Ihana Puutarhurin Majan Puoti + lahjakortin arvonta

Huhtikuussa esittelin teille ihastuttavan nettikaupan ja olin todella iloinen, kun sain pyynnön tehdä uudelleen yhteistyötä. Kyseessä on siis Puutarhurin Majan Puoti, josta löytyy ihania tuotteita sekä puutarhaan että kotiin.   Nyt uutuuksiin on tullut mainioita eläinaiheisia tuotteita, jotka saavat takuuvarmasti hymyn huulille.  Puutarhaan löytyy ihania sammakkopatsaita ja kotiin koira-, kissa-, kani-, heppa- ja kana-aiheisia mukeja, pikkukuppeja ja peltipurkkeja. 

Pääsin eläinaiheisista tuotteista esittelemään teille kana-aiheisia pikkukuppeja ja peltipurkin. Näiden kanojen ilmeet saavat super hyvälle tuulelle! 

Burgon & Ball Pikkukupit ovat suunniteltu munakupeiksi, mutta niihin voi laittaa myös pieniä esineitä tai tarjoilupöytään dippiä.  Meillä näitä käytetään pääsääntöisesti munakuppeina, mutta myös dippikuppeina.  Pikkukupit ovat pakattu suloiseen lahjarasiaan ja sopiikin mainiosti kanoista tykkäävälle lahjaksi. 



Maailman söpöimmät munakupit



Tämä ihana, iso peltipurkki on oikea hyväntuulen purkki. Purkin koko on 14 x 14 x 25cm, eli siihen mahtuu hyvin, mitä siihen ikinä haluaakaan laittaa. Ensin meinasimme laittaa tämän kananherkkupurkiksi, mutta taidankin laittaa tähän pipareita. Luulen, että tämä ihastuttaisi kaikkia kahvittelijoita. Purkkiin kuuluu ihana kahvallinen kansi, joka kruunaa tämän upeuden!




Kana-aiheisia tuotteita



Tähän sarjaan kuuluu vielä muki, joka varmasti tulee vielä löytymään meiltäkin.  Aamu ei voisi paremmin alkaa, kuin mukista, jossa on tämä ihana utelias kana, vai mitä olet mieltä? Samanlaisia tuotteita löytyy tosiaan myös koirien, kissojen, heppojen, kanien ja marsujen ystäville! 



Utelias kana



Edellisessä postauksessa mainitsin, että Puutarhurin Majan Puodin valikoimissa on lippis, joka kuuluu omalle PAKKO SAADA listalle. Puodin omistaja muisti tämän ja nyt minulla on tämä ihana lippis! Uulalaa, kaunein lippis ikinä! Garden Girl lippalakin koko säädetään takana olevalla tarranauhalla ja lippis on 100 %:sta puuvillaa. 

Ilona ryhtyi malliksi kuvaussessioon. 



Garden Girl lippalakki




Kukkalippis




En malta olla laittamatta tähän vielä muutamia kuvia edellisen yhteistyömme tuotteista.  Flower Girl Puutarhakengissä ei jalat kastu ja ne on nopea sujauttaa jalkaan.  Nämä ovat käytössä todella hyvät ja miellyttävät, joten voin lämpimästi suositella!  Garden Girl Sadonkorjuukori on varmasti upein mahdollinen kori sadon keruuseen. Käytin sitä kylvöjen aikaan myös siemenkorina. Hyvin mahtui kaikki siemenpussit kerralla koriin, eivät siispä olleet pitkin maita ja mantuja.  Näiden tuotteiden esittely ei milläänlailla kuulunut tähän yhteistyöehdotukseen, mutta koska olen ollut näihin käytössä todella tyytyväinen, niin mielelläni niitä hehkutan vielä uudelleenkin!  Linkeistä klikkaamalla pääset lukemaan jokaisesta tuotteesta lisää Puutarhurin Majan Puodin sivuille. 

















Puutarhurin Majan Puoti on täynnä kaikkea ihanaa puutarhurille, eläinten ystävälle ja ihan jokaiselle joka rakastaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita. Ilokseni sain  arvottavaksi 30 euron lahjakortin Puutarhurin Majan Puotiin ja nyt haluaisinkin kuulla, että mitä Sinä tilasit, jos olisit voittaja? 


