Biohajoavat shampoot

Blogini lukijat tietävätkin, että olen etsinyt luontoystävällisiä tuotteita ja olen niistä ennenkin blogissani kertonut. Olenkin erittäin iloinen voidessani esitellä Oriflamen Love Nature-sarjan shampoita.  

Love Nature-sarjan kaikki poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia, eli myös shampoiden koostumus on biohajoava ja luontoystävällinen. Silikonia ne eivät sisällä, sillä vaikka silikoni tekee hiuksista sileämmät, se ei hajoa luonnossa. 

Love Nature-shampoista löytyy kaikille hiuslaaduille sopivat tuotteet ja eri tuoksuvaihtoehtojakin löytyy useampia. Meillä kokeilussa on ensimmäisenä olleet Wheat and Coconut Oil- ja Tea Tree Oil and Burdock-shampoot.


Love Nature - biohajoavat shampoot



Wheat and Coconut Oil-shampoo sisältää vehnää ja kookosöljyä, jotka puhdistavat hellävaraisesti ja ehkäisevät hiusten vaurioitumista. Sopii kuiville ja vaurioituneille hiuksille.  Ostin tämän Ilonalle suoraan sanoen kookoksen takia. Ilona nimittäin rakastaa kookoksen tuoksua! 

Shampoossa tuoksuu sekä kookos että vehnä. Tuoksu on maanläheinen ja kuitenkin aivan ihana! Shampoon koostumus on erittäin kermainen. Pesun jälkeen hiukset olivat pehmeät ja kevyen oloiset. Eikä harjaaminenkaan kuulema tuottanut tuskaa. 


Love Nature
Biohajoava shampoo



Takiaista sisältävä Tea Tree Oil & Burdock-hilseshampoo puhdistaa hiuksista hilsettä ja puhdistaa hiuspohjan. Itselläni on ikävä hilse-taipumus, joten oli kiva löytää biohajoava shampoo, joka sopii juuri siihen ongelmaan. Nyt kokemukseni pohjautuu vasta muutamaan käyttökertaan, mutta olen tuotteesta tykännyt tosi paljon. Tuoksu on miellyttävä ja hiuksista tulee puhtaat, eikä päänahka tunnu läheskään niin hilseilevältä. 


shampoo
Biohajoava shampoo



Tällä hetkellä Love Nature-shampoissa on hyviä tarjouksia. Esimerkiksi Wheat and Coconut Oil-shampoon jumbo koko (500 ml) maksaa vain 6,90 e ja  Tea Tree Oil & Burdock-shampoo 4,90 e. 

Love Nature-sarjasta löytyy paljon muitakin tuotteita kuin shampoita. Hoitoaineita, erilaisia voiteita, suihkusaippuoita, käsisaippuoita ja paljon muuta. Kaikkia niitä yhdistää luontoystävällisyys. Kuten yllä mainitsin, kaikki poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia, eivätkä sisällä silikonia. Sen lisäksi kaikkien kuorinta-aineiden kuorivat ainesosat ovat luontoperäisiä, eivätkä siis kuormita luontoa. Löydät kaikki Love Nature tuotteet klikkaamalla tästä.

Kerroinkin jo aiemmin olevani Oriflamen edustaja ja perustaneeni oman verkkokaupan. Postauksen linkit menevät suoraan minun verkkokauppaani. Reilu viikko sitten tein postauksen, jossa kerroin uusista tuulista, eli verkkokaupan perustamisesta ja on aivan ihana päästä kertomaan, että homma on lähtenyt tosi hienosti käyntiin. Tuntuu ihan tosi mahtavalta! Myös se, miten upeasti te kaikki kannustitte tässä asiassa, tuntui tosi hyvältä. Kiitos paljon <3 

Toivotan Sinulle mukavaa sunnuntai-iltaa ja kaikkea ihanaa uuteen alkavaan viikkoon! Huomenna on muuten luvassa tämän vuoden ensimmäinen joulupostaus, jossa yhtenä juttuna on pienet paketointi vinkit ja muutakin mukavaa! 

16 kommenttia:

  1. Tykkään kookoksen tuoksusta shampoissa ja suihkusaippuoissa. Tuoksusta tulee kesä ja aurinko vahvasti mieleen <3
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, kookoksesta tosiaan tulee mieleen kesä ja aurinko <3 Ihanaa uutta viikkoa Sinulle ystäväiseni <3

      Poista
  2. Kauniit tuotteet ovat! Mä olen niitä hassuja ihmisiä, jotka ostaa hieman tuotepakkauksenkin mukaan. Coconut Oil- ja Tea Tree Oil kuulostavat molemmat koukuttavilta jo ihan nimenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne pakkaukset vaikuttavat <3 Jostain syystä on paljon kivempi käyttää tuotteita, joissa on kaunis pakkaus <3 Tässä tapauksessa myös sisältö on hyvä :)

      Poista
  3. Olen iloinen siitä, että verkkokauppa on lähtenyt hyvin käyntiin.
    Hyvää sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
  4. Onnea verkkokaupasta! ❤ Kivat tuotteet..täytyy lukea vielä tarkemmin paremmalla ajalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Tervetuloa tosiaan tutustumaan sivuille. Oriflamelta löytyy vaikka ja mitä ihanaa <3

      Poista
  5. Hei!
    Vaikka nämä ovat biohajoavia, eivät silti ole kyllä luontoystävällisiä. Nämä sisältävät useita haitallisia ainesosia... eikä näillä näyttänyt olevan mitää sertifiointia (esim ecosert). Viherpesty tuoteryhmä siis valitettavasti. =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin tutkia tuota sisältöä vielä tarkemmin ja vähän tiedustella asiasta! Kävin viestisi jälkeen tutkimaan tuota sodium laureth sulfatea ja löysinkin siitä heti tietoa, että hajoaa nopeasti, mutta on vaaraksi vesieliöille. Ikävän ristiriitaista tietoa löytyy kaikesta, jonka vuoksi on itse todella vaikeaa tietää, mikä aina on hyvä ja mikä ei. Yritin esimerkiksi etsiä tietoa Ecosertin hyväksymästä ALS-sta ajatellen luontoa, mutta eipä sitä tietoa ihan helposti löydäkkään.

      Poista
  6. Menestystä ja onnea uuteen verkkokauppaan!Ihania tuotteita itsensä hemmotteluun ja vaikka joululahjaksi.Mukavaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihan totta, että tuotteet sopivat itsensä hemmotteluun, mutta myös erinomaisiksi lahjoiksi <3 Ihanaa uutta viikkoa Sinulle <3

      Poista
  7. Mukavaa että verkkis on käynnistynyt lupaavasti <3

    VastaaPoista
  8. Kiva että Oriflameltakin löytyy luontoystävällisiä vaihtoehtoja! arvostan.
    Mulla oli perjantaina kokeilussa kasviväri hiustenvärjäyksessä, kirjoittelin siitä blogiin.
    Ihanaa kun on vaihtoehtoja!
    Mukavaa viikon jatkoa teidän perheelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamelta löytyy myös sertifikoitu EcoBeauty-sarja, eli vaihtoehtoja löytyy :) Täytyykin käydä kurkkimassa kokemuksiasi tuosta hiustenvärjäyksestä. Olen ihan samaa mieltä, että onneksi on vaihtoehtoja <3 Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!