja mukana kolmella lisäarvalla. Olispa kerrankin onnea :) sanna_tuomainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Jaanna Birgitta Kamula12. maaliskuuta 2018 klo 12.37

  Kyllä tuo strong 12m2 istuis meijän pihalle. Tomati ja kurkut muuttas sinne�� papprikat myös.

  VastaaPoista
 102. Sirius. Näin vuosia sitten Englannissa tämän muotoisen kasvihuoneen. Siinä oli vanhoista tiilistä 4 kerrosta kivijalkaa ja se oli niin kaunis! Astuin sinne hartaasti kuin kirkkoon ja unelma jäi elämään! Kolmella arvalla mukana! hanna.teittinen@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Sirius 13 sinne perustaisin itselleni teetuokiotilan ja kukkia sekä jotain herkkua, viiniköynnös olisi kiva. Mansikoita, mustikoita ja vadelmaa. Niitä saanut ruukuissaei pääse leviämään liikaa

  VastaaPoista
 104. Mielelläni osallistun ja kahdella arvalla eli maatiaiskanan tykkäämisellä ja jako facebookissa. Mieleisin kasvihuone on tietenkin KASVIHUONE SUN-HERKULES 18,3 m² koska on iso ja upean näköinen.

  VastaaPoista
 105. Strong 30 niin mahtuisi ainakin kaikki mahdollinen :) neljällä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 106. Kupolikasvihuone sopis meidän mökin pihaan kuin nenä päähän. Ainakin paprikoita ja rypäleitä laittaisin sinne kasvamaan.
  miinaalma@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Sirius 13m2 olis nätti ja passeli omaan pihaan.

  VastaaPoista
 108. Juurikin tuo Strong kasvihuone! :)
  4 arpaa, kiitos. :)
  Terv. Jelena
  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Mukana arvonnassa! Taimet on itseasiassa jo tilattu ja siemeniä ostettu. Ainut tärkeä vielä puuttuu eli kasvihuone 😂. Kasvihuoneessa hommia odottelee lapsetkin! Herkkuja sieltä odottaa perheen lisäksi kanat ja puput 🐰🐔🐓 arvontakuvan kasvihuone ois tässä kohdalla sopiva, unelmissa https://akiro.fi/tuote/kasvihuone-eco-strong-24-m2/. Mukana 5 arvalla. werdynen@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Sirius 13m2 olisi juuri passeli meidän uudelle mökille

  VastaaPoista
 111. strong 13 mökille. 4 arvan mukanaolo

  VastaaPoista
 112. Kupolihuone on kyllä suosikkini, mutta ei pöllömpi tuo Siriuskaan. :) Kaarimalliseen kasvihuoneeseen laittaisin Maurin Makeaa ja karhunvatukkaa kasvamaan. 2 arpaa.

  VastaaPoista
 113. Sirius 12 sopisi meidän pihaan, enpä tiennytkään noista kasvihuoneista mitään vaikka nyt keväällä olemme sellaista hankkimassa jostain ja vaihtoehtoja olemme googlailleet. Ihana myös törmätä uuteen kivaan blogiin :)

  VastaaPoista
 114. Juurikin tätä arvonnan kasvihuonetta ollaan haikailtu, olisi meille just passeli. Mukana ollaan 4 arvalla!

  VastaaPoista
 115. Niin mukana ja kaikki käy (y)
  jaana.malkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Strong 12 ois juuri hyvä. Erilaisia Tomaatteja, kurkkuja ja chilejä ainaki. Käsittääkseni 5 arvalla mukana

  VastaaPoista
 117. Arvonnan kasvihuone olisi ihan hyvä. Tomaattia ja kurkkua kasvatan vanhassa kasvihuoneessa, jotain muuta sopisi uuteen kasvariin.

  VastaaPoista
 118. Hieno ja jännittävä arvonta! Kaikki kaarikasvihuoneet ovat mieleisiä, mutta ehkä joku Strong-malleista olisi meille sopiva. Ja jos oikein laskin, 3 arpaa osallistuu täältä? ��

  VastaaPoista
 119. Minulle käy kyllä noista mikä vaan, mitä isompi sen parempi. Yhteen nurkkaan jättäisin tilan korituolille ja pikkupöydälle, ois ihana istuskella siellä iltaisin <3 Ilman Instagramia sai kolme arpaa, vai mitensemeni?

