Maailmanluokan taidemaalari

Eilen taivas värjääntyi huimaan väritykseen auringon laskiessa. Olen ennenkin kehunut, kuinka upea taiteilija luonto on, mutta eilen taas ihastelin tuota mahtavaa taivaanrannan-maalausta. Kymmenen minuutin sisällä värit vaihtelivat sinisestä punaiseen ja nopeasti tuo näytös olikin ohi. Toivoin kovasti, että olisin taitavampi kuvaaja, jotta olisin saanut tuon ihanuuden paremmin vangittua. Nämä kuvat on siis otettu meidän portilta. Näkyypä sielä yhden Kouvolan  suurimman työnantajankin piiput, eli UPM:n. 



Luonnon taidetta



Rakastan tätä värikkyyttä! Värit ovat itselleni valtaisan suuri inspiraation lähde. Tämäkään ei ehkä tullut yllätyksenä lukijoilleni. Khih.



Maailmanluokan taidemaalarin työ



Tämä taisi olla ensimmäiseksi otettu kuva. Vielä on melko seesteisen näköistä.



Auringonlaskun sävyjä



Nopeasti se pimeä taas tulee. Olen tänä vuonna nauttinut kovasti pimenevistä illoista ja puutarhan osalta kiireettömyydestä. On ollut ihanaa, että on ollut aikaa jutella enemmän ystävien kanssa ja vaihdella kuulumisia. Näköjään, kun vietti tarpeeksi kiireisen kesän, niin ei pistä pahakseen sitä rauhoittumisen aikaakaan. Tai sitten se ikä tekee taas tepposiaan, khih. 

Olen myös nauttinut siitä, että on ollut aikaa keskittyä muihinkin asioihin kuin puutarha-juttuihin ja sisäinen tyttöni on jälleen alkanut tulemaan esille. On ollut kiva, kun on voinut laitella kynsiään ja keskittyä vähän itsensä hemmotteluun. Kaupatkin alkavat pursuamaan kaikkia super ihania joulukosmetiikka-juttuja ja löydän itseni jatkuvasti huokailemasta, miten aaaaah niin ihania kaikki söpöt tuotteet ovatkaan.

Olen myös kerinnyt kirjoittamaan ihan eritavalla kuin kesällä ja nauttinut siitä paljon. Meillä tosin suurin haaste kirjoittamiselle tällä hetkellä on se, että talo ei ole koskaan hiljainen ja oma keskittymiskykyni häiriintyy tosi herkästi, jos samassa tilassa muut juttelevat. Ja voinette kuvitella, että Taikallakin on jatkuvasti äitille asiaa, eikä tuon ikäisen asiat mene ohi ennenkuin niihin vastaa. 

Joka tapauksessa, vaikka kuinka etukäteen surin puutarhakauden päättymistä, niin olen tänä vuonna löytänyt siitä myös ne hyvät puolet. Ei hassumpaa ollenkaan!

Millaisia ajatuksia Sinulla on näin marraskuun alkupäivinä? Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

56 kommenttia:

  1. Vähän kammoksun tätä pimeyttä, vaikka toisaalta onkin ihanaa laittaa kynttilät palamaan jo aikaisin. Olen nauttinut taivaalla näkyvistä kauniista väreistä ja luonto tuoksuu jotenkin raikkaalta koko ajan.
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taivaan värit ovat olleet ihan huikeita nyt. Täällä maalla jotenkin tottuu pimeyteen. Viime perjantaina pyörähdin kaupungissa ja olin ihan ihmeissäni valoista, hah hah :D Onneksi lumi helpottaa pimeyttä paljon <3 Ihanaa uutta viikkoa myös Siulle <3

      Poista
  2. Luonto on maailman paras taiteilija.

