Hyasinttien kauneutta ja uusia keijuja

Hyasintit ovat mielestäni todella kauniita, mutta valitettavasti en kestä niiden tuoksua ollenkaan. Päätä alkaa särkemään samantien ja hetken kuluttua alkaa nuha ja kurkkukipu. Tylsää! Sain jouluna muutaman hyasintin ja laitoin ne kuistille. Siinä viileässä ne ovat jaksaneet ilahduttaa pitkään, eikä tuoksukaan häiritse. 




Mukana setissä oli myös keijukaisia ja suloisia vesikannuja. Syksyllä Ilona innostui keijupuutarhan teosta, joten uudet keijut pääsevät kesäksi sinne kavereiden joukkoon. Ilonan keijupuutarhasta löydät postauksen tästä klikkaamalla.













Hyasinttien väri on uskomattoman intensiivisinen. Niin raikkaita ja kauniita! Kukinnan päätyttyä vien sipulit kellariin odottelemaan puutarhaan istuttamista. Toivotaan, että menestyvät ulkona, jossa pääsen nauttimaan niiden kauneudesta ilman tuoksun aiheuttamaa harmia.




Taika on nukkunut viime aikoina taas todella huonosti ja omat uneni ovat häiriintyneet melkoisesti. Kun yöllä herään, en välttämättä saakkaan enää unta ja saatan valvoa lähes aamuun saakka. Oma olo alkaa olemaan melko zombimainen., kun en ole saanut tarpeeksi unta ja päivälläkään en ole kerennyt nukkumaan muiden asioiden hoitamisen takia ja illat ovat menneet töissä. Väsyneenä asioiden hoitokin tuntuu välillä todella raskaalle. Univaja ei sovi tälle rouvalle kyllä yhtään! Tämän illan kun vielä jaksaa töissä, niin huomenna saa levätä. Eilen tuli Exotic Gardenin siemenluettelo ja voitteko kuvitella, en ole jaksanut edes sitä katsoa! Tuntuu, että pää lyö ihan tyhjää kokoajan.  Jos Taika nukahtaa päiväunille, menen itsekkin hetkeksi nukkumaan, jotta saisin edes pienen osan aivokapasiteettiani takaisin! Edes viisi minuuttia unta kuulostaa taivaalliselta! 

Ihanaa päivää Sinulle! 

30 kommenttia:

  1. Ihana idea tuo keijupuutarha ja niin sopiva ympäristö sille!

    VastaaPoista
  2. Upeat värit, tuo syvä violetinsininen on ihana <3

    VastaaPoista
  3. Hyasintit ovat kauniita, mutta meilläkin niiden paikka on terassin pöydällä:)
    Tuoksu liian voimakas astmalleni.

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu tosiaan on varmasti liikaa astmaatikolle! Joku kertoi pitävänsä hyasintit lasipurkissa, jonka kansi on kiinni. Pitäisi itsekkin kokeilla sitä joskus :) Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle <3

      Poista
  4. Kauniit hyasintit. Ilonalla on iloa tulevanakin kesänä keijupuutarhastaan. Luova neitokainen. Eipä tuo univaje ketään tee terävämmäksi. Toivon Nukkumatin löytävän Taikan luo pian. Olen ajatellut teitä ja etenkin sinua paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilona on melkoinen taiteilija <3 Sieki olet ollu min mielessä paljon <3 *halaus*

      Poista
  5. Hyasintin tuoksua en kestä enää minäkään.
    Jaksamista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi hyasinteista voi nauttia "vähän" kauempaakin :D
      Kiitoksia. Kai tämä viimeistään sitten helpottaa, kun tyttö muuttaa omilleen joskus aikuisuuden kynnyksellä ;)

      Poista
  6. Meitä on monta joille hyasintti aiheuttaa oireita. Niin kaunis kukka kyllä osaa olla. Toivottavasti menestyvät ulkona sinulla sitten kesällä. Toivon että saat levättyä riittävästi jatkossa, zombie-olo ei ole kivaa ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta 😊 Eiköhän tämä taas jossakin vaiheessa helpota ❤

      Poista
  7. Hyasintti on minun suosikkini joulukukista.
    Se tuo Joulun tuoksun. Hauska kuulla, saatko sipulit säilymään.
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monille niiden tuoksu tosiaan on joulun ehdoton juttu ja olenkin kuullut monen harmittelevan sitä, etteivät enää tuoksu kuten ennen. Toivotaan, että sipulit säilyvät ja ilahduttavat sitten ulkosalla jatkossa :) Mukavaa viikonjatkoa myös Sinulle :)

