Sulkalauma lehdessä

Olipas tänään kiva yllätys postilaatikossa. Nimittäin MAATIAINEN-lehden uusin numero, jossa on juttu meidän sulkalaumasta. Juttu on oma kirjoittamani, sillä sain viime kuussa pyynnön kirjoittaa meidän kanoista jutun kyseiseen lehteen. Myös kuvat ovat minun ottamiani.
MAATIAINEN-lehti on Maatiainen ry:n jäsenlehti, jossa on asiaa maatiaiskasveista, -eläimistä ja perinnemaisemista.  Yhdistyksen tarkoitus on säilyttää vanhoja viljely- ja koristekasveja, alkuperäisiä eläinrotuja ja kulttuurimaisemia.  Yhdistykseen kannattaa ehdottomasti tutustua ja liittyä  <3 Tärkeistä asioista on kyse!

Julkkiksille piti toki viedä vähän rusinoita juttu-palkkioksi, eikös se ole vähintä, mitä voi tehdä? Samalla otin vähän kuvia sulkalaumasta teidän iloksi <3 Tiedättekö, mie niin kaipaan sitä, kun pihassa touhuaa ja nämä tyypit ovat tohinassa mukana! Kanalassa toki heidän kanssaan voi aikaa viettää, mutta se ei ole läheskään samanlaista, kun silloin, kun saavat olla vapaana ulkona.Sulo


Ruoka maistuu talvella hyvin... Hipsu"Valkoinen" kanaLottaSulo ja FenixKukkoMarttaMukavaa keskiviikkoa <3 Täällä on alkanut joulutus jo tuntumaan, mutta siitä lisää huomenissa! 24 kommenttia:

 1. Voi, ihmettä! Sitä ollaan nyt sitten oikein tomittaja! Varmaan kiva juttu lehdessä ja ihanat kuvat. Mukavaa kun lähestyvä joulu saa sinutkin jo innostumaan siitä aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva kunnia <3 Ja aihekin oli niin tuttu, että oli helppo kirjoittaa ;) <3

   Poista
 2. Onnea! Ura urkenemassa? Ja tärkeästä että myös ihanasta asiasta. Minä liputan myös kaiken alkuperäisen puolesta👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Nooh, katsotaan, mihin lopulta ura urkenee vai urkeneenko moneen suuntaan :) Alkuperäiset asiat usein ovat kestäviä ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia <3

   Poista
 3. Hieno juttu, että olet päässyt yhdistämään kaksi itsellesi tärkeää asiaa kanat ja kirjoittamisen, oli varmasti ilo päästä kirjoittamaan tuo juttu Maatiaiseen, Onnittelut siitä. Sanoinhan että kyllä se joulufiilis ennemmin tai myöhemmin löytyy;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosiaan mukava juttu tehdä <3 Ja minusta juttu on lehteen taitettu tosi kivasti :) Niinhän sie sanoit, että kyllä se sieltä tulee ja oikeassa olit <3

   Poista
 4. Onnea <3 Sinulla alkaa olemaan vientiä ja suunnitelmiakin paljon. Se on upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Syksy ja alkutalvi ovat olleet miellyttävän kiireistä aikaa :D Ei sitä koskaan tiedä, mihin suuntaan elämä alkaa johdattelemaan :)

   Poista
 5. Onnea kovasti <3 Aivan mahtava juttu ja lämmittää täälläkin mieltä, kerrassaan sympaattista<3
  Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon, ihana Sari <3 Mukavaa loppuviikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 6. Kyllä, upea juttu. Onneksi olkoon koko porukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Etenkin Julia oli ihan innoissaan, että hän on julkkis, khihhi :D

   Poista
 7. Voi miten hienoa, että pääsitte lehteen. Sulla on nyt kuuluisat kanaset <3
  Ihanaa keskiviikkoa Hiluseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Luulen, että näistä kanoista kuullaan vielä ;) khih :) Kanojen ilosanomaa on ihana levittää <3 Mukavaa torstaita Sinulle <3

   Poista
 8. Voi miten hauskaa tuo julkaistu juttu ja näyttävät kuvat olevan tosi hienoja :). Onnittelut. Hyvää joulun odotusta sinulle, perheellesi ja sulkaepeleille <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon <3 Mukavaa joulun odotusta myös Sinulle <3 Huh, miten äkkiä se joulu sieltä tuleekaan :) ihanaa ihanaa!

   Poista
 9. Onnea julkkistipusille ja toimittaja-valokuvaajalle.
  Julkkikset ovat palkkionsa ansainneet.
  Mukavia yllätyksiä viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Nämä julkkikset eivät turhia stressaa, vaan nauttivat vain palkkioistaan :D kihh. Ihanaa torstaita Sinulle <3

   Poista
 10. Ihanaa! Kyllä nämä tipuset ovat paikkansa parrasvaloissa ansainneet :) Onnittelut myös toimittajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Näistä taidetaan "kuulla" jatkossakin ;) Tosin eri lehdessä, eikä toimittajaan ole sama :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!