Kun kaksi kukkahullua toisiaan yllyttää, niin...

Löysin edullisen nettikaupan, jossa oli upeat valikoimat daalioita ja muita ihanuuksia. Yhtenä yönä, kun en saanut unta, surffailin ja pohdin, että mitä tilaisin. Onneksi luin toimituskulujen olevan 30 euroa... Ulkomailta tilatessa se ei ehkä ole kauhean paha hinta, mutta omaan piheyteeni se kyllä kolahti. Tästä sainkin idean tiedustella, jospa kaverinikin innostuisi tilaamaan jotakin. Tiedän kaverini "heikkoudet". Muutaman päivän molemmat tahoillaan kurkkailivat sivustolla, mitä haluaisi ja tänää saimme tilauksen valmiiksi. 

Kaikki kuvat on lainattu Lukon Bulbsin sivuilta, josta ostoksetkin ovat tehty. Jos joku muukin innostuu tilausta tekemään, niin suosittelen googlettelemaan valitsemiaan kasveja, etenkin daalioita. Kuvien käsittelyä on selvästi harrastettu, jolloin värit ovat osassa paljon kirkkaammat kuin oikeasti. Paljon upeita kukkia löytyy siitäkin huolimatta, mutta kerron tämän siksi, jotta jokainen tietää, mitä oikeasti on saamassa, eikä koe pettymyksiä!

Tässä minun ostokseni. Tämä ei siis ole blogiyhteistyö eikä maksettu mainos, ainoastaan kukkahullun tilitystä...

Daalioita tuli tilattua useita, koska ne on NIIIIIN upeita ja täysin vastustamattomia. Niitä ei koskaan voi olla tarpeeksi, saati liikaa!
























Muutama kuunlilja:






Muutamia päivänliljoja:





Näitä Iiriksiä ei voinut vastustaa!




Eikä tätä varjoliljaa...



Saati keijunkukkia...




Ja viimeisenä tämä ihana purppuralehdistöinen kärhö <3




Eikä se mainitsemani kaverikaan jäänyt yhtään vähemmälle tolalle :D Kun kaksi kasvihullua pääsee tuollaisiin valikoimiin "möyhimää", niin ei sitä voi ihan vähällä selvitä. Ja toisaalta, jos 30 euroa maksaa postikuluja, niin silloin pitää tilata reilusti, eikö totta? ;) 

Siemenmania alkaa selvästi kääntymään kukkamaniaksi. Kevättä rinnoissa, ilmeisesti molemmissa, päätellen tästä fiiliksestä! Sydän suorastaan hakkaa tuhatta ja sataa, kun kukkasivustoilla surffailee ja järki on jäänyt jo jonnekki hyvin kauas. Lainatakseni Cheekkiä: 

"kelasin, haittaaks se jos on sekaisin
ja se tekee sun maailmasta Las Vegasin"


Sitten vielä viimeinen kuulutus huippu arvontaan, jossa palkintona Chili-kirja, Bonchi-opas ja paljon paljon erikoisten chilien ja tomaattien siemeniä. Tästä klikkaamalla pääset osallistumaan. Tämä ilta on vielä aikaa osallistua ja huomenna julkistetaan onnekas voittaja! 

Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

40 kommenttia:

  1. Voih mitä ihanuuksia sulla kesällä kasvaa :) Tuo on kyllä kätevää tehdä ostokset kaverin kanssa jotta säästää kuluissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän liikaa tuntu olevan yhdelle nuo postikulut. Vaikka kuinka juurakat on paljon halvempia Suomen hintoihin nähden, niin äkkiä ne noissa määrissä olisi tasaantunu. Tietty jos ostais tosi paljon, ni sit vois jäädä voitolle... Mut mie en harrasta kauheit määrii, khih :D

      Poista
  2. Siinä on kukkaloistoa kerrakseen.

    VastaaPoista
  3. Ihan pakko kertoa kun vuosia sitten harrastin LukonBulbsilta tilaamista kimpassa ja yksin , niin kyllä miulla ei ole muuta sanottavaa kuin että olen enemmän kuin tyytyväinen. Kävi nimittäin vielä niin että kun taas yks talvi oli pelkkää jäätä ja vettä vuoronperään niin senhän tietää minkälainen kato ja tuho oli seurauksena, aivan järkyttävää, mutta,,,,niistä harvoista kasvustoista jotka selvis oli suurin osa LukonBulbsilta tulleita. Esim.juurikin kuunliljat, pitkät penkit ihan Suomilandiasta hankittuja kuoli mutta tsekkiläiset selvis, samoin oli syysleimujen kohdalla ja jotain muutakin oli en nyt enää muista. Nuo jäi vaan niin mieleen että ja kun olis ehkä kuvitellu asian olevan toistepäin.
    Joten voin suositella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu tosi paljon hyvää kyseisestä firmasta. Aika paljon googlettelin, ennenkuin uskaltauduin tilaamaan. Kiva kuulla, että myös talvenkesto on ollut hyvä <3

      Poista
  4. Tänne pakkasiin kaivattua kukkaloistoa <3 Ihanaa pakkasviikkoa sinne <3

    VastaaPoista
  5. Kivoja löytöjä oot tehnyt! Ollaan pari kertaa Lukonille tehty kimppatilaukset siskon kanssa (@puutarhamania instassa), ja kannattaa henkisesti jo varautua, että ihan kaikki ei välttämättä ole, mitä pitäisi, näin ainakin pioneissa ja päivänliljoissa sekä kurjenpolvissa käynyt. Tilaukset ovat tulleet kyllä nopsaan ja ongelmitta, mutta laatu on ollut vaihtelevaa. Toinen paikka, mihin omaisuuden saa herkästi tuhlattua, on Clematis-Westphal :) Sieltä ollaan kärhöjä tilattu, toimitus suoraan kotiin ja taimien laatu huikea. Meillä vasta tulevan kauden suunnitelmat menossa, mutta pian pitäisi alkaa tilauksiakin naputtamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä tuli jo vähän varauduttua. Vähän ehkä samaan tapaan kuin puutarhamessuilta ostaessa ;) Älä ny miulle tuollasista kärhö-sivuista kerro mitään *nauraa* Arvaa vaa, oonko koht sieläki seikkailemas ja oho, tilasin pari kärhöä :D
      Kiva päästä näkemää, mitä löytöjä sie teet tuolta :)

