Tiedonjyviä kanoista - tilaaminen

Lupasin infota alkuviikosta, miten pientä kana-opasta saa tilattua. Tiedonjyviä kanoista-opas on siis pieni (A6) pehmeäkantinen kirjanen, joka kertoo siitä, mitä kanaharrastus antaa ja mitä se vaatii. Se antaa vinkkejä, miten pääsee harrastuksessa hyvään alkuun ja lisäksi, mistä saa jatkossakin tarvittaessa neuvoja ja apuja. 

Kirjasessa on kerrottu, mitä lupia tarvitaan, jotta kanoja voidaan pitää ja millainen koti heillä on hyvä olla. Lisäksi on kerrottu muun muassa kanojen perushoidosta ja sairauksista. 

Kirjasessa on myös harrastajien tarinoita siitä, miten heistä tuli siipikarjan pitäjiä ja kertomuksia heidän kanoistaan. Nämä tarinat ovat aivan ihania! Kanat ovat upeita yksilöitä ja todella rakkaita lemmikkejä, joka tulee myös näistä tarinoista hyvin ilmi. 

Kyselin talvella kirjasta varten muilta harrastajilta tarinoita ja pyysin niitä lähettämään itselleni. Kaikki  saamani tarinat eivät valitettavasti kirjaseen mahtuneet ja kaikkia valittujakin jouduin lyhentämään reilusti. Kiitän kaikkia, jotka minulle lähettivät tarinansa. Niitä oli aivan ihana lukea! 

Kirjasen tieto-osiot ovat minun käsialaani, kuvituksesta on vastannut Jukka "Fatalii" Kilpinen ja sen on taittanut Noleeni Fischer. 

Kirjasen hinta on 8,90e plus postitus (1,50e).

Jos haluat tilata Tiedonjyviä kanoista-kirjasen itsellesi, niin se onnistuu minun kauttani. Voit laittaa kommentteihin tiedon, että haluat kirjasen tilata (jätä myös s.postisi, niin otan sinuun yhteyttä) tai voit laittaa minulle s.postia osoitteeseen maatiaiskananen@gmail.com.  Laskutuksen hoidan sähköisesti omalla toiminimellä. 

Kirjaset ovat nyt siis painossa ja saapuvat minulle painon arvion mukaan ensi viikon puolen välin paikkeilla. Sitten alan niitä samantien lähettelemään eteenpäin. 
Eilen päättyi blogini arvonta, joka oli järjestetty sen kunniaksi, että Maatiaiskanasen Elämää-blogin FB sivuille oli tiensä löytänyt jo yli 2000 tykkääjää. Ihan mieletöntä, olette ihania! 

Arvonnan voitti Maritta, paljon onnea <3 

Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

18 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta ja hyödylliseltä. Toivotaan että moni tarvitseva löytää kirjasen.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon <3
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Pakko vinkata kirjasesta yhdelle tuttavalle, jolla on myös kanoja!
  Ihanaa iltaa sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa ihmeessä :) Ihanaa tiistaita Sinulle <3 Olipas ihania uutisia Sinulta tänä aamuna. Olen ihan täpinöissäni puolestasi <3

   Poista
 4. Onnea kirjasesta ja onnea arvonnan voittajalle.

  VastaaPoista
 5. Iso onnen toivotus arvonnan voittajalle.

  VastaaPoista
 6. Oi voi, jos me asuttais jossain muualla kuin missä asutaan, haluaisin ehdottomasti muutaman kanan!

  VastaaPoista
 7. Odotan innolla kirjaa!❤
  Uskon,että tilaajia kertyy,kun kanojen pito on nyt niin mieleistä monelle.Ihmiset halajavat vanhojen ja omavaraisten juttujen äärelle täällä hurjassa nykymaailmassa.😊
  Ihanaa,että päädyitte kirjan tekemään.
  Onnea arvonnan voittajalle,teille sinne mukavia alkukesän päiviä!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Luulisin, että nimenomaan etenkin kanoja harkitseville ja aloittelijoille tästä on paljonkin hyötyä.
   Ihanaa toukokuuta myös Sinulle <3

   Poista
 8. Mukavaa viikon jatkoa SInulle ja terkkuja ihanille kanoille 🖤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!