Lasten suusta

Facebook on siitä kiva asia, että sen muistoista pääsee katsomaan, millaisia juttuja on juuri sinä päivänä kirjoittanut muina vuosina. Olen joskus ollut aktiivinen Facebookin päivittäjä ja kirjoitin sinne usein lasten hauskoja jutteluita. Etenkin Julian kommentit saavat minut aina vain hihittelemään. Tytöltä ei ole koskaan mielikuvitusta ja mielenkiintoisia kommentteja puuttunut.  Ajattelin piristää myös teitä näillä jutuilla!






Lehmän siemeniä

Ollaan tultu saunasta ja suihkussa Julia kattelee min tissejä ja alkaa pohtimaan: Jos meiltä loppuu rahat, etkä voi enää ostaa ruokaa, niin sä voit sitten ruveta lehmäksi ja juottaa meitä utareista. Nooh, Ilona innostuu ajatuksesta ja lisää: Sit sul ois toooosi isot tissit ja monta utaretta. Hekottelen jo siin vaihees ja sitten Julia lataa: Niin, hankit lehmän siemeniä ja laitat ne kahviin ja sitten muutut lehmäksi, jollon taas saadaan tisseistä maitoa!!! Hoplaa, näin se homma etenee! Lehmänsiemenet kahviin siispä 


Lentäminen

Olohuoneesta kuului ihan kauhea tumina ja kun menin katsomaan, mitä tapahtui, löysin Julian lattialta rähmältään. Iloisena tyttö ponkaisee ylös ja toteaa: "Lentäminen alkaa jo sujumaan, mutta laskeutumista täytyy vielä harjoitella"


Alkohoolia

Istuttiin Julian kanssa eskaripaikan keinuissa ja odoteltiin eskaripäivän aloitusta. Juttelimme valmistujaisistani ja Julia sanoo: "Sitten sinä juot taas sitä alkohoolia". Totean, että totta, niin juon sen jälkeen, kun te olette lähteneet iskälle. Tyttö pohtii asiaa hetken ja kysyy; "Saanko minäkin joskus juoda sitä alkohoolia". Kerroin, että saa siten, kun on täysi-ikäinen. Julian ilme kirkastuu ja iloisesti jatkaa: "No hyvä. Sitten, kun olen täysi-ikäinen, niin mennään yhdessä metsäretkelle ja otetaan evääksi sitä alkohoolia"


Miten lapset saa alkunsa? 

Saunassa oli jälleen keskustelua, tällä kertaa aiheena lapsien tekeminen. Tytöt pohtivat kovasti, että mistä lapset saavat alkunsa. Juliahan sen sitten keksi, että kuinka raskaus alkaa: "Kun mies pieraisee, niin munat poksahtaa." Taika on muuten saanut tekonimensä tämän jutun mukaan. Tekonimenä oli Puksu ;) 


Maantietoa

Julia: Eiks Hassel oo maa? 
Me muut: Mitääh?
Julia: No, eikös ole olemassa Hasselpähkinä, joka on jonkun maan mukaan saanut nimensä?
No melkein. Taisi tyttö puhua Saksanpähkinästä ;)


Poliisi - totta vai tarua?

Olimme menossa ravintolaan syömään ja sanoin lapsille, että nyt on paras käyttäytyä kunnolla, kun täällä on samaan aikaan poliiseja syömässä. Julia oli ihan huuli pyöreänä: "Mitä? Onko poliiseita oikeasti olemassa? Luulin, että ne ovat tarua samalla tavalla kuin keijukaiset" 







Nämä kuvat ehkä kuvaavat meidän meininkiä hyvin, joten siksi valitsin ne tähän postaukseen, vaikka ovatkin vanhoja ;) Pssst, tuo lippis on se, josta oli puhetta postauksessa, jossa HerraMies vastaili minua koskeviin kysymyksiin. Löytyy klikkaamalla tästä. Ei tuo nyt niiiin ruma ole! :D

Ilonankin hyvistä jutuista tulee jossain vaiheessa postaus, kunhan vähän kaivelen muistikeskusta!

Hupaisaa lauantai-iltaa <3 

40 kommenttia:

  1. Ha-haa, hyvä tytöt. Omat pojat(4) ovat "tavallisempia", tosin kynä on käynyt monessa kuvassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin Julialla on aina ollut ihan poskettomia juttuja, joille on saanut nauraa vedet silmissä. Onneksi ikä ei ole rajoittanut näitä juttuja :D Lapset ovat tosiaan niin erilaisia. Kuvien kynäily on varmasti ollut hauskaa, lähinnä lasten mielestä ;) khih :)

      Poista
  2. Nuo lasten kommentit ovat sitten kertakaikkisen hauskoja hih hih,lehmän siemenet. Muistan kun parivuotias tyttären poika ei muistanut mikä se hepokatti lausutaan niin se oli hänen mielestään hapankontti ja mattopiiska oli pihaläppä, hauskoja hetkiä on vietetty,ois pitäny kirjoittaa muistiin vaan kaikki. Hauskaa lauantai-iltaa sinne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahah, ihana! Hapankontti ja pihaläppä! Tuo pihaläppä on kyllä super kuvaava <3 Sitä tosiaan toivoisi, että lasten juttuja olisi tullut kirjoitettua enemmän ylös. Ne on niin mainioita <3 Kivaa lauantai-iltaa myös Sinulle <3

