Intopiukeena keväästä!

Hei, ihanaiset! Se on kevään toinen päivä jo. Mahtavaa upeaa ihanaa! Olen niin odottanut kevään tuloa ja nyt kun se on täällä,  tanssin henkistä lambadaa aamusta iltaan. Voitte varmasti kuvitella, miten äärimmäisen rasittava olen perheen mielestä! Khih!  Onneksi heitä vain naurattaa intoiluni. Luulen heidän kuitenkin toivovan koko sydämestään, että lumet sulavat pian ja poukkoiluni siirtyy pihalle. Ehkä he ovat jo unohtaneet sen, että päivittäin kanssani on kuljettava katsomassa milloin minkäkin kasvin pienen pientä alkua, josta he eivät näe juuri mitään. Itse sen sijaan näen jo sen suurenmoisen kukinnan! 




Auringon paiste on ollut upea ja se auringonlämpö poskilla, oih! Siinä on sitä jotakin virtaa antavaa, eikö totta? Silmäni eivät näin keväällä kestä tuota valoa ja saan äärimmäisen päänsäryn ulkona ollessani, mutta silti se on sen arvoista. On pakko kääntää kasvot aurinkoon päin. Hymy leviää korvasta korvaan. Todennäköisesti näytän melko idiootilta noina(kin) hetkinä, mutta ei haittaa! 




Taimet kasvavat päivä päivältä suuremmiksi. Chilien taimet ovat jo omasta mielestäni upeita. Tosin, olen kyllä ollut huomaavinani, että monien kasvattamat ovat paljon suurempia, mutta ei haittaa ollenkaan. Upeita ovat ja lähes näen jo niiden kukkivan. Ja tietysti tekevän ihanan värisiä hedelmiä. Saati sitten tomaatit, niiden maun voin jo lähes maistaa. Todellisuudessa suurimmassa osassa tomaateista on vasta sirkkalehdet, mutta joissakin näkyy jo pienet ensimmäiset varsinaiset lehdet. Eli siis lähestulkoon valmista "kauraa"! Viikon päästä tomaatitkin näyttävät jo aivan toisenlaisilta. Auringon valo ja lämpö saavat ne kasvamaan nopeasti. 






Tänä aamuna meillä oli pakkasta lähes 26 astetta. Hyrrr! Onneksi päivällä lämpenee mukavasti ja luotan siihen, että pakkaset pian jo loppuvat. Eilen kävin jo vähän kasvihuoneessa haistelemassa ilmaa ja voih, kuinka paljon odotankaan pääseväni sinne möyhimään. Ensimmäinen täysi kesä uuden kasvihuoneen kanssa. Se on onnea se! Odotukset ovat huipussaan. 






Ihanaa kevättä Sinulle <3 Kuka muu tanssii tämän takia hengistä lambadaa?

69 kommenttia:

  1. Kasvun ihme hämmästyttää aina! Sinulla on taimet jo hyvällä mallilla.
    Onnellista kevätviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvun ihme todella on upeaa seurailtavaa <3 Mukavaa ja ihanaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  2. Oih ihanaa! Itse juurikin ajattelin kirjuutella, että kevättä odotellessa ja sen puuhia suunnitellessa! Onpa ihanat taimet jo puskenut pintaan siellä! Itselläni sellainen pikku probleemos taimien kanssa, että vaikkakin olisi täydellinen paikka laittaa ikkunalaudalle, sopivasti arskaa yms niin kissat. Ei montaa taimea jää eloon kun menevät kera koirien, on kuin kiljusten herrasväki tämä meno välillä! :D Koklattiin lautaa laittaa ylemmäs mutta sitten siellä nökötti kerran yksi kissa kynnet mullassa ja se siitä. Suunnittelen kovasti kyllä jo jotain juttuja, en ihan varma toteutuksesta vielä. Mahtavan ihanaa viikonloppua Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi noita elikoita! Voisipa heille selittää, miksi taimiin ei saa koskea! Auttaisikohan ylös nosto ja pieni kasvihuone? Toivotaan, että pääset taimikasvatuksia tekemään. Ovat niin ihanan terapeuttisia <3 Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  3. Hih, toivottavasti ei tule nyrjähdyksiä tai venähdyksiä riehakkaasta lambadasta!
    Täälläkin iloitaan kevätauringosta, vaan tuo päänsärky on ikävä vaiva. Hangesta heijastuva valo on järkyn voimakas. Mutta niin ihana. On ihanaa häikäistyä pitkän pimeän putken jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, henkinen nyrjähdys tai venähdys kuulostaisi pahalta. Onneksi olen aloittanut heti joulun jälkeen valmistautumisen tähän lambadaan ja olen siis hoitanut lämmittelyn ja venyttelyn (hokemalla KOHTA on kevät, ihan kohta), joten jospa selviäisin ilman vaurioita :D
      Todella, aurinko on niiiin ihanaa <3

