Tunnemyllerryksien myrskynsilmässä

Viimeiset viikot ovat olleet melkoisen huisketta ja tunneskaalat ovat menneet laidasta laitaan. Olen kokenut epäonnistumisen tuskaa, onnistumisen iloa, vihaa, riittämättömyyden tunnetta, surua, väsymystä ja arkista onnea. Kuulostaa aika hurjalta, eikö totta? 

Olen ollut ihan älyttömän vihainen, kun olen yrittänyt tavoittaa ihmisiä, joiden päätöksillä on itselleni suurta merkitystä, eivätkä he vastaa puhelimeen, eivätkä soita takaisin. Sitten, kun lopulta saan jonkun kiinni, luvataan selvittää asioita ja palata asiaan seuraavana päivänä. Kuitenkaan yhteydenottoa ei tule, eikä puhelimeen taaskaan vastata. Myöskään sähköposteihin, eikä tekstiviesteihin vastata. Tämä on nyt jatkunut kolme viikkoa. Se saa välillä niin raivoihin, että jo ihan itkettää. Se on niin turhauttavaa! Mistään hirveän vakavasta asiasta ei ole kyse, lähinnä itselleni tärkeästä asiasta, jonka vuoksi olen tehnyt paljon töitä.

Tämä on osaltaan syy siihen, etten löydä minkäänlaista joulufiilistä. Odotan vain päivästä toiseen, mitä tulee tapahtumaan ja sitten tunnen syyllisyyttä, kun en saa joulun eteen tehtyä mitään. Lahjat sentään on hankittu, mutta paketoinnitkin odottavat aina vaan. 

Toisaalta, oma joulumme on tänä vuonna hyvin erilainen kuin aiemmin, kun isommat lapset ovat toisilla vanhemmillaan, joten sekin vaikuttaa omiin joulufiiliksiini paljon. 

Joka tapauksessa jouluintoilijasta ei ole minkäänlaista merkkiä tänä vuonna. Yritän lohduttautua sillä, että se on ehkä Taikalle helpompaa. Viime vuonna aloitin jouluintoilun marraskuussa ja tuntui, että kaikki se hössötys ja odotus oli pienelle ihmiselle vähän liikaa, joten ehkä näin päin on kuitenkin parempi. 


Hoitajana olen tuntenut suurta surua ja pelkoa. Vaikka hoitaja on "vain hoitaja", eikä omainen, niin silti joidenkin ihmisten poismeno tai vakava sairastuminen saa itkemään ja tuntemaan hätää. Kuten myös heidän läheistensä jaksaminen huolestuttaa.  Se, että otan asiat niin raskaasti, saa aina vain itseni pohtimaan, että hoitajana olen itseni kannalta aivan väärällä alalla. Hoidettavien kannalta varmasti oikealla, mutta itseäni ajatellen työ on todella rankkaa. En edes käy jatkuvasti töissä, vaan vain silloin tällöin ja silti näen asian näin. En vain osaa pitää tarpeeksi välimatkaa hoidettaviin, vaan otan heidän surut ja murheet oikeasti omikseni. 

Vaikka syvissäkin vesissä on uitu, on myös pinnalla kroolattu ja nautittu auringonpaisteesta. Lapsilla menee hyvin ja heidän juttunsa saavat nauramaan ja pohtimaan, kuinka onnekas onkaan, että saa elää tälläistä elämää. Puoliso kestää tietokoneeseen hautautuneen vaimon ja ottaa silti illalla kainaloon. Kuuntelee ja puhuu itsekin. 


Oriflamen kuviot menevät hyvin ja sieltä olen saanut paljon uutta puhtia ja paljon onnistumisen kokemuksia. Tykkään siitä, että pääsen hyödyntämään asioihin paneutumis-ominaisuuttani, some-osaamistani, asiakaslähtöistä työskentelytaitoani sekä oppimaan aina uusia asioita. Erittäin inspiroivaa! 

