Luonnonkosmetiikkaa koko perheelle

Olen kotona kovasti kehunut Bottega Verden luonnonkosmetiikkatuotteita ja perhe on innostunut niistä samalla. Nyt olemmekin koko perheen voimin testailleet erilaisia tuotteita ja jokainen löytäneet niistä omat suosikkimme. 

HerraMies on perinteinen suomalainen mies, joka ei miellä hygienian hoitotuotteita kosmetiikaksi, eikä yleisesti ottaen hoida ihoaan kuin viimeisimmässä hädässä. Nyt viime aikoina hän on kuitenkin alkanut käyttää kasvojen kosteusvoidetta ja ollut ilmeisen tyytyväinen ihonsa kuntoon. Tällä kertaa hän kokeili Uomo miesten 2 in 1 Marine Wood hius- ja suihkushampoota ja Uomo + Idra Power kosteusvoidetta

Marine Wood hius- ja suihkushampoo kosteuttaa ihoa ja hoitaa hiuksia. Se sisältää elvyttäviä mineraaleja ja elinvoimaa antavia vitamiineja. Tuotteen tuoksu oli HerraMiehelle itselleen mieluinen. HerraMiehellä on erittäin herkkä iho ja tämäkin tuote kuivatti sitä. Sen sijaan hiusten pesuun hän tykkäsi tätä käyttää todella paljon ja kehui, että pesutulos oli tavanomaista perempi.

Idra Power kosteusvoide on miehille suunnattu nopeasti imeytyvä, erittäin kosteuttava ja elvyttävä kaikille ihotyypeille soveltuva kosteusvoide. Voide häivyttää väsymyksen merkkejä ja jättää ihon raikkaaksi ja kimmoisaksi. Tämä sai paljon kehuja! Voide tuoksuu miellyttävälle ja on mukava käyttää. Iho jäi raikkaan ja hyvän tuntuiseksi.

Näin puolisonkin näkökulmasta tuotteet tuoksuivat oikein miellyttävälle.


             


Taikalla on todella kuiva iho. Lisäksi tytön hajuaisti on erittäin herkkä, eikä hän hyväksy läheskään kaikkia tuoksuja. Vahvatahtoinen tyttö kun on (kehen lie on tullut?), niin jos hän ei jotain halua tehdä tai jotakin tuotetta hyväksy, niin sitten hän on sen kerta kaikkiaan päättänyt. Muistatte ehkä, että Taikan ollessa flunssassa manailin vähän, kun tyttö ei suostunut ottamaan lääkkeitä, vaikka ne helpottaisivat oloa. Voinette siis kuvitella, että esimerkiksi nenäsumutteet ovat aivan kauhistus tytölle. Myöskään sipulia ei voi huoneeseen viedä tukkoisuutta helpottamaan, koska sen haju on tytölle liikaa. 


Eukalyptus-tinjamivoide on "uusi VICKS", joka helpottaa flunssan aikana olevaa tukkoisuutta sekä helpottaa lihasjännityksiä. Eukalyptus lievittää hengitysteiden tukkeumia ja flussan oireita. Lisäksi se auttaa poistamaan tulehdusta ja lihasjännitystä. Tinjamin tuoksu helpottaa hengitysteiden tukkoisuutta ja yskää. Se helpottaa myös urheiluvammojen ja lihaskipujen kolotusta sekä parantaa verenkiertoa. Tuote sisältää lisäksi manteli- ja auringonkukkaöljyä, jotka virkistävät ja kosteuttavat. 

Calendula ihon hoitovoide on kehäkukkauutteesta valmistettu hoitovoide, joka soveltuu päivittäiseen käyttöön koko perheelle. Voide imeytyy hyvin ja uudistaa ihokudosta nopeasti sekä hoitaa ärtynyttä/tulehtunutta ihoa. Calendulalla on haavoja parantavia ominaisuuksia ja se soveltuu ärtyneellekkin iholle. Sopii hankaumien ja naarmujen hoitoon sekä hoitaa tehokkaasti auringon kuivattamaa tai ahavoitunutta ihoa. 