      Poista
  6. Mulla on hyvin vastaava valikoima, mutta siemeninä. Ja pari (sataa) muuta lisäks. Onneks ei juuri koskaan lähde lapasesta. Ei enempää ku kyynäspäitä myöten. Illat kuluu rattoisasti satoja hyöty ja himoitus siemenpussukoita rapistellen ja tietoja tutkien. Huhhuh, minkä satimen itselleni hankinkaan.

    VastaaPoista
  7. Oi oi millaista kukkaloistoa sinulla on odotettavissa kesällä. Daaliat ovat niin ihania. - Mukavaa pakkasviikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miustakin ne on aivan ihania <3 Mukavaa pakkasviikon jatkoa myös Siule <3

      Poista
  8. Oi! Rakastan daalioita. Emme vaan ikinä esikasvata niitä, koska ei ole oikein tiloja. Suoraan kukkapenkkiin ja jännityksellä odottamaan, ehtivätkö ikinä kukkia. Viime kesän kylmyyden jälkeen ihmettelin, kuinka lopulta jaksoivat komeasti kukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tilanpuute keväisin on aina ihan kauhea. Onneksi aika hyvin yleensä kerkiävät kukkimaan, vaikkei esikasvattaisikaan :) Daaliat on kyllä niiiin ihania, oih!

      Poista
  9. Kauniita kukkia ja ...tuota noin...aika paljon. No, mutta eihän kukkia kannata vajaita kuormia tilata, johan se olisi kansantaloudenkin kannalta kamalaa tuhlausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *virnistää* Juuri näin :) Piti ihan HerraMiehelle lukea ääneen tämä kommentti. Hää kysy: Nii, siis eikös tuo ny tarkota, et kyseinen lukijakin pitää sinuu melko suuruuden hulluna ja on siis kanssani samaa mieltä? *nauraa*

      Poista
  10. Mielettömän kauniita nuo daaliat!! Hyvä pointti mainita tuosta kuvien muokkauksesta kukkien värien suhteen, ettei tosiaan sitten pety kukkien värien suhteen.Mukavaa talvista viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useinkin kannattaa suhtautua pienellä varaukselle myynti-kuviin. Toki niitäkin on tehty vähän houkuttelevamman näköiseksi, mitä todellisuus on, kuten kaikkien myynti-kuvien kohdalla. Onneksi tietää, että daaliat ovat aina kauniita myös livenä :) Mukavaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  11. Daaliat on kyllä upeita. :) Kesäisen puutarhasi kukkaloistoa odotellessa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne kyllä on <3 Kiitollisia ja helppoja :) Toivotaan, että odotukset täyttyy ;)

      Poista
  12. Ihania daalioita ja muita suloisuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä jäi paaaaljon kaikkea ihanaa, mitä olisi halunnut :) Mieletön valikoima :)

      Poista
  13. Oi miten hurmaavia 🌸🌷💞 Daalioita en ole koskaan jaksanut alkaa kasvattaa vaikka aina ihailen yhden naapurin kukkaloistoa ohikulkiessani. Hänellä on ollut jo vuosikausia hehkeän aniliininpunaisia daalioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daaliat loistavat niin upeasti, että kyllä niitä kelpaa vähän kauempaakin ihailla <3

      Poista
  14. Ihanaa kukkaloistoa:) Nuo Daaliat on sitten upeita kukkia! Oon ehdottomasti samaa mieltä, että kun tuollaiset postimaksut niin on sitten tavaraakin:)) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, et kevään kiireissä uusia penkkejä kaivaessani teen lupauksen, että seuraavana keväänä oon maltillisempi. Hirveää itsepetosta :D hahahaha
      Kivaa viikkoa myös Siulle <3

      Poista
  15. Kyllä teidän pihalla on ihana kukkaloisto, kunhan nuo kaikki pääsevät kukkaansa. :)
    Mukavaa pakkasviikkoa! Sitä kesää odotellessa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ainakin niin :) Mukavaa pakkasviikkoa sinnekkin. Toivotaan, että näiden jälkeen loppuu kovat pakkaset ja päästään nauttimaan keväästä <3

      Poista
  16. Daaliat on kyllä niin upeita kukkia.
    Ihanaa kukkaloistoa tulossa! Hienot kuvat!

    Kivaa illan jatkoa!❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä daalioista, ihania :) Mukavaa viikon jatkoa <3

      Poista
  17. Voi mitä ihanuuksia olet tilannut! Eihän kukkia voi koskaan olla liikaa : )

    VastaaPoista
  18. Oi että mikä kukkaloisto! Hurmaavia daalioita ja muita kukkasia <3

    VastaaPoista
  19. Upeita <3 Aivan mykistyneenä katselen täällä aamukahvin lomassa kukkaloistoa, hyvä startti päivään :)
    Hyviä hetkiä halien kera <3

    VastaaPoista
  20. Ihania ostoksia! Nyt kelpaa kevättä ja istutuspuuhia odotella. Kiva nähdä, miltä nämä tulevat näyttämään puutarhassanne. Aurinkoista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että täyttävät odotukset :) Aurinkoista viikkoa myös teille <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!