Vuoden ensimmäiset kylvöt tehty + arvonta

Aloitetaan vuosi samoilla puuhilla kuin viime vuonnakin. Eli kylvöpuuhilla. Tänään kylvin 10 erilaista paprikaa ja niiden osalta puuha jatkuu myöhemmin. Lajikevalikoima näyttää kasvavan sitä mukaa, kun löydän uusia siemenkätköjä ympäri huushollia. Tiedättekö, on tullut vähän semmoinen orava-fiilis, kun olen nyt useamman kerran törmännyt siihen, että lähden etsimään jotain ja sitten löydänkin siemeniä. Oho, ai oliko niitä täälläkin? Ja oho, vielä täälläkin? Nooh, en valita. Nämä ovat kivoja löytöjä. 

Tänään turvenappeihin pääsi; Yellow Monster, Scythian Gold, Sweet Babana, Gourmet, Blush, Golden Pheasant, Ozark Giant, Ramiro ja Red Cigarella. Itselleni uusia lajikkeita lukuun ottamatta Ramiroa, johon ihastuin kovasti viime kesänä. 

Tässä kuvia osasta lajikkeista. Nämä ovat lainattu Organicseeds.top-sivustolta, josta siemenet on hankittukin. 


Yellow Monster - paprika


Scynthian Gold - paprika 


paprika
Sweet Banana - paprika


Blush


Black Horse - paprika


Golden Pheasant


Ozark Giant


Red Cigarella - paprika


Oli aivan ihana fiilis päästä jälleen kylvöpuuhiin. On sitä kyllä odotettukin kuin kuuta nousevaa! Ja samantien alkoi se tuttu polte; joko itää jokojokojoko! Ja vaikka tietää, ettei siemenet ole vielä itäneet, tiedän, että jo huomenna niitä on pakko käydä kurkkimassa. Viimeistään ylihuomenna. Ja oi sitä riemua, kun lopulta turpeesta vihreää alkaa pilkottamaan. 

Koska jaettu ilo on paras ilo, haluan järjestää pienet arvonnat paprikan siementen osalta. Palkintoja on kolme ja ne on jaettu siten, että yks palkinto arvotaan täällä blogissa osallistuneiden kesken, yksi facebookissa osallistuneiden kesken ja yksi ig:ssä osallistuneiden kesken. Eli voit moninkertaistaa voittomahdollisuudet osallistumassa jokaisessa paikassa arvontaan.

Palkintosetin siemenet ovat pienissä pusseissa, joissa on lajikkeen nimi, mutta pussit ovat itse tekemiäni, sillä siemenet ovat samoja joita olen itse käyttänyt. Pikkuinen palkinto siis, mutta toisaalta, harva haluaa 25 saman lajin siementä kuitenkaan, eikö totta?  

Palkintosettien paprikalajikkeet ovat: Patio Red, Ramiro, Black Horse, Blush ja Sweet Banana. Eli viiden erilaisen makean paprikan siemeniä. 

Voit osallistua arvontaan täällä blogin puolella kommentoimalla, mitkä tahansa uuden vuoden terveiset tähän postaukseen. Kiva toki olisi, jos kirjautuisit blogin lukijaksi, mutta se ei ole pakollista. Arvonta alkaa nyt  ja päättyy 7.1.2019. 

Facebookista ja Instagramista löydät alla olevan kuvan, johon kommentoimalla osallistut arvontaan <3  Voittajat julkaisen 8.1 samoihin arvonta-julkaisuihin. 

Mahtavan satoisaa vuotta 2019 <3

101 kommenttia:

 1. Kasvihuone suunnitteilla, josko se tänä vuonna viimein nousisi pystyyn... kivijalka on jo valmiina, enää yläosa puuttuu...:D hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, toivotaan, että ensi kesänä pääset jo kasvihuonekasvatuksien pariin <3 Ihanaa uutta vuotta ja onnea arvontaan <3

   Poista
 2. Meinaan kanssa kokeilla paprikoita enemmänkin tänä vuonna,en vaan vielä voi laitella itämään kun ei ole oikein paikkaa. Olenkin siirtänyt parvekkeelle kun vaan voi ja harsoa päälle tai kasvariin, mutta vaikka meillä nyt lämpöasteita onkin vielä voi tulla talvikin. Viiem vuonna mulla oli vain pari tainta kasvarissa, kivasti tuli satoa noistakin. Osallistun myös arvontaan ja jos onni suo, osoite löytyy myös Suomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paprikat ovat kivoja kasvateltavia, eivätkä edes niin haastavia kuin usein ajatellaan. Aikaa ne toki vaativat hurjasti. Onnea arvontaan <3

   Poista
 3. Jokojoko-fiilis on niin tuttua, itsehillintää yritän tässä vielä harjoittaa vaikka mukamas tänään aistin kevään tuoksun ulkona :D. Mukana arvonnassa siis! Kaikkea hyvää sinne teille ja ihanaa alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khihii, se jokojokoko-fiilis on kaikessa kauheudessaan ihan parasta :D Kevääntuoksu on yksi ihanemmista, mitä voi olla <3 Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 4. Ihanaa Uutta Vuotta!

