Haluaisitko oman kana-tarinasi mukaan tulevaan kana-kirjaseen?

Olemme tekemässä kana-kirjasta, eli pientä kana-opasta, yhdessä Jukka "Fatalii" Kilpisen kanssa. Jukka lienee tuttu monelle kotipuutarhurille Fataliin kautta. Hurjan chilipään lisäksi Jukka on erittäin eläinrakas tyyppi. Jukallakin on pieni kotikanala, eli meitä yhdistää puutarha-harrastuksen lisäksi myös rakkaus kanoihin. 

Jukka on yksi upean Chili-kirjan kirjoittajista ja tuo Chili-kirjahan on saavuttanut ihan huikean suosion. Nyt päätimme yhdistää voimamme kana-kirjasen tiimoilta.

Molemmat tiedämme, että kanat ovat super suloisia ja ihania tyyppejä, jotka ovat valloittaneet valtavan monen ihmisen sydämen. Tämän vuoksi haluaisimme tähän kirjaseen myös muiden harrastajien tarinoita. 

Jos haluat oman kana-tarinasi tulevaan kana-kirjaseen, niin kirjoita lyhyehkö teksti, jossa kerrot parhaan hetkesi tai parhaita muistojasi kanojesi kanssa. Teksti voi liittyä siihen, mistä kana-harrastuksesi alkoi tai jostakin yksittäisestä upeasta hetkestä tai kanojen touhotuksesta. Sana on vapaa! 

Jos Sinulla on esimerkiksi kuva, jonka haluaisit kirjasessa julkaistavan, niin niitäkin saa laittaa. Tekstillä tai ilman. Jukka katsoo niistä, että laatu on riittävä. Painettu materiaali vaatii aina paremman laatuisen kuvan kuin tietokoneella näkyvä. 

Lähetetyistä teksteistä valitsemme kymmenkunta, jotka kirjasessa julkaistaan. Muokkaan niitä siten, että niiden kirjoitustyyli on yhteneväinen, mutta sisältö toki pysyy samana. Tarinahan ei ole minun, vaan Sinun! Samoin kuvista valitsemme teksteihin sopivat otokset, joissa tosiaan myös laatu on yksi  valintakriteeri. 

Ne, joiden kuvia tai tekstiä kirjasessa julkaistaan, saavat valmiit teokset myös itselleen sitten, kun kirjanen julkaistaan.

Aikaa tekstien ja kuvien lähettämiseen on tammikuun loppuun saakka, eli viimeistään 31.1 niiden olisi oltava minulla. Ne voi lähettää osoitteeseen: maatiaiskananen(at)gmail.com

Jos haluat asiasta lisätietoja, niin laita rohkeasti viestiä tai kommenttia!Fenix toivoo monien ystävien tarinoita mukaan tähän projektiin <3

30 kommenttia:

 1. Ihanat kanat:) Mulla ei kyllä ole kanajuttuja paitsi yksi joskus tekemäni postaus kauniista kanoista joita näin Tel Avivissa ihan yllättäen eräällä pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin lukeneeni tuon postauksen <3 Ihana kohtaaminen :)

   Poista
 2. Voi,minä voisin kertoa lapsuuteni kanajuttuja kyllä,kuinka mummulan pihassa,suuressa ulkohäkissä ja sisäkanalassa niitä hoivailin,mustavalkoisia kuviakin löytyisi.😊
  Ei vaan,ymmärsin kyllä,että koostatte kirjaa nykyharrastajien kesken.
  Kirjasta tulee varmasti ihana.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuusmuistotkin olisivat tosi ihana juttu, joten kirjoita vain <3 Tuo olisikin tosi mahtava juttu! Eli ei ole vain nykyharrastajille <3

   Poista
 3. Hieno uusi projekti. Kanajuttuja ei valitettavasti löydy. Uskon kyllä teidän saavan niitä riittävästi.
  Mukavaa torstai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että juttuja tulee reilusti <3 Mukavaa viikonloppua Sinulle <3

   Poista
 4. Oi miten kiva projekti. Täytyy miettiä saisinko mitään omaa tarinaa aikaiseksi, meillehän kanat tulivat tupaantuliaislahjaksi. Kuvia ainakin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit kirjoittaa jutun <3 Olisi tosi mukavaa! Ja toki kuviakin otetaan mielellämme vastaan <3

   Poista
 5. Wau mikä idea 👍 Hyvää alkavaa viikonloppua 💖

  VastaaPoista
 6. Onnea hienoon projektiin. Kunhan aika on kypsä, niin vinkkaa mistä kirjaa voi ostaa tai tilata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Kirjasta voi ostaa minulta suoraan sitten, kun se on valmis <3 Posti kulkee ja tämän on tarkoitus jäädä sen kokoiseksi, että on myös helppo ja edullinen lähettää :)

   Poista
 7. Onnea teille kanakirjan kirjoittajille! Meilläkin kanoja on ollut toistakymmentä vuotta ja niitä rakastan - persoonia ihan jokainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Kanat todella ovat ihania persoonallisuuksia <3 Jos kerkiät ja innostut, niin laita juttua tulemaan :)

   Poista
 8. Onnittelut tulevan kirjan johdosta :) Meillä ei ole ollut kanoja. Anoppini heitti ajatuksen, että ensi kesänä laitettaisiin kanoja. No nähtäväksi jää. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ottakaa ihmeeessä kanoja, ne on aivan ihania ja sympaattisia <3 Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

   Poista
 9. Mahtava idea tuo kirjanen ♥ Kivaa viikkistä ♥

  VastaaPoista
 10. Ei taida kanoja palella. Pakkasta -20 astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanalassa on onneksi lämmintä, niin tarkenevat. Tuon kuvan otto hetkellä ei sentään ollut ihan näin kylmää :D

   Poista
 11. Onnea kanakirjaselle😊ja kiitos siemenistä. Tuli perille💕

  VastaaPoista
 12. Tervehdys täältä pohjoisesta!

  Ja oikein paljon onnea tulevan kanakirjan johdosta! Aivan ihana idea ja minä jään innolla ja mielenkiinnolla odottamaan kirjaa:)Kanaset ovat kyllä aivan valloittavia otuksia:)

  VastaaPoista
 13. Jos suinkin ehdin, lähetän jonkun pikkutarinan, ihana idea!

  VastaaPoista
 14. Hienoa, uudetkin kanaharrastajat saavat varmaan tarpeellisia vinkkejä👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin <3 Vinkkejä, tietoa ja inspistä pienessä paketissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...