Lomakuulumisia Järvisydämestä ja ihanat Love Nature tuotteet

Sisältää mainoslinkkejä, jotka vievät Hillevi Joutjärvi/Oriflame verkkokauppaan


Nyt on lomailtu ja akkuja ladattu. Oriflame järjestää useita matkakampanjoita vuosittain ja Järvisydän kampanja oli ensimmäinen, johon osallistuin. Heti, kun kuulin kampajasta, päätin, että lähden mukaan ja tein tarkan suunnitelman, miten pääsen matkalle mukaan. Päättäväisyyttä ja työntekoa ja niin vaan pääsin mukaan. Jes! 

Menimme oman "emoni" kanssa Rantasalmelle jo edellisenä päivänä, eli perjantaina. Ensimmäisen yön majoituimme Rinssi-Everstissä, joka on aivan Järvisydämen lähettyvillä. Ihanalla paikalla mukava pieni hotelli, jossa palvelu oli aivan upeaa. Laukut kannettiin huoneisiin ja tiedusteltiin, lämmitetäänkö meille sauna. Heti tuli tunne, että on todella tervetullut!


Rinssi-Eversti


Seuraavana aamuna lähdimme Järvisydämeen, jossa jo odottelikin iso joukko ihania Oriflamelaisia. Olin ihan hämmentynyt, kun niin monet tulivat moikkaamaan nimeltä, vaikka emme olleet koskaan kohdanneet. Olin ensimmäistä kertaa Oriflame matkalla ja kuitenkin oli heti tunne, että kuulun porukkaan. Niin ihanaa! Paljon halauksia, paljon hymyjä ja naurua ja paljon paljon upeita, ihania hetkiä upeissa puitteissa. Niin ja super hyvää ruokaa ja juomaa tietysti, khih.






Majoituimme "mökkeihin" isommalla porukalla. Olikin melkoiset mökit. Kahden hengen huoneet omalla wc:llä, keittiö, olohuone, sauna, yhteinen wc ja suuri terassi. Wautsi wau. Ihan mieletöntä. Hirveästi emme tosin ehtineet mökillä olemaan, kun matkaan kuului useampia paljon yhteistä toimintaa, mikä tietysti oli hyvä juttu.  Oriflamen ydinarvot ovat: Tahto, into ja yhteishenki. Eikä niitä todella reissusta puuttunut.

Aloitimme tuotekoulutuksella, jota seurasi röyhkeyskoulu. Seuraavana päivänä oli vielä tunneäly myyntityössä-koulutus. Koulutukset olivat hyviä; hyödyllisiä ja kuitenkin myös viihdyttäviä.

Nälästä ei tarvitse ikinä kärsiä Oriflamen tilaisuuksissa. Nytkin oli vähän väliä tarjolla herkullista purtavaa. Tosin, illallisemme kesti 3,5 tuntia, josta 1,5 tuntia meni alkukeiton odotteluun. En tiedä, mikä oli ongelmana, mutta oli vähän turhan pitkä illallinen.  Onneksi seura oli niin hyvää, ettei kukaan ehtinyt pitkästymään.





Järvisydän on paikkana todella upea, mutta itseäni jäi vähän kalvamaan henkilökunnan asenne, jossa oli toivomisen varaa. Itselläni ei ole erityisruokavaliota, mutta monilla oli ja siitä antoi henkilökunta olettaa, että se olisi jotenkin outoa ja heille hankalaa. Muutoinkin osa henkilökunnasta oli todella tylyä.

Tähän varmaan on syynsä ja olettaisin, ettei tämä oli Järvisydämelle tyypillistä, sillä olen siitä kuullut tähän mennessä pelkkiä kehuja. Paikkana aivan ihana, mutta ikävä kyllä henkilökunnan vuoksi itselleni jäi tunne, etten todennäköisesti itse sinne matkaa varaa myöhemminkään.

Joka tapauksessa reissuun todella kannatti lähteä, sillä miljöö oli aivan mieletön, seura oli aivan loistavaa, ruoka oli suussa sulavan herkullista ja ohjelma oli mahtava.

Kiitos Oriflame <3  Ja kiitos matkaseurasta ihana Oriflame-emoni Anna-Leena!





Lomakuulumisten lisäksi ajattelin esitellä teille vähän Oriflamen Love Nature-sarjaa ja etenkin sen uudistettuja kasvojenhoitosarjoja.






Love Nature-sarjan tuotteista kaikki poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia. Mitkään niistä eivät sisällä mikromuoveja, eikä silikonia tai parabeeneja. Tuotteissa käytettävät kasvit kasvetaan, kerätään ja käsitellään ilman kemikaaleja ja ne ovat 98 %:sesti luomutuotteita. Pakkaukset on valmistettu 40 %:sesti kierrätysmuovista. 

