Rakastettavan ihania kasvojenhoitotuotteita + alennuskoodi Bottega Verden nettikauppaan

Olen melko laiska hoitamaan kasvojeni ihoa ja se näkyy valitettavan paljon. Iho näyttää usein väsyneeltä ja läikikkäältä, suorastaan kulahtaneelta. Kasvorasvaa käytän lähinnä suihkun jälkeen, mutta päivittäistä ihonhoitorutiinia ei enää ole. Aiemmin putsasin kasvoni kasvovedellä aamuin illoin ja rasvasin. Sittemmin ongelmaksi koitui se, että kasvorasvat alkoivat aiheuttamaan ihottumaa poskeeni. Pystyin rasvaa käyttämään viikon tai kaksi ja sen jälkeen oireet aina alkoivat. Tämä johti siihen, että aloin rasvaa käyttämään vain suihkun jälkeen. Edelleen oireita oli, mutta olivat siedettäviä. 

Sain Bottega Verdelta testattavaksi Omena-Kiwi-kasvojenhoito tuotteita, jotka sopivat rasvaiselle ja sekaiholle. Kokeilimme tuotteita Ilonan ja Julian kanssa, joilla molemmilla on nuorille tyypillisiä iho-ongelmia, eli finneja, mutta kummankaan kasvot eivät rasvoitu siten, että kiiltelisi. Minulla taas kasvojen iho todella kiiltelee rasvaisena ja se tuntuukin inhottavalle. 







Omena/Kiwi-misellivesi yhdistää kasvoveden, ihon puhdistuksen ja meikinpoiston. Misellivesi terminä oli itselleni ihan uusi ja jouduin googlettamaan asiaa. Misellivesi sisältää nimensä mukaisesti misellejä, jotka ovat mikroskooppisia hiukkasia, joiden partikkelit imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia magneetin tavoin. Misellivettä ei tarvitse pestä iholta pois, sillä se ei sisällä saippuaa.  Kasvovesi syväpuhdistaa, rauhoittaa ja kirkasta ihoa. Pidimme kaikki tästä tuotteesta. Kun kasvot oli pyyhkinyt misellivedellä kostutetulla vanulapulla, oli iho tosi raikkaan tuntuinen. Meille sopiva ihonhoitotuote; helppo ja nopea käyttää ja jättää ihon mukavan tuntuiseksi. Itse emme huomanneet tässä mitään tuoksua, mikä meille sopikin ihan hyvin. 





Omena/kiwi-kuoriva naamio kuorii ja kosteuttaa rasvaista ihoa. Sopii seka- ja rasvaiselle iholle, sekä myös nuoren ihon ongelmien hoitoon. Naamio poistaa kiiltoa, vähentää talin eritystä ja vähentää rasvaisuutta. 

Hieroin kuorivaa naamiota kasvoihin minuutin verran ja jätin sen vielä viideksi minuutiksi vaikuttamaan, jolloin kosteuttava vaikutus lisääntyi. Tämän jälkeen huuhtelin naamion pois. Iho oli tosi ihanan pehmeän tuntuinen.  Tykkäsin tästäkin todella paljon!




Omena/Kiwi-kasvovoide saavutti meillä suuren suosion! Seka- ja rasvaisen ihon kasvovoide, joka kosteuttaa jättäen ihon sileäksi ja heleäksi. Geelimäinen koostumus vaati hieman totuttelua, mutta muutaman käyttökerran jälkeen ei enää edes huomannut koostumuksen "outoutta". Aivan ihana voide, jonka tuoksu on lähes syötävän herkullinen. Voi toki näyttää vähän oudolta, kun kasvovoidetta laittava henkilö nuuhkii kokoajan ilmaa. Tämä vaan on niin ihana!  Rakastuttiin jokainen tähän voiteeseen. Ja mikä parasta; olen käyttänyt tätä nyt kuukauden verran, eikä ihottumaa ole tullut! Olen tosi iloinen asiasta, koska iho kosteutusta kaipaa, mutta kutisevat paukamat eivät ilahduta, kuten voitte kuvitella. 






Bottega Verden kosmetiikka on Italialaista luonnonkosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Olen ennenkin tehnyt Bottega Verden kanssa yhteistyötä ja ihastunut heidän tuotteensa todella paljon. Näitä tuotteita löytyy nettikaupan lisäksi HEHKU-myymälöistä, Citymarketeista ja Apteekeista. Uutena jälleenmyyjänä on aloittamassa Tuurin kyläkauppa. 

Moni lukija on ollut Bottega Verden tuotteista erittäin kiinnostunut, joten ilokseni sain teille Bottega Verden nettikauppaan alennuskoodin. Alennuskoodilla saa normaalihintaisista tuotteista 20 %:n alennuksen, joten pääsette tutustumaan näihin edullisiin ja ihaniin tuotteisiin vieläkin edullisemmin. Alennuskoodi on voimassa tämän viikon, eli  tästä päivästä alkaen sunnuntaihin saakka (26.2 - 4.3). Alennuskoodi on: KANANEN



37 kommenttia:

  1. Kuullostaa mielenkiintoisilta tuotteilta.
    Itselleni ihan uusi tuttavuus. Misellivettä käytän itse päivittäin, nyt kun niitä saa usealta valmistajalta.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut aiemmin itse tutustunut luonnonkosmetiikkaan, mutta nyt olen tykästynyt siihen kovasti. Misellivesi on ihanan kätevää! Mukavaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  2. Ihonhoito on tärkeää, ja nämä pakkasilmatkin asettavat omat vaatimuksensa.
    Hyvältä kuulostaa tuo luonnonkosmetiikka. Uskon että ihastuisin tuohon tuoksuun. 🍏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta, että tärkeästä asiasta on kyse.
      Luulen myös, että tykkäisit, mikäli omenan tuoksu miellyttää. On nimittäin aivan ihana <3