Arvontaan voit osallistua näin: 


Käy Puutarhurin Majan Puodin sivuilla kurkkimassa, mitä ihanaa Sinä tilaisit, jos voittaisit kyseisen lahjakortin ja kerro valintasi kommenttikentässä. Valinta ei toki sido Sinua pitäytymään siinnä, mikäli voitat ja haluatkin tilata jotain muuta.  Puotiin pääset klikkaamalla tästä. Muista jättää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan Sinut, jos voitat. 

Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 8.7. Maanantaina arvon ja julkaisen voittajan. 


Kiitos Puutarhurin Majan Puoti yhteistyöstä <3


129 kommenttia:

  1. Ihania juttuja. EIhän noista osaisi valita mieluista, mutta koska nyt on sadepäivä, niin valintani osuisi tähän todella kauniiseen sateenvarjoon.

    https://puutarhurinmaja.fi/kauppa/flora-fauna-sateenvarjo-burgon-ball/

    virpi.yv (at) gmail.com

    VastaaPoista
  2. Puutarhakengille olisi kyllä käyttöä katri suhonen@capgemini.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin niitä tosiaan suositella, ovat tosi hyvät <3 onnea arvontaan :)

      Poista
  3. Kaikkea ihanaahan tuolla on,ettei oikein osaa yhtä valita! Se sateenvarjo on kyllä aivan ihana! <3 Samoin nuo luonnonkosmetiikat/saippuat :) <3

    hilla-88@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin valinnan vaikeuden, jopa mahdottomuuden :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  4. Tulipas valinnan vaikeus... Paljon ihanaa tavaraa, mutta Garden Girl työkaluvyölle olisi oikeastikin tarvetta, sillä pihatyöshortsien taskut eivät vaan millään vedä kaikkia työkaluja, ei vaikka miten survoisi :D hiidenkivella (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on varmasti tosi näppärä ja super kauniskin vielä :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  5. Aivan ihania! Ensin ajattelin, että haluan noita peltipurkkeja. Mutta kyllä mä ihan ekana haluaisin tuon vaaleanpunaisen Hummingbirds mukin :)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peltipurkit ja mukit ovat tosiaan aivan ihania, kuten moni muukin juttu :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  6. Mukana arvonnassa. Ensin tekisi mieli sateenvarjoa ja sitten kastelukannua.

    VastaaPoista
  7. Kana ja kissa mukit näin ensalkuun ois kivat =)
    raili.pethman@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Tilaisin rustiikkisia terracotta-ruukkuja. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  9. Paljon kauniita esineitä. Kastelukannu olisi kaunis vaihtoehto omalle muoviselle rumilukselle.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Voi ei, tuolla on niin paljon kaikkea kivaa, että vaikea valita. Ehkä jokin kasvitaulu. Mukana arvonnassa siis :) / jani.koskinen83(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnan varaa todella on <3 Ihana valikoima :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  11. Ihan ensimmäisenä on pakko kummastella, minkä ihmeen vuoksi en saa Puutarhurin Majan blogin postausilmoituksia lukuluettelooni, yrityksistä huolimatta, höh.
    Laitoitpa vaikean tehtävän, sillä tarjolla on monenlaista kivaa ja tarpeellista. Ehkä nyt ostaisin uudet kukalliset puutarhakengät. Vanhat kukattomat vetelevät viimeisiään.
    Eli mukana kuvassa arvonnassa, sposti: betweenland@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin alusta oli vaihtunut, niin siksi se pitää manuaalisesti lisätä lukulistalle. Nuo puutarhakengät ovat aivan ihanat, mutta valinnan vaikeus on huisi noilla sivuilla. Toinen toistaan ihanampia tuotteita :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  12. Puutarhurin maja on ihana! <3 Jos nyt tilaisin sieltä taas lisää jotain, niin varmaan kasviaiheisia tauluja kotiin. :)

    joku.varpuslintu[ät]gmail.com

    VastaaPoista
  13. Puutarhurin Maja on symppis!. Pitkälle lipalle on tarvetta puutarhatöissä, siis se! annelitar(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Työkaluvyö olisi se ensimmäinen hankintalistalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti näppärä tuote ja niin kauniskin vielä :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  15. Aivan ihania tuotteita ja tuo lippalakki on suloinen, niinkuin mallikin:)♥ Minä valitsisin myös sellaisen tai sitten puutarhatöppöset:) Mukana kivassa arvonnassa, padenpaja@gmail.com Mukavaa viikkoa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tyttö ilahtui kovasti palautteesta :) Molemmat loistavia valintoja :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  16. Vitsit, mitä mielettömiä ihanuuksia. Valitsisin ihan arkikäyttöön nuo Flower Girl- puutarhakengät (https://puutarhurinmaja.fi/kauppa/flower-girl-puutarhakengat/).

