Lungo, The Kastelukannu

Rakastan kastelukannuja! Kukapa puutarhaharrastaja ei rakastaisi? Erikoisesti muotoiltu tai koristeellisen värinen kannu ilahduttaa kasteluhommissa, jotka muutoin ovat aina joskus pikkuisen tylsiä.

Erikoisia kastelukannuja olen löytänyt pieninä versioina, mutta isommat ovat aina niitä perusmallisia. Näppäriä, mutta jälleen... pikkuisen tylsiä. 

Nyt olenkin super innoissani, sillä tähän on tullut muutos! Lungo kastelukannusta löytyy isot versiot ja ne eivät todellakaan ole tylsiä! Päinvastoin. Katsokaa, miten upea sävy, saati muotoilu! 


puutarha
Lungo kastelukannu - vanha vihreä


Lungo muistuttaa kahvipannua ja siitä se itseasiassa onkin saanut inspiraationsa. Muotoilu on belgialaisen suunnittelijan Dave Grosemansin käsialaa.   

Kuten ehkä olette havainneet, niin tuppaan olemaan pikkuisen epäjärjestelmällinen ja minulla on taipumus jättää asiat vähän levälleen (siksi esimerkiksi puutarhapuuhat välillä venyvät, kun etsiskelen työkaluja pitkin maita ja mantuja, khih). Kesällä aina välillä on pikkuisen harmittanut, kun kastelukannut ovat levällään ympäriinsä ja etenkin jos ovat ensimmäisenä vastassa, kun joku tulee käymään. Lungon voin jättää huoletta keskelle pihaa, koska olen sitä mieltä, että sehän on vain koristeellinen. Eikö totta? 

Ihan pelkkä ulkonäkö ei toki riitä, jos puhutaan hyvästä kastelukannusta. Vielä en ole päässyt tositoimiin Lungoni kanssa, mutta uskon, että tämä on myös todella käytännöllinen. Kastelukannun kaksi kahvaa ovat tosi näppärä systeemi, sillä niistä saa hyvän otteen ja paino ei tunnu niin raskaalta, kun sen saa jaettua paremmin. 

Lungon muotoilu muistuttaa kahvipannua



Lisäksi itselleni tärkeä ominaisuus on kestävä materiaali, sillä aina joskus kiireissäni saatan pikkuisen huolimattomasti tipauttaa kastelukannun maahan. Khöh. Toisaalta, en ole ainoa, sillä lapsilla on vielä ronskimmat otteet ja voin vannoa, että itkisin vuolaasti, jos ihana kastelukannuni hajoaisi! 

Minusta tämä vihreä sävy on aivan ihana. Minun lemppari puutarhakaupastani, iki-ihanasta Puutarhurin Majan puodista, näitä löytyy myös valkoisena ja mustana. Koko vaihtoehdot ovat tämä 12 litrainen ja pikkuisen pienempi, eli 8 litrainen. 

En millään malta olla vinkkaamatta, että nämähän eivät todellakaan ole ainoat Puutarhurin Majan puodin kastelukannut. Sieltä löytyy myös pieniä, super suloisia kastelukannuja, jotka takuuvarmasti innostavat ja muistuttavat kasvien kastelusta! Mistä tulikin mieleeni, että tarvitsen ehdottomasti uuden, pienen kastelukannun. Olisihan se kurjaa, jos taimet kärsisivät kuivuudesta, khih. Naistenpäivä lähestyy sopivasti ja olen varma, että HerraMies arvostaa sitä, että vaimo kertoo suoraan, mitä haluaa lahjaksi. 

Olen kuullut, että monet naiset kokevat pienen pettymyksen naistenpäivänä, kun saavatkin lahjaksi paistinpannun tai imurin. Nytpä siis vinkkailemaan puolisoille, että Puutarhurin Majan puodista löytyy paljon paremmat naistenpäivälahjat, jotka saavat vaimon iloiseksi! Kokemuksesta voin kertoa, että tilausten toimitus on todella nopea, eli ehtivät vielä hyvin naistenpäiväksi saapua.

Jos haluat tehdä ensi kesänä kastelusta juhlaa, niin oman Lungon pääset hankkimaan klikkaamalla tästä.