  VastaaPoista
 120. Kupolikasvihuone on oma suosikkini :)

  VastaaPoista
 121. 4 arpaa! Kaikki muut paitsi facebook-jako.

  Mikäli voitto osuisi kohdalle, soisin uuden kasvihuoneen vanhemmilleni. Isä etenkin on innokas tomaattien ja kurkkujen kasvihuonekasvattaja.
  Malleista omaa silmää miellyttävät eniten Sirius ja Sun. :)

  VastaaPoista
 122. Lemppari on KASVIHUONE SIRIUS 13 M² joka on vaan niin kaunis! Kaarikasvihuone kylläkin käytännöllisin minulla :) Ja mukana olen 4 arvalla. (rryynis@gmail.com)

  VastaaPoista
 123. Herkules on oma suosikkini kasvihuoneista!

  VastaaPoista
 124. Kyllähän se Betta 30m2 olisi suosikki kokonsa puolesta :) Olen erittäin innokas kasvimaan kuopsuttaja ja kädet isketään multaan jo vähän ennen kuin maa sulaa. Kasvihuonetta meiltä ei löydy vaikka sellaista olen haaveillut jo vuosia. Osallistun 3 arvalla. piia.kuusniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Minua miellyttää kasvihuone Sirius 13 neliötä. Kaunistus ja komistus pihalla. Voisi kasvattaa vihannekset ja kukkien taimet, mutta jos ei ehtisi touhuamaan puutarhassa tai kasvihuoneessa, voisi tässä komistuksessa viettää vapaa-aikaa ja istuksella ihan muuten vaan. Mukana arvonnassa viidellä arvalla.

  VastaaPoista
 126. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 127. Kupolikasvihuone olisi ihana ❤️ Järven rannalla voisi kasvien keskellä katsella järveä tomaattien tuoksussa ☺️ Pari arpaa ainakin tuli.

  VastaaPoista
 128. Ihana arvonta!
  Sirius kasvihuone olisi valintani, jos voittaisin.
  Mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 129. Kai sinne kaikki arvat tuli. S.o. reijaea@gmail.com.

  VastaaPoista
 130. Sirius malli olisi unelmien täyttymys mutta kaikki mallit kelpaa.
  Mukana 4 arvalla.

  VastaaPoista
 131. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 132. Middleider on jännän mallinen ja varmasti toimiva. Sellainen , mahdollisimman suuri tietysti olisi suosikkini 😁

  VastaaPoista
 133. Sirius suosikki ja neljällä arvalla osallistun. Saara_kenig@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Mukana kait neljällä arvalla. Kaikki kaari mallit on hienoja,kelpaisi mikä vaan.

  VastaaPoista
 135. Tuo Strong 12 olisi varmastikin ihan sopiva näin ensi alkuun, vaikka nuo Nuoli kasvihuoneet mielyttää enempi silmääni. Kasvihuoneeseen tulisi muutamaa eri lajia kirsikkatomatteja, paprikaa, chiliä ja kurkkua meinasin nyt kokeilla ensimmäistä kertaa. :) Jos nyt ihan oikein osasin seurata ohjeita, niin neljä arpaa tuli, kun Instagramia minulla ei ole käytössä. Ilmoituksen voitosta voit lähettää osoitteeseen inka.kuusinen@gmail.com . Kiitos! :)

  VastaaPoista
 136. Mahtava palkinto. Huoneista mieleisin olisi Eko Strong 30 neliöä. Siinä olis tilaa kasvatella erilaisia tomaatteja, chilejä, paprikoita , kirsikkatomaattia yms. Laskin että 4 arvalla osallistuisin.
  sarilehtonen.sl@gmail.com

  VastaaPoista
 137. 4 arvalla osallistun kasvihuonekilpailuun

  VastaaPoista
 138. Sun Herkules 18,3 olisi unelmakasvihuone!

