Terveisiä kasvihuoneesta

Vihdoinkin on alkanut kevään lempparipuuhani, eli taimien istutus kasvihuoneeseen. Vaikka tunnelma on kuuma ja hikinen, on silti fiilis huipussaan noina hetkinä. Hillevin puutarha-blogissa kerron, millainen kasvualusta meillä on kasvihuoneessa sekä millaisella lannoituksella tänä vuonna mennään tomaattien ja paprikoiden suhteen. 

Kerron myös miten meillä varauduttiin toissa öiseen hallaan. Tarkoitus oli mennä kynttilöiden voimalla, mutta klo 22.30 alkoi lämpötila olemaan niin alhaalla, että oli pakko keksiä jotain nopeaa. Olimme jo itse asiassa menneet nukkumaan, mutta en saanut unta, kun olin niin huolissani kasveista. Khih. Sanottakoon, että miehen täytyy todella rakastaa vaimoaan, että nousee tuohon aikaan yöstä huolehtimaan, ettei kasvit palellu kasvihuoneeseen, khih. 

Postaukseen pääset klikkaamalla tästä, klik klik.

Tänään olen lähdössä reissuun. Oriflamen palkintomatka Järvisydämeen on siis tänä viikonloppuna. Vähän hirvittää jättää taimet HerraMiehen vastuulle, kun on luvattu paahtavan aurinkoista. Nooh, ehkä hän selviää niiden kanssa. Innolla kuitenkin lähden reissun päälle. Kaiken kiireen keskellä ehkä huono ajankohta, mutta toisaalta tarpeeseen tulee myös pieni hengähdystaukokin.

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

8 kommenttia:

 1. Hih, vai semmoinen systeemi, ihana mies sinulla, ymmärtää, mikä on sinulle tärkeää!
  Oikein ihanaa viikonloppua. Täällä just pesin jalat ja rasvasin ihanalla Oriflame-voiteella :-) Se on oikein aiheuttanut jalkojenhoitoinnostuksen! Se on niin ihana, pehmentävä ja hoitava voide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiih, ihana kuulla, että oot tykänny noin paljon <3 Se on kyll tosi ihana jalkavoide <3 Viikonloppu meni nopeasti ja oli kyllä aivan mahtava <3

   Poista
 2. Olet niin reissusi ansainnut :)
  Järvisydän on ihana paikka. Minä ainakin tykkään.
  Sinulla on kultainen mies.
  Nauti viikonlopusta ja Järvisydämen tunnelmasta!

  VastaaPoista
 3. Tottahan palelevat tomaatit valvottavat kasvattajaa. Lämpimistä päivistä huolimatta yöt ovat olleet suorastaan omituisen kylmiä. Pari-kolme astetta on liian vähän tomaateille. Mukavaa, että miehesi nousi hoitamaan tomaateille lämpöä.
  Leppoisaa lomaviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Loma oli aivan ihana :) Ja onneksi yölämpötilatkin ovat nousseet, niin ei tomaatteja palele :)

   Poista
 4. Mukavaa reissua, eiköhän mies pärjää tomaattien kanssa. Omani laitoin tänään kasvihuoneeseen, tai vasta puolet, puolet sitten huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti oli pärjänneet yhdessä tomaatit ja HerraMies <3 Minulla istutus urakka jatkuu tänään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!