  Näitä sinun postauksia on ihana lukea, vaikka en itse olekaan mikään puutarhahirmu. Eihän meillä edes ole kuin pieni terassialue, johon voi jotain istuttaa sekä parveke. Paprikoita voisi kokeilla kuitenkin parvekkeella, koska amppelitomaatit ovat olleet menestys aurinkoisella parvekepuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Paprikoita voi tosiaan kasvattaa myös parvekkeella ruukuissa, eivät vaadi jättimäistä tilaa :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 5. Kevättä kohti mennään! Oikein ihanaa alkanutta vuotta!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kunhan vain äkkiä talvesta selvitään, niin hyvä :D Ihanaa alkanutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 6. Kevättä kohti mennään. Hyvää alkanutta vuotta 2019.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se kevät sieltä taas tulee <3 Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
  2. Onneksi olkoon Ritva. Olit onnettaren suosiossa <3 Laitatko miulle sin yhteystiedot, niin saadaan palkinto matkaan <3

   Poista
 7. Voi, onnea ensimmäisistä kylvöistä, siitä se taas lähtee! :) Löysin tänään postilaatikosta vuoden ensimmäisen siemenluettelon, voi sitä riemua kun pääsee taas selaamaan ja suunnittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, jep tästä se taas lähtee :D Nuo siemenluettelot aiheuttavat aina "pieniä" hyppyloikkakoikkaloisia :D Jeeee, kohta on kevät! Onnea arvontaan <3

   Poista
 8. Ihanasti toit kevään tällä postauksellasi.
  Kovasti odotan itsekin, että pääsen laatimaan ruusutilausta. Tuskinpa maltan pitää näppejäni erossa siemenvalikoimasta jahka se kohta puoliin kauppoihin rantautuu. Paprikakokeilu olisi kiva joten kokeilen arpaonneani ainakin ig:ssä lisäksi.
  Iloista itävyyden seurantaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos <3 Nuo kasvitilaukset ovat aina ihan super mahtavia :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 9. Näitä makeita paprikoita haluaisin kasvattaa, kasvihuone on jo valmiina. Hyvää ja antoisaa uutta vuotta.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makeat paprikat on super herkullisia ja kivoja kasvateltavia <3 Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan :)

   Poista
 10. Mukana arvonnassa ja hyvää uutta vuotta kevättä odotellessa.Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan :)

   Poista
 11. Kiva taas seurata, mitä taimillesi kuuluu. Onpa sinulla lajivalokoimaa.
  Kylvitkö viime vuonnakin paprikat näin aikaisin?
  Itse olen hidas syttymään kylvöhommiin, kun en halua kylvöksiä sisälle :(
  En osallistu tällä kertaa arpajaisiin.
  Hyvää viikon ja vuoden jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lajikkeita tuppaa aina kertymään, khih :D Viime vuonna laitoin muutaman chilin näihin aikoihin, mutta suurimmalti osin kylvin makeat paprikat tammikuun loppupuolella - helmikuun alussa. Ihanaa viikon jatkoa myös Sinulle <3

   Poista
 12. Oi ihanuutta joko aloitit! Tosiasiassa paprika tarvitseekin niin piiitkän taimikasvatusajan, jotta kypsiä hedelmiä saisi jo alkukesästä nauttia eikä jäisi syksyyn. Nuo lajikkeet kuulostavat niin houkuttelevilta joten taidanpa osallistua tähän arvontaan!
  Itselläni on meneillään palkitsemis-menetelmä: kunhan olen siivonnut vaate- ja astiakaapit ylimääräisestä tavarasta, palkinnoksi saan työntää näppini siemenarkiston saloihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei pystyny millää olla alottamatta, khihii :D Ei ollenkaan huonon kuuloinen palkitsemis-menetelmä <3 Motivoi varmasti hyvin :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 13. Uuh, nyt jo kylvöhommia! On ollut varmasti mahtavaa aloittaa jo kylvöt :) Tällä kertaa en osallistu arvontaan, koska yritän pysyä siementeni kanssa jotenkin aisoissa. Vaikka tosi mielenkiintoisia paprikalajikkeita onkin tarjolla. Onnea muille arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä alkoi heti täpinätäpinätättärää-fiilis, kun pääsi aloittamaan kylvöpuuhat <3 Ihanaa keskiviikkoa Sinulle <3

