Kuka minä olen? ja Puutarhakauden top-5 HAASTEIDEN OSALLISTUJAT!

Puutarhahetki-blogin kirjoittajalla Tiiulla oli loistava idea listata haasteen osallistujat itse haaste-postaukseen. Pyysin häneltä luvan, että saan ottaa ideasta mallia ja näin ollen pyytäisin teitä, jotka olette osallistuneet alkuun laittamiini haasteisiin (Kuka minä olen? ja Puutarhakauden top-5), että laittaisitte kommentteihin linkin, mistä teidän haastepostauksen löytää. Listaisin ne mielelläni kyseisten haasteiden loppuun :) Loistava idea Tiiulta ja kiitos, kun sitä saa lainata! 
Haasteethan menivät näin ja omat postaukseni niistä löydät nimeä klikkaamalla.


Kuka minä olen?
- Kirjoita itsestäsi otsikolla Kuka minä olen? Voit valita, mitä itsestäsi kerrot ja millä tavalla. Kuitenkin tavoitteena on saada tutustua sinuun!
- Haasta 3-5 bloggaajaa, joihin haluaisit tutustua, mieluiten hyvin erilaisista blogeista! Kerro myös, miksi haluat tutustua juuri näihin bloggaajiin!
- Kerro, kuka sinut haastoi
- Kerro, että haaste sai alkunsa Maatiaiskanasen Elämää-blogin Hilulta.Viisi parasta puutarhamuistoa menneeltä kaudelta!
- Tee postaus siitä, mitkä viisi puutarhamuistoa olivat parhaat tältä kaudelta (siitä lähtien, kun  esikasvatus-kausi alkoi päättyen tähän hetkeen).
- Kerro postauksessa, keneltä haaste sai alkunsa alunperin, eli Maatiaiskanasen Elämää Hilulta..
- Kerro keneltä itse sait haasteen  ja  lisäksi haasta 3 uutta puutarha intoilijaa mukaan mukaviin muisteloihin <38 kommenttia:

 1. Heips vaan..
  Olen osallistunut alkuun laittamasi haasteeseen Viisi parasta puutarhamuistoa menneeltä kaudelta. Tuo haaste oli tosi kiva, ja nappasin sen "lennosta" kun oli niin sopiva hetki :DD
  Linkki postaukseeni: https://kukkiajakoukeroita.blogspot.fi/2017/11/viisi-parasta-puutarhamuistoa-menneelta.html

  VastaaPoista
 2. Hei Hilu,
  Osallistuin alkuun laittamaasi haasteeseen Kuka minä olen. Olin imarreltu, kun haastoit minut. 😍
  Linkki:
  https://mummon-kirja.blogspot.fi/2017-kuka-mina-olen.html

  VastaaPoista
 3. Minäkin osallistuin haasteeseesi "Viisi parasta puutarhamuisstoa menneeltä kaudelta" ja se löytyy ti 10.10. eli tässä linkki postaukseen:
  https://rikkaruohoelamaa.blogspot.fi/2017/10/viisi-parasta-puutarhamuistoa-menneelta.html

  VastaaPoista
 4. Toki saa lainata! Muistelen tosin itsekin nähneeni vastaavanlaisen listauksen aikaa sitten jossain ruotsalaisessa puutarhablogissa, joten ihan oma ideani tuo ei ollut. :) Minäkin olen osallistunut "Viisi parasta puutarhamuistoa menneeltä kaudelta"-haasteeseen. Postaukseni löytyy osoitteesta puutarhahetki.blogspot.fi/2017/10/viisi-parasta-puutarhamuistoa-menneelta.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!