Ihana ruska + vinkki arvonnasta

Kaupallinen yhteistyö: Samaskoru


Olen kertonutkin, etten ole syksy-ihminen juuri ollenkaan. Syksy saa usein mielen vähän matalaksi ja huomaan, että hymyn eteen on tehtävä välillä ihan oikeasti töitä. Koska tiedostan tämän, osaan joka syksy etsiä elämästä ne ihanat asiat, joiden avulla jaksan ja joiden vuoksi voin rehellisesti sanoa rakastavani elämää. 

Luonto on ehdottomasti yksi niistä asioista, jotka ilahduttavat minua. Syksyn ruska on kaunista ja olen nyt oppinut rakastamaan myös syksyn ensimmäisiä pakkasöitä, jotka tekevät ruskan värittämästä luonnosta lähes sadunomaisen ihmemaan. 

Koivut alkavat pikku hiljaa luopumaan lehdistöstään, mutta vielä ne tammien kanssa ilahduttavat keltaisella loistollaan. 



Ruska



Maanantai aamuna lätäkkömme ympäristö oli aivan uskomattoman upea. Harmi, ettei kaikki se loisto tallentunut kuvaan. Korallikanukat ovat loistavan punaiset, hopeapaju luo ihanaa hohdetta tuijien keltaisen kauneuden eteen ja jäähuurre on maalannut heinät hopeoituun kimallukseen.  Pohdin, että kuinka paljosta jäisinkää paitsi, jos en koskaan pääsisi näitä hetkiä kokemaan ja taltioimaan muistoihini.



Syksy



Rikkaruohotkaan eivät näytä ollenkaan hassumalta, kun jääkuura niitä on vähän koristellut.



Jäähuurre kasvissa



Kuitenkin, kaikista eniten rakastan syksyisin vaahteroita. Niiden lehtien värikirjo on syksyllä jotain aivan uskomattoman ihanaa. Melkein tekisi mieli itsekkin kasata vaahteranlehtiä ja käydä niiden päälle makaamaan. Se, etten tee sitä, ei johdu siitä että kokisin sen liian lapselliseksi, vaan rakkaista sulkapalloistamme. Heidän jättämät yllätykset eivät kuulu haavekuvaani värikkäässä lehtikasassa löhöilystä...




Vaahteran ruska



Yksi syksyn piristyksistä on se, että pääsin tekemään Samaskorun kanssa yhteistyötä ja samalla ilahduttamaan myös yhtä teistä lukijoista aivan ihanalla korulla! Samaskorut ovat Suomessa tehtyjä todella kauniita koruja, joiden aiheissa luonto on vahvasti läsnä. Itse rakastuin nimenomaan puusta valmistettuihin koruihin, sillä puu materiaalina on mielestäni todella kaunis ja sen ekologisuus miellyttää itseni kovasti. 

Itse käytän koruista ehdottomasti eniten korvakoruja ja kaulakoruja. Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan, millaisia kaula- ja korvakoruja Samaskorujen mallistossa on. Valikoimista löytyy paljon muutakin, kuten sisustustauluja ja kelloja. Koko lokakuun ajan tuotteet toimitetaan ilman postitusmaksuja ja sen lisäksi kannattaa hyödyntää alekoodi, jolla saa 20 %:a alennusta ostosten loppusummasta. Alekoodi on LOKAKUU18 .  Vielä ei ole ollenkaan liian aikaista aloittaa vaikka joululahja ostosten teko ;) 

Itselleni valitsin Samaskoruista ihanat pääskyset-korvikset ja -kaulakorun. Maatiaiskanasen Elämää- Instagram sivuilla on arvonta, jossa palkintona on kuvassa näkyvä pääskynen-kaulakoru. Kannattaa käydä osallistumassa <3  

Kiitos Samaskoru yhteistyöstä, joka piristi syksyäni kovasti! 




Samaskoru - Puukorut ovat ihanan kevyitä ja kauniita


Jos Sinun pitäisi kertoa Suomen syksystä jollekulle, joka ei tietäisi Suomesta mitään, niin mitä kertoisit? Itse kertoisin juuri tästä ihanasta ruska-ajasta <3  Iloista viikonloppua Sinulle <3 

24 kommenttia:

  1. Ihana koru ja todella kaunista luontoa! Kuviin on vaikea saada sellaisia kokonaisuuksia, mitä silmä näkee, harmi vain.
    Ruska ja se, että sille on oma sanakin, on kertomisen arvoista. Sen olen usein kertonut, että meillä maa on täynnä vettä (järviä) ja meri täynnä maata (saaria). Se on aika erikoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti nuo asiat kuulostavat hyvin eksoottisilta, vaikka meille ne ovat lähes itsestään selvyyksiä <3