      Poista
  3. Hih, olipa hauskaa lukea näitä:)

    VastaaPoista
  4. Voi Julialle iiiisot terveiset näistä jutuista,jotka kirvoittivat mukavat naurut täällä päässä.♡♡♡♡
    Julia-tyttö on selvästi syntyjäsyviä pohdiskeleva,upealla mielikuvituksella siunattu nuori nainen!
    Kuvatkin ovat superhauskat.😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julia on aina ollut ihan posketon tyyppi. Niin välitön ja vähän blondi, loistava yhdistelmä <3 Terveiset välitin, kiitos <3

      Poista
  5. Lapset on <3
    Hauskaa lauantai-iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten jutut ovat aina niin mainioita, kun he ovat ihanan välittömiä <3 Hauskaa lauantai-iltaa myös Sinulle <3

      Poista
  6. Hauskoja juttuja!
    Ihanaa, että muistot oli tallessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävän paljon on varmasti unohtunutkin. Onneksi sentään jotain on tullut kirjoiteltua ylös :D

      Poista
  7. Hahhahhaa :D Näitä lisää! Meidän esikoisellakin on joitain ihan hyviä heittoja jo ollut, mutta ehkä paras ikä on vasta edessä päin. Sitä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tosiaan riittää, joten näitä tulee myöhemminkin :D Kirjoita ihmeessä ylös hyviä juttuja, sitten kun niitä alkaa tulemaan :) Kurjaa, miten ne tuppaavat unohtumaan vaikka kuinka kuvittelee muistavansa.

      Poista
  8. Hih...eväsalkohooli :D aivan huippu hauskoja juttuja. Lasten suusta usein tulee totuus tai ainakin sinnepäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs se. TAAS join sitä alkohoolia, hahahahaha :D Eväsretkeä odotellessa ;)

      Poista
  9. :D Kaivelin juuri eilen omien lasten juttuja huomista varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten suusta tulee kyllä parhaat jutut, joita on ilo muistella vuosienkin jälkeen <3

      Poista
  10. Olipas piristys ruiske. Nauru ei meinannut loppua ollenkaan.

    VastaaPoista
  11. Voi hyvänen aika! Aikamoisia oivalluksia. Sulla ei ole siellä käynyt aika pitkäksi eikä totiseksi.

    Meiltä muuten puuttuu kokonaan tämän saunassa syntyneiden huumoripläjäysten joukko. Kun lapset olivat pieniä saunaa ei ollut ja vaikka olisi ollut, niin täkäläisen tavan mukaan tuskin olisimme siellä kelteisillämme istuneet. Mutta paljon muitakin saunassa syntyneitä mietteitä olen lukenut. Joku siinä ympäristössä lapsia inspiroi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Julian kanssa ei tosiaan naurua elämästä puutu. Tytön ajatukset ovat ihan poskettomia ja niin ihania :D Tuo on jännä, miten saunassa syntyy aina kaikenlaisia keskusteluita. Saunominen herättää kuulema ihmetystä ulkomailla :D Ollaan kuulema outo kansaa ;)

      Poista
  12. Täällä oli kyllä ilo ylimmillään. Jos alkaa harmittaa niin tietää mistä löytyy parannus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khih, kiva kuulla :D Näitä tulee varmasti jatkossa lisääkin :D

      Poista
  13. Hahaa, lapsilla on kyllä mahtavia juttuja! :D Toi poliisit on satuolentoja oli ihan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauroin silloinkin itseni aika kipeäksi. Lopuksi vielä Julia osoitteli keskisormelle pois lähteviä poliiseja ja sanoi kovaan ääneen, että nyt ne poliisit lähtee ja kyllä ne vaan oikeasti on oikeita eikä mitään taruolentoja... hahahahahaha. Silloin Julialla oli tosiaan joku tapa osoittaa asioita aina juuri keskisormella... :D khih. Luulen, että oli poliiseillakin hupaisaa, ainakin ilmeistä päätellen.

      Poista
  14. Voi miten hauskaa luettavaa:) Lapset on ihania, kun ovat niin aitoja ja sanovat sen mitä ajattelevat♥ Leppoisaa isänpäivä viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, se aitous on niin ihanaa <3 Mukavaa isänpäivää myös teille <3

      Poista
  15. Hahhah, näitä oli hykerryttävää lukea:) Lasten ajatteluhan on loppujen lopuksi hyvin loogista. Ihan järkeviä päätellyjä, me aikuiset ei vaan tajuta asioita;)
    Ihanaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs se! Sitten kun niitä asioita alkaa pohtimaan, niin kyllä sieltä aina löytyy selkeä punainen lanka :) Ihanaa sunnuntaita myös Siulle <3

      Poista
  16. Voi apua :D Mahtavia juttuja! Kiitos nauruista :)

    Ihanaa isänpäivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khih, ihana kuulla, että nämä ilahduttivat ja saivat nauramaan <3 Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  17. Koskaan ei tiedä, mitä sieltä lasten suusta tulee! Ihan parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta <3 Julia etenkin on ollut aivan posketon pienestä pitäen ja onneksi tuo taipumus ei ole kadonnut iän myötä <3

      Poista
  18. Hahhahh.. onpas hyvät jutut tytöillä ;DD..lapsien jutut on aina hyviä ja niin aitoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!