Uusia tuulia ja tulevaisuuden haaveita

Niinkuin olen kertonut, olen pohtinut paljon kosmetiikkaa viime kuukausien aikana. Tarkoitukseni oli siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan, mutta sen markkinoiden osalta iski luotettavuusongelma, jonka vuoksi päädyin pysymään jatkossakin "kosmetiikan sekakäyttäjänä". Etsiskelin paljon tietoa eri yrityksistä ja pohdin, että mitkä ovat niitä tuotteita, joita itse haluaisin käyttää ja joita voisin antaa myös lasteni käyttää. Halusin, että tuotteet ovat laadukkaita, luotettavia ja yritys niiden taustalla olisi myös eettinen. Yksi tärkeä kriteeri näin pääsääntöisesti kotiäitinä olevalle oli edullinen hinta. 

Olen myös pitkään pohtinut, että haluaisin löytää itselleni työn, jota voin tehdä kotona. Kirjoittamalla saan vähän rahaa, mutta en riittävästi normi elämään. Lisäksi teen toki lähihoitajana keikkatöitä. Kuitenkin myyntityö on ollut aina itselleni tosi mieluisaa ja sen vuoksi olen pitkään ajatellut, että haluaisin perustaa oman verkkokaupan, mutta kokenut sen kuitenkin vähän hankalaksi. Ei varmasti mahdotonta, mutta asioihin perehtyminen, nettikaupan luominen, tavaroiden hankkiminen jne veisi tällä hetkellä liikaa aikaa. 

Lopulta monien valvottujen öiden ja ajatusrumbien kautta näistä kahdesta asiasta syntyi jotain, mistä uskon tulevan jotain tosi hienoa. Tämän päätöksen tekeminen ei tosin aiheuttanut valvottuja öitä, vaan sitä ennen tapahtunut ajatustyö, kun pohdin erilaisia vaihtoehtoja ja käytännön mahdollisuuksia. Joskus tietää lähes heti, kun kohdalle osuu se itselleen oikea juttu ja nyt kävi juuri niin!

Ryhdyin Oriflamen edustajaksi ja perustin oman Oriflame-verkkokaupan.  Verkkokaupasta voi tilata itselleen edullisia, laadukkaita kosmetiikkatuotteita sekä koruja, ravintolisiä ja asusteita. Kyseinen verkkokauppa toimii aivan samalla tavalla, kuin muutkin verkkokaupat: valitset itse, mitä haluat ostaa, tilaat ja maksat, jonka jälkeen tuotteet toimitetaan Sinulle valitsemaasi toimituspaikkaan. Verkkokaupassa voi kirjautua kanta-asiakkaaksi, jolloin saa hyviä etuja, kuten tuotenäytteitä ja ilmaiset toimituskulut yli 40 euron ostoksiin. Kanta-asiakkuus ei maksa mitään. Toki lähistöllä asuvat henkilöt voivat myös minun kauttani tilata tuotteita, jolloin tuotteet tulevat minulle ja yhdessä sovimme niiden toimituksen. 

Tällä hetkellä tarjouskuvastossa on todella hyviä tarjouksia ajatellen joululahjoja ja nuo tarjoukset ovat voimassa 29.11 saakka. Ihania juttuja sekä meikkaamiseen että ihonhoitoon! Kannattaa kurkata.

Täällä blogissa esittelen aina silloin tällöin omia hankintojani ja kerron kokemuksiani niistä. Tähän astiset kokemukseni Oriflamen tuotteista ovat olleet tosi positiivisiä. Ihan uusina tuotteina itselleni tulee Oriflamen luonnonkosmetiikka-tuotteet, joita itselleni tilasinkin useammanlaisia. Ihana päästä kokeilemaan niitä(kin)! Olisi kiva kuulla, mitkä Oriflame-tuotteet ovat Sinun lemppareitasi! 

Perustin myös Facebook-sivuston, jossa tulen kertomaan ajankohtaisista tarjouksista. Myös sen kautta pääsee näppärästi tilauksia tuonne nettikauppaani tekemään. Olet erittäin tervetullut tuohon ryhmään. Se löytyy klikkaamalla tästä: https://web.facebook.com/hillevijoutjarvioriflame

Luonnollisesti minuun saa olla yhteydessä, jos tuotteissa jokin asia askarruttaa, tarvitset apua tilauksen tekemiseen tai mikäli Sinullakin on ollut haaveita kotona tehtävästä työstä, josta voit saada lisätienestiä. Yhteyden voi ottaa joko sähköpostin tai Facebookin kautta <3 

Ja hei, nyt saa antaa onnen potkuja pehvalle! 
Kotona tehtävä työ
Oriflame


70 kommenttia:

 1. Onnea uudesta alusta! Uudet alut ovat elämän suola!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Niinhän sitä sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu ja yrittänyttä ei laiteta :) Khih!