Aina joskus on tälläistä vähän yliherkän ihmisen elämä. Suuria tunteita ja vaikka pyrkii siihen, että ne olisivat positiivisiä, niin eihän se aina niin voi mennä. Toisaalta surujen jälkeen ilot tuntuvat aina kaksinverrroin suuremmilta, kun muistaa, miten pahaltakin voi aina joskus tuntua. 

Eilen keskustelimme HerraMiehen kanssa pitkään ja kerroin, miten suurta riittämättömyyden tunnetta koen joka suuntaan. Keskustelimme asiasta hoitajan, äidin, vaimon ja tämän blogin roolien suhteen. Kuten keskusteluissa usein muutenkin, oli mahtavaa, miten sai peilattua asioita myös toisesta näkökulmasta. Vaikka itse koen riittämättömyyttä ja huonoutta, oli puolisollani asioista ihan toisenlainen näkemys.  

Vaikka aina sanotaankin vähän pilkallisesti, että kissa kiitosella elää, niin kyllä minä  (ilmeisesti olen kissa) ainakin sain paljon energiaa siitä, että toinen ihminen tuli ja sanoi, että hei, sinä olet hyvä ja välittävä hoitaja, jolla on monelle ihmiselle varmasti suuri merkitys, ja olet upea äiti ja vaimo ja hoidat molemmat roolisi hienosti, vaikka nyt onkin kiirettä ja joudut kokemaan älytöntä itsestäsi riippumatonta stressiä. Ja pohdiskeltuani sitä, onko minulla ollut teille, lukijoilleni, tarpeeksi annettavaa, sanoi HerraMies lukeneensa kommentteja, joita olette lähettäneet ja kehoitti minua lukemaan niitä uudelleen ja pohtimaan, kokeeko lukijat asian samalla tavalla kuin minä.  

Näin tein ja ymmärsin nopeasti, mitä hän tarkoitti ja kuinka hän näkee tämän blogin. Hän näkee yhteisöllisyyttä ja toisista välittämistä. Siksi haluan kiittää teitä täydestä sydämestäni kommenteistanne. Olette aivan ihania ja juuri te luotte tätä yhteisöllisyyttä tähän blogiin! Te elätte aina kanssani iloni ja suruni ja saan teiltä niin suurta myötäeloa, että sydämessä läikähtää todella lämpöisesti <3 

Kiitos paljon! 

55 kommenttia:

 1. Mä niin pääsen kiinni sun sielunmaisemaan, onneks sullakin siellä ihana mies joka saa asiat oikeisiin mittasuhteisiin❤Kaikella on aina tarkoituksensa, silläkin että jostain syystä sua nyt odotutetaan.Todellakin, lukijat ovat blogin sokeri❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuntuu aina olevan, että kaikelle on tarkoituksensa, vaikkei sitä aina ymmärrä. Yleensä vasta jälkikäteen tajuaa, että kas, onneksi tuli sekin koettua, vaikka sillä hetkellä harmitti.
   Onneksi on ihanat lukijat, kuten esimerkiksi Sinä <3 *halaus*

   Poista
 2. Olen tykännyt aidosta tyylistäsi blogissasi,olet laittanut likoon lähes koko elämäsi, ainakin minusta tuntuu. Blogisi on hyvin elämänmakuinen, sitä on hauska lukea. Minäkin hoitoalan ihmisenä tiedän kuinka rankkaa se ajoittain voi olla kun sekin pitäisi vaan ottaa työnä eikä mennä liian syvälle hoidettavien ongelmiin, mutta minulla se on ollut sellainen kutsumus kun olen halunnut omalta osaltani auttaa ihmisiä. Teen hoitotyötä kotonani pienessä hoitolassani mutta leskeksi jäätyäni se ei ihan pienellä paikkakunnalla elätä joten teen muutakin.Viksu sisareni oli sitä mieltä että minun pitäisi lopettaa koko hoitotyö mutta kun on halu auttaa ihmisiä niin minkäs teet. Voimia sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Oma hoitola kuulostaa ihanalta, mutta on varmasti voimia vievää tehdä oman hoitolatyön lisäksi muuallakin töitä. Voimia myös Sinulle työhösi <3 Olet varmasti hoidettaville kultakimpale, sillä sydämellä tehty tuo todella tuntuu ja näkyy <3 *halaus*