      Poista
  4. Kevään tulo on aina yhtä ihanaa! Ja tuo kasvun ihmeen näkeminen on niin mukavaa seurattavaa.
    Oikein ihanaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  5. Maaliskuu on mahtava, kevät voittaa talven.

    VastaaPoista
  6. Ihan taatusti tanssitaan täälläkin! Tämä on niin ihanaa aikaa! Vielä kun tosiaan pakkaset hellittävät niin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanssitaan siispä yhdessä <3 Ei nuo pakkaset onneksi loputtomiin kestä. Ei mene kauaa, kun aurinko alkaa sulattamaan lunta ja piipot tulevat esiin. oiiiiijoij!

      Poista
  7. Joo, ihanaa kun kevät tulee. Päivät ovat jo pitkiä, ulkona on tosin hurjasti lunta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopsaan ne lumet onneksi sulavat kunhan pakkaset hellittävät <3 Valo tekee niiiiin hyvää <3

      Poista
  8. Niin elämänintoisia ja terhakoita taimia on ihanaa seurata ja hoivata!
    Suloista viikonvaihteen tunnelmaa sinne!

    VastaaPoista
  9. Siellä vihertää jo niin kauniisti.
    Lambadan tahdissa onkin kiva tanssahdella kevääseen! ;)
    Aurinkoista viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko on tosiaan ihanasti hellinyt, mahtavaa ❤ Kivaa viikonloppua myös Sinulle ❤

      Poista
  10. Onpa pirteitä taimia.Olet oikea viherpeukalo! Noita katsoessa alkavat omatkin kynnet syyhytä :) "Kevät keikkuen tulevi". Minulla se tarkoittaa sitä, että joinain keväinä ole ajoissa liikkeellä ja toisinaan taas en. Mukavaa viikonloppua koko porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taimissa on mukavaa voimaa ❤ Vuodet eivät ole veljiä keskenään, edes puutarhureiden suhteen ❤ Ihanaa viikonloppua myös teille 😊

      Poista
  11. Lähestulkoon lambadaa ellei macarenaa ;) Aurinko on ihana, valo antaa energiaa ja sain vihdoin tänään ekat siemenet kylvettyä. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Macarena toimii kyllä myös! Loisto idea <3 Oiih, kohta pääset ihailemaan taimia <3 Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  12. Huokailen täällä onnesta, niin ihanilta näyttää nuo pienet taimet. Minulla puuttuu vielä kylvömulta, sitten pääsen istutushommiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kylvömullan saa äkkiä hommattua. Se tunne, kun saa sormet iskettyä multaan, aaah <3

      Poista
  13. Taimet kasvavat kovaa vauhtia. Pakkasta oli juu 26 astetta aamulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks tuo aurinko lämmittää päivisin :) Taimien kasvua on ihana seurailla :)