    VastaaPoista
  17. Ihastuttava puoti. Jos onni suosisi, tilaukseen menisi ehdottomasti Sköna ting -merkin kasvitauluja ja metallisia pidikkeitä.

    hirnakka@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Sateenvarjon ehkä..ksefedini@suomi24.fi

    VastaaPoista
  19. Ihania tuotteita! Ymmärrän jos mua ei nyt arvontaan oteta, on vähän pitkä postitusmatka! Nuo kotkottimet on kyllä upeita, mutta on niin ovat myös kukkaistuotteet. Mukava arvonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettisivujen mukaan tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Laitan kuitenkin Puodin pitäjälle viestiä ja tiedustelen, miten toimitaan :) Toivottelen kuitenkin onnea arvontaan jo etukäteen, mikäli toimitus onnistuu myös sinne teille :)

      Poista
  20. Olipa siellä kaikkea kivaa! rhakengät, sammakkopatsas ja luonnonkosmetiikka puhuttelivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnan varaa löytyy valtaisat määrät <3 Nuo patsaat tosiaan ovat super ihania! Onnea arvontaan :)

      Poista
  21. Voi, mitä ihanuuksia. Mukit varmaan tilaisin. Mukana :-), hyvän tuulen arvonnassa.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania mukeja tuolta löytyykin, joten niissäkin valinnan varaa riittää :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  22. Paljon kauniita juttuja. Flora&Fauna oksasakset ainakin olisi mieluisat.Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta löytyy upeita tuotteita, käytännöllisyys ja kauneus yhdistyy mahtavasti. Onnea arvontaan <3

      Poista
  23. Ihania tuotteita Puutarhurin Majalla myynissä. Jos onni suosis, puutarhakengät ois miulle mieluisin. Mukava arvonta!

    Ulla.kinnunen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta tosiaan löytyy vaikka ja mitä ihanaa <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  24. Tilaisin jotain kaunista sisälle, ihania mukeja ja lautasia ja servetit samaan sarjaan, wau...anja.kangasvieri@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Ihanan näköisiä juttuja, joista hanskat ja jalkineet ovat tällaiselle maatiaiskanalle liian pieniä. Mutta tuo lippistä olisi ilo pitää. Kukkalippiksestä haaveilen (mster.pia@gmail.com).

    VastaaPoista
  26. Olipas siellä kaikkea kivaa, ehkä tämä päätyisi koriin: https://puutarhurinmaja.fi/kauppa/metallikori-puukahvoilla-koko-m/
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  27. En mä osaisi päättää lähtisi koko kauppa mukaan :D tauluja, saippuaa, astioita, puutarhajuttuja..
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    T: Jonskutii

    VastaaPoista
  28. Pioni -kasvitaulu ja pyykkietikkaa ensin, sitten mukeja ja ehdottomasti kissa-peltipurkki. Ei taitaisi kolmekymppiä ihan riittää =)
    seppa.paivi63@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taitaisi ihan riittää, mutta hyvä alku se olisi. Ja toki kannattaa tilata kerralla useampi tuote, kun ovat niin ihania <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  29. Kaunis malli Ilona. Terkkuja hänelle <3
    Kävin katsomassa hienoa valikoimaa.
    Kiitos sinulle muistutuksesta, en ollut muistaakaan Puutarha majan puotia.
    En osallistu tällä kertaa arvontaan. Toivotan onnea osallistujille.
    Ja teille oikein ihanaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ilona hymyili iloisesti, kun kerroin terveisesi. Sanoi, että Sinulle myös terveisiä :) Ihanaa keskiviikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  30. Aivan ihania tuotteita Puutarha majan puodissa! Niin vaikea valita yhtä suosikkia.. Tahtoo puutarhakengät, sateenvarjon, kasvitauluja!!! =) Niin ja mukeja tietty!
    saikku19@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on tosiaan vaikka ja mitä ihanaa <3 Onnea arvontaan <3