   Poista
 3. Blogiasi on hyvä lukea ja teet sen eteen paljon töitä,kuten myös kaiken muunkin eteen somessa. Sekä hoitajana olet yksi harvoista aarteista. Mutta on myös totta että varmasti väsytkin välillä tähän kaikkeen,tunnet riittämättömyyttä jne. Muista aina että sinä itse olet se tärkein me muut tullaan vasta sitten perässä jossain vaiheessa. Ja jos joskus et jaksa kirjoittaa, ei sinun tarvitse sitä tehdä,sillä ei lukijat sen takia jää pois ja jos jää, oli heillä sit joku muu syy olla täällä. Nämä kaikki ovat harrastuksia ja näitä tehdään kukin omin voimavaroin. Itse olen myös hoitaja ja se on raskas ala,mutta itseään on suojeltava,ei voi kantaa muiden murheita,siten ei vaan jaksa kauaa. Teet parhaasi ja se riittää. hyvää toista adventtia teille sinne ja joulu tulee sullekin, mä teen aina kaiken viimetippaan ja se riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 Ala tosiaan on raadollinen ja ehkäpä sitä pystyisi paremmin ottamaan sopivaa etäisyyttä, jos töissä olisi jatkuvasti. Nyt kun käy vain silloin tällöin, niin menen asenteella, että annan itsestäni kaiken ja vielä vähän enemmänkin. Itselleni se ei tosin ole terveellistä... Se, että osaa suojella myös itseään, on erittäin taitavaa ammatillisuutta, jota kunnioitan paljon <3
   *halaus*

   Poista
 4. Voi Hilu, Sinun kirjoitukset soittelevat lukijoittesi sielujen kelloja, niin myös minun. Usein pystyy samaistumaan asioihin, joista kirjoitat. Tiedän mainiosti, että hoitotyössä hoidettavien asiat pitäisi pystyä ottamaan vain työnä, ei omakseen. Mutta tiedän myös, ettei se herkälle ihmiselle tahdo olla mahdollista. Tiedän myös miten raivostuttavaa on, kun joutuu odottelemaan asioitten etenemistä. Varsinkin jos se johtuu toisten ihmisten välinpitämättömyydestä tai huolimattomuudesta.
  Sinulla on kuitenkin ihana, huomaavainen mies ja tämä yhteisö, heistä saa voimia. Tämä yhteisö on yllättävän voimaannuttava myös minulle. Ja kiitokset ovat tärkeitä itsekullekin. Toisaalta pitää ajatella, ettei pelkällä kiitoksella elä.
  Blogisi on tärkeä ja paljon antava, kiitos siitä.
  Suuri voimahalaus, jos sen sallit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten kauniisti sanottu Tuula <3 Kiitos niin paljon *halaus* <3

   Poista
 5. Se että tuntee välillä riittämättömyyden tunnetta, on varmasti ihan normaalia. Jos sellaista ei tunne ja aina on mielestään tilanteen tasalla, on varmasti narsisti.

  Samaistun ihan täysillä tuohon ihmisten tavoittamattomuuteen. Mikään ei ärsytä niin paljon kuin se, että et saa asioitasi hoidettua, kun ei saa jotakuta kiinni! Jotenkin sekin kuvastaa tätä nykyajan välinpitämätöntä meininkiä!

  Oletko miettinyt jotain toista alaa, kun kerran kannat noin voimakkaasti toisten ihmisten murheet ja surut omilla harteillasi. Vaikka varmasti rakastat hoivatyötäsi, ei ole pitkän päälle tervettä murehtia muiden puolesta!

