Naistenpäivän viettoa, sairastelua ja tubetusta.

Nyt se on taas tämän vuoden osalta virallinen Naistenpäivä vietetty. Tosin, koska olemme niin mahtavia tyyppejä me naiset, niin Naistenpäivähän on joka päivä. Kuten myös Ystävänpäivä. Meillä Taika tosiaan on kipeä ja voitte ehkä kuvitella, että kipeä ja uhmaikäinen, aistiyliherkkä lapsi osaa olla melkoisen haastava. Tämän vuoksi HerraMies kehoittikin iltasella minua ja isompia tyttöjä lähtemään käymään kahvittelemassa jossakin. Lähdimmekin Ilonan ja Julian kanssa käymään Arnolds´issa, joka on tyttöjen ehdottomasti lempparipaikka. 

Vähän yhdessä harmittelimme Arnolds´in uutta ilmettä. Aiemmin se oli herkullinen, värikäs ja leikkisä. Nyt uusi ilme on ehkä tyylikäs, mutta auttamatta tylsä meidän makuun. Donitsit sen sijaan olivat edelleen yhtä herkullisia kuin aina ennenkin.


Julia osaa nauttia hetkestä!


Sain sisäpiirin vinkin, että Prismalle on kukkajuurakot tulleet, joten sinnehän piti suunnata myös. Tämän vuoden Naistenpäivälahjaksi sain suihkepullon, khih, joten päätin lähteä kurkkimaan, jospa löytäisin itse itselleni Naistenpäiväkukan juurakon muodossa. Uskokaa tai älkää, lähdin kaupasta ilman yhtäkään juurakkoa! Huimaa. Ehkä tähän vaikuttaa vähän se Lukon Bulbs´in tilaus, jotta kerroinkin aiemmin. Jos haluat käydä katsomassa, mitä ihanuuksia ensi kuulle odotan, niin kuvat löytyvät täältä.


Kun olimme jo matkalla kotiin päin, tuli HerraMieheltä viesti, että Taika oli käynyt aikaisin nukkumaan, mutta herännyt itkemään korvakipua, eikä rauhoitu millään, kun haluaa äidin syliin. Päästessämme kotiin, itku kuuluikin jo pihalle saakka. Samantien, kun sain tytön syliin, pyörähti tytön silmät ympäri, koska oli niin umpi väsynyt. Nukahtikin heti, mutta taas kohta itku alkoi. Tähän saakka Taika on tykännyt Panadol-mixtuurasta, mutta nyt ei suostunut ottamaan sitäkään. Saati sitten nestemäistä Buranaa, jota inhoaa aivan kamalasti. Hankala tilanne, kun lapsi ei suostu lääkettä ottamaan ja silti on kipuja. Olin reissulta käynyt ostamassa toista nestemäistä ibuprofeiiniä-sisältävää nestemäistä lääkettä, joka oli vähän vahvempaa, eli jota riittäisi pienempikin määrä. Kun tyttö oli puoliunessa, laitoimme lääkettä suuhun ja lopulta sitä nielikin vähäsen. Hirveän huudon kera toki. Onneksi lääke sen verran auttoi, että piristyi ja pahin kipu loppui, jolloin rauhoittui ja otti Panadolia lisäksi. Puolentunnin päästä kipu olikin poissa ja tyttö suostui syömään ja lopulta käymään nätisti nukkumaan. Yö meni rauhallisesti yhtä kaameaa oksentamiseen päättynyttä yskäkohtausta lukuun ottamatta.  Nyt aamusella tyttö on virkeä ja pirteä oma itsensä. Yskäinen toki, mutta korvakipu on kuulema helpottanut. Toivotaan, että menisikin ohi itsestään ilman antibiootteja. Niidenkin antaminen meidän perheessä on oikeasti melkoinen show... 

Sellaista Naistenpäivän viettoa siis meillä. Voi, kun pystyisikin lapsen kivut ottamaan itselleen. Tuntuu aina niin kauhealle, kun pieni on kipeä. Olemme nyt olleet koko tämän alkuvuoden jatkuvasti kipeinä ja alkaa suorastaan kyllästyttämään jatkuvat flunssat. Mutta, luotetaan siihen, että nyt alkaa helpottamaan pikku hiljaa. 

Saimme eilen Julian kanssa myös Tallinnan reissun Youtube-videon tehtyä, Postaus tuosta reissusta löytyy täältä. Kyseiseen videoon pääset klikkaamalla tästä. Ja hei, olisi kiva, jos ryhtyisin myös kanavan tilaajaksi :) 
Onko Sinulla jo viikonlopulle kivoja suunnitelmia? Meillä isommat tytöt lähtevät isälleen viettämään viikonloppua, joten olemme jälleen kolmistaan; minä, HerraMies ja Taika. Toivotaan, että tyttö paranee ja päästään tekemään jotain mukavaa :) 

Ihanaa viikonloppua ja heii, ensi viikon maanantaille on jotain niin huippua luvassa teille lukijoille, etten itse meinaa pysyä nahoissani ;) 

42 kommenttia:

