Blogin 1v synttärit + arvonta

Tänään on tasan vuosi kulunut siitä, kun kirjoitin ensimmäisen Maatiaiskanasen Elämää postauksen. Otsikointina oli Ensimmäinen kerta on aina jännin ja kuvasti täysin sitä fiilistä, joka itselläeni tuolloin oli. Alunperin blogi oli Vuodatuksen puolella, mutta alle parissa viikossa totesin, että paikka oli väärä ja siirryin tänne bloggerin puolelle. Kuvat katoilivat ja muutenkin alusta ei ollut omaan käyttööni passeli. Ratkaisua en ole katunut ;) 

Tämähän ei ole ihan ensimmäinen blogini. Olen joskus pitänyt koruilu- ja leivontablogeja, mutta nekin olivat Vuodatuksessa ja aina kyllästyin sen toimimattomuuteen. Enkä rassukka ymmärtänyt, että vaihtoehtojakin voisi olla. 






Petuniat "Cherry Ripplen" ja "Double White", sekä Koristebataatti "Bright ideas Black"



Joka tapauksessa, tänään on blogini 1-v synttärit ja niin vain siirrytään blogi-taaperoksi. Vuosi on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen. Niin paljon on yhteen vuoteen mahtunut, että tuntuu, kuin aikaa olisi mennyt enemmänkin. Lähes 100 %:sesti tämä on ollut aivan ihanaa aikaa. Olen tutustunut todella upeisiin ihmisiin ja saanut tehdä ihania yhteistöitä. Kiitos jokaiselle yhteistyökumppanilleni. Kuitenkin suurin kiitos kuuluu teille ihanat lukijat! Olen saanut teiltä varmasti paljon enemmän kuin olen pystynyt takaisin antamaan, kiitos <3 







Mustasilmäsusanna "Arizona Pink"


Elämä, eikä edes bloggaaminen, ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista tai jos onkin, niin piikit pistelevät. Senkin puolen olen päässyt näkemään ja kokemaan. Onneksi nahka parkkiintuu, joten mitä näitä suremaan.  Paljon olin lukenut ja kuullut anonyymien ilkeilystä, mutta yhden yhtäkään kertaa en ole sellaista itse kokenut. Päinvastoin! Kaikki ne kommentit, jotka olen anonyymeiltä saanut, ovat olleet todella ihania ja toivonkin, että nimenomaan anonyymien maine paranisi. Suurin osa lukijoista kuitenkin on niitä kirjautumattomia lukijoita ja olette aivan yhtä rakkaita kuin ne kirjautuneetkin! Ihana, että olette seurassani <3 



Päärynämeloni "Sugar Gold" 



Pepinon kukinta



Synttäreiden kunniaksi laitetaan kiva arvonta käyntiin, jossa yksi voittaa 25 euron arvoisen lahjakortin KodinKukat-nettikauppaan.  KodinKukat kaupasta löytyy vaikka mitä mahtavaa kasvien ystäville; kukkia, sipuleita, kirjoja, lannoitteita ja tarvikkeita. 






Arvonnan säännöt: 

Yhden arvan saat kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, miksi Sinä seurailet blogiani tai vastaavasti kysymällä jonkun kysymyksen minulta. Lisäksi kerro, monellako arvalla osallistut arvontaan, sillä voit tämän lisäksi lunastaa vielä kaksi lisäarpaa! 

Lisäarvan saat tykkäämällä Maatiaiskanasen Elämää Facebook-sivustolla  tästä päivityksestä ja jättämällä siihen kommentin. Ilahdun kovasti jos jäät myös sivua seurailemaan ja/tai kutsut kavereitakin mukaan Maatiaiskanasen Elämään. Pakollista se ei kuitenkaan ole.

Lisäsarvan saat myös tykkäämällä arvontakuvaa Maatiaiskanasen Elämää-instagramissa (maatiaiskanasenelamaa) ja kommentoimalla sitä. Kiva olisi, jos tägäisit myös ystäviä mukaan. 


Voit siis osallistua enintään kolmella (3) arvalla tähän mukavaan arvontaan. Osallistumisaika on 31.7-12.8.2018. Lahjakortti lähetetään sähköpostitse. Koska sähköpostiosoitteita ei saa pyytää, niin ilmoitan voittajan täällä blogin puolella 13.8.  