      Poista
  2. Kaunista luontoa. Syksyn värit ovat niin ihanat ja se aamun pieni pakkanen tekee tosiaan ihmeitä. Ihana koru! Leppoisaa päivää teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyn värikkyys on toden totta ihan huimaa <3 Ihanaa päivää myös Sinulle <3 Täällä on yllätys yllätys vietetty pihatyö-päivää :)

      Poista
  3. Tänä syksynä luonto on ruskan ansiosta erityisen kaunis. Vaikea kaikkia värisävyjä on kuvaamalla tallentaa, mutta onneksi niitä voi katselemalla ahmia.
    Näin tuollaiset lintukorvikset televisiossa toimittajalla ja ihastelin niitä. Nyt niillekin löytyi lähde.
    Luontoa varmaan vierasmaalaisille kehuisin. On se sellainen ehtymättömän ihastelun kohde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, että olit juuri tuollaisia koruja telkkarista ihaillut <3 Tykkään, kun ovat kevyet käytössä ja simppelin kauniit :) Luonto on Suomessa tosiaan upea!

      Poista
  4. Kaunis koru ja nuo syksyn värit ovat aivan ihanat:) Mutta muistan hyvin syksyllä Suomessa, että se sai aikaan jonkinlaisen alakulon, sillä tiedostin että kesä on loppu ja pimeä kausi alkamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se pimeys vaan vaikuttaa mielialaan. Onneksi sitä ennen saa vielä nauttia ruskasta.
      Minustakin nuo korut ovat tosi ihania :)

      Poista
  5. Kaunista on teilläkin!
    Itsekään en ole syysihminen yhtään, mutta kyllä luonto antaa voimia tällä hetkellä kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tänä vuonna ruska on todella upea, se helpottaa kovasti syksyn tuskaa <3

      Poista
  6. Kauniita koruja tuolla <3 Suomen syksystä kertoisin väriloistosta, pimeistä illoista ja kynttilänvalosta.
    Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaskorujen valikoima on huiman laaja. suorastaan liian houkuttelevan laaja :D Toisaalta, ovat hinnaltaan sen verran edullisia, että niitä voi hankkia vaikka useammatkin :)
      Kivoja asioita kertoisit Suomesta <3

      Poista
  7. Kyllä se olisi luonto ja ruska mistä kertoisin. Ihania kuvia ja koruja <3.Käytän nykyisin vähän koruja vain vihkisormukset ja korvikset joskus juhliin vähän enemmän.Silti teen itse koruja,mutta en käytä niitä!
    Mukavaa viikonlopua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen luonto on ihmeellinen, joten siitä tosiaan mielellään kertoo :)
      Korujen tekeminen on ihanaa puuhaa, vaikkei itse niitä osaisi käyttääkään. Eikä lähipiiri ole ollenkaan pahoillaan, jos saa ihania, itsetehtyjä koruja :) Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  8. Kaunista kuuran kuorruttamaa luontoa.
    Arvontaan osalistuttu, kiitos! Ihania koruja onkin ja niitä olen ennenkin ihaillut. <3

    Mukavaa syysviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Samaskorut ovat tosiaan kauniita ja on ihana, että niitä löytyy myös puisina :)
      Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  9. Luonnosta kertoisin: ruskasta, metsän herkuista ja kauniista, kuulaista syyspäivistä. Niistä kylmistä sadepäivistä jättäisin kertomatta :) Kauniita syksyisiä kuvia olet ottanut. Pääskykoru on kaunis myös. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania asioita kertoisit. Khih, ehkäpä ne kylmät sadepäivät on hyvä jättää kertomatta ;) Tykästyin kovasti noihin pääskysiin, tosi söpöjä <3 Ihanaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  10. Suomen luonto ja vuodenajat <3
    Kauniit korut murunen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa asioissa onkin paljon kerrottavaa. Suomen luonto on ihan huima ja jokaisesta vuodenajastakin löytyy omat hienot puolensa <3 Minustakin nuo korut ovat tosi kauniita ja ihanan keveitä käytössä <3

      Poista
  11. Kyllä sitä syksyn väriloistoa kehuisin ja opastaisin lappiin katsomaan kunnon maaruskaa. Syksyn satoa unohtamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita asioita kelpaakin kehua. Itse en ole tosin Lapin ruskaa koskaan kokenut, mutta kuvien perusteella se on ihan huima! Ja jep, syksyn sato, hjamiiiii!

      Poista
  12. Komppaan, luonto on hieno vuodenajoista riippumatta, kauniit ovat nuo korutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen luonto on toden totta upea <3 Minustakin nuo korut ovat tosi kauniit. Ihanan luonnonläheiset <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!