Joululahjavinkkejä Oriflamelta ja vinkki arvonnasta

Joululahjojen keksiminen saattaa olla todella hankalaa, kun tuntuu, että kaikilla on jo kaikkea. Itse suosin lahjoissa kulutettavia tuotteita, jotka todennäköisesti päätyvät oikeasti käyttöön, eivätkä vain kaappien täytteeksi tai kirpparille. 

Oriflamen tämän hetken kuvasto on täynnä huippu ihania tuotteita, joten vinkkaan muutamia lahjaideoita sieltä. Kun tilauksen tekee viimeistään 16.12, tuotteet ehtivät jouluksi perille. Itse meinaan pelata varman päälle ja tehdä joululahjatilauksen jo muutamaa päivää aiemmin, sillä posti ja matkahuolto tuppaavat olla ruuhkautuneita tähän aikaan vuodesta. Kas kummaa ;) 

Ensimmäiset vinkit tulevat hyväntekeväisyyskuvastosta, joka on puhutellut itseäni sekä hintojensa että ideologiansa puolesta. Hyväntekeväisyyskuvaston jokaisesta myydystä setistä lahjoitetaan 1e SOS-lapsikylän joulun tukemiseen.  

Hyväntekeväisyyskuvastosta löytyy 8 erilaista settiä ja setit ovat oikeasti ihan huippu edullisia ja niistä löytyy jokaiselle sopivia settejä. Jalkojen- ja käsienhoitoon löytyy omat setit, miehille oma setti, loistava hiussetti, meikkisetti sekä sertifikoitu luonnonkosmetiikka setti. Nämä kaikki setit löytyvät täältä: 

Muutama esimerkki  seteistä:

Hiussettiin kuuluu Love Nature hius- ja vartaloöljy, shampoo sekä selvitys-harja. Love Naturen kaikki poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia. Tämän setin yhteishinta on 9,90 e.



Hiussetti - Love Nature



Jalkojenhoitosettiin kuuluu jalkaraspi, jalkojen kuorintavoide sekä jumbo kokoinen ravitseva jalkavoide. Setin hinta on 7,90e. Itse olen tykännyt tuosta kuorintavoiteesta todella paljon. Se on tehokas ja kuitenkin hellävarainen. Ja Oriflamen Feet Up-jalkavoiteet on aivan ihania! 




Jalkojenhoitosetti on varmasti käyttöön tuleva lahja



Seteistä arvokkain on EcoBeauty-setti, jossa on puhdistusemulsio, kasvovesisuihke sekä kasvovoide. EcoBeauty sarjan tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Setin hinta on 29,90 e. Tämä on varmasti luonnonkosmetiikan ystävälle huippulahja!


EcoBeauty - sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa



Pääkuvastosta löytyy myös tosi ihania lahjoja, niin pieniä kuin suuriakin. Jos haluaa ihan totaalihemmotella joko itseään tai jotakin läheistään, niin Oriflamen ihonhoitosetti on nappivalinta. Setteihin kuuluu kaikki, mitä päivittäiseen kasvojen ihonhoitoon tarvitaan ja jokainen tuote tukee toistensa vaikutusta. Naisten seteissä on puhdistusemulsio, seerumi, silmänympärysvoide ja päivä- ja yövoiteet. Miesten setissä on puhdistusemulsio, seerumi, silmänympärysvoide ja geeliemulsio.

Settejä löytyy 6 erilaista. Miehille on oma settinsä ja naisille löytyy 5 settiä erilaisiin tarpeisiin. Kaikki setit löytyvät täältä: https://fi.oriflame.com/skincare/skincare-sets?store=hillevijoutjarvi



Oriflame ihonhoitorutiini


Meillä toinen Julioista rakastui näihin bling bling-tossuihin, joista ei kyllä loistetta puutu. Paljettitossut ovat ruusukullan väriset ja varmasti lämpöiset. 


Paljettitossut


Oriflamelta löytyy paljon erilaisia koruja. Lahjasettejäkin löytyy useammanlaisia. Tämä setti oli sellainen, johon Ilona rakastui kovasti. 


Oriflame - koruja


Tuoksulahjat ovat paljon toivottuja ja itsekin "kirjoitin joulupukille" sellaista toivovani. Joulukuvastosta löytyy lahjasettejä sekä miehille että naisille ja settihinnat ovat todella edullisia. Tuoksulahjassa on se kiva puoli, että se kestää pitkään ja lahjan saaja muistaa lahjan antajan joka kerta, kun suihkauttaa päälleen uutta tuoksua tai käy pesulla uuden suihkuvoiteen kera. Nämä ovat ihania hemmottelelahjoja. 



Tuoksulahja ilahduttaa saajaansa


Tender Care-lahjasetti sisältää 4 erilaista Tender Carea; mustikka, ruusu, hunaja ja karpalo.  Tender Care-hoitovoiteet ovat aivan ihania ja monikäyttöisiä. Näitä voi käyttää kaikkialle kuivaan ihoon; niin huuliin kuin muuallekin.  Setin hinta on 16,90 e ja se on tosi nätissä lahjarasiassa. 