Taikalla oli aluksi molempia tuotteita kohtaan melko negatiivinen ja torjuva asenne, kuten kaikkea uutta kohtaan. Asenne kuitenkin muuttui ja etenkin "kukkavoiteeseen", kuten Taika Calendula hoitovoidetta kutsui, tyttö tykästyi kovasti. Molempien tuotteiden tuoksu on melko voimakas, mutta miellyttävä ja Taika hyväksyi molemmat. 

Eukalyptus-tinjami voide helpotti selvästi flunssasta johtuvaa tukkoisuutta. Voide imeytys hyvin ja oli miellyttävä käyttää.  Calendula voide imeytyi hetkessä ja kosteutti ihoa todella hyvin. Karhean kuiva iho sai helpotusta jo yhdestä kerrasta. Taikalla oli ensin käytössä tämä aamuin illoin, mutta melko nopeasti iho kuntoutui niin hyvin, että yksi kerta päivän tai kahden välein riitti erinomaisesti pitämään ihon pehmeänä. Monet rasvat saavat tytön valittelemaan kirvelyä ja kutinaa voiteen levittämisen jälkeen, mutta tämä ei. Erinomainen tuote! 

Näitä molempia aion kokeilla vielä itselleni. Eukalyptus-tinjamivoidetta kipeisiin niskoihin ja Calendula voidetta sormieni ihorikkoihin. Näistä kerron siis myöhemmin vielä lisää! 




Ilonalla on ollut kokeilussa kauramaito-tuotesarjan kasvovesi ja puhdistusmaito.

Kasvovesi soveltuu herkälle iholle ja on alkoholiton ja kosteuttava.  Puhdistusmaito on kehitetty erityisesti herkälle iholle puhdistamaan ja kosteuttamaan. Ilona tykkäsi molemmista tuotteista kovasti ja kehui niiden olevan parhaita ihon puhdistustuotteita, joita on kokeillut. Erityisen paljon Ilona tykkäsi kasvovedestä, koska se on niin helppo ja nopea käyttöinen. Ilona kertoi ihon tuntuvan raikkaalta ja silkkiseltä näiden käytön myötä. Molempien tuoksuja Ilona piti miellyttävänä. 




Julia halusi kokeilla kynsilakkoja ja pääsi testaamaan helposti levittäytyviä ja kestäviä geelilakkoja. Paras peittävyydeltään oli oikeanpuolimmainen pronssin värinen lakka. Myös keskellä oleva lakka peitti melko hyvin, mutta vasemmalla olevasta Julia sanoi, että sopisi paremmin jonkun toisen lakan päälle. Siinnä on kivaa kimallusta, mutta ei peitä. Kynsilakat kuivuivat nopeasti ja Julia oli niihin oikein tyytyväinen. 






Olen pilannut hiukseni jatkuvilla blondauksilla (en siis oikeasti ole blondi, vaikka käytöksestä voisi kuvitella) ja rakastuin valtavasti Keratiini ja kashmir-shampooseen ja -hoitoaineeseen. Tuotteet korjaavat ja jälleenrakentavat hiuksen rakennetta ja tuovat niille silkkisen pehmeyden. Sopii kaikille hiustyypeille, myös tälläisille kuiville ja vaurioituneille hiuksille, jollaiset itselläni on. Hiuksista tuli puhtaat, hyväntuoksuiset ja helposti käsiteltävät. Näitä todella suosittelen kokeilemaan, etenkin jos hiukset ovat huonossa kunnossa.






Lisäksi itselläni oli kokeilussa elämäni ensimmäinen silmänympärysvoide.  Idravita silmänympärysvoide antaa pitkäkestoisen kosteuden ja virkeyden iholle saaden silmien ympärysihon hehkumaan. Voiteen luvataan kohottavan luomen raskasta ihoa, häivyttävän ilmejuonteita ja tehostavan ihon kimmoisuutta. 

