Puutarhurin Majan puoti ja ihana joulu!

*Kaupallinen yhteistyö: Puutarhurin Majan puoti


Heiiii, tämän vuoden ensimmäinen jouluaiheinen postaus! Rakastan joulua, mutta olen tänä vuonna yrittänyt vähän hidastella joulumoodiin siirtymisen kanssa. Nyt kun maassa on jo vähän lunta ja joulukuu alkaa lähestymään, on mielestäni passeli aika alkaa intoilemaan joulusta. Annan tässä postauksessa muutaman pienen paketointi- ja lahjavinkin. 

Kierrättäminen on itselleni vähän sydämen asia ja yksi paketointi-vinkki liittyykin nyt kierrättämiseen. Joulun aikoihin kotiin tuppaa kerääntymään kukkien paketointi-paperia, jota käsittääkseni ei saa laittaa paperinkeräykseen, vaan se pitäisi hävittää sekajätteen mukana tai polttamalla.  Tiesithän muuten, ettei lahjapaperiakaan saa laittaa paperinkeräykseen? 

Kertaalleen käytetty, yksinkertainen ruskea paperi sopii paketointiin hyvin. Se kestää repeämättä ja sen voi koristella persoonallisesti erilaisilla tarroilla. Puutarhurin Majan puodista löytyy useammanlaisia ihania pakettitarroja. Niissä on mukana myös sellaisia tarroja, joissa ei ole jätetty tilaa saajalle/lähettäjälle, vaan niissä on vain kaunis kukan tai linnun kuva. 



joululahjojen paketointi
Pakettitarrat peltirasiassa



Pakettitarrojen kuvioinnista löytyy kukkia, lintuja ja perinteisiä joulupukin kuvia. 



paketointi
Kaunis paketti on iso osa lahjaa



Pakettitarroja löytyy perinteisten muovikääreisten arkkien lisäksi myös super söpöissä peltirasioissa. Peltirasiasta löytyy 10 erilaista tarraa ja niitä on yhteensä 140. Tälläinen olisi aika ihana pikkujoululahja. Tarrojen käytön jälkeen rasialle löytyy varmasti käyttöä myöhemminkin. 

Arkki-mallisesta pakettitarra-paketista löytyy kaksi samanlaista arkkia tarroja. Tarroja paketissa on yhteensä 22 kappaletta.



Kauniit pakettitarrat
Ihanat pakettitarrat Puutarhurin Majan puodista



Pakettitarrat voi liimata suoraan pakettiin, mutta niistä saa helposti myös tehtyä söpöjä pakettikortteja. Yksinkertaisimmillaan leikkaamalla vähän tarraa isomman pahvinpalan, johon pakettitarran liimaa ja tekemällä kortin yläkulmaan pienen reiän. Pakettikortin taakse voi vielä kirjoittaa pienen joulurunon tai yksilöllisen joulutervehdyksen.



paketointi
Pakettitarroja



Ohuehkot lahjat voi piilottaa haitari-pussukkaan. Esimerkiksi herkkusuille sopiva joulutoffee piiloutuu tosi kivasti tälläiseen pakettiin. Paketti on helppo tehdä ja kuitenkin se on juhlava ja todella upea. Paketin kuvallisen teko-ohjeen löydät klikkaamalla tästä. 



Miten tehdä kaunis joulupaketti?
Paketointi vinkki



Pakettitarrat
Pakettitarroilla saa tehtyä persoonallisia paketteja ja pakettikortteja



Puutarhurin Majan puodin pitäjä Minna kuuluu niihin ihmisiin, jotka todella osaavat ottaa asiakkaansa huomioon. Hänellä on hyvin yksilöllinen ote asiakaspalveluun ja itselleni tulee aina hänen kanssaan asioidessa olo, että olen arvostettu asiakas, jonka auttaminen on Minnalle tärkeää. 

Minusta tälläinen asenne on oikeasti huippu hienoa. Mielestäni nykyään yksilöllinen huomioinen on vähentynyt huomattavasti, kun massamyynnit valtaavat markkinoita. Ja kun saan ystävällistä ja aidon ihanaa palvelua, arvostan sitä aivan suunnattomasti. Ja tämän Minna todella osaa!