  Mukavaa joulun odotusta sinulle! Ja muista, se joulu tulee ja menee, pääsi fiilikseen tai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on varmasti totta, että jokainen kokee välillä riittämättömyyttä ja se lienee ihan tervettä.
   Olen usein pohtinut, että jossain vaiheessa jätän lähihoitajan työt, koska työtä ei nykyään voi tehdä niin hyvin kun haluaisi ja lisäksi tosiaan otan liikaa toisten murheita omikseni.
   Ihanaa joulun odotusta myös Sinulle <3 *halaus*

   Poista
 6. Luulen , että juuri sinun blogisi vahvuus on se, että olet mielestäni blogissasi kovin aito, me lukijat arvostamme sitä. Tämäkin postaus on melko hlökohtainen jonka tänään olet julkaissut ja siinä avannut monille tuttuja tuntemuksiasi, harva vain puhuu niistä julkisesti noin avoimesti.Jouluspiritin tuleminen on niin monista asioista kiinni, kenelle sitten mistäkin, se tulee jos on tullakseen toisilla nopeammin ja toisilla hitaammin, uskon että omasikin vielä löytyy ja kuten sanoit itsekin, niin liian aikainen hössötyskään ei liene aina ihan paikallaan;) Hyvää joulunodotusta ja toista adventtia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 *halaus* Ihanaa 2.adventtia myös Sinulle :)

   Poista
 7. Sinusta on heti alussa kehittynyt sellainen mielipide, että olet aito, rehellinen ja syvästi välittävä ja tunteva ihminen.Se huokuu kaikesta täällä blogissa.
  Tiedän sinua sen paremmin tuntematta, että olet paikallasi työssäsi, äitinä ja puolisona.Sydämeni sen minulle sanoo.
  Kunhan nyt muistat pitää myös itsestäsi hyvää huolta.<3
  Tuo tietynlainen välinpitämättömyys, kun ei vastailla,on minusta aika tavallista nykyaikana.
  Ja tiedän, että sellaiselle, joka itse miettii ja välittää ja antaa vaikka takin päältään, se on vielä raskaampaa ymmärtää sitä.
  En aina välttämättä kommentoi kaikkiin postauksiin,joihin minulla ei oikein ole sanottavaa.Mutta täällä on erittäin miellyttävää aina käydä kurkkaamassa, mitä Hilulla mielessä.<3 <3 :)

  VastaaPoista
 8. Voi Muru. <3 Riittämättömyyden tunne on niin tuttua. Mutta on todella hienoa, ettet jumitu siihen vaan osaat etsiä toisenlaista näkökulmaa asiaan mieheltäsi. Miehesi kuulostaa erittäin viisaalta, sillä olet aivan ainutlaatuinen yksilö täällä blogimaailmassa. <3 Tunnollinen ihminen (kuten itsekin olen) pyrkii usein täydellisyyteen ja saattaa väsyttää siinä samalla itsensä. Samalla jotenkin sokeutuu sille, että on riittävä juuri sellaisena kuin on, ja unohtaa, että antaa itsestään jo paljon enemmän kuin tajuaakaan.

  Joulutunnelma tulee varmasti vähän erilaisena joka vuosi, ja uskon, että tästäkin joulusta kehkeytyy sinulle vielä oikein tunnelmallinen ja lämmin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana-Satu <3 Olipa ihanasti sanottu <3 Meillä on alusta saakka tuntunut olevan sielujen sympatiaa ja se varmaan johtuu juuri siitä, että koemme monet asiat samallalailla ja osaamme itsemme ruoskimisen ikävän taitavasti...
   Joulutunnelma varmaan tulee vielä, kunhan vain aloitan järjestelyt. Äsken olisin vaihtanut jouluverhot, mutta Taika oli sitä mieltä, että kukkaverhot ovat kauniimmat. Khih :D Joten turhaan näköjään kannan murhetta joulukoristeluista ;)