      Poista
  14. Kyllä jokavuotinen kevään tulo kummasti syhyttää sormenpäitä, tomaatit ovat itäneet, basilikaa saa kohta maistaa ja mustarastas viihtyy pihasireenin oksilla blogihuoneen ikkunan edessä. Yritetään olla villiintymättä liikaa, säästellään intoa kesällekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, teillä on basilikat jo niin hyvällä mallilla, ihanaa <3 Mustarastaat ovat ilahduttavia hyppelijöitä, jotenkin tosi symppiksiä <3
      Eiköhän kesä aiheuta samanlaisen hullaantumisen :D

      Poista
  15. Täälläkin tänään kylmin aamu -24 C!!! Tekee kevättä, ihan täpinöissä täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl nää hirmuset yöpakkaset pian loppuun <3 Voi tuota aurinkoa, se on niiiin ihana. Kevät, parasta <3

      Poista
  16. Kiitos näistä kevään ihmeistä. Minulla ei ole taimia missään, joten oli kiva katsella näitä kuvia.
    Kevään vihreää! Se on kaunein väri keväisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään vihreässä on jotain ihanan uudistavaa ja puhdistavaa. Näitä on varmasti luvassa jatkossakin :) <3

      Poista
  17. Ihanan pitkällä jo taimikasvatuksesi. Itselläni vasta pikkuruisia kuukausimansikan, orvokin ja mehitähtien taimia. Kaikki tosiaan niin pikkiriikkisiä, ettei koskea uskalla. Ihanaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehitähtien taimet ovat varmasti super suloisia, tosin niin ovat muutkin :) Äkkiä se kasvu sitten alkaa, kun vähän juuret kehittyvät. Sitten voikin jo lähes kuulla kohinan, kun kasvit kasvavat :)

      Poista
  18. Vaikka kylmää ollut, aurinkoa sentään näkynyt! Tänään lehtikaalen taimista juteltiin kauppareissulla. Kevättä ilmassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko on tehnyt tosi hyvää ❤ Niin ne alkaa puheet kääntymään kasvatusjuttuihin ❤

      Poista
  19. Täällä on ihan samanlaiset fiilikset. Kevät on alkanut!:) Ihanaa ja aurinkoista maaliskuuta ja mukavia hetkiä esikasvatusten parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko tekee ihmeitä ja kasvun seuraaminen on niin ihanaa ❤ Mukavaa viikonloppua ❤

      Poista
  20. On kyllä ihana että kevät tulee kovaa vauhtia ja niinpä näyttävät kovaa vauhtia taimetkin kasvavan:) Meillä oli aamulla -25, päivän aikana tuntui kyllä mukavasti jo aurinko lämmittävän! Ihana että on oma kasvihuone! Kivoja taimistelu hetkiä ja leppoisaa kevään odottelua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös yöllä viel on kovat pakkaset, mutta onneksi aurinko lämmittä :) Kasvihuone on kyllä mahtava juttu <3 Tosin, nälkä kasvaa syödessä ja olen jo miettinyt, että taidan tarvita kasvihuoneita lisää. khih :D Ihanaa kevään odotusta myös Sinulle <3

      Poista
  21. Hienosti taimesi siellä kasvavat jo kovaa vauhtia!
    Mutta mikäs ihme se, sillä kevät on tulossa!
    Hyvää viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä taimetkin keväästä ja auringosta nauttivat <3 Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  22. Ompas siulla jo hyvällämallilla taimet! Piäset aikanaan satoa kerreemään.
    Meillä kevvään merkit näkkyy vasta valon lissääntymisenä. Viimeyönä ol pakkasta vielä -24 ja päivälläkin -15. Oon taimettanu kukantaimia, tomatit vielä suap olla pussissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ainakin, että satoa tulisi ja viel tietysti mielellään suht aikaisin :) Kovia nuo yöpakkaset tosiaan ovat. Äsken kurkkasin, niin täällä oli -20 astetta, joten vähän lauhempaa kuitenkin kuin teillä. Päivisinkin lämpö on kohonnut melko kivasti. Eilen taisi olla parhaimmillaan -8 astetta. Kukista onkin päässyt jo monia kylvämään ja tästä se tahti vaan kiihtyy <3