Yksi hyvä esimerkiksi yksilöllisesti huomioinnista on tämä:



voitoffee
Gluteeniton toffee


Minna on selvästi huomioinut, että meidän perheessä on pieni Taika tyttö ja se, että saamaani pakettiin oli valittu juuri talven taika-toffee, oli minusta aivan ihana juttu. Taikakin oli tosi innoissaan, kun kerroin, mitä meille oli lähetetty. Minnalla on myös aivan ihana tapa laittaa paketteihin yksilöllinen tervehdys <3 

Talven taika-voitoffee on aivan suussa sulavan herkullista. Oih ja voih! Niin pehmeää ja ihanaa, eikä jää hampaisiin kiinni! Soveltuu myös siis heille, joilla on raudat suussa. Ilonalla ja Julialla on molemmilla raudat ja etenkin Julia rakastaa toffeeta ihan ylikaiken. Siispä tälläiseenkin asiaan on tullut kiinnitettyä paljon huomiota, että mitä toffeeta hänkin voi syödä.  Toffeen hampaisiin tarttuminen on muutenkin monen mielestä kurjaa. Voinkin siis suositella Kanelimamman toffeita, jos haluat herkullista toffeeta, joka ei jää hampaisiin! 

Huom: Kanelimamman toffee on gluteenitonta!



toffee
Jouluherkkuja



Kanelimamman toffeiden lisäksi Puutarhurin Majan puodista löytyy muitakin jouluisia makeisia. Sköna Ting-toffeista löytyy useita erilaisia makuja ja paketit ovat todella kauniita. Paketeista löytyy kukka-, eläin-, joulupukki ja luontokuvia, jotka ovat ihan super kauniita. Makuina löytyy suklaa, polka, salmiakki, pipari ja kerma. Meillä maisteltiin suklaan makuista toffeeta ja se oli aivan ihanaa! Itse sujautan useampaankin pakettiin Puutarhurin Majan puodin herkkuja, sillä nämä ovat minusta perinteisten suklaarasioiden tilalle erittäin oiva vaihtoehto! Ja hei, ei kai haittaa, jos itselleenkin tekee pienen herkkupaketin, khih!

Nyt on muuten hyvä aika tehdä toffee-ostoksia, sillä kaikki toffeet ovat tarjouksessa! Kanelimamman isot toffeepussit ovat 7,50e ja kaikki muut ovat 5e/rasia tai pussi. Tarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka.




Kanelimamman toffee
Ihanat joulu-toffeet


Puutarhurin Majan puodista löytyy paljon ihania joululahjoja myös heille, joille ei oikein osaisi muuten hankkia mitään. Puodin valikoimista on helppo tehdä hyviä lahjaostoksia ja mainitsen tässä muutamia, jotka olivat minusta tosi ihania. Kauniista tulitikkurasiasta ja suloisesta kynttilästä saa upean lahjapaketin, kun ne käärii yhdessä sellofaniin. Marjajauheet ovat herkullista superfoodia terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle ystävälle tai sukulaiselle. Erilaiset nätisti paketoidut saippuat ovat aivan ihania ja sopivat myös pikkujoululahjoiksi. Suosittelen käymään kurkkaamassa, mitä kaikkea ihanaa jouluista ja puutarha-aiheista Puutarhurin Majan puodista löytyy!

Jos saisit itse valita, mitä Puutarhurin Majan puodin tuotteita Sinun joulupaketista löytyisi, niin mitä ne olisi? 

Kiitos Puutarhurin Majan puoti ihanasta yhteistyöstä <3

32 kommenttia:

  1. Toffee on yksi mun joulun lemppareista. Joulupaperin ei aina tarvitse olla koristeellista kaunis pakettikortti ja nauha voi olla se juttu ja just noi ihanat tarrat. <3 ~Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toffee on tosiaan ihan mieltsin hyvää ja kivaa vaihtelua suklaalle. Tuo on totta, että välttämättä paketin kauneuden ei aina tarvitse piillä paperissa :)

      Poista
  2. Rakastan toffeeta 😁 Ihania tarroja ja herkkuja 👍 kelpais mullekin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toffee on niiiiin hyvää <3 Itse teinkin jo heti tilauksen, etten jää ilman, khih :D Ei varmaan nyt yhtään blogia lukevat sukulaiset arvaa, mitä saavat tänä vuonna suklaan tilalla :D

      Poista
  3. Kivoja paketteja sekä tarroja..ja kaikki toffeet on niin suurta herkkua :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Aika pienellä vaivalla saa tehtyä persoonallisia paketteja :) Minusta nuo tarrat ovat aivan ihania ja monikäyttöisiä <3 Toffee todella on herkkua, hjamiii :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Puutarhurin Majan puodin kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä <3 Puodissa on ihan valtavasti kaikkea ihanaa. Oikea paratiisi-puoti <3

