Tukkaoperaatio 2017- Hiusten lahjoitus syöpäsairaille lapsille

Oletko jo kuullut Tukkaoperaatiosta? Se on syöpää sairastavien lasten puolesta toimiva ryhmä, joka järjestää muutaman kerran vuodessa tapahtuman, jossa kampaamot leikkaavat veloituksetta lahjoittajilta hiukset, joista valmistetaan peruukki/hiuspäähine sitä tarvitsevalle lapselle. Lokakuussa 2017 järjestettävän Tukkaoperaation lahjoitukset päätyvät Suomeen. Tukkaoperaatio, BraveHair ja Project Liv yhdessä järjestävät syöpään sairastuneille lapsille BraveHairin hiuspäähineet. Facebookissa toimii Tukkaoperaatio 2017 ryhmä, johon pääset tästä. Sieltä löytyy aiheesta paljon tietoa! Vielä 17.11 mennessä kerkiää hiuksensa lahjoittamaan tähän tärkeään asiaan! 
Kuulin tälläisestä kampanjasta ensimmäisen kerran viime viikolla ja päätin heti osallistua, mikäli vain löydän kampaajan, joka tässä on mukana. Tiedustelujen jälkeen sain vinkin, että Kuusankoskella oleva Parturi-Kampaamo Eitzu on kampanjassa mukana. Otin yhteyttä sinne ja sainkin itselleni nopeasti ajan. Eija leikkasi ja muotoili jäljelle jääneet hiukseni ja lähettää lahjoituksen Bravehairille. Oma osuuteni oli vain postikulujen maksaminen (3e) ja hiusten lahjoitus.  Kiitos Eijalle, että olet mukana näin tärkeässä kampanjassa ja kiitos ihanasta uudesta hiustyylistä :)

Eilen piti vielä ottaa kuvat hiuksista ja myönnettäköön, vähän alkoi hirvittämään ja lievästi surettamaankin. Pohdin, että mikäli hiusten lyhentyminen on itselleni näin iso asia ja aiheuttaa huolta, niin kuinka iso asia se on hänelle, joka menettää hiuksensa sairauden takia. Toivon, että joku saa näistä itselleen iloa <3


Hiukset piti pestä eilen, jotta ne kerkisivät kuivumaan kokonaan. Hoitoainetta ei saanut käyttää (eikä muotoilutuotteita). Tänään sitten aamusta marssin Eitzuun ja vastassa olikin aivan mahtavan ihana ihminen! Voin lämpimästi suositella kyseistä Parturi-Kampaamoa! Sekä lopputuloksen että yrittäjän itsensä vuoksi.

Eija letitti hiukseni kolmeen palmikkoon ja sitten naps naps... Itselläni ei ole käsitystä siitä, kuinka pitkät noista leteistä tuli.
Ja lopputulos:


Mitäs tykkäätte? Itse olen tosi tyytyväinen. Vähän kyllä kaipaan hiuksiani, mutta nopeastihan ne takaisin kasvavat ja tämän parempaan asiaan ei olisi voinut hiukset mennä :) Jos Sinulle on pitkät hiukset (luovutettavan letin vähimmäispituus on 17cm) ja olisit valmis niistä luopumaan, niin osallistu ihmeessä tähän kampanjaan! Rohkeasti vain ottamaan yhteyttä yrityksiin! 

Kiitos vielä Eijalle!