  VastaaPoista
 139. Kovasti olisi kyseinen kasvihuone Strong 12 minulle mieluinen ja sopivan kokoinen. Olen mukana 2 arvalla

  VastaaPoista
 140. wau,olisipa kasvihuone,minusta tulisi onnellinen kokeilija😍Jokin ei jättikokpa,sellainen sopiva,minun kokoinen😉

  VastaaPoista
 141. Strong 12 olisi varmaan sopiva! Osallistun arvontaan

  VastaaPoista
 142. Mukana arvonnassa neljällä arvalla. Eko strong 30 olis ihana. Sinne mahtuisi oleskeluryhmäkin.
  T. Liisa
  liisavottone@luukku.com

  VastaaPoista
 143. Voi kun söpöjä! Tommonen pikkunen kupolikasvihuone ois sopivan erikoinen. :) Siinä ois naapureilla ihmettelemistä.
  Yhdellä arvalla osallistun (lukija), koska uskon onnen osuvan kohilleen silläkin, jos se on tullakseen. Peukut pystyyn kuitenkin.

  VastaaPoista
 144. Ulkonäöllisesti viehättää kaksi erilaista kasvihuonetta. Mieluisin on sirius ja toisena viehättää erilaisuudellaan kupolikasvihuone. Mukana arvonnassa maksimi arvoin.

  VastaaPoista
 145. Strong 12 tai Sun 128 olisivat ihania keskeneräisen hyötypuutarhan tyhjällä tontilla, joka on kasvihuonetta varten jätetty. �� Mukana olen kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 146. Sun-Herkules olisi ihana ja sille löytyisi paikka meidän pihalta vaikka heti (kunhan lumet ovat sulaneet). Sen verran näytti olevan hintaa, ettei taida ikinä meidän pihaan sellasita tulla. Vaan unelmia pihaan mahtuu enemmänkin. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 147. Kupolikasvihuone 4,5m on ehdoton suosikki. Miin kaunis että itkettää! Kasvihuone omaan pihaan olisi unelmien täyttymys. Kaikki arvat käytössä!

  nana.simola@yahoo.com

  VastaaPoista
 148. Sirius olisi kyllä ihana tuohon pihalle. Siinä voisi sateisenakin päivänä istua ja nauttia olostaan. Kolmella arvalla olen mukana. niina.hallikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Ainakin 2 arvalla osallistuin, minulla ei ole koskaan ollut kasvihuonetta, tuo arvonnassa oleva kasvihuone olisi huippua saada,kasvattaisin siellä kaikkea mahdollista.

  VastaaPoista
 150. Kasvihuone Strong 12 m² 6mm:n kennolla olisi meille ihan super. Sillä venyisi kasvatuskausi täällä tuulisella ja suojattomalla tontilla niin keväästä kuin syksystäkin. Käyttöä löytyisi niin kesäkukkien kuin hyötykasvien kasvatukseen. Nytkin kotona on jo kuisti ja olohuoneen ikkunan edus vallattuna.

  VastaaPoista
 151. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 152. Kupolikasvihuone 4,5m olisi superihana! Kahdella arvalla tavoittelen voittoa :-)

  VastaaPoista
 153. Meidän perheelle se palkintona oleva on juuri sopivan kokoinen ja näköinen. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 154. Tuo Strong kuulostaa just hyvältä, ei haittaa lumet eikä tuulenpuuskat. Osallistun kaikilla mahdollisilla keinoilla eli viisi arpaa plakkarissa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 155. Oi vau, mikä huone!
  Tuonne mahtuisi kukkien ja tomaattien lisäksi myös lepotuoli itselleni ;) kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 156. Ihana arvonta! Kunpa yhdellä arvallani (en kuulu fb, insta tms! )olisi onni myötä!
  Sirius on upea! Mutta arvonnassa olevalle löytyisi käyttöä! Kaikki yrtit ja tomskut kurkkuineen! =)

  VastaaPoista
 157. Kaikki 5 arpaa 😊 mä niin haluun tän ja tämä on juuri se mun suosikki josta oon haaveillut.
  Olen tätä Strong huonetta ihastellut työpaikkani pihassa jossa Akirolla malleja nähtävillä.
  jemppu76@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Jotenkin tykästyin nuoli kasvihuoneisiin mahottomasti ^^ ja 4 arvalla mukana 8)

  VastaaPoista
 159. Sirius on suosikkini. Kaikilla arvoilla mukana. taru.myllyla@gmail.com

  VastaaPoista
 160. Suosikkini on Sun-Herkules. Kasvattaisin ainakin viiniköynnöksiä ja tomaatteja ja varmaan viihtyisin siellä itsekin. Mukana 3 tai 4 arvalla. makela.kaima@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Toi kuvassa oleva olis kyllä mulle sopiva 😊 Ps. Toivottavasti mun kommentti ei tullut kahteen kertaan, kun tekniikka tökkii...