      Poista
  31. tahtoisin varmaan jotain eläinaiheiset puolelta,niin paljon kivoja tuotteita. hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Voi, en osaa päättää! Liikaa ihania tuotteita :) Ehkä puutarhakengät tai sammakkopatsaita...
    Mukavaa keskiviikkoa sinne!

    valkoistasalviaa@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Hmm...vaikeaa...luulen, että tilaisin tuon amppelihäkkin.

    irmastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ostaisin niitä ihania sammakoita <3

    VastaaPoista
  35. Suutelevat sammakot ostaisin heti.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Arvonnassa mukana - en osaa ihan vielä päättää mitä tilaisin jos voittaisin kun on niin paljon ihania juttuja :)

    ronja.ryovarintytar@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Ostaisin Saaren Taian pyykkietikkaa tai metalliruukkuja :)!
    inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Niin vaikea päättää tuolta kaikkien ihanien tuotteiden keskeltä... Ostaisin varmaankin Burgon & Ball’in kani ja marsu aiheisen peltipurkin ja Miljögårdenin amppelihäkin :) alisasofianna.marin@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Oi ihana arvonta ja ilmanmuuta mukana ollaan. Kivoja tuotteita tosi paljon :)
    Lippis on soma ja niin on mallikin <3. Valitsen kuitenkin puutarhakengät näin äkkiseltään,mutta mielipide voi kyllä vielä muuttua jos voitto osuisi kohdalle ;D
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhakenkiä voin suositella lämpimästi, tosi hyvät jalassa ja kauniit! Ihanaa viikon jatkoa myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

      Poista
  40. Minä tilaisin jonkin kasvijulisteen ja siihen tuon ripustusklipsun. En osaa nyt sanoa, että mikä kasvi julisteessa olisi, kun tuolla oli niin monta ihanaa vaihtoehtoa.
    Ihanaa keskiviikkoa Hilu <3
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat tosi kauniita ja ihania <3 Ihanaa loppuviikkoa Outi ja onnea arvontaan <3

      Poista
  41. Lippiksen ainakin tilaisin ja mahdollisesti ruususaippuaa. Voi, siellä näyttää olevan aivan hurjasti ihania tuotteita.

    VastaaPoista
  42. Mitä Ihanuuksia kaupasta löytyykään, kiva tuttavuus! Ja nuo Flower Girl Puutarhakengät olis kuin mulle tehty ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Ihan huiman paljon kaikkea ihanaa <3 Nuo puutarhakengät ovat ihan super mahtavat! Onnea arvontaan <3

      Poista
  43. Olipa ihana puoti! Pienet munakupit kissan tai kanan kuvilla on tosi söpöjä, samoin aikaisen linnun kuvilla koristellut lautaset.

    VastaaPoista
  44. Tuolta verkkokaupasta löytyi vaikka kuinka paljon kaikkea kivaa, mutta itselle haluaisin hankkia kasvijulisteen olohuoneen seinälle ja pari uutta kahvikuppia aamupalapöydän piristykseksi :)
    henriikka123@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Vaikka ja mitä eläinaiheisia juttuja :) mopali@utu.fi

    VastaaPoista
  46. On niin paljon kaikkea mitä haluaisin muuta puutarhakengät nyt ainakin tarvitsen.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  47. Ainakin Flora ja fauna sateenvarjo ja kastelukannu sekä kivoja kortteja olisi ostoslistalla.
    lairit@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Ihana kauppa! Harmi että kengissä koko loppuu 39. Minun kavioni tarvitsee isomman😪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhurin Majan Puoti tosiaan on ihana <3 Eiköhän sieltä löytyisi kuitenkin Sinulle jotain ihanaa, vaikka kengistä koko loppuukin :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  49. Saaren Taika sheavoidetta olisi ihana päästä kokeilemaan.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  50. Tilaisin kissa-pikkukuppeja :)

    cloudberryshake (at) gmail.com

    VastaaPoista
  51. Kiva arvonta! Tilaisin äiskälle jotain nimpparilahjaksi. :) En osannut tosin vielä päättää mitä. Lisäksi voisin tilata itselleni sen keltakukallisen avainnauhan, sille olisi käyttöä, tai kukallisen kangaskassin.