72 kommenttia:

 1. Vau 😍 sopii tosi hyvin sun kasvoihin tää uus malli 😊👌🏻

  VastaaPoista
 2. Pitkät hiukset on kauniit, mutta vau miten hienosti tämä lyhyt pukee sinua! Ja ihana ele tuo lahjoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ❤ Toivotaan, että joku tai jotkut lapset saavat näistä iloa 😊

   Poista
 3. Kyllä tämä uusi look piristää ja pukee sinua todella hyvin. Itselläni on myös pitkät hiuket, ei noin kuin sinun olivat ja mietin myös että taidan pätkäistä, palmikoita ei saa mutta leikattua kyllä :)
  Erittäin hyvällä asialla olit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) On tässä vähän totuttelemista, niinkuin varmaan pitkät hiukset omaavana ymmärrät :D

   Poista
 4. Itsellä ei ole mitä lahjoittaa, niin on lyhyt malli.
  - Hienoa, että olet rohjennut luopua omista hiuksista toisten hyväksi! Uusi pituus sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Niin niin hieno kampanja ja sinulta hieno lahjoitus, sydämesi on kultaa. Polkka muuten on myös aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on aivan upea kamppanja ja toivottavasti saa jatkoa! Kiitos <3

   Poista
 6. Hyvään tarkoitukseen menivät. Lyhyempi on vaihteluksi aina piristävä :) Ja kasvaa taas takasin, jos pitkät haluaa. Nimimerkillä kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinnä montaa vuotta mene, kun ovat taas pitkät jos haluaa taas kasvattaa :)

   Poista
 7. Hienoa kun osallistuit ja luovuit kauniista hiuksistasi hyvän asian puolesta. Kaunis on on uusi malli ja sopii sinulle oikein hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Tämän parempaan asiaan ei olisi tosiaan hiukset voineet mennä ❤

   Poista
 8. Vau! Teit hienon lahjoituksen! 💓
  Pitkät hiuksesi olivat upeat, mutta minusta myös lyhyempi malli sopii tosi hyvin sinulle.
  Kiitos, kun kerroit näin tärkeästä asiasta! En oikeastaan edes tiennyt, että hiuksia voi lahjoittaa. Omilla hiuksilla ei vaan valitettavasti pituus riitä. Muuten voisin jopa harkita, sillä hiukset kasvavat kyllä takaisin, jos niin haluaa. Tosin menee siihen tovi.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Itsekkin vasta kuulin tästä ja sain käsityksen, että aika vähän ihmiset tästä tietävät. Siksi tein koko postauksen aiheesta, että taas muutama ihminen lisää tietäisi näin hienosta kampanjasta 😊

   Poista
 9. Voi mikä ihana lahjoitus <3 Ja upealta näyttää uusi tukkasi! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanalta näyttää♥ ja niin upea lahjoitus.. Varmasti oli pikkuisen kevyen oloinen pää tuon leikkauksen jälkeen.. Leppoisaa iltaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä vähän päätön olo 😁 Ilta meni Julian luokan järjestämissä halloween juhlissa... Väsynyt mutta onnellinen olo 😊

   Poista
 11. Niin hienoa, arvostan!! Olin lukenut asiasta jo aiemmin. Minulla on valitettavasti ohut hiuslaatu ja tuntuu, että hiuksia lähteekin tosi paljon...syön Biotiini Strongia , jotta hiustenkunto paranisi.Mutta tuollaisia kauniita ja paksuja hiuksia ei minulle saa kyllä millään päähän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Hiusten paksuus on tosiaan hyvin yksilöllistä. Ohuemnatkin hiukset voivat olla todella kauniit ❤

   Poista
 12. Ihana lahjoitus, kun on mitä tälläiseen keräykseen antaa! Ja uusi magee tukka, toimii :)

  VastaaPoista
 13. Olet antanut hienon lahjan sairaalle lapselle. Olet edelleenkin hyvin kaunis ja hiuksesi kasvavat taas pitkiksi, jos niin haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Toivotaan, että joku tai jotkut lapset saavat hiuksistani iloa 😊

   Poista
 14. Ihan sydämessä läikähti, kun luin tätä. Miten upea lahjoitus ja upea sinä 😀❤

  VastaaPoista
 15. Ihanaa! Hienon teon teit ja lopputuloskin on noin kaunis. En ole kuullutkaan tästä kampanjasta. Itselläni on ollut syöpä ja tukkakin siinä lähti sytostaattihoitojen myötä, joten ymmärrän kyllä miten tarpeellinen tämä kampanja on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin ajattelin, että syövässä ja hoidoissa on niin paljon murhetta ja surua, että olisi hienoa jos pystyisin vähän iloa siihen elämän vaiheeseen antamaan ❤