Onnea arvontaan ja kiitos siitä, että olet mukana Maatiaiskanasen Elämässä <3



"Cherry Ripplen" petunian kukka on ihan äärimmäisen kaunis, eikä niitä tarvitse nyppiä. 



Tässä postauksessa esiintyvät kasvit olen saanut blogiyhteistyönä KodinKukilta keväällä pieninä taimina. Hyvin kaikki ovat kasvaneet ja rehevöityneet. Pepino vasta kukkii, eli se tuskin ehtii satoa tekemään, mutta kokeilen talvehdittaa sen, jospa ensi kesänä päästäisiin päärynämelonia maistamaan. Kasveista pääset lukemaan enemmän tästä klikkaamalla. Kiitos KodinKukat yhteistyöstämme!

148 kommenttia:

  1. Kahdella mukana :) Seurailen vaan Katsellakseni mitä muut puuhailee ja kaikenlaiset hoitovinkit aina kiinnostaa. Tomaattilajikkeiden paljous on vaikuttavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tomaatti höyrähdys pääsi iskemään ihan täydellä teholla. Tomaateista on syksyn aikana tulossa useampiakin postauksia <3 Onnea arvontaan!

      Poista
  2. Kolmella messissä! 👍 Kiva ja hyödyllinen blogi. 😊

    VastaaPoista
  3. Onpas kivan värinen mustissusanna. Kodin kukilta olen minäkin hommannut taimia ja oma luontokuvani pääsi heidän kalenteriin ☺ Kamalan vähän nykyisin ehdin blogimaailmaan mukaan ja uusia blogeja en enää haali seurattavaksi, sinun taitaakin olla viimeisin, jota aloin seurata. Onnea blogillesi. Olen 2 mukana. Käyn Instassakin tykkäämässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, onneksi olkoon kalenterikuvasta, hieno juttu <3 Ihana, että aloit seurailemaan. Tuon kiireen ymmärrän kyllä oikein hyvin.
      Kiitoksia <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  4. Miten jaksatkin noin säntillisesti ilahduttaa kirjoituksillasi. Multa ei tuollainen sitoutuminen luonnistu lainkaan. Kivasti onnistun kuitenkin lukemaan tuoreimmat kuulumiset ja elämänmakuiset kokemukset. Kiitos kun jaksat ja onnea paljon. Taisinpa juuri lunastaa kaksi arpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia itsellesi Senni <3 Ihana, että olet messissä! Onnea arvontaan :)

      Poista
  5. Aurinkoiset onnentoivotukset tätäkin kautta! Instassa jo kävinkin ja vielä Faceen yritän keretä...eli kolmella mukana, kiitos!
    Minusta blogissasi on parasta elämänmakuinen puutarhaan ja kasveihin höpsähtäneen nuoren naisen elämä! Rakkautesi lapsiin, eläimiin ja kasveihin suorastaan hehkuu sinusta! <3
    Kanaset ovat valloittavia tietenkin ja niiden elämää on mukava seurata. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Susanna <3 Olipa kommenttisi tosi ihana, oih <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  6. Mukana kolmella arvalla. Seuraan, koska täältä saa kivoja vinkkejä ja inspiraatiota puutarhailuun. emilia_ho(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Piha- ja kanajuttujen takia seurailen :) Innokas pihanlaittaja olen, tänäänkin piti hakea alesta pari kärhöä lisää. Pihan laitto on aloitettu tyhjästä nurmikentästä ja paljon on jo tapahtunut, mutta pikkuhiljaa rakennellaan sitä unelmien pihaa. Vaikkakin välillä kokeilemalla ja vähän kantapäänkin kautta. Haaveilen joku päivä hankkivani myös omia maatiaiskanoja. Kolmella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toivotaan, että saat vielä joskus kanoja. Ne ovat niin valloittavia tyyppejä, että suosittelen lämpimästi oman kanalauman hankkimista :) Unelmien piha ottaa toki oman aikansa, mutta luulen, että sitä rakkaampi siitä tulee, mitä enemmän sen kanssa puljaa ja viettää aikaa <3 Ja alet kannattaa ehdottomasti hyödyntää ;) khih!

