Ihanat paprikat ja tämän viikon kuulumisia

Täällä odotellaan jo malttamattomana ensimmäisien paprikoiden kypsymistä. Eipä mene enää aikaakaan, kun päästään ensimmäistä maistamaan. Päivä päivältä paprika muuttuu enemmän oranssiksi. Jokohan ensi viikolla olisi maisteluiden aika?


Ihanaa, kun ilmat alkavat taas lämpiämään ja etenkin öiden lämpiäminen ilahduttaa. Osa taimista oli viime yön ensimmäistä kertaa kasvihuoneessa ja hyvin näyttivät viihtyneen. Ehkäpä aloitan niiden istutuksen kasvihuoneeseen äitienpäivänä, kuten viime vuonnakin. Ihanan erilaisia nämä paprikat. On niin monen moista muotoa ja väriä. Toisaalta ihan harmittaa, etten innostu chileistä, kun niiden kirjo olisi vielä paljon huimempi. Polttelu ei vaan oikein ole ollut minun juttu. Täällä on ollut ihan käsittämättömän kiireinen viikko palaverien, lasten kuljetuksien, taimien hoidon, kotiaskareiden ja kana-oppaan viimeistelyn kanssa. Voin kertoa, että tunneskaalat on jälleen käyty niin mahtavasti läpi, että hetkittäin jo pohdin, että olenko 3- vai 33-vuotias ;) 

Univaikeudet ovat taas palanneet kuvioihin, mutta uskoisin niiden nyt helpottavan, sillä tänään viimeinkin saatiin kana-kirjanen viimeisteltyä. Jollei mitään ihan ihmeellistä tapahdu, niin parin viikon päästä kirjasten pitäisi olla käsissäni ja valmiina lähetettäväksi kaikille heille, jotka sen haluavat saada itselleen. Laitan ensi viikolla lisätietoa, miten kirjasen voi tilata ja mitä se maksaa <3 Joka tapauksessa minun kautta sitä voi tilata ja lähetän niitä kaikille halukkaille! 

Ihanaa viikonloppua! 

20 kommenttia:

 1. Vau. Kohta saat jo maistella uusia paprikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mene enää kauaa. Saa nähdä, onko sisällä kasvatetuissa yhtä hyvä maku kuin ulkona kasvatetuissa :)

   Poista
 2. Onpa sinulla jo paprikat hyvällä mallilla ja pian saa satoa!
  Ihanaa äitienpäivän viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun satokausi alkaa aikaisin :) Ihanaa äitienpäivä-viikonloppua myös Sinulle <3

   Poista
 3. On se hienoa, että saa omalta maalta maistella kasviksia ja vaikka mitä hyvää!
  Toivottelen sulle oikein hyvää Äitienpäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma kasvattamissa on aina olevinaan niin super hyvä maku <3 Ihanaa äitienpäivää myös Sinulle <3

   Poista
 4. Onpa sinulla jo isot paprikat. Hyvää Äitien päivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan tekeevät kuitenkin enemmänkin satoa, eikä jää sato tosi pieneksi, kun ovat nyt jo innostuneet hedelmiään kasvattelemaan :) Hyvää äitienpäivää myös Sinulle <3

   Poista
 5. voi ei, kerkeääköhän minun paprikat lainkaan tehdä hedelmää, kun ovat vasta noin 15cm pituisia? Ovat tosin rotevia ja terveen näköisiä, mutta kun vertaa sinun paprikoihin niin iski epävarmuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niillä vielä niin kiirus ole, joten eiköhän ne ihan hyvin ehdi <3 Itse vain aloitin turhan aikaisin (1.1), kun en malttanut olla enää iskemättä sormia multaan :)

   Poista
 6. Vau, sulla paprikoita! Mulla vasta pienet taimet, kun ei ole paikkoja kasvatella. Kasvihuoneeseen ei vielä aikoihin saa, kun ei ole lämmitystä. Mutta kaikki aikanaan eli uskon, että mekin saamme vielä nauttia omista sadosta.
  Hyvää viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii hyvin <3 Nämä ovat vain vähän aikaisessa :) Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 7. Upeita paprikoita jo siellä. Onnea kana-kirjasen valmiiksi saamisen johdosta ja ihanaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
 8. Ihanasti erilaisia paprikoita:) Minä taas pidän chilien poltteesta, mutta vain pari kertaa olen yrittänyt jotain chilejä kasvatella, ikkunan vieress kun ei ole puutarhaa eikä partsia. Onnea kanakirjasten johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chilit jakavat vahvasti mielipiteitä <3 Pieni polte on ihan kiva, mutta en tykkää, jos lentää lieskat suusta. Tosin, siihenkin varmaan vähän addiktoituu :) Kiitos paljon <3

   Poista
 9. Komean kokoisia ovat paprikasi! Varmaan sormia syyhyttää päästä maistamaan ensimmäistä :D Onnea kanakirjasen valmistumisesta ja mukavaa äitienpäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Nyt on alkanut muutkin punastelemaan, niin vähän jo olisi into päästä hammailemaan :D Ei enää montaa päivää tarvitse odotella. Ihanaa uutta viikkoa Sinulle <3

   Poista
 10. Mahtavat paprikat, valmistuvat ennen kuin pääsevät kunnolla kasvariin, taitavaa kasvatusta! Oikein ihanaa äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ilahduttavan hyvin viihtyneet :) Toivotaan, että makukin on hyvä, vaikka asustavatkin sisällä. Ihanaa uutta viikkoa Sinulle <3 Toivottavasti myös äitienpäiväsi oli ihana!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...