   Poista
 16. Hyvin tehty ja tulos oikeasti parempi kuin entinen luukki, ihanan pirteä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 17. Hienosti teit, kyllä meni hyvään tarkoitukseen! :)
  Mukavaa iltaa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän parempaan ei olisi hiukset voineet päästäkkään ❤ Mukavaa iltaa myös Sinulle ❤

   Poista
 18. Hyvään tarkoitukseen meni hiuksesi. Mietin minäkin osallistumista sillä pitkiä hiuksia olisi lyhennettävä. Mietin että kuinkahan ohut letti heille kelpaa, minun hiukset on ihan lirut vaikka pitkänä niitä pidänkin. Mutta arjessa hiukset ovat aina kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieoa, osallistu ihmeessä! Jos sinulla on ohuet hiukset, niin saa niistä varmasti ainakin yhden letin lähetettäväksi! <3 Ihanaa, hyvä Katja!

   Poista
 19. Vau, miten kaunis olet lyhyilläkin hiuksilla ♥️. Onpa upea kampanja. Teit hienon teon. Hatun nosto myös mukana oleville kampaajille. Minulla on olut kaksi kertaa syöpä ja siksi hiukseni ovat saaneet kasvaa, jos ovat olleet kasvaakseen. Hyvää yötä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kirsti <3 Minustakin tuo on hieno kampanja, toivottavasti saa jatkoa (ja uskon, että saa)! Nuo kampaajat todella tekevät paljon tuota tuon hienon asian eteen! Sinä varmasti ymmärrät tämän kampanjan vielä syvällisemmin kuin syöpää sairastamaton ihminen. Vaikka kuinka hiusten lähtö ei ole se vaaarallinen osuus syöpäsairaudessa, niin kyllähän se psyykkisesti on rankkaa monelle. Toivotaan, että tämä kampanja auttaa monia lapsia ja heidän perheitään edes vähän sen surun ja huolen keskellä <3
   Ihanaa uutta päivää Kirsti Sinulle. Itse kömmin eilen aikaisin nukkumaan. Olimme Julian luokan järjestämissä halloween juhlissa ja olin sielä valvonta-puuhissa muiden luokkalaisten vanhempien ja opettajien kanssa. Mukavaa, mutta vähän rankkaa... :)

   Poista
 20. Pian ne hiukset kasvat entiseen pituuteen, unohda ne hetkeksi ja yllätyt jo maaliskuussa uusista pitkistä hiuksistasi. Hieno kampanja, kannatan!

  VastaaPoista
 21. Tuttua! Ja mukavaa auttamista. Minä lahjoitin myös tänä vuonna 27 cm:n mittaisen lettini. Hiukseni lähtivät ulkomaille: http://oliaika.blogspot.fi/2017/05/pieni-lettilahjoitus-little-princess.html - hyvin sopii sulle tuo uusikin luukki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, mahtavaa Titta <3 Käynkin lueskelemassa postauksesi aiheesta :)
   Kiitoksia :)

   Poista
 22. Hienosti toimittu kun raaskit pätkäistä omat hiuksesi. Tuo uusi malli sopiikin sinulle aivan loistavasti, ja pian totut lyhyempiin hiuksiin. Hieno kampanja niille joilla on lahjoitettavaa, itsellä ei kun on jokseenkin samanpituiset kuin sinulla nyt. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaankin hieno kampanja! Ja mahtavaa että tietoituus hiusten käytöstä lisääntyy. Onhan se vähän surullista, että hiukset päätyvät roskiin leikkauksen jälkeen, kun niille voisi olla ihan oikeaa ja tärkeää käyttöä.
   Mukavaa viikonloppua myös Sinulle :)