      Poista
    2. Niin ja toivottelen myös onnea arvontaan <3

      Poista
  8. Kolmella arvalla mukana. Olen kovin innostunut puutarhajutuista ja kanoista. Oon itse aikaisemmin hautonut hautomakoneella tipuja ja hoitanut niitä :) Kanat on persoonia. Jospa onni suosisi tälläKIN kertaa arvonnassa :D!

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku tipuset ovat ihan sydämen valloittajia. Tosin, niin ovat nuo isommatkin kanaset <3 Onnea arvontaan <3 Toivottavasti löysit Puutarhurin Majan Puodista kaikkea kivaa uuteen pihaasi <3

      Poista
  9. Paljon onnea! Olet kyllä hienosti saanut lukijoita vuodessa. Monia samoja harrastuksia on mullakin ja kiva on seurata pihajuttuja, kolme lasta ja kanojakin oli ennen :) Nyt alkaa hiipua puutarhassa uusien juttujen teko, joten mukava lukea nuoremman innostavia juttuja. Yksi arpa, kun ei ole feisbuukia eikä instaakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Blogin vastaanotto on tosiaan ollut ihan huima ja yllätti itseni ihan täysin. Mahtavaa <3 Ihana, että olet mukana menossa <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  10. Yhdellä arvalla mukana. Blogisi on sellainen, joka ei yritä olla mitään muuta kuin on. Rehellinen, kotoisa ja ihana. Itse en ole mikään suuri puutarhafriikki, mutta tykkään katsella ihania kuvia puutarhastasi ja kasvihuoneelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 On turhaa yrittää esittää jotain, mitä ei tosiaan ole. Helpompi ja mukavampi itsellekkin, kun on juuri semmoinen mitä on :) Oli sitten kyse blogista tai ihan itsestään :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  11. Onnittelut 1-vuotiaalle! Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Puutarhajuttujen takia seurailen blogiasi. Pidän siitä, että postauksesi eivät ole pelkästään täynnä kauniita kuvia, vaan luettavaakin on paljon. Elämänilo välittyy selvästi ja sitä on silloin mukava lukea :)

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla mukana. Olisipa ihanaa jos onni suosisi ja saisin uusia kukkia pihalle! :) Tulin juuri tutustumaan tähän kivaan blogiisi. Pidän itsekin kanoista, maatiloista ja sellaisista, kukista, mehiläisistä ja puutarhoista. Terkuin, Kati. Os. laventelinurmi(ät)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tien blogiini <3 Toivottavasti viihdyt seurassa :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  13. Onnea yksivuotiaalle! Osallistun yhdellä arvalla arvontaan.
    Lähdin varmaan seuraamaan, kun olit jättänyt kommentin. Bloggaamiseen kuluu jonkin verran aikaa ja niin monia rakkaita blogeja olen seurannut jo pitkään, että harvemmin lähden etsimään uusia. Onneksi tulin, blogisi on tosi kiva - toivon pitkää ikää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila <3 Tuo on ihan totta; ihania blogeja on niin paljon, että välillä ihan harmittaa ajan rajallisuus niiden lukemiseen ja nykyään itselläni etenkin kommentoimiseen. Ihana, kun olet messissä <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  14. Onnea 1-vuotiaalle! <3 Kahdella arvalla mukana. :) Seurailen blogiasi, kun on elämänmakuista meininkiä ja mielenkiintoisia juttuja, ja kirjoitat elävästi ja hyvin. On kiva seurailla puutarhasi muotoutumista! Ja on ollut kiva tutustua sinuun ihan livenä! <3 Se tuo aina mukavan ripauksen lisää, kun tuntee tyypin kirjoitusten takana. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta; tutustumalla kirjoittajaan, blogista saa aina vielä enemmän "irti". On ollut tosi ihana tutustua Sinuun <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  15. Kolmella arvalla mukana kivassa arvonnassa. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi. Seuraan blogiasi sitä varten, että tunnut sydämelliseltä ja avoimelta ihmiseltä. Tunnen olevani osa sinun arkeasi, vaikka en mitään esim. puutarhasta ja kanoista tiedäkään. Kysyisin sinulta, että aiotko hankkia lisää kotieläimiä vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Outi-ihanainen *halaus* Haaveilen, että meillä joskus vielä olisi lampaita tai vaikka poni, mutta luulen niiden jäävän haaveilu asteelle. Toisaalta, aina pitää olla haaveita, eikä koskaan tiedä, vaikka ne toteutuisikin ;) Onnea arvontaan <3

