Bloggaajatapahtuma Marketanpuistossa

Eilinen päivä meni mukavissa merkeissä Kotipuutarha lehden järjestämässä puutarhabloggaritapahtumassa Marketanpuistossa. Olin laittanut Kukkia ja haaveita-blogin Sirkulle sähköpostia, että onko hän tapahtumaan lähdössä. Viesti saavutti Sirkun vasta eilen ja olin jo kauppakeskus Veturin kohdalla matkalla, kun häneltä tuli viesti, että olisi juuri lähdössä. Ei muuta kun stoppi Korian ABC:lle, josta matka jatkui yhdessä. Kiitos Sirkku mukavasta matkaseurasta. Aina vaan yllätyn siitä, kuinka helppoa blogiystävien kanssa keskustelu heti on. Ihan kuin olisi tunnettu aina. Kaksi puheliasta naista sai hyvin menemään useamman tunnin autossa. Khih! 

Marketanpuistossa oli eilen myös Puutarhapäivä, jolloin tarjolla oli paljon erilaisia taimia ja puutarhatarvikkeita. Lisäksi olisi ollut myös luentoja, mutta niillä ei tullut käytyä. 

Marketanpuiston puutarhamyymälä oli aivan ihana! Harvoimpa tälläisiä näkymiä puutarhamyymälässä on!


Näkymät puistossa olivat todella kauniita. Tämä orvokki-istutuskin oli niin ihastuttava! Aivan liian vähän tuli kuvia otettua, mutta halusin nauttia tunnelmasta kaikessa rauhassa. 

Olimme hyvissä ajoin Marketanpuistossa, joten kiertelimme aluetta ennen bloggaajatapahtuman alkua. Muutamia tuttuja bongasimme jo ennen tapahtuman alkua. Ja juttua riitti heti! 

Tapahtuman alussa Kotipuutarha lehden päätoimittaja Maija Stenman kertoi, kuinka pienen pihan saa viihtyisäksi. Maija kertoi oman pihansa täysremontista, joka toteutettiin kolmen vuoden aikana. Upea oli lopputuloskin.


Kekkilän Mari Kaartokallio kertoi terassin ja parvekkeen sisustamisesta, sekä esitteli Kekkilän uudet viherkalusteet. Postauksen lopussa on niistä kuva. Valitettavasti aurinko teki jälleen kuvaajalle tepposet, eikä nämä upeat viherkalusteet pääse kuvassa ollenkaan oikeuksiinsa.


Jaani Turunen Rudukselta kertoi pihan kivetys mahdollisuuksista. Itselleni jäi fiilis, etten alkaisi kivetyksiä itse edes tekemään, vaan pyytäisin siihen ammattilaisen apuun, jotta lopputuloksesta tulee oikeasti siisti ja kestävä. Upeita kivetyksiä nähtiin esityksessä.


Sanna Tahvonen, Puutarha Tahvoset-yrityksestä, kertoi Proven Winners-sarjasta, jossa on paljon uutuus tuotteita pieneen pihaan. Upeita aronioita, kuusamoita, hortensioita ja angervoja, jotka jäävät pieniksi ja kompaktin kokoisiksi.  Saimme kotiinviemisiksi aivan ihanat Big Bang-angervot. Kiitos!


Saimme tapahtumassa aivan ihanaa lohisalaatia ja kahvin kanssa tälläiset ihanat leivonnaiset. Hyvin herkullista, hjam!


Tässä Kekkilän viherkalusteita sekä Ruduksen kivetystä.
Kiitos Kotipuutarha tästä ihanasta tapahtumasta. Kiitos esitelmien pitäjille ja kiitos ihanat blogisisaret upeasta seurasta! Oli todella ilo nähdä teidät kaikki ja päästä tutustumaan teihin ihan livenä! 

Kevät on niin kiireistä aikaa, että monet eivät puutarhastaan kerkeä lähtemään mihinkään, mutta toivottavasti voimme pitää jonkinlaiset miitingit kesän aikana jonkun puutarhassa. Ohjelmaksi varmaankin riittää ystävien tapaaminen <3


46 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta päivältä. Minulle on lakannut tulemasta noita kutsuja. Vissiin siksi, kun olen niin laiska osallistumaan. Hyvinhän se autoilu taisi sujua. Pitäisikö pitää blogitapaaminen jonkun bloggaajan puutarhassa. Se voisi olla kiva tapa. Siis paikallisesti tässä lähialueen bloggaajien kesken. Mitäs sanot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri samaa ideaa hain. Tosin saisi toki kauemppakin tulla 😊 Muita bloggaajia on aina ilo tavata ❤

   Poista
 2. Siis miehän perustin sen facesivunkin paikallisen Bloggaajille, mutta se ei ole oikein lähtenyt toimimaan. Pitäisikö sitä yrittää elvyttää: https://www.facebook.com/groups/1375016289249144/

  VastaaPoista
 3. Reissu taisi sitten mennä paremmin kuin hyvin. ;) Varmasti mielenkiintoinen tapahtuma.

  VastaaPoista
 4. Olipa varmasti hieno päivä samanhenkisille siskoille!