      Poista
  5. Onpa kauniita lahjapakkauksia. Tarrat ovat hyvä idea.
    Talven Taika toffeet ovat kuin Taikalle räätälöityä.
    Kävin kurkkaamassa Puutarhurin Majan sivuja. Voi olla, että oksasakset ja istutuslapio lähtevät läheiselleni.
    Kivaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhurin Majan puodista löytyy aivan ihania tuotteita. Voisin kuvitella, että jos tuohon lahjaan päädyt, niin tulee olemaan erittäin mieluinen saajalleen <3 Taika oli niin onnellinen, kun hänellä oli oma "nimikko-toffee" <3 Ihanaa iltaa myös teille <3 Soitellaan lähipäivinä, jos siulla ei oo kauhiaa kiirusta <3

      Poista
  6. Omassa paketissa olisi kyllä jotain makeaa :)
    Ihania nuo tarrat, kivasti piristävät paketteja.
    Mukavaa uutta viikkoa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin tilasin itselleni polkatoffeeta, khihii. Se on varmasti ihan super hyvää. HerraMiehellekin ja sukulaisille löytyi kivoja herkkuja, mutta niitä ei vielä uskalla paljastaa ;)
      Tarrat ovat ihanan käteviä <3 Mukavaa uutta viikkoa myös Sinulle ihana <3

      Poista
  7. Viime jouluna minä ensi kertaa tein ruskeasta paperista paketit ja koristelin ne pienillä joulukarkeilla ja lahjanarulla :) Ihanat nuo pakettikortitkin, niitä en olekaan vielä itse tehnyt. Ehkä tänä jouluna tästä inspiroituneena teen itse nekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanilta paketeilta <3 Jos innostut pakettikortteja tekemään, niin esittele niitä ihmeessä blogissakin, olisi ihana nähdä ne <3

      Poista
  8. Paperipusseja minäkin suosin paketoinnissani. Koska ne ovat niiiiin helppoja! ='D

    Tuollaisia toffeita en uskalla meille ostaa. Söisin ne heti! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppous on kiireisessä arjessa kyllä tärkeää. Huomaan itse hokevani täällä jatkuvasti kaikesta: helppoa ja nopeaa. khih. Nuo toffeeet ovat kyllä niin makoisia, että ne helposti tulee syödyksi. Toisaalta, makea elämä on mahtavaa :D

      Poista
  9. Olipas kauniita nuo tarrat ja kiva lisä joulupaketteihin, paketointivinkit ovat varmasti monille tervetulleita, kiitos niistä ja mukavaa viikkoa sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos näistä on hyötyä ja iloa <3 Ihanaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  10. Kivoja paketointi-vinkkejä. Oi, mitä herkkuja, toffee on niin hyvää!
    Pitääkin tarkistaa puodin tarjonta, sieltä voisi löytyä pukin pussiin jotain 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Puutarhurin Majan puodista tosiaan löytyy ihania lahjoja. Meidän joulupaketeista löytyy useampiakin tuolta :D Suklaarasiat ovat niin perinteisiä, että kiva saada niihin vähän vaihtelua :)

      Poista
  11. Hyvät paketointivinkit, kukkien käärepaperia onkin aika paljon varastossa. Tuon haitaripaketti-idean otan varmasti käyttöön, se on hieno! En ole yhtään toffeen ystävä, mutta jotain muuta kivaa puodista voisikin löytyä. Pitää käydä jossain välissä kurkkaamassa. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puoti on puutarha-ihmisen paratiisi. Ihan valtavasti kaikkea ihanaa ja kaunista <3 Kiva, jos vinkeistä oli hyötyä. Tuo haitari-paketin teko on tosi helppoa ja kuitenkin paketista tulee hyvin juhlava :) Mukavaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  12. Ihania tuotteita ja kivat vinkit paketointiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo on aivan ihania <3 Paketointikin on kivaa, kun on aikaa ja saa paneutua siihen hommaan :)

      Poista
  13. Tosi kaunis tuo punainen viuhkamainen paketti. Ja somia tarroja ja kaiken lisäksi kauniissa peltirasiassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo viuhkamaiset paketit on ihanan helppoja tehdä ja kuitenkin aika juhlavan oloisia :) Mie kans ihastuin noihin rasioihin <3

      Poista
  14. Ihania tarroja sekä tuo punainen viuhkapaketti <3 Pitääkin käydä jossain vaiheessa kurkkaamassa puodin tarjontaa. Mukavaa marraskuun loppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo tarrat on tosi kauniita. Ja ihanan monikäyttöisiä <3 Suosittelen kurkistelemaan puodin tarjontaa, se on nimittäin aivan ihania <3 Mukavaa marraskuun loppua myös Sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!