    VastaaPoista
  3. Äiti-Luonto on todellakin paras taiteilija! <3
    Täälläkin talvi puskee päälle ja illat tunnelmoidaan kynttilänvalossa.
    Kaipaan jo kesän lämpöä, mutta jos nyt tämä talvi ensin nautitaan vuodenajoista. =)
    Marraskuun lempeitä päiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän talvi on hyvin erilainen kuin meidän. Mikä siinnä on parasta?
      Kesän lämpö on aivan ihanaa <3 Mukavaa marraskuuta myös Sinulle <3

      Poista
  4. Savut tuovat upean lisän tuohon mahtavaan teokseen.

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa, että osaat nyt nauttia kiireisen kesän jälkeen. :) Näin marraskuussa hengähdys onkin paikallaan, voi levätä, jos nyt ei fyysisesti paikallaan, niin ainakin ajatukset voivat tulla sitten vähän verkkaammin perässä, hämärässä hissukseen... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta <3 Ja tuleehan tässä eritavalla fyysisestikin lepäiltyä, kun ei poukkoile pitkin maita ja mantuja, khih :D

      Poista
  6. Pimeä vuodenaika on mun mielestä ihan kamalaa... tuntuu, että elämä ja olotila valjuuntuu ja ankeutuu tähän aikaan vuodesta. Jotenkin vaan pitää rämpiä tämäkin aika läpi kohti valoa! Pienistä iloista pitää kuitenkin nauttia oli tilanne mikä tahansa. Hieno tunnelma sun kuvissa ja kiva lukea sun ajatuksia:) Sympaattista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus itsekin ollut ihan hajalla pimeydestä, joten tiedän, iten kurjaa se on. Toivotaan, että tämä aika menee nopeasti ohitse <3 Kiitos Sari <3

      Poista
  7. Kyllä, luonto tarjoaa parhaat taulut, mutta pimeästä en tykkää ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto on upea ja niin ihmeellinen <3 Onneksi siitä saamme nauttia! Tämä aika on tosi kurjaa pimeyden inhoajille, kun pimeitä tunteja todella riittää! Tsemppiä ja toivotaan, että pian tulee lumi valaisemaan!

      Poista
  8. Ihastuttavat (taide)kuvat 🙂 Rakastan kaikkia kuukausia ja kaikkia vuodenaikoja.
    Marraskuu on mahtavan taiteellinen, kuu näyttää upealta silloin kun sen näemme,
    luonto lepää, poltetaan kynttilöitä ja takkaa, joulunodotus alkaa... 🍎 🌲

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rita <3 Kaikki nuo ovat todellakin ihania marraskuun asioita <3

      Poista
  9. Vuodenajat rytmittää elämää, ei ainaista kesää puutarhatouhuineen edes jaksaisi. Talven jälkeen sitä taas arvostaa enemmän. Valoa tosin kaipaan, vaikken mitää puutarhassa tekisikään. Valon vähyys rajoittaa valokuvaamista todella paljon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta. Vaihtelevuus on rikkaus. Kuvaamisen kannalta pimeä aika on toden totta ihan kamalaa :D

      Poista
  10. Luonto on eittämättä paras taiteilija ja sen kanssa on paha lähteä kilpasille.
    Vuodenajat ovat rikkaus ja nautin niistä jokaisesta.

    VastaaPoista
  11. Luonto on ja pysyy parhaana taiteilijana, luova, värikylläinen ja aina niin yllättävä. Itse pidän pimenevästä syksystä, lähestyvästä talvesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tämä vuoden aika on Sinun juttusi <3 Ihana, että kaikki koemme vuodenajatkin niin eritavalla :)

      Poista
  12. Upeita kuvia! Luonto todella on sellainen taiteilija jonka luomuksiin ei koskaan kyllästy!

    Mä nautin tästä vuodenajasta. Puuhastelen jo hiljalleen jouluisia juttuja, sytytän kynttilöitä ja nautin hämärästä. Sadepäiväkään ei haittaa, silloin on ihaninta jos on vapaapäivä ja saa olla kotona.