      Poista
  23. Kyllä kevät on aistittavissa pakkasista huolimatta. Ihanan aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee niin hyvää tuo keväinen fiilis ❤ Aurinko tekee ihmeitä 😊

      Poista
  24. Hih, muistan lambadan 😀 Tanssi on kivaa ja kevään odotus, uudet taimet ja elämänilo 🌷

    VastaaPoista
  25. Itse olen samanlainen sietämätön kevään fanittaja koska se tietää kesää <3
    Eilen tallilla sanoin toiselle tallilaiselle että ajattele, täällä on valoisaa ja kello oli pitkästi yli viisi illalla. Wau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että on kanssa-sisar <3 On tämä vaan niin mahtavaa aikaa! Olikohan juuri viime viikolla, kun itsekkin havahduin siihen että puoli kuuden jälkeen oli vielä valoisaa. JES! Tekee niin hyvää tuo valoisuus <3 <3 <3

      Poista
  26. Hienot taimet! Mun pitää tänään nostaa tomaatit ikkunalle, alkaa muuten venyä taimet liian suuriksi idätyspaikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu että etenkin alkuvaiheessa meinaavat kasvattaa mahdottoman hennot varret. Onneks tomaatit voi istuttaa syvempään 😊

      Poista
  27. Täältä löytyy myös yksi tärisijä 😅 Siemenpusseja ihmettelen joka päivä ja suunnittelen kesää. Kaikki puutarhalehdet ahmin ja kirjottelen puutarhavihkoa 😍 Idättänyt olen vasta orvokit. Tomaattia laitan lähipäivinä. Tällä kertaa kolmea eri lajia. Ihanaa hössöttää kesää! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mahtavalta ❤ Ei mene kauaa kun päästään täysillä mullan möyrintään ❤

      Poista
  28. On ne söpöläisiä ja täynnä voimaa. Itseni täytyy vielä vähän malttaa. Täytyy saada huonekasveista löytyneet ötökät ensin kuriin. Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku, nuo ötökkö ongelmat ovat kurjia! Toivottavasti pääset niistä pian eroon ja sitten kylvöpuuhiin ❤ Mukavaa maaliskuuta myös Sinulle ja tsemppiä ötökön häätöön!

      Poista
  29. Ihanaa kevään vihreyttä! Rakastan tätä "keväthössötystä" ja kummasti veneily- ja piha&puutarhalehdet yms. tarttuvat kaupoilta mukaan ;)
    Kyllä kevät on ihmisen parasta aikaa :D Aurinkoa ja lämpöä sinne taimitarhaasi toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samoilla linjoilla, aivan mahtavaa aikaa ❤ Ihanaa maaliskuuta Siule ❤

      Poista
  30. En väsy minäkään ihastelemasta näitä pieniä alkuja!Keväthän on poukkoilun aikaa!😁
    Kevät on kuin energiaruiske pitkän ja pimeän talven jälkeen.Kohta saamme vihreää silmäntäydeltä, ai että kuinka sitä odotan minäkin!
    Mukavaa hössötystä sinne!♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että voidaan hössöttää ja tohottaa yhdessä ❤ ihanaa mahtavaa ❤

      Poista
  31. I feel you sister! Oon itsekin keväästä ihan innoissani. Monet ei näe kevättä hangilta, mutta kyllä se täällä jo on! :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että on kanssasisaria jotka ovat ihan yhtä höyrähtäneitä ❤ Pikku hanget sulavat
      kyllä nopeasti, kun aurinko kunnolla lämmittää 😊 Kevät, oih kevät ❤

      Poista
  32. Kevään tulo saa aina rinnan täyttymään riemusta.

    VastaaPoista
  33. Lambada! En muistanutkaan enää tuota! Tuli sitä joskus veivattua... :)
    Tuohon tanzuun lähden mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat orvokit! Unohdin tän edell. viestistä kun niin villiinnyin!

      Poista
    2. Jes! Kiva tanssia yhdessä ❤ Villiintyminen näin keväisin on oikein suotavaa 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!