Puutarhan kukintaa ja kana-kirjasen esittelyä

Kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseeni liittyen. Olette kyllä ihanan kannustavia ihmisiä <3

Päivät menevät vauhdilla, mutta pian alkaa olemaan kasvihuoneet täynnä. Ensi viikolla laitan kasvihuoneista kuvia. Tänään laitan muutamia kuvia puutarhan kukkijoista. Ovat nämä vaan niin ihania!
Ihanan monet viime kesän tulppaanit kukkivat tänäkin vuonna. Jotain hyvää viime kesän kuivuudessa ;) Jopa muutamat ikivanhat tulppaanit ovat innostuneet tänä vuonna kukkimaan. Ollut hauskoja yllätyksiä, kun edellisten omistajien tulppaaneja on putkahdellut kukkapenkeistä. 
Laukatkin aloittavat kukintaansa. JES! Näihin rakastuin muutama vuosi sitten ja olen nyt haalinut kahtena syksynä erilaisia laukkoja pihaani. On niin ihanaa, kun erilaisia laukkoja kukkii heinäkuulle saakka. Hiphei!
Tässä tulppaanissa on hauska yksityiskohta. Huomaatko?
Särkynytsydän on kasvimaalla, kun istutin sen toissa syksynä valeistutukseen tarkoituksenani siirtää se heti keväällä. Eipä ole vielä sitä kevättä näkynyt, mutta ehkäpä jo ensi kesänä tämä kaunotar on löytänyt itselleen oman paikan... 
Vielä vinkkaan, että mikäli haluat itsellesi Tiedonjyviä kanoista-kirjasen, niin niitä on saatavilla. Jos haluat kirjasen tilata, niin se onnistuu laittamalla minulle viestiä joko tähän kommenttikenttään tai s.postiin: maatiaiskananen@gmail.com. Kirjasen hinta on 8,90e (plus postitus 1,50e). 


Tiedonjyviä kanoista


Kirjaseen on koottu paljon tietoa pieneen tilaan. Ideana on ollut, että aloitteleva kanaharrastaja saisi tästä itselleen hyvin perustietoja kanojen hankkimiseen ja hoitamiseen liittyen, sekä tietoa, mistä saa tarvittaessa lisää apua. 

Olen muutamia palautteita kirjasesta saanut ja ne ovat ilahduttaneet minua todella paljon. Kiitos! On ollut ihana kuulla, että kirjanen on viihdyttävä, mutta myös suuri tietolähde pienessä paketissa. Tiedonjyviä kanoista - sisällysOppaasta löytyy perustietoa kanojen hankkimisesta ja hoitamisestaTietoa aloittavalle kanaharrastajalleKanoista puheen ollen. Perjantaina päättyy ulkonapitokielto, eli perjantaina on tulossa kanojen puutarha-riehasta postausta <3 Olettaisin, että monilla onkin jo ollut ikävä Lottaa, Marttaa, Fenixiä, Hipsua ja Suloa! Olkaa siis perjantaina kuulolla! 


27 kommenttia:

 1. Oikein jo odotan kanasten näkemistä pitkästä aikaa, jotenkin ovat niin upeita persoonia kaikki!
  Ihanasti siellä kukkii, upean erikoinen lehti tuossa yhdessä tulppaanissa.
  Kaunista keskiviikkoiltaa sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pääsee taas paremmin kanasia kuvailemaan :D Varmasti ne tulevatkin olemaan taas paljon esillä :D Minustakin nuo erikoinen lehti on super hieno <3 Ihanaa viikonloppua Outi Sinulle <3

   Poista
 2. Voi, ihanaa kun teidän sulkalaumakin pääsee kesälaitumille! :) Ja kyllä nyt on saatu nauttia kevätkukista pitkään, sopivan viileä jakso tullut tähän väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan viileän jakson ainoa iloinen asia :D Eipä viime vuonna näin kauan tulppaaneista päästy nauttimaan ;)

   Poista
 3. Oi, kanoilla alkaa kohta kesä :)

  VastaaPoista
 4. Erittäin paljon onnea kirjasesta. Ja kiitos ihanista kukkasista.

  VastaaPoista
 5. Onnea kirjasi johdosta! Näyttää kivalta ja monipuoliselta! <3

  Tuossa lähellä on muutama vanhempi talo näiden uudempien tornitalojen keskellä, ja siellä on yhdessä talossa kukko ja monta kanaa. Aina kun kuulen kukon kiekuvan tai näen kanojen viipottavan pihalla, tulet mieleeni. :-) Kerran minua kyllä vähän karmaisi, kun kanat seikkailivat ajotiellä. Toivottavasti ei käynyt kuinkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Oih, ihana kuulla, että miekin oon aina välillä sin mielessä! Samoin sie min *halaus* <3 Toivon mukaan tosiaan kanaset selvisivät ehjin nahoin. Osaavat välillä olla melkoisia seikkailijoita.

   Poista
 6. Onnea kirjasesta! En oo aikeissa ottaa kanoja, nii ei oo käyttöä ;D Hieno saavutus kuitenkin tuommonenkin kirja. Onhan siinä varmaan aina miettimistä mitä kirjottaa ja miten. Toivottavasti saat paljon palautettaja tilauksia.
  Upean värisiä tulppaaneita. Jaa tuommonen laukka. Minul on vielä nupussa. Jos se nyt on samanlainen :) Ei voi olla totta, että särkynytsydänkin on kukassa. Miellän sen keskikesän kukaksi, eli alkaako kesä olla jo kohta ohi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Pienessäkin opuksessa on yllättävän paljon kaikenlaista puuhaa, jota ei edes tajunnut alunperin. Mutta onneksi hiottiin niin kauan, että ollaan tyytyväisiä lopputulokseen :)
   Nyt onneksi kesä vasta alkaa ja särkynytsydän onneksi onkin alkukesän kukkija <3 Joten ei hätää :)

   Poista
 7. Kiitos Hilu ihanasta kanakirjasesta jonka posti eilen toi!❤❤❤
  Suloinen kirja täynnä asiaa ja paljon muuta mukavaa luettavaa!
  Odotan innolla kanapostaustasi!!
  Kauniit ovat myös kukkakuvat!

  VastaaPoista
 8. Ihania kukkia ja oikein paljon onnea kanakirjasesta♥ Leppoisaa helatorstaita ja mukavaa toukokuun loppua♥

  VastaaPoista
 9. Onnea kirjailijalle! Varmasti hyödyllinen opus kanaharrastajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Toivon ainakin, että tästä on hyötyä monelle :)

   Poista
 10. Ihanaa että kanat pian pääsevät ulkoilmaan:) Ja varmaankin hyvä apu aloittelevalle kanalan pitäjälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut riemullista seurata kanojen pihassa touhotusta :D Toivon mukaan tosiaan aloittelevat kanaharrastajat saavat opuksesta apua ja iloa <3

   Poista
 11. Nyt kirja on sitten julkaistu, onnittelut! Jäädäänpä odottelemaan kanojen kirmailua :)

  VastaaPoista
 12. Ovat varmaan innoissaan. Ja isot onnittelut kirjasesta.

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea kirjasta! Kyllä nyt eletään ihanaa aikaa kun kukkii siellä ja kukkii täällä😌☀️😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!