Huomasin välittömästi viilentävän ja raikastavan vaikutuksen, joka tuntui todella miellyttävälle. Tuote ei kyllä ihmeisiin pysty, eli silmänympärykseni eivät näytä kaksikymppisen silmänympäryksille edelleenkään, mutta eipä sellaista luvatakkaan. Kokeilin tätä myös otsassani olevaan mietintäryppyyn, joka omasta mielestäni on niin syvä, että ulottuu lähes takaraivoon saakka (ei tietenkään mitään liioittelua havaittavissa). Tuohon ei taida auttaa mikään! Mutta tykästyin  tähän tuotteeseen kovasti. Raikastava tunne on aivan ihana ja vaikken kaksikymppisen silmänympäryksiä saanutkaan, itsestäni vaikuttaa sille, että juonteet eivät erotu niin selvästi. Parasta tässä oli kirkastava vaikutus. Tuli uudenlaista pilkettä silmäkulmaan samantien! 




Bottega Verdeltä löytyy siis jokaiselle perheenjäsenelle tuotteita.  Bottega Verden kosmetiikka on Italialaista luonnonkosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Olen ennenkin tehnyt Bottega Verden kanssa yhteistyötä ja ihastunut heidän tuotteisiinsa todella paljon. Näitä tuotteita löytyy nettikaupan lisäksi HEHKU-myymälöistä, Citymarketeista ja Apteekeista. Uutena jälleenmyyjänä on aloittamassa Tuurin kyläkauppa. 

Mikä näistä tuotteista Sinusta vaikuttaisi mielenkiintoisimmalle? Olisi kiva kuulla myös teidän kokemuksua Bottega Verden tuotteista, jos niitä olette kokeilleet! 

22 kommenttia:

  1. Täytyy varmaan itsekin kipaista Cittariin kurkkaamaan, että mitä tuotteita sieltä löytyy. Kaikki kasvojenpuhdistusmömmöt kiinnostaa. :) Ois kiva löytää mieluisat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mein Cittaris noita tuotteita on melko vähän, mut käy ihmees kurkkaamas :) Netist sit toki löytyy koko valikoima :)
      Niitä omena/kiwi-tuotteita kans suosittelen! Aivan ihania :)

      Poista
  2. Kivanoloisia tuotteita kaikki! Kasvorasvat on sellaisia että näin pitkän talven jälkeen niitä huomaa käyttävänsä enemmän kuin kesäisin:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl iho selvästi kosteutusta kaipaa näin talvella. Kivaa viikkoa myös Siulle ihanainen <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oon tykästyny näihi tosi paljon, joten suosittelen tutustumaan :)

      Poista
  4. Tuotteet ovat minulle uudet, vaikuttavat hyviltä :) Aivan ihanan väriset lakat!
    Kiitos tästä infosta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat tosi ihania tuotteita :) Mukavaa viikon jatkoa teille <3

      Poista
  5. Keratiini ja kashmir hiustenhoito-ja shampoo kiinnostavat, Minulla lähtee paljon hiuksia, eikä varaa olisi yhtään:). Permanentti epäonnistui kerran nuorena ja sain tuhot korjattua silloin Kerastasen vehnänalkio naamiolla.Ihonhoitotuotteiden valinta on usein vaikeaa, valinnan varaa on yllin kyllin, mutta löytää juuri sopivat... onkin hankalampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän niin tunteen, kun hiuksia lähtee. Raivostuttavaa! Tosin, ellen ole ihan väärässä, niin hiukset jotenkin uusiutuvat tietyn ajan välein ja silloin on normaalia, että hiuksia lähtee tosi paljon. Voi kyllä olla, että tämä on jotain vanhaa ja väärää tietoa, mutta näin olen joskus kuullut.
      Tuo on ihan totta, että usein valikoimaa on niin paljon, että valitseminen on tosi vaikeaa!