    Ihanaa viikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuulosta ollenkaan hassummalta ajan käyttösi <3 Aivan ihanaa!
      Mukavaa viikkoa myös Sinulle Sumi <3

      Poista
  13. Upeita kuvia olet vanginnut, marraskuussa tahtoo mielenkiinto olla sisustushommissa enimmäkseen,saa rakennella sellaista talvipesää ja tunnelmoida kynttilöillä. Ainakaan vielä ei alakulo ole tullut vieraaksi. Mukavaa päivän jatkoa sinne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Heii, tuo on muuten totta että nyt on ihana sisustaa! Mukavaa päivää myös Sinulle <3

      Poista
  14. Mulle pimeys sopii mainiosti eikä harmita ollenkaan, päinvastoin. Hienoja iltaruskokuvia olet napannut ennenkuin aurinko on kokonaan painunut piiloon. Kun hetki koittaa niin kameran pitää olla lähellä, sillä minuutin päästä hieno kuvauskohde saattaakin näyttää ihan toiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, että kärppänä saa olla, muuten menee hetki ohi :)

      Poista
  15. Samoin olen löytänyt ne pimeän kauden hyvät puolet. Marraskuu tarkoittaa minulle lepoa, tunnelmointia kotona, kynttilän valoa, aikaa ystäville ja rakkaimmille enemmän ja talvella mulla on ihan omat talvikauden harrastuksetkin, mihin kesällä ei olisi niin aikaa :)
    Kauniin värinen taivaanranta kuvissasi :)

    VastaaPoista
  16. UPM:n pilvikone vauhdissa ;)
    Illat tuntuu etenkin työvuoroissa aika pitkiltä, kun hämärä ja pimeä alkaa jo aikasin.
    Minulla on kuitenkin vähän joulufiilis ekan kerran moneen vuoteen. Olen kuunnellu jouluradiotakin jo 2 päivää. Aika rauhottavaa oikeastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta, että illat tuntuvat välillä loputtoman pitkiltä, mikä on toisaalta ihan tervetulluttakin kaiken kiireen jälkeen :) Ihana, että joulufiilis on löytänyt sinut <3

      Poista
  17. Parhaat palat marraskuusta olet ikuistanut.
    Kyllä tuo taivaanrannan maalari osaa.
    Mukavaa tiistai-iltaa <3

    VastaaPoista
  18. Komeita kuvia, eikä auringonlaskuja voi koskaan kuvata liikaa. Ainahan ne ovat erilaisia.

    VastaaPoista
  19. Upeat värit taivaanrannassa! Ja kovin tutut piiput!:D Ihanaa viikon jatkoa koko perheelle!<3

    VastaaPoista
  20. Marraskuu ei kyllä kuulu suosikkikuukausiini :) Pimeys, kylmyys, päivien lyhyys... jos saisin valita, jättäisin ne mieluummin pois koko vuodesta. Mutta onneksi pimeyttä vastaan voi taistella kynttilöin ja kylmyys on voitettavissa villasukin :) Ja marraskuun jälkeen tulee joulukuu, joka onkin sitten aivan ihanaa aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie inhosin myös ennen marraskuuta. Tämä lienee ensimmäinen vuosi, kun löydän tästä jotain ihanaa :D Joulukuu on jo niin ihanan jouluinen ja kuiskii jo pikkuisen siitäkin, ettei kylvöpuuhiin ole enää loputtomasti aikaa :D

      Poista
  21. Upeaa taidetta parhaalta taiteilijalta <3

    Hienoa, että nautit marraskuusta ja saat kirjoitettuakin paljon. Omalla kohdallani olen keikun vielä kahden vaiheilla, eli joinakin päivinä nautin, toisina taas en, mutta tuon rauhoittumisen koen minäkin ja se tuntuu hyvältä.