   Poista
 14. Nyt jo kylvöhommia?! Vau! Hattua nostan täältä.
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khihii, aikainen puutarhuri paprikan nappaa ;) Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 15. Mukana arvonnassa 😊 Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu <3 Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 16. 'Black Horse' tuo mieleen jotain aivan muuta kuin paprikalajikkeen. Niin monet vitsit saisi tuosta aikaiseksi, että pakko osallistua arvontaan 😂 Sitten kyllä pitäisi opetella paprikanviljelyn salatkin... edellinen kokeilu päättyi nimittäin pariin raakileeseen ja vihannespunkkien ja kirvojen joukkoinvaasioon. Vauhtistartti kylvöksillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhahahaha, tuo on niin totta! :D Paprikan kasvatusta kannattaa ehdottomasti kokeilla uudelleen, se on tosi palkitsevaa onnistuessaan <3 Onnea arvontaan <3

   Poista
 17. En nykyisin pysty enää kirjautumaan lukijaksi mihinkään blogiin, niin että tuo oma kuva tuohon Lukijat kohtaan tulee. Oon sitten vaan blogin osoitteen kopsannut omaan blogiluetteloon.
  Mutta toivotaan onnea sun kylvöihin, en ite ehkä kylvä mitään, joten en oo arvonnassa mukana.
  Hyvää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaaa, jopas. Onneksi onnistuu seuraaminen noinkin :) Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle <3

   Poista
 18. Satoisia hetkiä toivon siulle tähän vuoteen. :) Koitanpa arpaonnea täällä blogissa, sitten olisikin pakko kokeilla paprikoiden kasvatusta alusta asti, jos voittais. Hihi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Noniin, viime vuonna tomaatti-höyrähdys ja tänä vuonna paprika, eikös juu? ;) Onnea arvontaan <3

   Poista
 19. Uusia siemeniä on aina mukava kokeilla ja jos vielä saa hyvän sadonkin. Mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta :) Puutarhurointi on kivan palkitsevaa puuhaa :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 20. Ihanaa uutta vuotta sinne! Vuosi alkoikin myrskyisissä merkeissä :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Melkoinen tuulen tuiverrus tosiaan käy. Hyrrrr! Onnea arvontaan <3

   Poista
 21. Viime vuonna sain ekat onnistuneet paprikat, mutta pahimmoilleen ukko laittoi talouspaperin päällä kuivumassa olevat siemet roskiin!!!! uusille olis tarve!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuuts, voin kuvitella, ettet ollut oikein innoissasi. Paprikan kasvatus on tosiaan palkitsevaa ja kivaa :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 22. Hyvää alkavaa vuotta ja onnea vuoden ensimmäisiin kylvöihin!

  VastaaPoista
 23. Aurinkoista ja energistä uutta vuotta!😊
  Sarianna.saari95@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Hei! En halua osallistua arvontaan, mutta olisi muutama kysymys makeisiin paprikoihin liittyen (jos siis viitsit vastata):
  -Onko kasvattaminen haastavaa, ja missä lämpötilassa makeat paprikat viihtyvät?
  -Koska esikasvatus kannattaa aloittaa? Asun sen verran pohjoisessa, että kasvihuoneeseen vieminen ei onnistu kovin alkukesästä- kuinka pitkään taimet voivat olla siisi sisätiloissa?

  Kiitos jo nyt, ihana blogi sulla, ehdottomasti lempparini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viittin toki, ihana, että kysyit <3 Paprikan kasvattaminen ei oo vaikeaa, mut vaatii tosi pitkän esikasvatus ajan. Viimeistään maaliskuun alussa kylvöt ois hyvä tehdä, mut jos on lisävalaistus-mahdollisuus, niin mielellään jo aiemmin. Lämpötilan suhteen paprika ei oo niin tarkka, eli esikasvatus normaalis huonelämmös (tai jos on viileämpi paikka, jossa on valoa, niin sekin on oikein hyvä) ja pihalle/kasvihuoneeseen sit ku säät on lämmenny.
   Paprikaahan voi kasvattaa vaikka sisätiloissa ympärivuoden, jos vaan käyttää lisävalaistusta, eli siitä ei tarvii huolta kantaa. Eli lyhyesti: jos siul on kasvivalo, niin vaikka heti voi paprikat laittaa itämään tai jos ei ole, niin helmikuun lopussa-maaliskuun alussa. Ulos vasta, kun hallanvaara on kokonaan ohi :)
   Olipa ihana palaute, kiitos paljon <3

