Esittelyssä Satokausikalenteri 2018 + arvonnan voittaja

Sain Otavalta esiteltäväksi upean Satokausikalenterin. Kalenteri on tarkoitettu ihan jokaiselle, joka käy ruokakaupassa ja on kiinnostunut siitä, mitä syö. Ei ainoastaan niille, jotka itse haluavat kasvattaa ruokaansa.  
Satokausikalenteri perustuu siihen, että siinä esitellään juuri sen kauden kasviksia, joita on Suomessa saatavilla. Satokauden kasvisten käytön hyötyjä ovat muun muassa edullisuus, maku, tuoreus ja monipuolisuus.

Jokaisen kuun kohdalla on muistutettu, mitä ostoskoriin kannattaa kaupassa laittaa. Juuri tänä aamuna luin Kanelia ja kardemummaa-blogin Marian postauksen yhdestä hänen tämän hetken kausi herkustaan, eli veriappelsiinista. Kyseinen postaus löytyy tuosta linkin takaa! 

Villiyrtit ovat tällä hetkellä kovassa huudossa, eikä syyttä! Ilmaista, maistuvaa ruokaa. Rikkaruohojen keruu voi säästää vaikka ruokakauppa käynniltä ;)
Kasvisten kuvaukset osiosta löytyy valtavan monesta kasviksesta tietoa; millainen yksilö kannattaa kaupasta valita, milloin sen satokausi on ja tietoa sen ravintoarvoista. Ravintoarvoista ja niiden saantisuosituksista löytyy muutenkin kalenterista todella paljon hyvää tietoa.

Yllätyin kalenterin monipuolisuudesta. Upeasti kuvitettu, paljon tietoa antava kalenteri, jossa on myös ne kalenterille tärkeät perus ominaisuudet: viikot, päivät, tilaa omille merkinnöille, kuun vaihteet ja nimipäivät.  Ehdottomasti suosittelen kalenteria jokaiselle, joka on yhtään kiinnostunut lisäämään kasvisten määrää ruokavaliossaan tai muuten on kiinnostunut kasviksista. Tämä on paljon enemmän kuin "pelkkä" kalenteri! 

Kiitos yhteistyöstä Otava!


Sitten siemenpaketin arvonnan voittajaan! 108:n arvan joukosta voittajaksi löytyi: Helinä! Onneksi olkoon! Laitan voittajalle samantien sähköpostia tulemaan. 


Mukavaa viikonloppua Sinulle! Minkäslaisia suunnitelmia Sinulla on tälle viikonlopulle? Itse olen töissä, eikä muita suunnitelmia olekkaan. Tällä hetkellä se kuulostaa oikein hyvältä! Aikaa lukea puutarhakirjoja, hypistellä siemenpusseja ja ihan vain olla chillisti! Meillä onkin koko porukka taas koolla, joten hiljaisuudesta tuskin tarvitsee kärsiä <3 

30 kommenttia:

 1. Hyödyllinen ja monipuolinen kalenteri tosiaan. Onnea Helinälle voiton johdosta. Teille kaikille mahtavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo oli mainio :) Mukavaa viikonloppua myös teille <3

   Poista
 2. Wau!! Kunnon tehopaketti tietoa kalenterin ohella!
  Mainiota viikonloppua sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
 3. Kiva kalneteri ja hyödyllinen! Tuli mieleeni saitko sen kalenterin jonka laitoin sulle tosin aikoja sitten??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan se. Johonkin kommenttiinkin taisin kiitokset siitä laittaa :) postaus siitä löytyy nimellä: Lautalla idätystä ja uusien kalentereiden ihailua <3 hieno kalenteri olikin <3

   Poista
 4. Mainio kalenteri 🥕🍓🍊

  Minulla vapaata kotona oloa sekä lauantai että sunnuntai, kiitos kysymästä, voi tehdä vaikka mitä kivaa.

  Mitä parhainta viikonloppua teidän perheeseen ⛄️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalle sinun viikonloppusi <3 Tuollaiset rennot vkl.t tekevät välillä niin hyvää! Kiitos <3 Ihanaaa viikonloppua myös teille <3

   Poista
 5. Hyödyllinen kalenteri. Onnea voittajalle. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Satokausikalenteri on kyllä hauska keksintö. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva kalenteri. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 8. Tuohan olisi kiva kalenteri keittiön seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans meinasin, et keittiöön tarvii laittaa. Edellinen kalenteri oli kyllä makkarissa, mutta tämän paikka tuntuisi olevan kyökki :)

   Poista
 9. Monella tavalla hyödyllinen kalenteri! Työn iloa sinulle ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Onnea arvonnan voittajalle!
  Satokausikalenteri on erinomainen. Viime vuonna työhuoneeni seinällä sellainen roikkui, mutta nyt on jäänyt hankkimatta.

  VastaaPoista
 11. Tuo kalenteri on kyllä loistava! Onnea kovasti voittajalle ja Mukavaa viikonloppua sinne teille♥

  VastaaPoista
 12. Kiva ja hyödyllinen kalenteri ja sopisi minunkin seinälle :)
  Työniloa ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on mainio :) Kiitos, sinulle myös mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 13. Onnea voittajalle. Kasvikset ovat mahtavia. Nam.

  VastaaPoista
 14. Onnea voittajalle. Kiva satokausikalenteri!

  VastaaPoista
 15. Kiitos paljon onnettarelle kivasta voitosta<3. Näyttää hyödylliseltä tuo kalenteri ja näköjään on paljon enemmän kuin pelkkä kalenteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oli mieluinen. Vein paketin eilen jo postiin, joten pitäisi olla sinulla alkuviikosta :) Onnea vielä kertaalleen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...