    Oikein hyvää marraskuuta sinulle <3


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että rauhoittuminen tuntuu hyvältä. Toivotaan, että se hyvä fiilis löytyy vielä jokaiseen päivääsi *halaus*
      Mukavaa marraskuuta myös Sinulle <3

      Poista
  22. Pimeät illat ovat ihanan tunnelmallisia. Tykkään kovasti :)
    Upeat kuvat, kauniit värit :)

    VastaaPoista
  23. Upeita kuvia <3
    Minä nautin pimeistä illoista, takkaan raasu, kynttilät palamaan ja käsitöiden pariin. Tunnelmallista musiikkia taustalle (viimeaikoina olen paljon kuunnellut jazzia) ja perhe ympärillä <3
    Päivällä metsälenkit utuisessa ja sateisessa metsässä on parhautta ja siihen päälle hyvä lämmin ruoka. Meillä ei ole ollut kuin pari pakkaspäivää, että kumpparit on ollut poikaa!
    Nautitaan marraskuusta murunen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina <3 Päiväsi todella kuulostavat ihanilta ja luulen, että pointti on se, että osaat löytää niistä ne upeat asiat <3 Nautitaan toki *halitus*

      Poista
  24. Hienoja kuvia! Minua jouluttaa näin marraskuun alussa jo kovasti ja puutarhaan olenkin laittanut jo valoja ja tietysti kynttilälyhtyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilälyhdyt ovat aivan ihania. Pitäisikin etsiä niille nyt semmoisia paikkoja, että näkyvät sisällä ollessa. Usein olen laittanut lyhdyt palamaan oven pieleen mutta ei niitä näy kuin juuri vain ulkonta sisälle tullessa... Kiitos <3

      Poista
  25. Upea taivaanrannanmaalari ollut asialla! Ihanat taivasnäkymät teiltä.
    Kuulostaa kivalta. Olet niin ahkera bloggaaja, että suorastaan ihmetyttää, kuinka ehdit postata usein ja kirjoittaa pitkästi. Nyt taisin oivaltaa: olet kirjoittajatyyppiä, se tulee sinulta luonnostaan. Olet tekstin suoltaja! Ihanaa meidän lukijoiden kannalta, blogisi on niin virkeä. Mutta älä vaan ota siitä paineita :-D Taukojakin tarvitaan.
    Minulle marraskuu on vimmaista ensi vuoden valmistelun aikaa. Istuttelen vielä kukkasipuleita ja viimeisistä alennusmyynneistä hankittuja taimia. Korjailen aitoja ja rakennan niitä lisää miettien samalla, että ehkä ensi keväänä saavat tulppaanit kukkia ilman, että ne syödään. Ihanaa, kun maa on kosteaa ja muhevaa ja kaivoonkin on noussut jo hieman vettä. Mutta päivän lyhyyteen menee hermo, etenkin talviaikaan siirtymisen jälkeen tuntuu, että päivä alkaa loppua pian aamukahvin jälkeen. Murh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Varmasti taukopäiviäkin aina silloin tällöin tulee ja ties vaikka josks pidempiäkin taukoja. Kirjoittaminen on kyllä aina ollut itselleni aika luontainen tapa käsitellä asioita ja onkin nyt ollut tosi ihanaa, että olen päässyt hyödyntämään sitä piirrettä...
      Toivotaan tosiaan, että aitasi pitävät tihulaiset loitolla ja pääset nauttimaan kukkaloistosta ilman herkuttelijoita. Meillä on nyt alkanut lähistöllä pyörimään 3 valkohäntäpeuraa ja yksi niistä kävi jo tontillakin eräänä päivänä. Vaikka toisaalta eläinystävänä ilahduin vierailuista, niin puutarha-ihmisenä sen sijaan olin vähän kauhuissani ja toivon vierailun jäävän vain yhden kerran tapahtuvaksi...
      Onneksi tämä pimeä aika ei kestä loputtomiin, mutta kieltämättä pimeää aikaa todella riittää...

      Poista
  26. Todellakin kauniit taivaat tänä syksynä. Upeita auringonlaskuja ja revontulia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Eilen juuri puhuttiin, että revontulista on näkynyt upeita kuvia, mutta en ole ikinä itse niitä nähnyt livenä. Kuulema tuossa meidän lähijärvellä on Kouvolan seudun parhain paikka revontulia katsella :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!