      Poista
  16. Oikein paljon onnea 1-vuotiaalle♥

    Mukavaa täällä on vierailla, vaikka kommentointi onkin jäänyt vähemmälle näillä helteillä:)

    En nyt osallistu arvontaan, mutta toivottelen onnea osallistujille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttuli <3 Ymmärrän hyvin, ettei aina jaksa/pysty kommentoimaan. Itsekkin tulee nykyään ihan liian harvoin jätettyä omista käynneistä merkkiä. Kiva, että olet kuitenkin menossa mukana <3

      Poista
  17. Paljon paljon Onnea 1 -vuotiaalle. Puutarhajutut kiinnostavat ja blogisi on ihana. Kolmella arvalla mukana💛☀️

    VastaaPoista
  18. Paljon onnea, yhdellä mukana! :) Olen aloittelija puutarhahommissa, joten luen blogiasi saadakseni vinkkejä.

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toivottavasti olet täältä saanut hyviä vinkkejä uuteen harrastukseesi :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  19. Paljon onnea ihanalle 1-vuotiaalle!❤ Pidän blogisi elämänmakuisesta tyylistä, kirjoitat monista kiinnostavista aiheista ja olet itse aivan mahtava tyyppi. Jatka samaan malliin!❤ Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu <3 Sinä myös olet aivan ihana ja on tosi mahtavaa, että olemme päässeet tutustumaan <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  20. Onnittelut 1-vuotiaalle! Blogisi on mukavan energinen ja hyväntuulinen ja tietenkin täynnä puutarhaa elämänmenolla maustettuna. Siinä on jo monta hyvää syytä kympillä täällä säännöllisesti. Jatka samaan malliin. Mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  21. Onnea! Tykkään seurata sinua hyväntuulisuutesi vuoksi! =D

    Kahdella arvalla mukana. Seuraan täällä ja Instassa!

    VastaaPoista
  22. Onnea 1-vuotiaalle!
    Onneksi siirryit tänne, sillä muuten en olisi blogiasi ja SINUA löytänyt.
    Nyt en taida osallistua arpajaisiin, mutta toivon kaikille mukanaolijoille paljon onnea.
    Hyvää huomista Hilu <3

    VastaaPoista
  23. Onneksi olkoon. Toivottavasti tulee paljon lisää blogi vuosia.

    VastaaPoista
  24. Oikein paljon onnea ihanalle 1-vuotiaalle❤ Sinulla on upea blogi jossa on kiva vierailla. Kolmella mukana,nyt kun minä sain tuon instankin auki:) Ihanaa alkanutta viikkoa ja paljon kivoja blogivuosia lisää❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihanaa viikon jatkoa myös Sinulle ja onnea arvontaan :)

      Poista
  25. Onnea yksivuotiaalle. Harvoin törmää yhtä positiiviseen ihmiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Olipa ihana kommentti, kiitos Matti :) Onnea arvontaan!

      Poista
  26. Onnittelut vuosipäiväänsä viettävälle blogille. Luen blogia aiheiden takia, puutarhablogit on suosikkeja vaikka muitakin luen. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  27. Paljon Onnea yksivuotiaalle! Törmäsin tähän blogiisi vasta nyt, mutta vaikuttaa milenkiintoiselle näin puutarhahullulle ja kanojakin omistavalle. :) Kahdella arvalla osallistun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Kiva, että löysit tiesi blogiini ja toivottavasti viihdyt seurassa :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  28. Kolmella arvalla mukana ja samalla onnittelen tomeraa yksivuotiasta <3
    Blogisi on siitä mukava, että päivität ahkerasti, kuvat ovat laadukkaita ja jutut leppoisan mukavia. Jatka samaan malliin, monia vuosia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi, ne tosiaan ilahduttivat <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  29. Onnea Hillevi ja ihanat kanaset. Minäkin laittaisin kanoja, jos asuisin pysyvästi maalla. Yhdellä mukana, kyllä se sillä voitto tulee, jos on tullakseen. Kiitos lämpimistä yhteydenotoista surussani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Olet ollut usein mielessäni *halaus* Onnea arvontaan <3

