Kylpyläloma vietetty

Nyt on kylpyläloma vietetty ja kotiin palattu. Olimme Julian kanssa siis pari yötä Holiday Club Saimaalla. Julia on useamman vuoden ajan haaveillut pääsevänsä sinne ja nyt lähdimme reissun ihan kahdestaan. Olin etukäteen vähän pohtinut, miten Taika pärjäilee kotona iskän kanssa, kun hänellä on ollut nyt niin vahva äiti-riippuvaisuus-kausi meneillään. Lisäjännitystä reissuun toi sunnuntaille luvattu huono ajokeli, joka osottautui vain pahenevaksi eiliselle paluumatkalle. 

Matkat kuitenkin sujuivat ihan turvallisesti molempiin suuntiin. Kieli keskellä suuta sai ajella ja onnistuin saamaan niskani aivan jumiin, mutta pääasia, että ollaan yhtenä kappaleena, khih. Ajan nykyään niin vähän, että olen tullut araksi ja autoni on todella herkkä tuulelle. Heiluu kuin heinämies, kun tuuli vähänkin asuu ja tuntuu, että kokoajan saa olla korjaamassa ajolinjaa. Siihen yhdistettynä liukas tai reilusti luminen tienpinta, niin tarkkana saa olla. 

Taika ei ollut muistanut äitiä juuri ollenkaan. Olivat iskän kanssa sopineet, että ei haittaa jos puolin tai toisin tulee ikävä minua, vaan lohduttavat sitten toinen toisiaan. Ilmeisesti vain yhden kerran sopimusta oli tarvinnut ottaa käytäntöön, eli senkin suhteen meni hyvin. Oli tehnyt myös todella hyvää Taikalle se, etten ollut saatavilla. Nyt taas isikin kelpaa auttamaan, missä nyt ikinä apua tarvitaankaan. Jes, helpottaa kaikkia osapuolia!
Julian kanssa nautimme täysin siemauksin rauhallisuudesta ja kiireettömyydestä. Lilluttiin altailta, nautittiin saunomisesta ja laskettiin vesiliukumäistä. Naurettiin, herkuteltiin ja ihan vain olla möllötettiin. 

Kuvia ei montaa otettu, kun se meni aina vähän levottomaksi.  Alla oleva kuva kertoo varmasti kaiken oleellisen. 

Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Eli melko täydellinen loma! Oli ihana keritä keskittymään vain Juliaan. Monta yhteistä muistoa on taas muistojen kirjaan kirjoitettu ja monta kertaa tullaan nauramaan noiden muistojen vuoksi. Ne ovat niin kullan arvoisia hetkiä. 


Nyt täällä taas arki rullaa ja maistuu sekin suorastaan herkulliselle. Lomailu on ihanaa, mutta niin on arkikin <3 

Mukavaa helmikuista viikkoa Sinulle <3 

30 kommenttia:

 1. Voi hitsi, kuulostaa kivalta reissulta. Koska ei tänä vuonna hiihtolomalla lähdetä mihinkään pidemmälle, niin aattelin kans että mennään johonkin kylpylään ainakin yhdeksi yöksi. Ne toimii aina:) Ja kuule, täällä kasvarin katto varmaan kohta romahtaa... Sen ympärilläkin on niin paljon lunta, että tarvitaan kahluusaappaat tai puujalat:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpylä on aina melko varma valinta hyvän loman kannalta <3 Toivotaan, että kasvihuoneenne kestää. Meillä rysähti kesäkeittiö eilen... Huoh.

   Poista
 2. Mukavaa, että reissu meni hyvin! Iloa myös arjen aherrukseen! <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin superihanalta tuollainen irtiotto arjesta tyttöporukalla<3 Hyvä ruoka, hyvä palvelu ja mieluinen seura, mikäs sen mukavampaa lomanviettoa. Lähtisin itsekin mielelläni vaikkapa kylpylään.
  Mukavaa loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä erittäin onnistunut reissu kaikin puolin <3 Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 4. No niin, kuten sanottua hyvää teki varmasti kaikille osapuolille tuo sinun ja tyttäresi kylpyläloma, kotonakin pärjättiin näemmä loistavasti;)

  VastaaPoista
 5. Kuvista näkee, että hauska reissu on ollut. Ihanaa, että myös Taikan kotiin jääminen sujui hyvin. Isit osaa hommat myös <3
  Leppoisaa iltaa sinulle ihana Hilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä isit osaa hyvin hoitaa <3 Ihanaa viikonloppua ihanainen <3

   Poista
 6. Varmasti teillä ollut kiva reissu,kuvatkin sen kertoo!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kivaa tosiaan oli. Naurattiin niin paljon, että oli vatsalihakset ihan hellänä :D

   Poista
 7. Ihana, että olet voinut järjestää lapsillesi eri yhteyksissä kahdenkeskeistä aikaa. Jakamaton äidin/isän kanssa vietetty aika tärkeää. Nyt oli Julian vuoro saada äiti kokonaan itselleen. Kiva lukea, että teillä oli kaikin puolin onnistunut loma.
  Kaikkea ihanaa myös loppuviikkoonne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden keskeinen aika on aina tärkeää. Arjessa onnistuu vain pieniä hetkiä kerrallaan. Ei sen puoleen, tärkeitä ovat nekin hetket :) Ihanaa viikonloppua ja mukavaa reissua <3

   Poista
 8. Kiva, että reissu meni hyvin:) Loma tekee välillä hyvää vaihtelua arkiseen aherrukseen.

  VastaaPoista
 9. Kivan kuulonen loma ja hieno Harry Potter -aiheinen paita ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julialla on kaksi suurta rakkauden kohdetta: Eminem ja Harry Potter <3

   Poista
 10. Hienoa päästä tyttären kanssa kahdestaan nauttimaan elämän pienistä iloista. Hyvä, että selvisitte kelin puolesta ilman ongelmia, ja pikkuinen Taika selvisi hänkin ja syvensi suhdetta isään. Kuulostaa suloiselta, tästä on mukava jatkaa kotiarkea taas ja sirkkalehtien parissa askartelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kaikki meni hienosti ja nyt taas arki maistuu kaikille <3

   Poista
 11. Ihana loma! Kylpylät ovat kyllä vaan niin ihkuja <3 Mekin mennään kylpylään hiihtolomalla :) Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on <3 Oih, teillä on kivaa odotettavaa <3 Mukavaa viikonloppua myös Siulle <3

   Poista
 12. Voi miten kuulostaa kivalta teidän kylpyläloma ja oikeassa olet, tällaista jutuista jää kivoja muistoja <3

  Kiva, että kotonakin meni sillä välin hyvin ja kaikilla oli siten hyvä mieli.

  Voikaa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikkien puolesta hommat sujuivat hyvin ja luulen, että tämä teki kaikille hyvää :) Ihanaa viikonloppua Sinulle <3

   Poista
 13. Hyvä hyvä että loma onnistui. Tervetuloa takaisin.

  VastaaPoista
 14. Teillä oli mahtava loma. Hyvä hyvä. Loma tekee aina hyvää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...