    VastaaPoista
  52. Puodista löytyi kaikkea kivaa, mutta tuo Flora ja fauna sateenvarjo toisi iloa harmaisiin päiviin, myös sammakkopatsaat olivat ihania!

    Mukana arvonnassa ilman muuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sateenvarjo tosiaan on aivan ihana, samoin kuin sammakkopatsaat :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  53. Pyykkietiikasta olen haaveillut. Sitä kokeilisin:)
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  54. Ihania juttuja! Minä tilaisin ehdottomasti Flower Girl puutarhakengät <3

    VastaaPoista
  55. erilaisia puutarhakäsineitä, syksyllä tarvii ainakin, kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit puutarhakäsineet tekevät puutarhatöistä aina vähän juhlempaa :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  56. Mukana :) niin paljon kaikkea kaunista ja ihanaa mutta valitaan nyt sitten suosikkien joukosta tämä
    https://puutarhurinmaja.fi/kauppa/pikkukupit-kissa-burgon-ball/
    niinaarvonnat2@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Oksasakset ja istutuslapio setti, ehkäpä vielä joku patsaskin. Muutan tämän kuun lopulla ekaa kertaan rivitaloon ja vihdoin saan oman pienen pihan ja kukkapenkit, tarpeeseen tulisi :D

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sinulla on ihanat hetket esillä! Onnea uuteen kotiin ja pihaan <3 Sekä toki myös arvontaan :)

      Poista
    2. Onneksi olkoon Anniina <3 Arpakone arpoi sinun arpasi voittajaksi <3 Laitan Sinulle viestiä <3

      Poista
  58. Ostaisin kauniita krakeloituja ruusuruukkuja! Olen pidempään etsinyt uusia katseenkestäviä ruukkuja, jotka eivät ole ihan sitä massaa puutarhaamme ja nyt löytyi monta ihanaa vaihtoehtoa! :) Innolla olen mukana myös arvonnassa.

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Juuri nuo Flower girl -puutarhakengät hankkisin luultavasti: https://puutarhurinmaja.fi/kauppa/flower-girl-puutarhakengat/ Paljon kyllä ihania tuotteita! hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  60. Koiran peltipurkki olisi aivan ihana <3
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  61. Ainakin tämä Flora & Fauna sateenvarjo, Burgon & Ball

    VastaaPoista
  62. Ehkäpä Flora & Fauna sateenvarjo ja punainen unikko kasvitaulu tai puutarhakengät. riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Olin todella epätoivoinen saadakseni mieheni takaisin. Halusin dramaattisen muutoksen ja ajattelin, että taika voisi olla ratkaisu. Keskusteltuasi ratkaisusta {{{{Robinsonbuckler11@gmail.com}}}}, hän antoi minulle toivoa, että hän palauttaa avioliittoni. Olin varma, että hän todella saa mieheni palaamaan kotiin, ja hän teki! On upeaa, mitä Robinson.buckler on tehnyt hyväkseni. hänen apunsa on korvaamaton! En tiedä mitä olisin tehnyt ilman yhteyttä:________, Hän tekee työnsä niin hyvin, että hän on organisoitunut ja erittäin toimiva, uskon, että hän on paras loitsuntekijä, johon voin luottaa rakkausloitsun suhteen, olin tyrmistynyt että hänen loitsunsa toimivat Kiitos! Jumalan siunausta, otin häneen yhteyttä hänen sähköpostiosoitteensa kautta Hanki entinen poikaystäväsi/tyttöystäväsi takaisin! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (1) Jos haluat exäsi takaisin.
    (2) jos näet aina pahoja unia.
    (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
    (4) Haluat naisten/miesten juoksevan perässäsi.
    (5) Jos haluat lapsen.
    (6) Voita oikeudenkäynti
    (7)Haluat sitoa miehesi/vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
    (8) Jos haluat lopettaa avioerosi.
    (9) Avioliittoapu
    10) Erektiohäiriöt
    (11) Herpes-hoito
    (12) Fibroidin hoito

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!