   Poista
 9. Riittämätötmyyden tunne on hyvin tuttua! Mutta myös normaalia. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Sielläpä uidaan nyt syvissä vesissä! Sellaista elämä välillä on, ei niin reilua kuin toivoisi. Hyvin uskon, että raivostuttaa tuo jonkun ihmisen vastaamattomuus. Se saisi minutkin raivoihini. Sanoit olevasi herkkä ihminen. Täällä toinen. Sellainen ihminen ui välillä tosi syvällä. Joulusta en ole minäkään kovin innoissani.Yritähän jaksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kun sukeltaa oikein kunnolla, niin sitten ilman ottaminen tuntuu taas mahtavalta <3 *halaus*

   Poista
 11. Hienoa että kotonasi asuu ihminen joka ymmärtää sinua ja myös osaa näyttää oikeat asiat silloin kun sen aika on. Syvissä vesissä ei joulukuussa kannata uida, on viileää ;) Joulunajasta voi nauttia ilman jouluhössötystäkin. Iloa adventti-iltaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta. Joskus syvissä vesissä uiminen on kylmää kyytiä ;) Ihanaa 2.adventti-iltaa myös Sinulle <3

   Poista
 12. Hoivatyössä on varmasti välillä mietittävä omia rajojaan. Toisaalta paneutumisesi hoivattaviesi selviytymiseen osoittaa, että sinulla on sydän paikallaan ja työ on sinulle muutakin, kuin välttämätön paha.
  Minuakin rassaa tuo, ettei saa asioita hoidettua ja etenemään, kun puheluuni ei vastata tai soiteta tarvittaessa takaisin. Luulisi tämän päivän tekniikalla kyettävän hoitamaan hankalempiakin asioita.
  Sinulla on hyvä mies. Kuuntele häntä. Hän puhuu viisaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, ettei viesteihin tai puheluihin vastata tuntuu aina vähän siltä, että ei kunnioiteta toista ihmistä. Ainakin itselleni on ihan itsestäänselvää, että viesteihin vastataan mahdollisimman pian ja jos ei pääse vastaamaan puhelimeen, niin soitan takaisin.
   On tosiaan onni, että puolisonsa kanssa voi jutella ja saada häneltä viisaita neuvoja (ei ne tosin ihan aina ole viisaita, mutta kuitenkin, khih) <3

   Poista
 13. Miten joku voi olla niin piittaamaton toisen ihmisen tärkeästä asiasta? Sehän on kuitenkin heidän työtään. Tunnen myötäturhautumista moisesta suhtautumisesta.
  Onneksi muut jutut sujuvat.
  Olet hoitajana tunnollinen ja teet työtä sydämelläsi, siksi tunnet niin kuin tunnet.
  Hyvää illan jatkoa ja ensi viikolle toivon sinulle sitä tärkeää puhelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle paljon myötäelämisestä. On ollut tosi ihanaa, että olemme voineet yhdessä asiaa puida *halaus*
   Mukavaa uutta viikkoa ja laitan Sinulle ensimmäiseksi tietoa, kunhan sitä saaan <3

   Poista
 14. Tunteet ovat mielenkiintoisia, ne kertovat paljon, jos pysähtyy kuuntelemaan. On ihanaa osata tuntea, ja sen sinä osaat, Hilu, ja hienoa, että kerrot meille muillekin. On lohduttavaa tietää, että toisillakaan ei aina ole ilo ylimmillään ja onni kukkuroillaan, niin kuin ei itselläkään. Toivottavasti se ongelma selviää pian, joka sinua nyt eniten riepoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan tosiaan tuo asia ratkeaa pian ja pääsen kertomaan teillekin siitä lisää tietoa <3 Ei se elämä varmaan kenelläkään aina ole vain iloa ja onnea, vaikka osa mieluummin kertoo vain siitä puolesta. *halaus*