      Poista
  6. Hiustenhoitotuotteet vaikuttavat kiinnostavilta. Jos ne olisivat vielä biohajoavia, se olisi plussaa. Olen päättänyt etsiä mökille biohajoavia tuotteita, mutta se onkin yllättävän vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettiapteekista löytyi ainakin biohajoava shampoo, mutta ei tosiaan hirveästi vaihtoehtoja hypi silmille pikaisella googletuksella. Uskoisin, että tähän asiaan kuitenkin ollaan tekemässä parannusta :)

      Poista
  7. Jos en ihan väärin muista, olen nähnyt näitä tuolla toisessa talossa, eli nuorten käytössä. Näistä minulla itselläni olisi eniten käyttöä shampoolla ja hoitoaineella. Täytty houkutella nuoria tilaamaan kimpassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo shampoo ja hoitoaine olivat tosi hyviä! Tykästyin niihin ihan älyttömästi :) Mukavaa viikon jatkoa <3

      Poista
  8. Ihan uusia tuttavuuksia nämä kaikki, vaikuttavat kyllä jokainen kokeilemisen arvoiselta! :) Keratiinihoitoaine tekisi varmasti hyvää helposti kuivahtaville latvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ainakin koin tuotteen tosi hyväksi ja eron huomasin selvästi. Muulloin ei ole toivoakaan, että pystyisin heti suihkun jälkeen hiukset harjaamaan, kun ovat niin tuhannen takussa. Tätä käyttämällä onnistui oikein hyvin :)

      Poista
  9. Minä olen aina ollut miehesi kanssa vähän samoilla linjoilla, että kunhan nyt jotain voiteita jonnekin lätkitään. :-) Pitäisi kyllä ryhdistäytyä! Tuo eukalyptus-timjamivoide rupesi kiinnostamaan ihan erityisesti. On ehkä pakko kokeilla sitä ja luultavasti jotain muutakin. :-) Kiitos paljon vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaisia sitten ollaan kaikki, khih. Nyt vasta olen asiaan alkanut vähän kiinnittämään huomiota, kun ihastuin tähän luonnonkosmetiikkaan. Vinkkinä, että kannattaa katsoa myös Arnikki-öljy. Muutenkin kategoriassa Erikoistuotteet-on tosi mielenkiintoisia tuotteita!

      Poista
  10. Merkki on itselleni uusi. Taitaa olla aika tuore. Mielenkiintoisia ja mulle tulee jostain syystä Yves Rocherin tuotteet mieleen. Nehän oli in silloin 35 vuotta sitten, kun itse olin murkku. Kauneuden vihreäkirja luettiin kannesta kanteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä ihan uusi itseasiassa ole, mutta en ollut itsekkään tästä kuullut ennenkuin viime vuoden lopulla sattuman kautta. Yli 40 vuotta yritys on ollut olemassa. Yves oli kyllä tosi kova juttu aikanaan <3 Muistan aina, kun sain kameran heidän kauttaan. Heillä oli aina niitä arpoja, joilla jotain pystyi voittamaan ja joka kerta myös voitti... khih :) Olin ihan intopiukeana siitä arvonnasta ja kaverille sanoin, että en voita kuitenkaan. Kaveri, joka tiesi, että joka arvasta voitto löytyy, sanoi että lyödään vitosesta vetoa. Ja niin teimme :D Khih!

      Poista
  11. Italiasta tulee hyviä luonnonkosmetiikkatuotteita. Itselle on tutumpi esimerkiksi L'Erbolario, mutta muistelen tykänneeni jostain Bottega Verden tuotteesta, koska siinä oli aivan ihana tuoksu. :)
    Näistä tuotteista kokeilisin ensimmäisenä puhdistusmaitoa ja kasvovettä.
    Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L´Erbolario olikin itselleni aivan uusi nimi :) Kiva kuulla, että postaus oli mieluinen <3 Ilona ainakin kovasti kehui puhdistusmaitoa ja kasvovettä ja vaikutti olevan niistä todella innoissaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!