   Poista
 25. Kasvun täyteistä uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 26. Iloista uutta kasvukautta! Ja mukavia uusia kasvituttavuuksia

  VastaaPoista
 27. Yes, tästä se taas alkaa. Taisit ehtiä ensimmäisenä tässä kylvömultaan sormensa laittamisessa. Sain juuri inventoitua omat siemenvarastoni ja niin chilipä kuin paprikaakin on riittävästi. Niinpä en osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, voiko niitä olla riittävästi??? Minulta on nyt selvästi joku oppi jäänyt saamatta, khih :D

   Poista
 28. Löysin blogiisi tänään, ja innostuin kovin tästä postauksesta. Menenkin heti tästä katsomaan löytyisikö yhtään chilin tai paprikan siementä siemenvarastosta... ja sitten multaan kans :) ... Viime vuonna laitoin aika myöhään, ja kaikki eivät ikäväkseni ehtineet kypsyä...
  Osallistun mielelläni arvontaan, ja jään seuraamaan blogiasi.. Aion tutkiakin sitä kunnolla; hyvien vinkkien, ohjeiden ja inspiraation toivossa :) .. itse kun olen vasta aloittelija näissä puutarha- ja kukkapuuhissa. Toivotan sulle oikein ihanaa alkanutta vuotta -19 :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva, että tulit porukkaan mukaan. Olet erittäin tervetullut <3 Aika paljon on kaikenlaisia ohjeita, neuvoja ja vinkkejä tullut kirjoiteltua ja niitä on tulossa lisää nyt, kun päästiin taas joulun yli :) Ihanaa alkanutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 29. Ehdottomasti mukana arvonnassa, vielä ei tällä ole istuteltu mitään...lähinnä katsellaan lumista maisemaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuli tänään lisää lunta oikein reilusti, mutta suljin siltä näppärästi silmäni, kun kylvösormi syyhytti niin paljon :D Onnea arvontaan <3

   Poista
 30. Kevättä odotellen.. Vielä en oo laittanut siemeniä multaan, mut piakkoin kyllä! =) Mieheni osallistuu tänä vuonna kasvatuksiin virginian tupakalla, uhkasi viedä osan mun kasvihuoneesta, jossa perinteisesti kasvaa yrttejä,tomskuja ja kurkkua - sekä tietty kukkia! Ps. Virgiantupakassa on kauniit kukat, mutta se ei kuulemma saa kukkia, vaan lehtien takia kasvatetaan... =))) Juu, mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas kiva, että myös puolisosi on innostunut kasvatushommista, vaikkakin sitten tupakan muodossa ;) Onnea arvontaan <3

   Poista
 31. Siellä on jo kevätkärpänen tainnut puraista ♥ Musta oli kiva se siemenkirje viime vuonna, sain paljon sellaisia siemeniä joita en olis muuten saanut. Siksi ehdottomasti arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan oli kiva juttu <3 Kevätkärpänen taisi puraista jo marraskuun puolessa välissä, khihihi :D mahdotonta menoa :D Onnea arvontaan <3