      Poista
  30. Kolmella arvalla mukana :) Seurailen siksi, että on mielenkiintoista nähdä mitä puutarhassa tapahtuu :)

    ristoreipas@lailanet.fi

    VastaaPoista
  31. Wau ja Onnea 1 vuotiaalle .. ei uskoisi, että vasta vuosi jotenkin tuntuu että olisin seurannut blogiasi jo pidenpään :) ja miten mukavaa on olla lukijana koska olet niin sydänmellinen,ahkera ja innokas bloggaaja.<3.. kanaset kiinnostaa aina ja puutarha juttuja on kiva seurata!
    Kahdella arvalla ainakin mukana :)

    VastaaPoista
  32. Yhdellä arvalla mukana. Ihastuin heti blogiisi, kun löysin tänne. Kiva tyyli kirjoittaa, kanat on hauskoja ja puutarhajutut tietenkin.

    VastaaPoista
  33. Onnea yksivuotiaalle<3 Seurailen blogiasi sen lämminhenkisyyden ja aitouden vuoksi. Kahdella arvalla mukana; blogger ja insta.

    VastaaPoista
  34. Paljon onnea ja monia hyviä, tulevia bloggausvuosia - seuraan sivuasi facessa, kommentoin myös sinne postausta ja nyt tässä:), tutustuin blogiisi taannoin aivan sattumalta. Aiheet kasveista erittäin kiinnostavia eli seuraan jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Kiva, että löysit tiesi blogiini ja olet messissä <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  35. Juttusi ovat niin kivoja iloineen ja suruineen. Omaa pihaa ei ole, saati kanoja, joten niitä on oikein mukavaa käydä katselemassa. Kaikenlaista uutta tietoakin tulee hauskassa paketissa. Vaihtelua aikalailla askartelu painotteisiin muihin blogeihin, joita myös seuraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Ihanaa, että olet mukana <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  36. Onnea, onnea, onnea vaan
    eipä ole aikasi menny hukkaan. :)
    Kovasti oot ehtiny vuoden aikana kirjottelemaan ja postailemaan. Minullekin tää oli alun alkaen sellanen "erilainen" blogi, verrattuna niihin käsityöpainotteisiin, joita enimmäkseen olen seuraillu.
    Kysymys: kuinka paljon se keväällä levittelemäsi erikoiskate siellä kukkapenkeissä vähensi kitkemistä, vai jäikö kitkeminen kokonaan pois?
    2 arpaa, kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Kiva, että olet mukana vaikka ei olekkaan sitä kategoriaa, jota yleensä lueskelet <3
      Katemulta itseasiassa on toiminut tosi hyvin. Vahvimmat rikkaruohot alkoivat kasvamaan juhannuksen sateiden jälkeen, mutta selvästi paljon vähemmän on rikkakasvustoa ollut kuin yleensä. Lisäksi luulen, että perennapenkit ovat kestäneet tätä kuivuutta paremmin tuon katemullan ansiosta.
      Onnea arvontaan <3

      Poista
  37. Onnittelut mahtavalle blogille!!! Luen, koska saan paljon tietoa puutarhajutuista ja teksti on helposti luettavaa.
    Kolme arpaa ja kysymys; Millois tuutte kahville?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Ihana, että ollaan päästy tutustumaan <3 Olen vähän pohdiskellut tuota reissua, mutta ajankohta ei yllätys yllätys ole vielä oikein asettunut päässäni järjestykseen, khih. Pitäisi alkaa ihan katsomaan nyt kalentereita, että löydettäisiin sopiva aika molemmille <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  38. Onnittelut ja kiitokset monipuoliselle blogillesi, joka on elämänmakuinen ja reipas. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  39. On ollut tosi mukavaa olla lukijana ja yhteisössä mukana. Jokainen on tainut tulla luettua. Kolmella mukana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija! Ihana, että olet mukana <3 *halaus* Onnea arvontaan!