   Poista
 15. Välillä on tosi tärkeää kuulla, että riittää ja osaa! Se motivoi jatkamaan. Lisäksi tärkeää on tiedostaa omat rajat ja voimavarat, ja sanoa nekin joskus ääneen. :) Viisas mies sinulla siellä! Tsemppiä ja hengähdyshetkiä sinulle! <3 Joulumieli tulee sitten kun on tullakseen. Sitä ei kannata eikä tarvitse yrittää väkisin houkutella esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, ihan totta!
   Eilen laitettiin joululauluja soimaan ja niistä kyllä vähän saa joulufiilistä tulemaan <3

   Poista
 16. Ihana mies sulla kyllä. Hienoa, että hän lukee myös sinun blogia ja on tosiaan nähnyt sen, että me ollaan täällä vastavuoroisuutta varten. Sinä annat jotain meille ja me taas annamme jotain takaisin sinulle. Kiitoksella on iso merkitys arjessa ja aivan liian harvoin me hoitajat saamme kiitosta työstämme, kiva, että sitä kiitosta saa kuitenkin kotoa :)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle rakas ystäväiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ollut kiva, että hän vierailee täällä blogissa ja usein kommentoikin postauksiani suu-sanallisesti. Ja oli aivan ihana, miten hän oli huomannut blogin yhteisöllisyyden <3
   Mukavaa uutta viikkoa Sinulle muru <3

   Poista
 17. On kyllä mahtavaa että on tuollainen mies ja perhe myös, kaikista sinun kirjoituksista on aistinut että teillä on ihanat välit ja nautitte yhdessä olosta" Itselle pitää olla armollinen jos tuo joulufiilis ei olekkaan vielä iskenyt niin mitä sitten..tulee jos on tullakseen. Sinä olet upea nainen, vaimo ja äiti♥ Hoitajan työ on tosiaan ajoittain kovin raskasta, joutuu kokemaan/näkemään sellaista mitä ei haluaisi:( Voimia sinulle teet hienoa työtä ja olet monelle varmasti suuri ilon lähde sairastelujen ja vaivojen keskellä♥ Halauksia sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 *halaus*
   Meillä kyllä onneksi puhutaan paljon kaikesta, niin lasten kuin HerraMiehenkin kanssa. Ei varmaan sellaisia aiheita ole, joista ei voisi puhua.
   Voin todella kuvitella, että myös Sinä olet työssäsi(kin) kultaa! Sinun empatiakykysi ja valoisa elämänkatsomuksesi luo lohtua ja turvaa <3 *halii vielä uudelleen*

   Poista
 18. Mitä tästä maailmasta tulisi jos ei olisi tunteita. Toki poliitikoilla ei tunteita ole ja sen huomaa. Aitous on se mikä sinussa on upeaa. Älä ikinä muutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on tuokin, tunteita tarvitaan, vaikkei ne aina ole niin kivoja. Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3

   Poista
 19. Tiedon tai vastausten saaminen on välillä todella hankalaa. Ole vaan sitkeä asiasi suhteen. Iso kiitos ja kumarrus sinulle. Olet rohkea tyttö. Samaa mieltä samin kanssa , älä koskaan muutu. Isännälle myös isosti terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kerroin terveisetkin eteenpäin :) Sain tänään asiaani vähän edistymään ja odotan jo kovasti sitä, että pääsen täälläkin asiasta kertomaan lisää :) Kiitos kannustuksesta. Välil on ihan kamalan vaikea sitkeästi soitella jonkun perään. Tulee jo ihan häirikkö-olo, khih :D

   Poista
 20. Miehesi puhuu viisaita. Kuuntele häntä ja älä ole niin ankara itsellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, pitäisi oppia olemaan armollinen myös itselleen <3

   Poista
 21. Hyvä kirjoitus. Joskus sitä jää helposti kelailemaan omia kurjia ajatuksiaan ja soimaamaan itseään tekemättömistä tai huonosti tehdyistä jutuista. Olisi hyvä katsoa itseä niin, kuin hyvät ystävät ja lähimmäiset (tai vaikka blogin lukijat) katsovat sua. Mä teen töitä kouluikäisten lasten/nuorten kanssa, ja vaikka kymmenen vuoden työkokemuksen myötä pystyn melko hyvin irtaantumaan vapaa-aikan työjutuista. Teen töitä ammattitaidolla, mutta myös suurella sydämellä, ja olenkin miettinyt, että sitten kun tunteet loppuvat, niin lähden Atrialle pakkaamaan leikkeleitä! :D Tänä syksynä pelkästään on ollut monta niin liikuttavaa ja sydäntä lämmittävää kohtaamista, jotka kantavat kyllä sellaistenkin aikojen yli, kun tuntuu että asiat eivät etene.