   Poista
 2. Ihan mahtavaa♥ Onnitteluja kovasti ja kaikkea hyvää uusiin tuuliin♥

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uuteen elämän askeleeseen <3 Toivotaan onnistumisia ja menestystä :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Oon kyl tosi innoissani <3 Hyvien tuotteiden parissa on kiva tehdä töitä :)

   Poista
 5. Onnea uusiin haasteisiin ja tuuliin! <3
  Kotoa käsin tehtävä työ on ihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina <3 Olen ihan samaa mieltä. Tuntuu, että tällä hetkellä minuu tarvitaan eniten kotona ja tiedostan, miten kamalan lyhyt aika tuo lapsuus on <3

   Poista
 6. Wau, onnea nyt kovasti uusiin tuuliisi!!

  VastaaPoista
 7. Tähän ei juuri muuta osaa sanoa kuin onnea oikein olan takaa!!

  VastaaPoista
 8. Onnea ja siunausta uusiin tuuliin! :)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut tuoreelle yrittäjälle! Ja kaupalle menestyksen vuosia heti alusta alkaen.

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä ja onnea uusiin tuuliin :) Mä olen myös nuorempana myynyt Oriflameen tuootteita hetken, kosmetiikka on ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kosmetiikasta löytyy vaikka mitä ihanaa ja ilahduttavaa <3

   Poista
 11. Onnenpotku täältäkin ! Minulla pyörii autossa Oriflamen käsivoide, muistaakseni se on joku soft caresse tms. Siinä on aika kiva tuoksu ja tehoaa hyvin säänpieksemiin käpäliini. Pitääpä ihan kurkata kaupasta onko sitä vielä olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi olevan vielä <3 Hyvä tietää, että se on tosi hyvä tuote!

   Poista
 12. Olipa kivaa luettavaa! Mahtavaa Hillevi! Paljon onnea ja suotuisia tuulia uudelle uralle!

  VastaaPoista
 13. Onnenpotku ja iso sellainen!
  Itsekin noita aikoinaan möin ja pidin tosi paljon tuotteista. Sitten muuttui asuinkunta ja työpaikka ja tuo jäi. Vieläkin tuttavien kautta olen ostellut ja tykännyt paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Oriflamen tuotteet ovat tosiaan laadukkaita ja hyviä :)

   Poista
 14. Hienoa! Vaikuttaa loistavalta päätökseltä. Onnea ja menestystä sinulle kauppiaana!

  VastaaPoista
 15. Mietin vielä sitä, että kun tuonne verkkokauppaan klikkaa laittamastasi linkistä, niin se tuntuu menevän Oriflamen omalle sivulle. Miten sinä saat ansiota siitä jos tilaan sitä kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivusto tosiaan näyttää ihan samalla, vaikka menetkin minun antamasta linkistä. Linkissä on minun nimeni ja oikeasta laidasta löydät tiedon, kenen sivustolla olet. Kaikkien niiden asiakkaiden ostoksista, jotka menevät minun linkkini kautta tekemään ostoksensa, saan prosentti-osuuden, joka perustuu omaan myyntiini <3

   Poista
 16. Vautsi mahtava juttu, onnea kovasti :) Kohti uusia tuulia siis <3

  VastaaPoista
 17. Tosi hieno juttu! Onnea uudelle uralle! <3 Potkunkin saat, mutta sellaisen varovaisen, eikä mitään jalkapalloilijan monotusta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu <3 Juu, onnenmonotukset on kivoja ja tarpeellisia just nyt, mutta toki istumaan kykyneminenkin niiden jälkeen ois ihan jees ;) khih :)

   Poista
 18. Onnea uudesta urasta Hilu <3 ja ihanaa iltaa sinulle ystäväiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ihanaa uutta päivää Sinulle <3 Sehän olisi taas viikonloppu käsillä, hip hei :)

   Poista
 19. Onnea uudelle polulle!
  Olet sinä vaan rohkea nainen. Ihailuni ja kunnioitukseni.
  Hyvää illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti <3 Tälläinen riskitön yrittäminen sopii tämän hetken elämäntilanteeseeni erinomaisesti <3 Ihanaa uutta päivää Sinulle <3

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Kiitos Susanne <3 Olen itse tosi innoissani tästä jutusta :)

   Poista
 21. Hieno homma, onnea. Oriflamella on ihan kelpo tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kiva kuulla, että Sinustakin tuotteet ovat kelvollisia, ehkäpä jopa hyviä ;)

   Poista
 22. Paljon onnea ja menestystä sinulle. 😊

  VastaaPoista
 23. Paljon onnea ja menestystä! Oriflamentuotteet ovat hyviä tuotteita. Olen itse ollut jälleenmyyjä joskus. Olen edelleen kirjoilla siellä, mutta tilaan tuotteita itselleni vain. Monet tuotteet hyväksi todenneena en jaksa mennä kauppoja kiertämään vaan tilaan netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tuo on ihan totta, että kun löytää hyvät tuotteet, niin ei ole tarvetta enää lähteä etsimään muualta <3 Omiinkin tilauksiin saa hyvän alennuksen, kun on edustajana, vaikkei tuotteita muille enää myisikään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!