      Poista
  40. Onnea, mukana yhdellä arvalla. Puutarhakatu ovat aina kiinnostaneet.

    VastaaPoista
  41. Sylintäydeltä onnea! <3
    Olet kyllä aikamoinen, kun vain yhden vuoden aikana, olet luonnut näin suositun ja inspiroivan blogin. Se on hatun noston arvoinen suoritus!
    Hassua muutenkin, että sinula on vain vuoden ollut tämä blogi, koska minusta ainakin tuntuu, että olen tuntenut sinut kauemmin. Olet niin herttainen ja ystävällinen, että jo kahden tapaamiskerran jälkeen minusta tuntui, että olimme vanhoja ystäviä.
    Ihania hetkiä edelleen puutarhaan, koko teidän perheelle ja menestystä blogillesi! <3
    Osallistun kaikilla kolmella arvalla arvontaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina <3 Vastaanotto on ollut aivan ihana ja blogin suosio yllätti itseni tosi paljon. Ja ilahdutti vielä enemmän <3
      On ollut tosi ihana tutustua Sinuun ja juuri niinkuin sanoit; tuntuu kuin olisimme tunteneet paljon pidempään <3 *halaus*
      Onnea arvontaan <3

      Poista
  42. Paljon onnea! Mukavaa luettavaa. Yhdellä mukana.

    VastaaPoista
  43. Paljon onnea :)
    Mukana kaikilla kolmella arvalla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi, olet tehnyt paljon työtä ja saavuttanut upeasti paikkasi blogimaailmassa! On ollut kiva tutustua sinuun ja blogisi kautta perheeseesi ja kanasten joukkoon. Blogisi on vaihteleva, välillä kauniita kukkakuvia, välillä kanojen touhuja, välillä elettyä elämää. Pistät itsesi avoimesti peliin, siinä ehkäpä menestyksen salaisuus. Toivotan blogillesi hyvää, pitkää ikää! Mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkku kauniista sanoistasi <3 Oli tosi kiva, että tutustuimme myös livenä Sinun kanssasi! Onnea arvontaan :)

      Poista
  45. Kahdella mukana. Sä olet rysähtänyt puutarhabloggajien tietoisuuteen melkoisella ryminällä. Piikit eivät mielestäni kuulu ollenkaan tähän meidän mummoiluskeneen. Tosi kurja jos olet niitä kokenut. Luen tätä blogia sun persoonan takia. Oli kiva tavata messuilla. Mulle ihmiset on muutenkin bloggaamisessa tärkeintä. On ihmeellistä miten netin kautta voi saada aikuisia kivoja naisystäviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pääsääntöisesti kaikki ovat olleet ihan super ihania ja olen saanut tosi mukavia ystäviä blogin kautta. Oli tosiaan kiva, että näimme ja päästiin juttelemaan <3 Olen samaa mieltä, että juuri ne kirjoittajat ovat se blogin suola! Onnea arvontaan <3

      Poista
  46. Kahdella arvalla mukana. Seuraan blogiasi sen iloisuuden vuoksi, mitä annat kertomalla kasvien hoito-ohjeita, ihanista erikoisista kasveista ja lopuksi kaikki ihanat kuvat kasveista ja puutarhastasi ovat tosi upeita ja innostavia itsekin kokeilemaan. Paljon onnea yksivuotiaalle ja menestystä edelleen bloggaamiseesi.