Lungo - Puutarhurin Majan puoti


Mainitsinkin, että Puutarhurin Majan puoti on lemppari puutarhakauppani netissä. Olen blogissani aiemminkin tämän kertonut. Puodin valikoima on aivan ihastuttava! Sieltä löytyy kaikkea ihanaa puutarhaan ja kotiin. Juuri niitä arjen piristyksiä, käytännöllisiä ja näppäriä juttuja, jotka ilahduttavat kauneudellaan. Ja mikä parasta. Puodin emäntä, Minna, on äärimmäisen palveluhenkinen ja ystävällinen. Hän on ollut ja on yhä edelleen minun yrittäjä-idolini! 

Tiesitkö muuten, että nettikaupan lisäksi Tampereelta löytyy Puutarhurin Majan varastopuoti? En ole itse sielä vielä vieraillut, mutta haaveissa tuo vierailu on. Kuvien perusteella puoti on ihan super kaunis ja viihtyisä. Eli jos asut tai satut vierailemaan Tampereella, niin käy ehdottomasti tutustumassa varastopuotiin! 

Kastelukannu, joka tekee kastelusta juhlaa


Nyt vain odottelen, että kevät saapuu ja pääsen kasteluhommiin. Onkin muuten ihan rehellisesti sanottua ihka ensimmäinen kevät, jolloin odotan sitä, että kastelukausi alkaa, khih. Ymmärrätte varmasti, miksi odotan sitä! 

Ihanaa viikonloppua ja kiitos paljon Puutarhurin Majan puoti ihanasta kastelukannusta!


*Lungo kastelukannu saatu blogiyhteistyönä 



21 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä todella kaunis kastelukannu. Meidän takapihalle pitäisikin ostaa uusi kannu, kun talvi oli edellisestä kannusta vienyt pohjan :)
    Kivaa viikonloppua sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä olisi yksi erittäin hyvä vaihtoehto ;) kiitos, ihanaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  2. Hyvä kun tulee uudenlaisia kannuja. Vanhat versiot tosiaan osaa olla tylsiä.

    VastaaPoista
  3. Ihana kannu! Puutarhan majan puodissa olisi kyllä ihana vierailla, siellä näyttää olevan vaikka mitä kivaa! Mukavaa viikonloppua ja leppoisaa karkauspäivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on nettikauppa, mistä pääsee tekemään ihania ostoksia. Mutta todentotta olisi ihana joskus käydä ihan paikanpäälläkin ihmettelemässä <3 Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  4. Kivalta näyttää tuo uusi muotoilu. Ja jos kannu tuntuu täysinäisenä kovin painavalta niin eihän sitä ole pakko täyttää täyteen asti. Välillä voi kastella vähän vajaammallakin kannulla :-)
    Kevättä odotellen,
    Pirre

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta, ettei kannua oli pakko täyttää ihan kokonaan <3 Täällä alkoi yöllä satamaan lunta ja nyt on maa ihan valkoinen... Olisi voinut kyllä jo jättää satamatta ;) khih.

      Poista
  5. Tosi kaunia kannu! Tuollaisen haluaisin! =)

    VastaaPoista
  6. Mulla on vähän samanlainen kastelukannu mutta sinkkisenä, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan niin on, että käyttötavaratkin on kivempia, kun niissä on jotain vähän erilaista tatsia <3

      Poista
  7. Tuo on minunkin ostoslistallani, väriä vielä mietin, musta olisi niin hieno kahvipannu pihalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muutakun shoppailemaan <3 Osta musta ja sitten jos alkaa tuntumaan, että vihreä tai valkoinen olisikin kivempi, niin varmasti käyttöön tulee useampikin kannu ;)

      Poista
  8. Tosi mukavan näköinen! Minulla meni juuri huonekasvien kastelukannu rikki, joten pitäisi hankkia uusi, mieluummin vähän isomman kokoinen ja metallinen kaveri. Pitääkin tsekata Puutarhurin maja! En ole hetkeen käynyt selailemassa puodin valikoimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät etsimäsi <3 Puutarhurin Majalla on kyllä ihanat valikoimat <3

      Poista
  9. Ihanaa maaliskuuta. Kaunis tuo vanha vihreä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miustakin tuo on ihana sävy <3 Ihanaa maaliskuuta myös Sinulle <3

      Poista
  10. Minustakin tuo on aivan ihana <3 Mukavaa maaliskuuta myös Sinulle <3

    VastaaPoista
  11. On siinä kastelukannujen kuningatar, on se kaunis!
    Ja kyllä on hienoa, että kevät taas sieltä saapuu ja alkaa monelle kivoja hommia!

    VastaaPoista
  12. Tuollainen olis kyllä ihana kastelukannu. Hyvä esittely siitä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!