Syy, miksi pakkausten kierrätysmuoviosuus ei ole 100 %, johtuu siitä, ettei kierrätysmuovia ole tarpeeksi siihen ja sen käyttöominaisuudet eivät ole niin hyvät, kun "tavallisen" muovin. Mutta, tästä taas opimme, että muovia pitäisi kierrättää enemmän, jotta sitä myös pystyttäisiin hyödyntämään enemmän.

Uudistetuissa sarjoissa on ajatuksena, että vähemmän on enemmän. Tuotteita ei ole niin montaa, vaan niiden käyttöominaisuuksia on lisätty. Samoin aiemmin jokainen tuote sisälsi vain yhden aktiiviaineen ja nyt ne sisältävät kaksi. Tuotteissa on huomioitu eri ihotyypit ja niiden tarpeet.


Tuotekuvat: Oriflame


Normaalille iholle: Aloe vera ja kookosvesi-sarja (klik klik)


Sisältää raikastavaa luomu aloe veraa ja kosteuttavaa luomu kookosvettä.  Nämä tuoksuvat niin ihanalle ja saavat kasvot tuntumaan puhtailta ja kauniilta. Aivan ihania tuotteita!

Sarjaan kuuluu puhdistusvoide, kasvovesi, naamio ja kuorinta-aine,  kasvovoide ja silmänympärysgeeli. Nyt ne ovat lanseeraushintaan koko settinä vain 27,50 e. Tuotteita voi tottakai ostaa myös erikseen.

Tämän sarjan silmänympärysgeeli sopii käytettäväksi myös kuivan ihon ja rasvaisen ihon sarjojen kanssa. Jos aamuisin on silmänympärykset turvoksissa, niin tämä auttaa tehokkaasti, kun sen säilyttää jääkaapissa ja viileää silmänympärysgeeliä levittää aamulla silmänympärysiholle.


Tuotekuva: Oriflame



Meillä on ollut käytössä tämän sarjan kasvovesi ja kuorintanaamio. Kuorintanaamio on siitä hyvä, että sitä voi käyttää useammalla tavalla (vähemmän on enemmän!). Voi käyttää niin, että levittää naamion kasvoilleen ja antaa vaikuttaa noin 10 minuuttia, jonka jälkeen naamion huuhtelee pois. Tai vain kuorii sillä kasvojen ihon. Itse suosittelen tietysti ottamaan tuotteesta kaikki hyödyt käyttöön, eli ensin pitämään naamiona ja vaikutusajan jälkeen hieromaan tuotetta kasvoilla, jolloin tulee kuorinta tehtyä.



Love Nature


Rasvaiselle iholle: Teepuu-lime-sarja (klik klik)

Tämä sarja on Ilonan super suosikki. Hän tykkäsi jo aiemmasta teepuu-sarjasta, mutta sanoi tämän olevan vieläkin parempi ja ihanampi.

Aktiiviaineina on puhdistava teepuun eteerinen luomuöljy sekä raikastava ja puhdistava lime. Todella hyvä sarja rasvaiselle iholle; iho tulee puhtaaksi, muttei kuivu liikaa ja iho on mattapintaisen kaunis. Jokainen rasvaisesta ihosta kärsivä tietää, kuinka paljon iho voi kiillellä, eikä se ole miellyttävää.

Sarjaan kuuluu puhdistusgeeli, kasvovesi, kuoriva naamio, kasvoemulsio ja hoitoöljy. Silmänympärysvoiteeksi soveltuu aloe vera - kookos silmänympärysgeeli.

Teepuuöljy-lime hoitoöljy sopii hyvin näppyjen puhdistukseen. Öljyä laitetaan esimerkiksi pumpupuikolla näpyn päälle useamman kerran päivässä. Öljy desinfioi ja kuivattaa näpyn. Tehokas ja näppärä!


Tuotekuva: Oriflame


Ilona ja Julia eivät kumpikaan innostu kasvojen pesemisestä vedellä aamuin illoin, joten heillä on käytössä kasvovesi. Ilona käyttää juuri tämän sarjan tuotteita ja sanoi, että on ihanan raikas ja puhdas tunne iholla. Myös näiden tuoksu on tosi ihana, hyvin raikas!


Love Nature Teepuuöljy ja lime - rasvaiselle iholle


Kuivalle iholle: Luomu kaura ja goji-marja (klik klik)

Aktiivi-aineina ravitseva ja kosteuttava luomu kaura sekä rauhoittava goji-marja. Goji-marja sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja ja aminohappoja, jotka auttavat suojaamaan ja hoitamaan ihoa.

Sarjaan kuuluu misellivesi, kasvonaamio ja kasvovoide. Myös tämän kanssa sopii aloe vera-kookosvesi silmänympärysgeeli.

Tuotekuva: Oriflame


Tämä sarja tuoksuu niin hyvälle, että sitä tekisi mieli syödä. Mutta ei, sitä ei saa tehdä kuitenkaan. Mutta on niin herkullinen tuoksu, ettei mitään rajaa. Hjam!