    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  47. Paljon onnea iloiselle yksivuotiaalle.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  48. Onnea blogitaaperolle.
    Yhdellä arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  49. Yhdellä arvalla mukaan Bloggerin lukijana ja positiivinen blogi ja onnea blogillesi. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  50. En nyt halua osallistua arvontaan, mutta tulin vain onnittelemaan yksivuotiasta. Ihana, innostava ja aito blogi. <3

    VastaaPoista
  51. Onnee blogille! Niin se aika vaan rientää! Monenlaisia blogeja seurailen ja monia puutarhablogejakin, koska puutarhajutut kiinnostaa. Näin kesällä ei kauheasti ole kerinnyt seuraamaan mitään, kun on niin paljon kaikkea muuta. Talvella sitten on vähän enemmän aikaa blogeihinkin. Kodin Kukilta olen itsekin aina välillä jotain tilannut. Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogit ovat siitä kivoja, että vaikka ei aina niitä kerkiäisi seurailemaan, voi niitä lueskella sitten myöhemmin. Jutut eivät mihinkään katoa :) Onnea arvontaan <3

      Poista
    2. Sepä se! Sillon kun on enemmän aikaa, niin sillon tulee sitten luettua blogijuttuja ihan ajan kanssa ja juuri niitäkin, mitkä ovat jääneet lukematta!!

      Poista
  52. Paljon onnea yksivuotiaalle blogille! :)
    Blogisi on mahtavan energinen ja persoonallinen, ja tietysti täynnä puutarha-asiaa, mutta myös ihan sitä tavallista elämää ja arkea.
    Kiitos arvonnan järjestämisestä! Olen mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Bloggaaminen on siitä mahtavaa, että sitä voi tehdä juuri omalla persoonallaan ja omalla tyylillään. Tyyli on vapaa, eikä edes välttämättä pakollinen ;)
      Onnea arvontaan <3

      Poista
  53. Onnittelut 1-vuotiaalle! Tykkään puutarha aiheisesta blogistasi, höystettynä aidolla tyylilläsi myös perheestäsi ja muusta.Mukana yhdellä arvalla:) Hyvää alkanutta elokuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihanaa elokuuta myös Sinulle ja onnea arvontaan :)

      Poista
  54. 2 arvalla mukana :) on niin mukavaa seurata sun tomaattihöyrähdystouhuja ja kaikkea muutakin esim.kanatuisten elämästä :)
    Itsellä vähän huonoa onnea tänä vuonna tomaattien kanssa. Ekat taimet eivät kasvaneet alkua enempää ja seuraavat taimet todella hitaasti. Nyt vasta muutama raakile...saas nähdä ehdinkö saada satoa ollenkaan...
    Ihanaa kesän jatkoa sulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Harmi, että tomaattisi tänä vuonna eivät menestyneet toivotulla tavalla. Jos on jo raakileita, niin kerkiät kyllä satoa saamaan <3 Vielä kerkiää hyvin tehdä lisääkin raakileita, jotka voi sitten ennen pakkasten tuloa ottaa sisälle kypsymään <3 Nuo aina harmittavat, kun joku ei onnistu suunnitelmien mukaan ja joutuu taas odottamaan seuraavaan vuoteen saakka.
      Ihanaa kesän jatkoa myös Sinulle ja onnea arvontaan <3

      Poista
  55. Huikean paljon onnea yksivuotiaalle. Todella paljon olet saanut vuodessa lukijoita, joka kertoo kuinka hyvä blogi tämä on. Minä pidän aitoudesta ja rehellisyydestä, jotka välittyvät teksteistäsi lukijalle. Ja toki tuo puutarhanhoitokin on lähellä sydäntä, vaikka samankokoista pihaa ei meiltä löydykään. Jatka samaan tahtiin. Kahdella olen mukana 🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani <3 Lopun peleissähän puutarhan koolla ei ole merkitystä, vaan juuri sillä tekemisellä ja puuhastelulla. Pienemmästäkin pihasta saa tehtyä aivan ihanan ja oman näköisen paratiisin <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  56. Paljon onnea yksvuotiaalle. Mukavasti kirjotat ja ihhailen siun enrgiaa, mitä siulla on puutarhaan! Yhellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  57. Onnea 1-vuotispäivän johdosta🌹. Olet ahkera blogin päivittäjä ja postauksesi ovat niin mielenkiintoisia, tuntuu, että olisit ollut täällä puutarhablogimaailmassa jo paljon kauemmin! Livenäkin on jo ehditty tavata🤗.
    Pitkää ikää elämänmakuiselle blogillesi❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Itsestäkin tuntuu, että aikaa olisi mennyt enemmän. Tosi ihanasti porukka on ottanut miut vastaan <3 Sinut oli ilo tavata <3 Onnea arvontaan :)

