Luonnonkosmetiikkaa jaloille ja käsille

Vaikka talvi kuivattaa ihoa, on kesä muutoin rankkaa aikaa käsilleni ja jaloilleni. Jatkuva ympäriinsä tepsuttelu ja mullan möyriminen näkyy jalkojen väsymyksenä, ihon kovettumina ja järkyttävän kuntoisissa sormienkynsissä. Jatkuva käsien peseminen taas kuivattaa ihoa ja etenkin sormien kynsinauhat ovat jatkuvasti hajalla.  En taida olla ainoa puutarhuri, joka tunnistaa nämä ongelmat! Tässä postauksessa muutamia ihania tuotteita Bottega Verdeltä helpottamaan jalkojen ja käsien ongelmia.  

Käsiä olen hellinyt käsivoiteilla, jotka myydään kivoissa pikkutuubeissa lahjapakkauksessa. Pakettiin kuuluu neljä eri tuoksuista voidetta; Välimeren manteli, Argan-Iiris, Afrikan Karité ja Marokon Argan. 

Kynsinauhoihin sekä käsien ja jalkojen kovettumiin olen levittänyt Afrikan Karité-tehobalsamia, joka on todella hyvä tuote. Rakeinen koostumus sulaa iholle suojaten ja hellien sitä. Mahtava sekä kesä- että talvikäyttöön!  Vahva suositus! 



Käsivoiteita ja Karité tehobalsami. Bottega Verde.



Sormienkynnet ovat tosiaan aivan hirveässä kunnossa kaiken sen mullassa möyrimisen jäljiltä.  Kynsilakka halkeileville ja hauraille kynsille sisältää punaista merilevää, joka vahvistaa ja suojaa kynsiä. Tämän avulla yritän taas saada kynteni vähän parempaan kuntoon. Tätä voi käyttää sellaisenaan tai sitten värillisen kynsilakan alla.



Kynsiä vahvistava kynsilakka. Bottega Verde.



Jalat ovat joinakin iltoina lyijyn raskaat, kun koko päivän on taapertanut ympäriinsä. Tiedätte varmasti tunteen.  Jalkaspray sisältää turvotusta helpottavaa mustikkauutetta sekä raikastavia sitruuna- ja mentoliuutteita, jotka poistavat jalkojen epämiellyttävää hajua. Käytämme tätä HerraMiehen kanssa molemmat ja olemme todenneet sen olevan aivan ihana tuote. 


Mutta ehdottomasti tämän kesän lempparituotteeni on minttu ja basilika-käsisaippua, jonka kohdalla ylistyssanat loppuvat kesken. Ihanan tuoksuinen, pesee kädet hellävaroen ja kadottaa kaikki mahdolliset ällöttävät tuoksut käsistä, jättäen kädet aivan ihanan tuoksuisiksi. Olen useampaan kertaan kertonut kärsiväni aistiyliherkkyydestä. Yksi pahin haju, jonka tiedä, on kalan haju. HerraMies siis harrastaa kalastusta ja voin oikeasti pahoin, kun hänen kädet haisevat kalalta. Kala on hyvää kypsennettynä, mutta se haju raakana on jotain aivan kamalaa. Olemme kokeilleet monia tuotteita, mutta mitkään eivät tunnu vievän sitä hajua pois, ainakaan ilman toista vahvaa epämiellyttävää hajua. Mutta tämä toimii. Käytän tätä paljon itsekkin ja todella rakastan tätä saippuaa! Jos tykkäät mintun tuoksusta, niin tätä kannattaa tilata! 



Jalkaspray sekä Minttu ja basilika käsisaippua. 







Bottega Verden kosmetiikka on Italialaista luonnonkosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Olen ennenkin tehnyt Bottega Verden kanssa yhteistyötä ja ihastunut heidän tuotteisiinsa todella paljon. Näitä tuotteita löytyy nettikaupan lisäksi HEHKU-myymälöistä, Citymarketeista, Tuurin kyläkaupasta ja Apteekeista.  

Kiitos Bottega Verde yhteistyöstä! 



18 kommenttia:

  1. Mielestäni jokaisen joka käyttää kosmetiikkaa pitäisi pysyä luonnonkosmetiikassa, minkä laitat iholle niin aina osa imeytyy verenkiertoon. Mulle hieman oudompia nuo merkit, kokoajan tulee lisää markkinoille. Itse olen käyttänyt jo vuosia Dr.Hauschkan tuotteita ja hyviksi havainnut.:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hyvä pointti, että se mitä laitetaan iholle, imeytyy verenkiertoon. Harvoin sitä tulee ajatelleeksi. Itselleni tuo Dr.Hauschkan on ihan outo merkki. Täytynee tutkailla :)

      Poista
  2. Jalkaspray ja voide kovettumiin olisi kyllä täällä taas tarpeen. Lomalla täytyy pitää sellainen jalkojen tehohoitopäivä.
    Ihanaa iltaa sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkojen hoitoon pitäisi panostaa. Ovat terveyden kannalta todella tärkeät <3 Mukavaa uutta päivää Sinulle Outi <3

      Poista
  3. Bottega verden tuotteet todellakin on aivan ihania, ylistys on niin aiheellista! Argan ja karite ovat täälläkin ihan must, millään muulla ei tunnu käsien kovettumat pehmenevän. Kun niitä rikkaruohoja on pakko nyppiä aina huomatessa, eikä silloin useinkaan ole hanskat kädessä. Etusormen etureuna on etenkin todella paksuihoinen ja halkeilee herkästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä! Tykkään, kun Bottega Verdeltä löytyy koko perheelle tuotteita ja tosi monipuolisesti.

      Poista
  4. No nyt on pakko kokeilla, kun edellinenkin kommentoija vahvistaa havaintosi.

    VastaaPoista
  5. Tuotteet kuulostavat todella hyviltä - voisin itsekin kokeilla jossain vaiheessa .... !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Ovat vielä tosi edullisia moniin muihin luonnonkosmetiikkoihin verrattuna ja kuitenkin aivan ihania <3

      Poista
  6. Jostain meille on kulkeutunut tuota minttu-basilika käsisaippuaa ja yhdyn kehuihisi. Kokemuksen ja tämän postauksen innoittamana saatan kokeilla muitakin Bottega Verde-tuotteita.
    Hyvää viikonloppua teille 🖤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu-basilika saippua on ihan huippu tuote <3 Suosittelen kyllä kokeilemaan muitakin tuotteita, itse ainakin olen tykännyt kovasti. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  7. Varmasti kuluttaa ihoa tuo mullassa möyriminen.
    Täytyypä tutustua noihin tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustu ihmeessä. Varmaan löytyy jokaiseen makuun tuotteita <3

      Poista
  8. Kauniit kuvat olet ottanut tuotteista :)
    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!