Ihania suihkuhetkiä ja apua hyttysen pistojen kutinaan!

Näillä helteillä tuntuu, että suihkussa saa ravata ihan vähän väliä. Toisaalta, kun suihkuhetkessä saa nauttia ihanista suihkusaippuoista ja hyvistä hiustenhoitotuotteista, ei asia harmita ollenkaan. Päin vastoin.  Sain Bottega Verdeltä kokeiltavaksi ihania tuotteita ja esittelen niistä teille nyt muutaman suosikkituotteeni ja lisäksi annan vinkin ötököiden puremien kutinan helpotukseen.

Omena-hiustenhoitotuotteet menivät itselläni aivan ehdottomasti suosikkituotteiden kärkeen. Omena-Lime syväpuhdistava shampoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Lime- ja vihreäomenauutteet pitävät päänahan pitkään puhtaana ja raikkaan tuntuisena. Shampoon tuoksu on todella miellyttävä. 


Mikäli hiuksesi ovat takkuuntuvat ja suihkun jälkeen niiden setvinen on hankalaa, kuten minulla, niin kannattaa tutustua Omena-Aloe hoitoaineeseen. Olen elämäni aikana kokeillut todella monia hoitoaineita ja rehellisesti sanoen, en ole koskaan kokeillut yhtä hyvää hoitoainetta. Hiuksista tuli todella pehmeät ja kiiltävät, eikä niiden harjaamisessa ollut pienintäkään ongelmaa edes märkänä. Hoitoaineen tuoksu on myös erittäin miellyttävä. 

Molemmat tuotteet ovat todella riittoisia, sillä niitä ei tarvitse paljoa. Riittoisuutta lisää se, että hiukset pysyvät puhtaina pitkään. Olen tottunut siihen, että tarvitsen shampoota lähes kourallisen ja hoitoainetta lähes saman verran vähintään joka toinen päivä. Aivan ihanaa, että pienellä määrällä saan hiukseni puhtaiksi ja mahtavan tuntuisiksi useammaksi päiväksi. Nyt kun muovista on puhuttu niin paljon, niin olen alkanut miettämään todella paljon erilaisia pakkauksia ja ilahdun kovasti, kun jokin tuote on niin riittoisa, ettei se lopu heti, eli käytännössä muovijätettä ei synny niin paljoa. 



Maailman paras shampoo ja hoitoaine



Uskaltauduin pois omalta mukavuusalueeltani ja kokeilin Musta Vanilja-suihkusaippuaa. Olenkin kertonut kärsiväni jonkin verran tuoksuyliherkkyydestä ja vähän pohdin, että onko tämän tuoksu itselleni liikaa. Turhaan pelkäsin ja olenkin tosi hyvilläni, että poistuin omalta mukavuusalueeltani, sillä löysin itselleni uuden erittäin mieluisan tuoksun. Rakastuin tähän heti! Tuoksu on melko vahva, muttei kuitenkaan niin voimakas, että sen haistaisi suihkun jälkeen kokoajan. Ehkä mieltäisin tämän lievästi miehiseksi tuoksuksi, mutta ehkä siksi juuri koenkin sen niin omakseni.  Vahva, mausteinen ja aivan ihana.  Iho on suihkun jälkeen pehmeä ja hyväntuoksuinen. 



Musta Vanilja suihkusaippua



Ihanan hedelmäisen ja suloisen tuoksuinen Nektariini/Persikka suihkusaippua lumosi minut ja tyttäret.  Kosteuttavat kasviuutteet auttavat ihoa pysymään kimmoisana ja kosteana. Meillä oli tämä kylpyläreissulla mukana, kuten myös yllä esitellyt shampoo ja hoitoaine. Kloorivesi on erittäin rankkaa iholle ja hiuksille, mutta yhtäkään kertaa iho ei kuivunut, eikä hiukset tuntuneet huonokuntoisilta, kun oli hyvät tuotteet käytössä. Itse ainakin olen aina ennen joutunut rasvaamaan ihoani ja käyttämään hiusten selvityssuihketta kloorivedessä uimisen jälkeen, mutta nyt niille ei ollut minkäänlaista tarvetta.  