  VastaaPoista
 162. Kupolikasvihuone on mielestäni nätein, mutta käytännöllisimmältä vaikuttaa EcoStrongit. 2 arvalla mukava.
  jaana.soppa@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Sirius 13m2 näyttää kyllä upealta! Se siis suosikki <3

  VastaaPoista
 164. 18 neliön Strong on edelleen ykkösenä!:D Tästä haaveilen...Ehkä vuoden päästä olisi sopiva ajankohta. Mökkiremppa jää taka-alalle, jos tämän nyt hankin. Vanha lasikasvari saa sitten kyytiä ja tämä tulee tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein unohdin :D... Neljällä arvalla osallistun ja ilmoittaa voit osoitteeseen riikka.paavola@icon.fi

   Poista
 165. Tykkään juurikin tästä arvottavana olevasta Strong 12m2 tai vastaavasti saman kokoisesta Nuoli-mallista. Osallistun arvontaan neljällä arvalla. irene.lepikko@gmail.com

  VastaaPoista
 166. Mun suosikkini on Eco Strong12m2, mukana 3:lla arvalla, tää on kyllä huikea arvonta!!

  VastaaPoista
 167. Kyllähän pihaan aina yksi kasvihuone mahtuu joten mukana yhdellä arvalla. Suosikkini on tietysti Herkules koska kokoa olla pitää.

  VastaaPoista
 168. 3 lisäarpa toi string on todella hyvä. anja.toikka@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 169. Sirius ja sun -merkkiset olivat hienoimpia! Itsellä sellainen vihreä muovikasvihuone, joka viileänä kesänä on viileä ja kuumalla hankala tuulettaa. Kunnon huonella p
  ääsisi harrastus paremmin käyntiin! :) kolmella arvalla taisin osallistua :D eeva.kuitikka@gmail.com

  VastaaPoista
 170. Nuo kupolikasvihuoneet on lemppareita, niin söpöjä 😍 5 arvalla mukana ja sp on viivi.nytorp@gmail.com

  VastaaPoista
 171. Ihana arvonta! Tälläinen puutarhuriksi opiskeleva on kuolannut akiron huoneita jo jonkun aikaa. :) Suosikki olisi joku noista EcoStrongeista ja kanasen elämätäkin tulee lueskeltua. Osallistun ainakin kahdella arvalla, toivottavasti nyt tämä tulee perille. :D Sähköpostini on eveliina.bordi@gmail.com ja mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 172. Osalistun arvontaan ja valintani suosikkikasvihuoneeksi on Sun128.

  VastaaPoista
 173. Sirius on nätein! Arvonnassa olevankin on upea ja lähtisi sasteen vihannesten kasvatteluun. 2:lla arvalla mukana ja sposti Maria.lanteri@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Yhdellä arvalla mukana😄 olis ihana kasvari👍👍
  s.kaustinen@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Voihan viherpiiperrys sentään, voisin kasvattaa (yrittää sinakin) tomaattia, kurkkua, chiliä, yrttejä ja ihan vaikka mitä - samalla myös itseäni��. Olis kyllä mahtava palkinto, huh.

  VastaaPoista
 176. Mukana 5 arvalla peukut ja peukkuvarpaat pystyssä :D
  Suosikkimallini on Nuoli.
  marikytoharju@gmail.com

  VastaaPoista
 177. Nuoli 10,4 on ehdoton suosikki ja toivelistalla. 3:lla arvalla mukana.

  VastaaPoista
 178. nuoli 18-24 neliöinen olisi hyvä, toi siriushan ois ihan unelma. osallistun kolmella arvalla. aaltosatu1@gmail.com.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!