Talvinen puutarha, iloinen yllätys ja vinkki arvonnasta

Lumi on peittänyt jo koko puutarhan ja etenkin auringonvalossa välkehtiessään tuo valkeus on todella kaunista. En tosin saa millään kuviin vangittua tuota kauneutta, mikä on tosi sääli. Melkein tekisi mieli sanoa, et silti kaipaan ihan kamalasti kesän vihreyttä, mutta yritän nyt pidättäytyä ajattelemasta kesän ihanuutta, khih. Muuten voi ikävä yltyä vähän liian kovaksi.






Kesän kaipuuta olen lievitellyt kylvöpuuhilla ja yritän ajoittaa niitä siten, että viikottain pääsisin jotain kylvämään ja koulimaan ja höösäämään. Muutoin minusta tuntuu, että nukun jonkinlaista talviunta, enkä oikein saa mitään järkevää aikaiseksi. Tiedättekö, vähän kuin vain odottaisi jotain tapahtuvan? Noh, tietysti odotankin, mutta ei kai sitä tarvitsisi silti jumahtaa näin pahasti? 






En taida olla ainoa, joka kaipaa kesän vihreyttä. Luulen, että tämä meidän puutarhavahtikin odottaa, että pääsee nauttimaan lämmöstä. Eikö näytäkin ihan selvästi sille, että jotain hän odottaa?





Tänään sain puhelinsoitin kukkakaupasta, että minulle olisi kukkalähetys ja tiedusteltiin, että olenko kotosalla. Olen kaksi kertaa elämäni aikana saanut kukkalähetyksen. Ensimmäinen kerta oli, kun täysin 18 vuotta ja toinen kerta, kun Taika oli vastasyntynyt. Joten, voinette uskoa, että olin hyvin yllättynyt. Etenkin, kun mitään merkkipäivää ei ole ollut.  Mietin pääni puhki, että keneltä tuo lähetys on, enkä olisi ikinä arvannut, vaikka olisin hamaan tappiin saakka asiaa pohtinut.

Kun lähetys saapui, oli melkoinen yllätys, kun luin mukana tulleen kortin: Onnea uudesta tittelistä. T. Oriflame.  Olin niin yllättynyt ja iloinen tästä kauniista huomion osoituksesta, että aloin suorastaan nyyhkimään. 

Nousin siis joulun jälkeen platina-konsultiksi ja siitä hyvästä Oriflame tämän muistamisen suoritti. Minusta se oli aivan ihanaa <3 






Oriflameen liittyen vinkkaan arvonnasta, joka on käynnissä omilla Oriflamen facebook-sivuillani. Palkintona on yllätysboxi, joka sisältää 50 euron arvosta Oriflamen tuotteita. Nämä boxit ovat saaneet suuren suosion, sillä niistä saa paljon suuremmalla arvolla tuotteita kuin mitä niistä joutuu maksamaan :) Aina ajoittain niitä on myös myynnissä tuolla sivullani, mutta ajattelin laittaa sellaisen arvontaankin, sillä ihmiset ovat niistä tykänneet tosi paljon :) Tervetuloa osallistumaan yllätysboxin arvontaan: https://www.facebook.com/hillevijoutjarvioriflame




Huomenna muuten arvon heti aamusta makeiden paprikoiden siemeniä, joiden arvontaan kerkiää vielä tämän illan aikana osallistumaan: klik klik.

Nyt raahaudun iltapalalle ja sen jälkeen suoraan nukkumaan. Taikan uhma on taas ollut sitä luokkaa viime aikoina, että iltaisin olen ihan puhkipoikki, kun tytön lopulta saa sänkyynsä. Josta hän tosin huutelee vielä pitkät ajat ja pyytelee, milloin mitäkin palveluksia ja kun palvelukset loppuvat, niin sinne tänne ja tuonne alkaa sattumaan. Onneksi kokemus on osoittanut tämänkin olevan ohi menevä vaihe ;) Ennemmin tai myöhemmin! Helpompia aikoja odotellessa... 

Ihanaa uutta viikkoa Sinulle!

37 kommenttia:

  1. Onnittelut! Olipa kiva arvonta :), osallistuin todella mielelläni :). Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihana, että osallistuit arvontaan <3 Mukavaa viikkoa myös Sinulle :)

      Poista
  2. Voi miten ihana kukkamuistaminen, onnittelut!
    Tähän aikaan on todellakin melkoisen toivottomat tunnelmat. Ei ole vielä toivoa kevään tulosta; helmikuu menee jo sillä hullun optimismin voimalla, mutta tammikuu... tämä on vain lusittava. Onneksi ei sentään ole enää joulukuu, se on pahin hemmetin jouluineen :-D
    Ihanaa kuulla, että pääset jo mullan ja siementen kanssa puljaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tosi iloinen tuosta muistamisesta ja kun se tuli vielä niin yllätyksenä kuin olla ja voi :)
      Tammikuu tosiaan on ihan kauhea. Itse pärjään joulukuun yleensä joulu hössötyksen voimalla, mutta tänä vuonna siihenkään ei oikein ollut intoa. Onneksi tammikuusta jo ensimmäinen viikko on lusittu. Ehkä tästä taas selvitään...