  VastaaPoista
 5. Oi että, varmasti mieleenpainuva tapahtuma. Sääkin taisi suosia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelikin oli tosiaan kohdillaan ❤ Tapahtuma oli oikein mukava 😊

   Poista
 6. Hauska oli nähdä! Taisitte päästä hyvin myös kotiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan oli ❤ Kotimatkakin sujui mukavasti ja perille päästiin turvallisesti 😊

   Poista
 7. Ihana reissu. Varsinainen paratiisipuutarha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se tosiaan oli ❤ Puistoon jäi varmasti paljon nähtävää, jota ei edes huomannut. Seuraavalla kerralla sitten 😊

   Poista
 8. Oli mukava päivä ja oli erittäin kiva tavata! :)

  VastaaPoista
 9. Olen huomannut saman, vaikkei tunnettaisi entuudestaan, puhumista riittää puutarhaihmisillä vaikka kuinka. Hieno päivä kuulostaa olleen.

  VastaaPoista
 10. Marketanpuiston blogitapaaminen on aina ollut monipuolinen ja mukava tapahtuma. Harmi, etten tällä kertaa päässyt mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet ollut mukana. Olisi ollut tosi kiva tavata Siut ❤

   Poista
 11. Onko tämä paikka siis Espoossa? Jos on niin oisinpa tiennyt, olisin tullut kuokkimaan ;)
  Marketan puisto on upea paikka, kuvista välittyy upea tunnelma!

  VastaaPoista
 12. Puutarhaa puhuvia bloggaajia on aina ilo tavata. Mukava oli päivä, kuuma mutta oikein kiva.

  VastaaPoista
 13. Varmasti upea päivä. Vähän tässä pääsi siivellä itsekin kuokkimaan. Kuvista saa hyvin selvää, joten kyllä ne asiansa ajavat.
  Hyvää ensi viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli oikein mukava :) Mukavaa uutta viikkoa myös teille <3

   Poista
 14. Apua miten ihana paikka <3 Tuo orvokkimeri on upea!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo orvokkimeri oli ihan huima. Pienimuotoisempana sen voisi toteuttaa kotonakin <3 Ihanaa uutta viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 15. Varmasti upea tapahtuma. Leivonnainen näyttääkin herkulliselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma oli tosi kiva. Aina mukava saada kasvot blogille :) Ja leivonnainen todella oli herkullinen, hjamiii! :)

   Poista
 16. Kiitos kivasta matkaseurasta, Hilu, oli mukavaa, kun ei tarvinnut yksin etsiskellä vierasta paikkaa ja matka meni puheen pulputessa:) Muutenkin tapahtuma oli kiva kaikinpuolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itsellesi <3 Oli kiva päästä tutustumaan ihan livenä :) Toivotaan, että saadaan tännekkin seudulle järkkäiltyä tapaaminen :)

   Poista
 17. Voi miten kivalta kuulosti, mukava kun sait tuollaisen päivän viettää ja pääsit tapaamaan myös samalla blogiystäviä! Ihanannäköinen paikka♥ Tuolla kyllä riittäisi ihasteltavaa:) Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli ihan huiman hieno. Jäi varmasti vielä paljon näkemättäkin. Aika pienellä alueella pyörittiin :) Mukavaa uutta viikkoa myös Siulle <3

   Poista
 18. Jouduin jättämään tämän tapahtuman väliin sillä täältä Kuopiosta on kuitenkin jonkin verran matkaa ja viikonloppuna oli samaan aikaan puutarhaseuran myyjäiset, joten paha paikka. Viikonloppu meni kokonaisuudessa puutarhatöiden merkeissä, joten ihanaa kun pääsi tänne töihin huilaamaan. :-)) Kuvista päätellen mukava päivä teillä ollut. Ehkä ensi vuonna sitten. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä tosiaan on matkaa. Toivottavasti pääsemme jossain joku kerta kuitenkin tapaamaan <3 Tapahtuma oli tosi kiva, joten suosittelen lämpimästi ensi vuonna osallistumaan mikäli se vaan aikatauluihin passaa <3

   Poista
 19. Teillä onkin ollut tosi mielenkiintoinen tapahtuma. Varmasti paljon hyödyllistä tietoa ja toki blogiystäviä on aina hauska tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli oikein mainio. Blogiystäviä tosiaan on aina kiva nähdä <3

   Poista
 20. Oli kiva kun nähtiin vihdoinkin:) Juttua riittäisi kyllä vaikka kuinka pitkäksi aikaa... Nämä tapahtumat ovat aina tosi kivoja kun näkee jo vanhoja tuttuja ja aina tutustuu uusiinkin. Marketan puisto on niin ihana. siellä olisi kiva käydä useammin, niin näkisi sitä vähän eri vuodenaikoina. Nähdään pian uudestaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli <3 Tapahtuma oli tosi kiva ja on ihana päästä tutustumaan muihin bloggaajiin <3 Nähdään pian! Hihkaise, kun jossain vaiheessa olisit ajelmassa tänne suunnalle ;)

   Poista
 21. Oli ihana vihdoin tavata! Tuo tapaaminen jonkun bloggaajan puutarhassa olisi kyllä huippujuttu. Mukavaa toukokuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan oli <3 Nähdään vielä uudelleen kesän aikana ja pistetään mietintämyssyyn tuo puutarhassa tapaaminen. Meille ainakin mahtuisi hyvin, mutta monin paikoin joutuu sulkemaan silmät rojukasoilta, hahahaha :D Mukavia toukokuun viimeisiä päiviä myös Sinulle <3

   Poista
 22. Oli kiva tavata! Hieno päivä kauniissa säässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella oli <3 Päivä oli kuin tälläiseen tapahtumaan tehty <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!