   Poista
 23. Kaunis ele luopua upeista hiuksistaan tämän tärkeän asian puolesta.Todella kauniit ovat kyllä leikattuinakin!Itselläni ei ole hiuksia edes yhden lettisikään vertaa,onneksi on teitä paksuhiuksisia kaunis sydämisiä immeisiä.😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ihana, että tälläisiä kampanjoita järjestetään. Vielä aika vähän näistä on kuitenkaan tietoa, mutta uskoisin että hiusten hyödyntäminen tulee kasvamaan! Ainakin toivon niin :)

   Poista
 24. Oih - kertakaikkiaan upea teko! Hiusten merkitys varsinkin meille naisille on suuri - itsetuntoon vaikuttava! Kokemusta on - joten arvostan enemmän kuin paljon tekoasi! Ensi kesänä sulla on jo lapaluihin saakka ainakin.... ;) uusi tyyli on kyllä niin tyylikäs, että mahdatkos enää malttaa kasvattaakaan??!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Saa nähdä, jääkö hiukset lyhyeksi pidemmäksikin aikaa vai kasvatanko takaisin :)
   Voin vain kuvitella, kuinka suuren surun hiusten menetys aiheuttaa sairauden myötä *halaa*

   Poista
 25. Ohhoh! Rohkea teko! Aattelin jo otsikon nähtyäni, että voiko olla totta ja niinpä se vaan näyttää olevan! Lopputulos on kyllä oikein kaunis sekin. Ite tuskailen aina hitaan hiustenkasvun kanssa, niin toi tuntuu ihan uskomattomalta. Varmaan tuntuu upealta myös saada aidot hiuslaittet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Uskon, että kampanjan myötä moni perhe ja lapsi saa iloa suuren surun ja ahdistuksen keskellä

   Poista
 26. Vau! Olipa upea lahjoitus. Uusi hiusmalli sopii sinulle kyllä hyvin. :)

  VastaaPoista
 27. Kaunis ja upea teko.
  Uusi hiusmalli on oikein hyvä.

  VastaaPoista
 28. Vau rohkee mimmi, hieno teko ja vieläpä uusi kampaus tosi tyylikäs!

  VastaaPoista
 29. Kylläpä hiuksesi menevät hyvään tarkoitukseen! Olet rohkea, mutta näinhän se on, että antaessaan saa.
  Olen kuullut tästä kampanjasta jo aiemmin. Itselläni lyhyet hiukset, joten minä en valitettavasti voi osallistua keräykseen ainakaan tällä tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa, että tälläisiä kampanjoita järjestetään :) Toivottavasti saa jatkoa!

   Poista
 30. Teitpä kauniisti. Uusi look sopii sinulle hienosti!

  VastaaPoista
 31. Todella hieno teko ♥. Mahtava hiusmalli tuli sinulle lahjoituksen jälkeen, näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 32. Hieno teko! Minä en voi vielä luovuttaa, sillä hiukseni eivät yllä vielä polvitaipeisiin, joka on minulla tavoite. Mutta vuoden päästä tavoite on saavutettu, joten sitten voi jo osan luovuttaakin ja silti pitää pitkän tukan. :D

  VastaaPoista
 33. Upea uusi tyyli! Vanhat hiuksesi pääsevät tärkeään tehtävään ja tuottavat varmasti saajalleen hurjasti iloa. <3 Sitten, kun itse päätän pätkäistä hiukseni, voisikin osallistua tällaiseen kamppanjaan. :)

  VastaaPoista
 34. Vau mahtava juttu ! Sinulle sopii myös lyhyemmät hiukset 🙂

  VastaaPoista
 35. Kyllä menivät todella hyvään tarkoitukseen kauniit hiuksesi! Kaunis on kyllä tukkasi edelleenkin:) Tulipa vielä mieleeni tuosta hankkeesta, että siinä puhutaan vain syöpään sairastuneista lapsista. Toivottavasti hankkeen vetäjät huomioisivat, että on muitakin syitä, sairauksia, jotka voivat viedä hiukset lapseltakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!