   Poista
 32. Mahtavaa kun olet päässyt mielipuuhiisi ❤️ osallistun mielelläni arvontaan vaikka en ole mikään hortonomi 😁 hyvää uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhailua voi hyvin harrastaa vaikkei "mikään hortonoomi" olisikaan, ja tämä mielestäni puutarha-harrastuksessa on ihan parasta <3 Kokeilemalla oppii aina lisää <3 Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 33. Wau - vuosi alussa ja heti kylvöpuuhissa.... taas opin uutta! Ja pitäähän se arvontaan osallistua, josko saisin paprikatkin kasvamaan... muistui mieleen, kun kerran heitin kompostiin koristekurpitsan siemenet - niin wow.... varmaan sata pientä erilaista kurpitsaa siellä kehittyi ihan itsekseen...
  vaan kun toisen kerran oikein yrittämällä niitä ripottelin sinne, niin ei yhtäkään.... minulle kai voi sattua näissö hortonomi-hommissa vain vahinkoja! Mutta iloista ja energistä Uutta Vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khih, voin niin kuvitella kurpitsa-kylvöksesi satoine taimineen. Luonnolla on selvästi omat oikkunsa ja välillä tuntuu, että mitä enemmän yrittää, sitä vähemmän onnistuu ja sitten kun tekee vähän sinne päin, niin johan pelaa :D Toisaalta, tuossa piilee yksi puutarhaharrastuksen suola; koskaan ei ihmeteltävä lopu kesken :) Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 34. Oi, pakko ens kesänä yrittää paprikoita parvekheela. Chileihin tuli kirvat ja huomasin vasta, ko oli vallattu kaikki. Onko paprikatki kirvojen herkkua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo paprikat ikävä kyllä ovat kirvojen herkkua, mutta niitä voi yrittää torjua suihkuttelemalla paprikoiden lehdiä vedellä. Silloin kirvat eivät niin herkästä iske. Samoin voi kokeilla istuttaa samettiruusuja paprikoiden lähettyville. Sitten jos kirvoja tulee, niin äkkiä suihkuttelemaan mäntysuopaliuoksella tai vaikka ihan vain viileällä vedelläkin. Jos jostain löytää leppäkerttuja, niin ne ovat loistavia kirvojen tuhoajia :) Kasvustoja kannattaa tutkailla usein, jotta tihulaiset löytäisi nopeasti. Et varmasti ole ainoa, jolle on noin käynyt, mutta toivotaan, että jatkossa selviät ilman kamalaa kirva-ongelmaa <3 Onnea arvontaan <3

   Poista
 35. Sehän se kun siememiä tulee niin tuhottomasti jos haluais kokeilla muutamalla🤔tietysti vois omassa blogissa jakaa ylimääräiset kuten sinä nyt. Onnea kasvatuspuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä tosiaan montaa tarvitse per lajike ja joskus pussissa saattaa olla ihan valtava määrä siemeniä. Sitten taas joskus törmää myös siihen, että siemenpussissa onkin vain oikeasti muutama siemen ja se maksaa lähemmäs kymmenen euroa. Silloin aina kokee lievää huijatuksi tulemisen tunnetta, vaikka tietääkin, ettei siemeniä monta tarvitse. Mutta tulee silloin toki taimillekin melkoinen hinta. Onnea arvontaan <3

   Poista
 36. Viime vuonna askartelin pystyyn kasvihuoneen ja nyt kovasti innoissani odottelen kevättä ja kylvötestailuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiih, Sinulla onkin ihana kesä tulossa <3 Ymmärrän niin hyvin intosi <3 Onnea arvontaan <3

   Poista
 37. Hyvää Uutta Vuotta! :) Oisipa kiva kokeilla itsekin laittaa istutuksia, lähinnä yrttejä tulee kasvatettua. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrtitkin ovat tosi ihania kasvatettavia <3 Mukavaa uutta vuotta myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

   Poista
 38. Töpäkkää tammikuuta, kynsien alla on multaa.

  VastaaPoista
 39. Töpäkkää tammikuuta, kynsien alla on multaa.

  VastaaPoista
 40. Arvontaan mukaan totta kai! Jospa tuuli ei tänä vuonna riisuisi kasvihuonetta jatkuvasti. pienenpienifarmi@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kasvarisi pysyisi hyvänä ja saisit hyvän sadon <3 Onnea arvontaan :)

   Poista
 41. Mukana! Viime tiistaina haettiin Akirolta kasvari ja heti, kun kelit sallii, laitetaan kasvihuone pystyyn. Kovasti jo suunittelen, mitä kaikkea yritän siellä saada kasvamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hyvältä :) meilläkin on akiron kasvari ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 42. Mukana arvonnassa 😍 joskohan täksi vuodeksi saataisiin kasvulavat tehtyä (pari pientä kaupan kasvulavaa on, muttei niihin mitään mahdu 🙂) hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia pitää aina olla ja kyllä se niin vaan on, että selvä suunnitelma helpottaa tekemistä paljon :) Onnea arvontaan <3

   Poista
 43. Sinulla tosi mielenkiintoinen blogi, niitä harvoja mitä seuraan. Minunkin on tarkoitus lisätä paprikalajeja ja vähentää chilejä. Toivottavasti onnetar suosii. Rita.poysa@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Ihana arvonta! Mukana ehdottomasti. Onnekasta alkanutta vuotta 2019!

  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Mukana arvonnassa. Jospa saisin tänä vuonna paprikoita itse kasvatettuna. Aikaisemmat kokeilut ovat tuottaneet huonon tuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan <3 Tässä juuri käynnistelenkin onnettaren apuohjelmaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...