 1. Voi, on sydäntäraastavaa kun kodissa on pieni potilas. Pikaista paranemista Taikalle! Hilulle: eilen ostin Prismasta muutaman joriinin ja gladioluxin juurakon. Viiden miehen huushollissa minulla on ollut Naistenpäivä joka päivä!Itse olen siitä pitänyt huolen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan on ihan kamalaa, kun pieni sairastaa. Kiitos parantumis toivotuksista <3 Tuo on kyllä hyvä, että olet kouluttanut miesväen hyvin <3 Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Oon niin samaa mieltä kyseisen Arnoldsin uudesta ilmeestä - tykkäsin vanhasta enemmän. :) Ja voi kurja kun pitää sairastaa, pikaista paranemista sinne! Ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se edellinen oli kyllä ihana :D Kiitos parantumis-toivotuksista <3 Kivaa viikonloppua myös Siulle <3

   Poista
 3. Kiva että pääsitte Arnoldsiin "tuulettumaan":) Tuo Julian ilme kertoo kaiken, ihana:)♥ Ikävä on kun pienet sairastaa..toivottavasti Taika paranee pian ja te muutkin saisitte olla terveinä! Ihanaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienikin hetki omaa aikaa tekee välillä tosi hyvää :) Julia tosiaan osaa nauttia elämän pienistä iloista <3 Toivotaan, että Taika paranee pian. Nyt alkaa itselläni kurkku kipeytymään, joten taidan olla seuraavana vuorossa. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

   Poista
 4. Nam kelpaisi minullekin nuo munkit ;P ja ikävää kun pikkuinen sairastaa,toivotaan pikaista paranemista <3
  Nyt on paljon liikkeellä tauteja ja itse olen infulenssan kourissa,että peittojen alla menee tämä viikonloppu :/
  Mukavaa viikonloppua koko perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tuota influenssaa kuuluu nyt olevan paljon liikkeellä. Pikaista paranemista <3 Mukavaa viikonloppua sairaudesta huolimatta myös teille <3

   Poista
 5. No voi sentään!!ToiToivottavasti teidän perheen sairastelut olisi nyt sitten ohi.Kiva, että te naiset kuitenkin pääsitte Arnoldsille herkuttelemaan:):)Kivaa viikonlviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa siirtyä flunssa taas seuraavaan, eli minuun. Nooh, mielummin minulla kuin Taikalla. Pieni kolmin keskeinen herkuttelu-hetki teki kyllä tosi hyvää :) Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

   Poista
 6. Toivotaan, että säästytte ilman antibiootteja.Paranemisia sinne! <3

  VastaaPoista
 7. Mukava herkkuhetki teillä ollut yhdessä!
  Voi Taikaa, toivottavasti pieni voi jo paremmin ja pöpöt jättävät teidät nyt jo rauhaan! <3
  Viikonloppuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Toivotaan näin ❤ yhteiset herkkuhetket tekevät välillä hyvää 😊

   Poista
 8. Toivottavasti korvakipu meni ohi. Minulla oli pienenä usein korvatulehdusta ja yksi muistikuva on jäänyt mieleen kun äiti keinutuolissa keinutteli mua pipopäistä ja toppeja korvat täynnä. Olin tuolloin kuulemma n. 4 v. Kyllä sekin sitten helpotti jossain vaiheessa.
  Täällä on fluta torjuttu syömällä sinkki-c:tä koko alkutalvi. Minä vielä juon inkiväärivettä aamuisin. Toivottavasti torjuu kaiken tarjolla olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinutuolit ovat käteviä, kun lapset ovat pieniä. Kiikkumisessa on jotakin mukavan rauhoittavaa ja pysty asento helpottaa oloa. Toivottavasti inkivärivesi auttaa ja säilyt terveenä <3

   Poista
 9. Voi pikkuista, kun sairastaa. Toivottavasti kuitenkin oli ohimenevä juttu, ettei viikonloppu mene murehtiessa. Nyt on kyllä kaikki pöpöt liikkeellä. Pitäisi koputtaa puuta, kun ei ole tauti tänne vielä iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että säilyttekin terveinä <3 Viime yö meni Taikalla taas vähän paremmin, joten toivossa elellään, että menee itsestään ohi mokoma pöpönen :)

   Poista
 10. Ihana herkutteluhetki.
  Paranemisia. Itse jouduin turvautumaan antibioottikuuriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat kuurista apua kerralla, ettei tarvitse uusia <3 Kiitos parantumis-toivotuksista <3

   Poista
 11. Miehesi on oikea aarre, kun järjesti teille naisten oman herkutteluhetken. Näyttää hyvältä. Minunkin sydäntä koskee, kun lapset sairastavat, eikä auta yhtään se, että lapset ovat jo aikuisia. Hyvää viikonloppua teille kaikille <3 Pikaista paranemista pikku-Taikalle <3 Minulla tiedossa ainakin tarinateatteri-harkat huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on <3 Ihana arjen sankari useinkin! Voin hyvin kuvitella, ettei lasten ikä vaikuta äidin sydämen kipuun *halaus*.
   Kiitos parantumistoivotuksista. Selvästi paremmassa kunnossa alkaakin tyttö jo olemaan, joten jospa se tästä! Mukavaa tarinateatterointia <3

