Vielä viimeiset esikasvatukset

Sää on hyisen kylmä ja lunta satelee kolmatta päivää putkeen. Facebookin kautta olen nähnyt ihan hurjia lumimääriä muiden puutarhoissa ja ihan harmittaa kaikkien niiden kotipuutarhureiden puolesta, joiden kevätkukat peittyvät nyt valkoiseen peittoon. Tsemppiä! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, luotetaan siihen.

Sisällä kuitenkin kylvöpuuhat jatkuvat. Tänään sain sisäkylvöt päätökseen ja myönnettäköön, että ajattelin, että huh huh, vihdoinkin. Reilu 5 kuukautta on esikasvatuksia tehty ja kieltämättä odotan jo kovasti sitä hetkeä, että taimet saa ulos. 

Lisää aiheesta Hillevin puutarha-blogissa, jossa tällä kertaa aiheena viimeiset esikasvatukset. Pieni hetki enää odoteltavana ennen kuin alkaa kotipuutarhurin kulta-aika. Isketään sitä ennen kuitenkin vielä kertaalleen sormet multaan sisätiloissa!

Hillevin puutarha-blogi löytyy jutunjuuresta, joka on Pavunvarsi puutarhakaupan ylläpitämä puutarha-aiheinen lifestyle- ja blogisivusto. Hillevin puutarhaan pääset klikkaamalla tästä: https://jutunjuuri.fi/viela-viimeiset-esikasvatukset/

Ensi viikko alkaa kivoissa merkeissä, sillä on jälleen omavaraistelu-postauksen aika. Postaussarjaa kirjoittaa joukko bloggaajia, jotka kukin pyrkivät omalla tavallaan ja panoksellaan kohti omavaraisempaa elämää. Edellisen postauksen pääset lukemaan klikkaamalla tästä ja tosiaan, maanantaina klo 9 pääsee taas lukemaan uuden postauksen aiheesta. Teemana tällä kertaa kasvimaan parannus, maan muokkaaminen, ja aitaaminen. Näistä postauksista saa varmasti paljon upeita käytännön vinkkejä, sillä sarjaan osallistuu yli 20 bloggaajaa. Huikeaa! 

Maanantaihin siis! 

Ihanaa viikonlopun jatkoa Sinulle <3 

4 kommenttia:

 1. Esikasvatus on mukavaa puuhaa talven jälkeen, koska se on ensimmäinen kosketus puutarhahommiin pitkän tauon jälkeen. Näin keväämmällä se alkaa käydä hermoja raastavaksi, kun pikkutaimien kanssa on tilanpuutetta, siirtelyä, tuntikaupalla koulimista - mutta se on varmaa, että ensi vuonna rapistellaan taas siemenpusseja ja odotetaan innolla kylvöaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, allekirjoitan täysin! Juuri noin se menee :D

   Poista
 2. Minä en nyt saa millään huiskittua kesäkukkien siemeniä tuonne takapihan ruukkuihin. Ehkä heittelenkin vain nurmikolle ja toivon, että sieltä jotain kivaa nousee vielä kesän aikana :)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii hyvin, ei kiirusta <3 Mukavaa päivää Sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!