      Poista
  3. Ihana yhteistyö ja tuo miselin vesi on mullakin vielä testaamatta. Käynpä kurkkaan nettikauppaan! IHanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me tosiaan tykättiin tosi paljon näistä tuotteista. Tuo Misellivesi on ihanan monipuolinen ja helppokäyttöinen tuote <3 Ihanaa päivää myös Siulle <3

      Poista
  4. Vitsi nuo näyttää jotenkin erityisen herkullisilta eli kiinnostaa. :) Bottega Verdeltä en ole koskaan käyttänytkään mitään. Superia viikonalkua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat tosiaan herkullisen näköisiä ja hyviä tuotteita. Ja oih tuo kasvovoiteen omenainen tuoksu, uulalaa! Mahtavaa viikon alkua myös Siulle *halitus* <3

      Poista
  5. Kuulostavat ja näyttävät oikein hyviltä tuotteilta, kiva yhteistyö♥ Näin talvisin aina huomaa miten paljon iho kuivuu, joten pieni kosteus kyllä tekisi hyvää:) Mukavaa helmikuun loppua sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rankkaa aikaa tämä talvi on iholle! Mukavia helmikuun viimeisiä päiviä myös Sinulle ❤

      Poista
  6. Ihana tosiaan on erittäin kuvaava termi ❤ Mukavaa uutta viikkoa myös Sinulle ❤

    VastaaPoista
  7. Kiva yhteistyö ja mielenkiintoisia tuotteita.
    Ihanaa alkanutta viikkoa!❤️❤️

    VastaaPoista
  8. Mie haluaisin hoitaa ihoani vaikka ja milloin tuotteilla mutta en raski ostaa mitään hienoja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kurkkaamassa, löytyisikö tuolta sinun pussille sopivia tuotteita! Ymmärrän hyvin tuon, ettei raaski ostaa kalliita juttuja!

      Poista
  9. Hei pitkästä aikaa,
    Olet saanut hyvän yhteistyökumppanin. Onnea!
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle, Herra Miehellesi ja suloisille tytöillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa <3 Onkin ollut sinua jo ikävä! Onneksi olen päässyt lukemaan tein kuulumisia sin blogista <3
      Kiitoksia <3

      Poista
  10. Mukava yhteistyö. Näyttävät hyviltä tuoteilta:)

    VastaaPoista
  11. Uusista tuotteista on aina kiva saada vinkkejä, kiitos näistä!

    VastaaPoista
  12. Se taitaa olla meille monelle samanlainen kompastuskivi, tuo kasvojen hoito. Itsekin tyydyn lähinnä pesemään vedellä ja sen jälkeen raivaamaan. Ihastuttavan näköisiä ja kuuloisia tuotteita olivat nuo, kiitos vinkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvojen hoitoon olisi kyllä hyvä vähän satsata, mutta aina ei vaan jaksa tai kerkeä. Onneksi on tälläisiä kivoja tuotteita olemassa 😊

      Poista
  13. Omena-Kiwi kuullostaa niin herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miustakin. Ja etenkin voiteen tuoksu oli tosi omenainen, hjam 😊

      Poista
  14. Näin sitä taas ihminen oppii. Misellevesi on itsellenkin ihan tuntematon. Tykkään naamioista, niillä saa nopeasti näkyvää jälkeä aikaiseksi. Meidän Felix-koira tosin aina katsoo vähän pitkään, kun vihreäkasvoinen tuttuääninen emäntä pöllähtää paikalle. Mun kasvojen hoito on aika perusmeininkiä. Meikkaamaan olen huono.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella karvakorvan reaktion. Khih ❤ Minäkään en juuri koskaan meikkaa

      Poista
  15. Mukava yheistyökumppani sulla, kiva.
    Tuotteet vaikuttavat kokeilun arvoisilta :)

    VastaaPoista
  16. Kuulostaa kokeilemisen arvoisilta tuotteilta :)

    VastaaPoista
  17. Ihanalta vaikuttavia tuotteita ja merkki on minulle uusi, mutta vaikuttaa hyvältä <3
    Misellevettä olen halunnut koittaa jo aiemmin, mutta aina jäänyt hankkimatta.. jospa nyt olisi aika :)
    Mukavaa viikon jatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ainakin voisi kokeilla hyvää tuotetta. Ainakin me tykättiin kovasti ❤ Mukavaa viikonjatkoa 😊 Me odotellaan täällä Tallinnan päässä laivaan nousua.

      Poista
  18. Kiitos esittelystä!
    Misellivettä käytän päivittäin, mutta nämä tuotteet ihan uusia tuttavuuksia!
    Kirpsakkaa pakkasviikkoa! :)

    VastaaPoista
  19. Ihanan raikkaan näköiset pakkauksetkin :) Mulla on niin kuiva iho varsinkin talviaikaan, ettei tuo kyseinen omena-kiwi varmaankaan mulle sovi. Täytyy kurkata nettikaupasta, mitä muuta kivaa löytyy, kun luonnonkosmetiikasta kuitenkin muuten tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon on kuivallekkin iholle tuotteita, joten uskoisin sieltä löytyvän sinullekin "jotain" (eli paljon kaikenlaista) <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!