Misellivesi on todella kätevä tuote, sillä puhdistaa ja samalla kosteuttaa hellävaraisesti. Tämä sopii myös silmämeikin puhdistukseen, eli samassa tuotteessa on monta hyvää ominaisuutta.

Tämän sarjan kasvonaamio ei sisällä kuorivia ainesosia, vaan se on nimenomaan herkän, kuivan ihon naamio, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa.





Tosiaan, tuotteet ovat vielä torstaihin saakka lanseeraushintaan, eli ovat todella edullisia. Nämä sopivat kaiken ikäisille, jotka haluavat tuotteita, joissa on otettu luonto huomioon monin tavoin ja joista aktiiviaineet ovat nimenomaan luonnosta. 

Love Nature-sarjaan kuuluu toki paljon muitakin tuotteita, kuten shampoita, hoitoaineita, suihkugeelejä, nestemäinen käsisaippua jne. Suosittelen tutustumaan näihin. Ovat todella ihania tuotteita. 

Erilaisiin Love Nature tuotteisiin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.



Love Nature - tuotteita


Tässä postauksessa olevat linkit vievät suoraan minun verkkokauppaani. Tervetuloa ostoksille! 

Nyt on itseasiassa hyvä aika tulla Oriflamen kanta-asiakkaaksi ja tehdä ostoksia verkkokaupastani, sillä uudet kanta-asiakkaat saavat 15 %:n alennuksen, mikäli tekee tilauksen viimeistään torstaina 23.5 ja tilauksen loppusumma on vähintään 50 euroa. Samalla saa tilaajalahjaksi ihanan Milk & Honey käsi- ja vartalovoiteen ja meikkipussukan. Toimituskulut ovat aina ilmaiset kaikkiin yli 40 euron ostoksiin ja jokaiseen tilaukseen tulee mukaan tuotenäytteitä. 

Minuun saa olla yhteydessä, jos haluaa tuotteista lisätietoja tai tarvitsee neuvoja tilaamiseen tai ihan mihin vain. Autan tosi mielelläni. Viestiä voi laittaa facebookin, instan, blogin tai sähköpostin kautta. 

Verkkokauppani löydät osoitteesta (osoite toimii myös klikkaamalla):

pssst... Jos Sinua kiinnostaa Oriflame edustajuus, niin laita viestiä. Kerron mielelläni asiasta ja jos päätät lähteä mukaan meidän ihanaan tiimiin, niin autan Sinua parhaan taitoni mukaan <3 

Nyt seuraavana tavoitteena on lähteä ensi kesänä Maltalle Oriflamen piikkiin. Hyvin onkin jo pisteitä koossa, joten uskon vahvasti olevani tuolla ihanalla matkalla kesällä 2020. Uuulalaaaa! 

8 kommenttia:

  1. Kyllä tuo Järvisydän on sykähdyttävä paikka kertakaikkiaan. Viime toukokuussa olimme kultimurun kanssa siellä ja majoituimme yhteen niistä pikkumajoista joissa katto on lasia että voi ihailla taivasta, huikeeta. Sa an huomion teimme tuosta henkilökunnasta kuin tekin. Siinä vieressä on ne aihkituvat, heinäkuussa auki, myös mieletön paikka. Teillä on ollutkin mukava viikonloppu, hyvää alkavaa viikkoa sinne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä lasimajoja on todella kehuttu, että on hieno elämys. Ilmeisesti ei olekaan niin poikkeuksellista tuo tylyys, kuin kuvittelin. Itselleni hyvä palvelu on niin tärkeä asia, että se menee jopa upeiden puitteiden edelle kun mietin, mihin menemme lomalle. Ihanaa viikkoa myös Siulle <3

      Poista
  2. Ihan mahtava reissu teillä on ollut. Kiva kun tuollaisia matkoja järjestetään, se luo yhteisöllisyyttä, koska muutenhan myyntityö voi olla välillä vähän yksinäistä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin se on. Samalla tulee tutustuttua ihan oikeasti. Oli ihana, kun huomasi, että puhumme kaikki heti samaa kieltä <3 Ihanaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  3. Suomessa on paljon upeita paikkoja. Tämä on yksi niistä.

    VastaaPoista
  4. Majoitus viimesen päälle. Ruoka juttuihin ollaan törmätty todella usein. Paremmalla puoliskolla on tosi hankala saada ravintoloissa mitään suuhun käypästä. Aina pitää tuunata, ja se vasta hankalaa onkin . Miksi ei voi tehdä heti sitä mitä asiakas haluaa. Tuntuu se tarjoilijasta vaikka miten kummalliselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi kurjaa, jos aina joutuu moneen kertaan selittämään ja saa vielä tunteen, että menee liian vaikeaksi :( Ehkäpä vielä joskus tähän on saatu muutos aikaan, kun erityisruokavaliot yleistyvät koko ajan.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!