Nektariini/Persikka suihkusaippua



Lopuksi vielä vinkki heille, joita hyttysen pistot kutittavat aivan valtavasti, mutta jotka eivät pysty käyttämään allergialääkkeitä syystä tai toisesta. Minä ja Taika olemme saaneet ihan huiman helpotuksen Eukalyptus-tinjamivoiteesta. Samaa tuotetta olemme käyttäneet flunssan oireisiin, mutta nyt kokeilin hyttysen pistoihin ja se ihan todella auttaa! Lähes välittömästi voiteen levittämisen jälkeen kutina, kirvely ja kipu on poissa. Olen tämän tuotteen esitellyt joskus aiemminkin blogissani, mutta nostan vielä uudelleen esillä, sillä kyseessä on todella monipuolinen ja loistava voide. Edellä mainittujen oireiden lievättämisen lisäksi sopii lihasjännitysten hoitoon.  






Tuotteet saatu blogiyhteistyönä. Kiitos Bottega Verde! Bottega Verden kosmetiikka on Italialaista luonnonkosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Tuotteita löytyy nettikaupan lisäksi HEHKU-myymälöistä, Citymarketeista, Apteekeista ja Tuurin kyläkaupasta.

19 kommenttia:

  1. Tuotteet ovat siis pitkälti vegaanisia ja pakkaukset kierrätettäviä, mutta miten tuotteiden hajoaminen luonnossa. Tiedätkö siitä? Käytän mökillä vain biohajoavia tuotteita. Laadukkaita sellaisia on tosi vaikea löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa tiedä tuota asiaa, mutta laitoin sähköpostia ja tiedustelin. Kunhan saan vastauksen, niin kerron Sinullekkin :) Toivotaan, että aina vain enemmän tulisi Bio-hajoavia tuotteita markkinoille!

      Poista
  2. Kuulostaapa kivoilta tuotteilta. :)

    VastaaPoista
  3. Hyttysen puremista juuri nyt kärsinkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne osaavat olla ihan kamalan tuskaisia. Tsemppiä! Tuota eukalyptus-tinjami voidetta suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  4. Rakastan vaniljan tuoksua. Ensimmäiset vaniljaiset tuoksut muistan ostaneeni teininä body shopista :)
    Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaniljan tuoksu on kyllä upea! Ihanaa keskiviikkoiltaa myös Sinulle Outi *hali* <3

      Poista
  5. Brändi on tuttu vaikken olekaan itse näitä käyttänyt. Nuo hiustenhoitotuotteet kiinnostavat mutta myös tuoksuallergikkona en taitaisi uskaltaa tuota vaniljasaippuaa edes kokeilla vaikka vaniljan tuoksusta tykkäänkin. Kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Musta Vanilja on sen verran vahva, että voisi hyvinkin olla, ettei olisi Sinun juttu. Hiustenhoitotuotteita kyllä suosittelen todella lämpimästi! <3

      Poista
  6. Kauniita kuvia ja varmasti ihania tuotteita! On aina niin kiva fiilis, kun löytää itselleen sopivia tuotteita!
    Toivottavasti helle hellii eikä kiusaa teitä! <3 Se kun voi tehdä kumpaakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luottotuotteiden löytyminen on aina ilahduttavaa <3 Helle kieltämättä tekee vähän molempia...

      Poista
  7. Oikein hyvän oloisia tuotteita kaikki! Mutta varsinkin tuo nektariini/persikka tuoksu suihkusaippuassa kuulostaa hyvältä yhdistelmältä:) Kiva kun löytyy sellaisia heti mieleisiä tuotteita♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa suihkusaippuassa on ihan super ihana tuoksu, valtavan herkullinen. Hjamskista :)

      Poista
  8. Kuulostaa erinomaisilta tuotteilta. Ja kaiken lisäksi kauniita puteleita. Vanilja on yksi lemppreistani joten pitääkin metsästää tuota jostain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit putelit ovat aina ehdottomasti plussaa :) Tuo on tosi ihanan tuoksuinen, toivottavasti löydät tuota <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!