Youtube-kanava pohdintoja ja uusi video!

Vaatiin vähän harjoittelua tämä YouTube-kanavan käyttäminen, huh. Paljon kaikkea, mistä ei ole itsellään mitään käsitystä. Kuitenkin tuo videoiden teko on aika hauskaa ja uskoisin, että videoista pääsee paremmin jyvällä, millainen tyyppi tätä blogia kirjoittaa ja millaisia tytöt ovat. Kanava ei siis tule jatkossakaan koostumaan vain asialinjaisista videoista, vaan välillä jorpatetaan ihan muuten vain. Kuten eilen. 


Eilen juteltiin Ilonan ja Julian kanssa tästä minun puutarhaharrastuksestani. Aihettahan on käsitelty myös täällä blogin puolella, mutta nyt tytöt pääsivät itse kertomaan omia mielipiteitään asiasta. Tuosta Ilonan videolla kertomasta Prisma-reissusta löytyy postaus täältä blogistakin, kun mopo vähän karkasi.

Julia editoi videon VideoShow-ohjelmalla ja jostain syystä laatu muuttui rakeiseksi. Olisiko kellään vinkata hyvää ilmaista editointi-ohjelmaa puhelimelle? Toisaalta tämä uuden opettelu on tosi kivaa, mutta aika tuntuu olevan melko rajallista ja joutuu oppimaan pienin askelin samalla, kun tekee.  Ja hei, edelleen otan toiveita vastaan, mitä haluaisitte nähdä tuolla kanavalla :) Kiva olisi myös, mikäli kanavan tilaisit. Tilaamalla sen, saat aina ilmoituksen, kun uusi video ilmestyy!

Odottelen palavasti uutta siemenlähetystä tuolta Englannin maalta. Seemnemaailman tilaus tulikin jo, mutta siitä blogissa myöhemmin lisää. YouTubesta tosin pääset jo kurkkaamaan, mitä kaikkea tilaus sisälsikään.

Meillä tänään talo hiljenee. Ilona ja Julia lähtevät isälleen ja Taika lähtee yöksi mummolaan. Puolilta päivin talo on siis hetken hiljainen ja pääsen rauhassa keskittymään kirjoitushommiin ;)

Ihanaa viikonloppua Sinulle <3 

26 kommenttia:

 1. Tiukkoja mielipiteitä nuorisolta. :) Videoiden teko on varmasti hauskaa! Itsekin olen miettinyt sitä, mutta vielä ei ole ollut riittävästi aikaa edes testata. Ehkä kesällä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiltä ei tosiaan mielipiteet lopu kesken :D Toivottavasti kesällä kerkiät video touhuja kokeilemaan <3

   Poista
 2. Kivoja ovat nämä videot. Meilläkin ollut puheissa usein videoiden teko, mutta aika ei ole kunnolla riittänyt. Joksuia ohjevideoita on tullut tehtyä ja hauskaa puuhaa se on. Kivaa viikonloppua! / Jani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo ohjevideot ovatkin hyviä, kun toisinaan kirjoittaen on aika vaikea neuvoa jotakin asiaa tekemään. Kuvat toki auttavat, mutta video kertoo aina enemmän :) Mukavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 3. Kiva video! Kyllähän se alennusmyynneissä niin on, että mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät. Yritä saada se oppi menemään perille lapsillekin. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyl hyö osaa tän ajattelumallil karkki-alessa ;) khih! Mukavaa viikonloppua myös Siule <3

   Poista
 4. Mukavaa katseltavaa <3 Minä en ole vielä uskaltautunut tekemään videota, mutta ehkäpä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kannattaa kokeilla. Oli kyllä ehdottomasti omankin mukavuusalueen ulkopuolella, mutta ekan kokeilun jälkeen totesin, että kivaa on :)

   Poista
 5. Hauska video ja ihania vastauksia♥ Teillä selvästi kasvatetaan ensi vuonna melooneja ja kesäkurpitsoita:) Oli niin samanlaisia vastauksia että alkoi ihan hymyilyttää...no tunnustan pikkuisen nauraa hihittelinkin kun kuulin siitä luumupuusta, voi elämä:) En osaa noiden videoiden editointiin kyllä mitään vinkkiä sanoa, en ole koskaan itse tehnyt:) Varmasti alkuun vaatii harjoittelua vaan eipä ole mitään kiirettä! Mukavaa talvista viikonloppua sinne koko poppoolle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Tuo luumu-episodi näytti naurattavan yhtä aikaa kaupassa oleviakin. khih! Mukavaa viikonloppua myös Siule <3

   Poista
 6. Olipa kiva video,hauska oli kuulla nuorten mielipiteitä tästa aiheesta.
  Kiitos ja hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ilona ja Julia osaavat tosiaan mielipiteensä kertoa... Videossa ehkä paistaa myös pikkuisen läpi se, ettei Ilona oli järin onnellinen äidin tubetuksesta. :D
   Kivaa viikonloppua myös Siulle <3

   Poista
 7. Nuorten suusta kuulee totuuden, mutta jatka silti samaan malliin. Tunnen tunteen, pakko ostaa, kun halvalla saa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on selvää säästöä, kun halvalla ostaa! Luulen, että kun kesä koittaa ja päästään istutuspuuhiin saati kun päästään herkuttelemaan puutarhan antimilla, on vastauksetkin toisen oloisia... Täytyykin ehkä tehdä samankaltainen video sitten uudelleen ;)

   Poista
 8. Kiva video :) Meilläkin nuoriso on kannustanut mua tubettamaan mutta vielä en ole oikein saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 9. Käytän viva video prota ja se on tosi yes, mutta jos nettiyhteys pätkii tai hd taso on valittu liian pieneksi, niin video käy rakaiseksi. Kivaa viikkistä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Täytyykin kokeilla tuota! Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

   Poista
 10. Olipa kiva video ja kiva kun nuoretkin pääsee/tulee mukaan <3
  En kyllä osaa neuvoja antaa editointi ongelmiin!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!