      Poista
  58. Oikein paljon onnea 1-vuotiaalle :)
    Blogiasi on kiva lukea. Kirjoitat asioista mukavasti, monipuolisesti ja aidosti. Tykkään kovasti <3
    Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi <3 Ihana kuulla, että tykkäät <3 Onnea arvontaan <3

      Poista
  59. Tämä on IHANA blogi <3 Onnea yks veelle <3
    Hm, kysymys sinulle... Millon tavataan livenä??? <3
    Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Nina <3 Olisikin aivan ihana päästä näkemään ihan livenä <3 Yritetään jossain vaiheessa selättää tämä välimatka puolin tai toisin <3
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  60. Onnea iloiselle ja hyödylliselle blogillesi. Täältä saa paljon tietoa ja olet myös pistänyt persoonasi peliin. Jatka samaan malliin. Mukana kolmella arvalla. Käyn klikkaamassa myös instagramissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa <3 Samalla kaavalla mennään jatkossakin :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  61. Onnittelut 1-vuotias blogille. On kiva seurata pihan ja kasvihuoneen vuodenkiertoa. kaimaen1(at)luukku.con. 3 mukana.

    VastaaPoista
  62. Onnea blogisynttäreiden johdosta ja menestystä blogillesi jatkossakin! Huikeaa tosiaan, kuinka mahtavan suosion blogisi on saanut yhden vuoden aikana. Seurailen täällä, mitä se "naapurin" tyttö puutarhassaan puuhailee. Kolmella arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Krisse <3 Olisikin kiva joskus nähdä ihan livenä, kun "lähekkäin" asustellaan :)
      Onnea arvontaan <3

      Poista
  63. Onnittelut 1-vuotiaalle! Ideoita saadakseni blogia seuraan =). Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon ❤ Toivottavasti olet ideoita saanut 😊 Onnea arvontaan 😊

      Poista
  64. Mukana arvonnassa kahdella arvalla!

    Haaveilitko jo pienenä kanoista? vai mistä kiinnostus alkoi? :)

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun lapsena muutin maalle ja kuulin, että meillä oli ennen ollut kanoja, niin silloin niistä kovasti haaveilin ja harmittelin, ettei kanoja enää ollut. Vanhemmat eivät enää niitä suostuneet hankkimaan ja siitä se ajatus varmaan on itselleni jäänyt, että vielä joskus minulla on omia kanoja :)
      Onnea arvontaan <3

      Poista
  65. Mukana yhdellä arvalla. Täältä saa hyviä vinkkejä ja ideoita :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että vinkeistä on hyötyä. Onnea arvontaan <3

      Poista
  66. Onnea! Mukana kahdella arvalla, kun seuraan instassa nimimerkillä ttidl :)
    Voisin vaikkapa kysyä, mikä oli tämän kesän paras juttu?
    Arpaonni jos suosii, pistä meiliä: tiia96@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän kesän paras juttu... Pistätpäs aika pahan kysymyksen, khih. Ehkä ne on nuo tomaatit ja se, et koko perhe on innostunu niist nyt :) Onnea arvontaan <3

      Poista
  67. Yhdellä arvalla mukaan! Blogisi inpsiroi minua puutarhahommiin, joten seurailen etenkin siksi, mutta pidän toki positiivisesta kirjoittelytyylistäsi muutenkin. :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Yhdellä arvalla mukana:) puutarha juttuja kiva lukea.

    VastaaPoista
  69. Onnea kivalle blogille, aina löytyy uutta inspiraation siementä täältä!
    Kolmella mukana.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Yhdellä arvalla mukana. Toisten blogaajien kuulumisia on mukava lukea ja katsella. Samalla saattaa löytyä hyviä ideoita ja vinkkejä pihan tai kasvien suhteen.

    VastaaPoista
  71. Mukaan arvalla, onnea 1 vuotiaalle, maaseudun tyttönä kaikki puutarhan- ja kanojen hoito on lähellä sydäntäni, eläimet ovat ihania.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti arvonta on jo suoritettu.
      Ihana kuitenkin kuulla, että puutarha ja kanat ovat lähellä sydäntäsi <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!