   Poista
 12. Onneksi pääsitte vähän humputtelemaan tyttöjen kanssa!
  Toipumista pienelle ja aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet humputtelut tekevät aina hyvää. Kiitos toipumis-toivotuksista. Vaikuttaa jo tytön olo paremmalta, joten jospa tämä tästä <3 Ihanaa viikonloppua myös Siulle <3

   Poista
 13. Kyllä tuo lasten sairastelu on aina ollut kurjaa. Meillä on lapset jo aikuisia, mutta nyt tämä meidän lapsenlapsemme Venla, aina silloin tällöin on jos jonlkinlaisessa flunsassa.
  Toivotaan, että teillä korvakipu hellitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, pienen sairaus on kurjaa. Ei se tietysti isollekkaan kivaa ole, mutta lapsi kun ei oikein ymmärrä, miksi on niin kurja olo, niin vielä kurjempaa. Korvakipu vaikuttaa hellittäneen ja tyttö muutenkin on paremmassa kunnnossa. Joten jospa se tästä taas <3

   Poista
 14. Ulkoilua ja rentoutumista tiedossa. Toivottavasti Taika paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavan kuuloista viikonlopun viettoa :) Kiitos parantumis-toivotuksista. Paremmalle vaikuttaakin jo :)

   Poista
 15. Sairastaminen on törppöä, mutta sitten kun pääsee pahimmasta ohi, voi jo melkein nauttia olostaan.
  Leluja, kirjoja, hyvää ruokaa, telkkaria 💕On joku semmoinen kauhean kiva laulu Karhunpoika sairastaa
  tai jotain ssen tapaista. Senhän voisikin etsiä YouTubesta 🙂 Paranemisia ja hyvää fiilistä teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karhunpoika sairastaa onkin Taikan yksi lemppari. Joskus tosin se sai Taikan itkemään, kun tyttöä niin harmitti karhun kurja olo. Paljon onkin luettu ja palapelejä tehty. Ja menty tällä kertaa sillä ruokavaliolla, mikä tytölle sattuu maistumaan. Niin ja paljon mehua ;)
   Kiitos <3

   Poista
 16. Lasten sairastaminen on tosiaan ikävää ja hankalaa, kun pienet potilaat eivät ymmärrä, että lääkkeet olis hyvä juttu. Mitähän jännää tapahtuu maanantaina, malttaako täsää odottaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs se, kun ei järjen ääni oikein kuulu sen kurjan olon keskellä. Mutta onneksi nyt näyttää jo helpottavan tytön olo <3 Maanantaille tosiaan on huisin kivaa luvassa, kihihiii :)

   Poista
 17. Toivotan pikaista paranemista ja tsemppiä sinne! Teidän donitsituokio näyttää mukavalta :)
  Kävin myös vilkuilemassa tilaustasi, ihan mielettömän hienoja daalioita tulossa! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Toivotaan, että daaliat ovat livenäkin sitä, mitä odotan. Olen kyllä paljon kuullut hyvää tuosta yrityksestä, joten luottavaisin mielin ollaan 😊

   Poista
 18. Siis mä en edes kunnolla kerinnyt lukemaan tekstiä loppuun, kun nenään kantautui arnoldsin kahvin ja munkkien tuoksu. Siellä on kyllä suomen paras kahvi, kahvi jota minäkin pystybn jopa juomaan. Tumma paahto, maha ei mene noiden kahvista koskaan sekaisin, mutta kaikista muista kahveista menee! :(
  Ihana naistenpäivä ollut teillä ja toivotaaan paranemista ja tsemppiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan täysin tuon kahviasian. Yleensä en tykkää kahviloiden ja huoltoasemien kahvista, mutta Arnolds'in kahvi on tosiaan hyvää.
   Kiitos parantumis-toivotuksista ❤

   Poista
 19. Sairastaminen on kurjaa, eritysesti lasten sairastelu :( Pikkuiselle paranemista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu <3 Onneksi tyttö on jo paremmassa kunnossa. Vielä kun tuo yskä hellittää, niin ollaan voiton puolella <3

   Poista
 20. Toivottavasti Taika voi jo paremmin <3
  Arnoldsilla on myös herkulliset salaatit ja bagelit, voi jösses :) Onneksi meiltä on lähimpään Arnoldsiin vajaa 50 km niin ei tuu rampattua siellä alvariinsa :)
  Tunnelmallista lauantai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taika tosiaan onneksi voi jo selvästi paremmin <3 Vielä kun yskä helpottaisi, niin olisi hyvä!
   Arnolds´in salaatteja en olekkaan maistanut, kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla :) Tuo välimatka tosiaan voi olla ihan hyvä juttu, khih :D
   Ihanaa sunnuntaita Siulle <3

   Poista
 21. Meillä on puuhasteltu kotona, rauhallisissa merkeissä siis. Ihanaa iltaa ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!