      Poista
  8. Ihania hyasintteja, meillä sama juttu sisällä ei voi kukkivia pitää, mutta kun nuput aukeavat kiikutin kukat terassin pöydälle ja siellä ne kukkivatcedelleenkinntodella kauniina. Univaje on huono juttu,eikä pitkään kestettyään ole hyväksi, itse pärjään melko lyhyillä unilla, mutta päikkärit on pop!Toivottavasti yönne paranevat ja saatte univelat kuitattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta hyväkin että on pakko viedä viileään, kukkiivat paljon kauemmin :) Meillä nukuttiin viime yönä hyvin ja olo on kuin eri ihmisellä tänä aamuna. Mahtava tunne :D

      Poista
  9. Ai että minä tykkään hyasinteista ja niiden tuoksusta! Onneksi en ole allerginen niille, tuoksu on kyllä voimakas.
    Univaje ei ole kyllä kivaa, itse tarvin vähintään 7 tunnin yöunet, mielellään 8 tunnin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, ettet ole allerginen hyasinteille, jos pidät niiden tuoksusta <3 Itse kuulun myös pitkien unien tarvitsijoihin, mutta Taika on kolmessa vuodessa opettanut jo vähän pienempään tarpeeseen. Nyt kun sai taas yön nukuttua, tuntuu että jaksaa vaikka kuinka :)

      Poista
  10. Kauniita hyasintteja! Hyasinteissa on kyllä melko voimakas tuoksu, eikä ne sovi kaikille. Minua ei onneksi niiden tuoksu häiritse. Univaje on ikävä asia, joka tuskin sopii kellekään. Kun meidän lapset oli pieniä, harmitti yölliset heräilyt. Nyt kun lapset on aikuisia, saisin nukkua ihan rauhassa koko yön, mutta eipä se uni tulekaan enää silmään samalla tavoin kuin nuorempana. Toivottavasti Taika alkaa taas nukkua paremmin lähiaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyasinttien tuoksu tuntuu jakavan ihmiset tehokkaasti :)
      Viime yönä meillä nukuttiin hyvin ja olo itselläänkin on tänä aamuna mahtava. Teki mielettömän hyvää kunnon unet <3

      Poista
  11. Hyasintti on minun lempi joulukukka. Ihana joulun tuoksu!
    Meillä mies on myös sille allerginen.
    Olen myös säätänyt hyasintit ja ajattelin istuttaa ne keväällä kukkapenkkiin.
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monille hyasintit tuovat joulun tuoksullaan :) Mukavaa keskiviikkoa Sinulle <3

      Poista
  12. Ihana keiju! Hyasintin haju tekee sairaaksi;-( Toivottavasti saat nukuttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo on söpöjä :) On kurjaa, kun voimakkaat tuoksut tekevät niin voimakkaita fyysisiä oireita. Viime yönä meillä nukuttiin ja olo on tosiaan mahtava :) Tuntuu, että aivotkin toimivat taas :D

      Poista
  13. Ihanainen keiju! Hyasintin tuoksun kestän, teollisia tuoksuja en ollenkaan. Univaje on aika surullinen, päikkärit siis paikallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on söpis! Tuo on jännä, että elimistösi reagoi vain teollisiin tuoksuihin. Meillä viime yönä nukuttiinkin pitkästä aikaa hyvin. Oli kyllä ihana tunne, kun aamulla heräsi pirteänä :) Mahtavaa :)

      Poista
  14. Hyasintit ovat suloisia ja kauniita. Saimme aina ennen yhden jouluksi yhdeltä ystävältä.
    Tuoksu on niin kauhean voimakas että pelastukseksi (meilläkin) muodostui ulkokuisti 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tosiaan on upeita. Tänä jouluna näin kuvasta myös ihan violetin hyasintin ja se oli myös upea. En ole tainnut ennen sellaista väriä nähdäkkään :)

      Poista
  15. Hyasintit ovat kyllä kauniita! Harmi ettet kestä niiden tuoksua enää. Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ne voi laittaa kuistille, ettei tarvitse kokonaan ilman olla :) Mukavaa keskiviikkoa myös Sinulle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!