      Poista
  3. Onnea nimityksestä. Kivaa saada tuollainen yllätyspuska. Täytyy mennä ottamaan osaa arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Tuollainen yllätys ilahdutti tosiaan ihan valtavasti :) Ihana, että osallistuit arvontaan <3

      Poista
  4. Kaunis huomionosoitus sinulle Oriflamelta!Talvi on kaunis, mutta kevät alkaa heti joulun ja uuden vuoden jälkeen jo olla mielessä;)Mukavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, että tosi ihana huomionosoitus. Ei ole lähihoitajana tuollaisia yllätyksiä tullut koskaan vastaan, khih ;) Joo, kyllä se kevät alkaa mielessä olemaan. Menisi nyt äkkiä tämä tammikuu tästä ;)

      Poista
  5. Kyllä se kevään odotus on jo kova, päivä kerrallaan.

    VastaaPoista
  6. Hieno huomionosoitus, onnittelut saavutuksesta.
    Minä ostin jo pussillisen vermikuliittia, hankkijalla oli ihan pakko kurvata kukkanurkan kautta mutta eihän siellä vielä ollut joulupoistojen lisäksi mitään innostavaa. Ostin siis vermikuliittia ja kananruokaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Yllätys oli todella ihana :)
      Kai muistit sentään Hankkijalla kysellä jo siemeniä? Hitsi, että täällä viime vuonna nauroivat, kun marssin tammikuun alussa siemeniä kyselemään. Kuulema aikaisin siementenkyselijä, jonka ovat kuunaan tavanneet. Ihan kuin olisin ollut jotenkin outo? pöh :D khih.

      Poista
  7. Olipas ihana ylläri Oriflamelta! Onneksi olkoon minunkin puolesta. Varmaan tuollaiset kukkalähetykset sykähdyttävät erityisesti. En muista itsekään saaneeni yllätyskukkalähetystä kuin pari kertaa, ja niistäkin kerroista on jo vuosikymmeniä.
    Mukavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin oli, aivan ihana <3 Kiitos paljon <3 Ihanaa viikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  8. Piha näyttää ihanalta! Onnea arvontavoitosta! Ihana kukkalähetys :) MUkavaa päivää <3

    VastaaPoista
  9. Kauniita lumikuvia puutarhasta!
    Tuollainen huomionosoitus on todella hieno.
    Kivaa jatkoa viikkoosi!

    VastaaPoista
  10. Kauniita talvisia kuvia. Onnea voitosta ihana yllätys. Mukavaa jatkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Talvi on kaunista aikaa silloin kun lumi on maassa :) Ihanaa viikon jatkoa myös Sinulle <3

      Poista
  11. Kiva yllätys! Kauniita kuvia

    VastaaPoista
  12. Pihasi on kaunis talvellakin.
    Onnea platina-konsultille. Olet niin kukkasi ansainnut.
    Perinteisesti en nytkään osallistu arvontoihin, mutta toivotan osallistujille onnea.
    Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja koko perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihanaa viikon jatkoa myös teidän poppoolle <3

      Poista
  13. Kukat ilahduttavat aina <3 Tsemppiä uhmailijan kanssa!
    Kivaa iltaa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne tosiaan tekee <3 Kiitos paljon, uhmaikä osaa olla hankalaa aikaa, mutta onneksi tietää, että se on myös erittäin tärkeä kehitysvaihe <3 Mukavaa iltaa myös Sinulle <3

      Poista
  14. Hmm. Vahti varttuu kaveria vierelle. Talvi on upeaa aikaa. Ja laittaa taas kevään ja kesän arvoon arvaamattomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri olisikin vahdille kyllä hyvä. Toivotaan, että ensi kesänä hänelle löytyy kiva kaveri :) Tuo on totta kyllä, että talven jälkeen kevättä ja kesää taas arvostaa ihan valtavasti :)

      Poista
  15. Talvi on ihan parasta aikaa. Huilausta. Kesät on niin täysi kaikenlaista.

    VastaaPoista
  16. Kauniita ja lumisia talvikuvia <3 Oi miten ihana huomionosoitus nuo kukkaset!
    Mukavaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Kukat ilahduttivat tosi paljon <3 Ihanaa keskiviikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  17. Täällä on nyt satanut lunta ihan kunnolla. Reilut kerrokset joka puolella :) Mukavaa tammikuuta myös Sinulle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!