  Rentoa ja mukavaa joulun odotusta. Asioilla on tapana järjestyä. Oikeasti on. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tuo peilaaminen on kaikille tosi tärkeää ja kannustavien ihmisten avulla saa itsestään paljon lisää voimavaroja esille <3
   Khih, tuo oli niin hyvin sanottu; siten kun tunteet loppuvat, lähden Atrialle pakkaamaan leikkeleitä! Kiteyttää kyllä loistavasti sen, kuinka paljon sitä sydämellä tehtävää työtäkin tarvitaan tietyillä aloilla <3
   Ihanaa joulun odotusta myös Sinulle <3 Ja olet ihan oikeassa, kyllä ne asiat aina jotenkin järjestyvät ja usein vastainkäymisetkin on jollainlailla tarpeellisia <3

   Poista
 22. Koskettavasti kirjoitettu<3 Monet tuntemuksesi ovat tuttuja minullekin, kuten riittämättömyyden tunne, mutta onneksi, sanon siis onneksi, olen viime vuosina oppinut hölläämään liiasta kriittisyydestä ja vaativuudesta itseäni kohtaan, koska varmasti meistä jokainen tekee parhaansa, ja se on aivan riittävä. Ihmisen mitta ei ole suorituksissa, vaan jossain muussa. Sinulla iso ja lämmin sydän, näin olen havainnut tekstiesi pohjalta ja se on niitä arvokkaimpia piirteitä ihmisessä<3
  Mukavaa uutta viikkoa Hillevi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Tuon taidon oppiminen on todella tärkeää oman jaksamisen kannalta. Pienin askelin täälläkin yritetään sitä opetella <3 Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 *halaus* Mukavaa uutta viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 23. Toivottavasti hommat ratkeaa aikanaan (ajoissakin jopa) :) Tsemppiä kiireisiin ja rauhaa iltoihin :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin <3 Kiitos paljon <3 Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle <3

   Poista
 24. Sinä osaat pukea sanoiksi ne tunteet ja ajatukset, jotka varsin yleisiä. Uskon, että varmasti asiat menevät niin kuin niiden tarkoitus mennä. Välillä pitää ottaa takapakkia, jotta voi kokea myös onnistumisia ja onnen hetkiä. Pidän peukkuja pystyssä, että asiat ratkeavat aikanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Kyllä se tosiaan niin on, että vastoinkäymisten takia oppii taas asioita enemmän arvostamaan <3

   Poista
 25. Voi miten kiva lumiukko kuvassa ja vielä kivempi pieni ihminen ⛄️ Onni on usein ihan pienissä asioissa, ei sitä kannata kaukaa lähteä hakemaan. 💕 Ihaillen katselen teidän lumihankianne ja odotan että meillekin sataa vaikka edes pienen lumiukon verran ⛄️ Oriflame- puuhasi tuntuvat hauskoilta. Tykkäsin kovasti yhteen aikaa tilailla niitä tuotteita tuttavan kautta. Oli oma nautintonsa selata kuvastoa ja valita sieltä kaikenlaista tarpeellista ja hupsuakin 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Tuo on totta, että onni on pienissä asioissa <3 Jos joskus tulee ajatus, että haluaisit taas selailla Oriflamen kuvastoa, niin laita viestiä. Voin lähettää sellaisen <3

   Poista
  2. Kiitti Kananen, mutta sehän löytynee netistäkin ❤️ Taidan mennä heti katsomaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!