Meillä Taika on ihan rakastunut Tender Careen. Hänhän ei anna laittaa huuliin mitään ja viime talvena olimme jo ihan pulassa, kun tytön huulet ja huulten ympärykset olivat ihan kuivat ja halkeilevat, eikä hän antanut niihin laittaa voidetta. Selvää on toki se, että oikein rohtunut iho kirvelee helposti ja jotakin voidetta laittaessani tyttö sai varmaan kauhun asiaa kohtaan. Tender Care on kuitenkin sellainen, että tyttö tuo purkin aina minulle ja sanoo: "äiti, voitko taas laittaa sitä tentelkeeleä", khih :) Ehkäpä kauniilla, käteen sopivalla putelillakin on osuutensa asiassa, mutta nämä ovat tosiaan mietoja, eivätkä kirvele. Ja toimivat loistavasti! I love it! 



Tender Care



Tämän hetken kuvaston tarjoukset ovat voimassa 27.12 saakka ja esite löytyy täältä: 

Pitää vielä mainostaa, että verkkokaupastani tilatessa kanta-asiakkaat saavat yli 40 euron ostokset ilman toimituskuluja ja yli 50 euron ostoksiin tulee mukaan tilaajalahja. Tällä hetkellä tuo tilaajalahja on ylellinen vartalovoi, joka kosteuttaa tehokkaasti jättämättä ihoa tahmaiseksi. Lisäksi kaikki ensitilauksensa tekevät asiakkaani saavat lahjaksi kosmetiikkapussukan. Jokaiseen tilaukseen tulee mukaan tuotenäytteitä. 

Verkkokauppani löytyy osoitteesta: http://beautystore.oriflame.fi/hillevijoutjarvi

Kristiina osasi viimeksi kysyä, että mistä hän tietää olevansa juuri minun Oriflame-kaupassani. Kysymys oli tosi hyvä, sillä eri edustajien kaupat näyttävät samalta. Sivuston oikeassa reunassa näkyy kaksi hahmoa, joita klikkaamalla näkee, kenen kaupassa on asioimassa. 

Vinkkaan vielä lopuksi arvonnasta, joka alkoi eilen Hillevi Joutjärvi/Oriflame (klik klik) sivustolla Facebookissa. Palkintona on Love Nature - luonnonkosmetiikka sarjan kasvojenhoito minisetti. Tervetuloa osallistumaan. Osallistumisaikaa on 15.12 saakka <3 Tuolla sivustolla kerron aina ajankohtaisista tarjouksista ja tällä hetkellä päivittäin kerron muun muassa päivän joulukalenteri tarjouksen :)

Postauksen kaikki kuvat alla olevaa lukuunottamatta ovat suoraan Oriflamen sivustolta.



Love Nature



Tälläisiä lahjavinkkejä Oriflamelta. Jos Sinulle tulee kysyttävää tuotteista tai tilaamisesta, niin laita viestiä, neuvon erittäin mielelläni. Sekä jos koet, että haluaisit alkaa Oriflamen edustajaksi, niin kerron mielelläni, millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa. On ollut ihanaa, kun olen päässyt neuvomaan ja ohjeistamaan uusia edustajia. Se on upean motivoivaa <3 

Lopuksi vielä haluan kiittää kaikkia eiliseen postaukseen kommentin jättäneitä. Kommenttinne olivat taas niin kauniita ja ilahduttavia. Vähän meni roskiakin silmiin ja koin jälleen kerran suurta kiitollisuutta teistä jokaisesta <3 

8 kommenttia:

  1. Oriflamella on paljon hyviä tuotteita. Joskus vuosia sitten toimin itsekkin Oriflamen myyjänä:) Kunhan palaamme pikku reissustamme teen pienen tilauksen verkkokaupastasi.
    Mukavaa joulukuun jatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuotevalikoima on laaja ja todella hyvä <3 Ai siekin olet ollut myyjänä, joten tuotteet ovat sitten varmasti tuttuja <3 Ihana juttu, jos käyt verkkokaupassani ostoksilla <3 Kiitän jo etukäteen <3
      Mukavaa joulukuun jatkoa myös Sinulle. Huimaa, enää kaksi viikkoa aattoon :)

      Poista
  2. Paljon löytyy hyviä tuoteita Oriflameltä!
    Nuo huulirasvat ovatkin ihanat ja tulee mieleen purkista se iki-ihana voide!
    Nuo Eco-tuotteet kiinnostavat kyllä.

    Mukavaa joulukuun jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamella tosiaan on ihan huiman paljon hyviä tuotteita :) Tender Care on toden totta ihan mahtava tuote. Käy niin moneen ongelmaan! EcoBeauty sarja on myös ihana <3
      Mukavaa joulukuun jatkoa myös Sinulle <3

      Poista
  3. Valmiiksi kootut lahjat on tosi näppäriä, säästyy isolta työltä :) Sanoo tämä laiska lahjoittaja :D
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on ja etenkin, kun on vaan välillä tosi hankala keksiä kivoja lahjoja :) Valmiit setit ovat tosi käteviä <3 Ihanaa uutta viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  4. Nykyisin itselläkin jotakin Oriflamen tuotteita käytössä, tykkään!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamella tosiaan on paljon hyviä tuotteita. Ihana kuulla, että tykkäät niistä ja ovat tuttuja <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!