Tipuset tutustuvat aikuisiin kanoihin

Tipsulit ovat päässeet kunnolla ulkoilun makuun ja samalla on alettu totuttamaan porukkaa yhteen. Vielä etenkin Lotta yrittää nokkia aidan läpi, jos vaan mahdollisuus tulee. 


Nyt olemmekin pitäneet Lotan ja Martan omassa ulkohäkissään ja tipsulit ovat pienessä, siirrettävässä häkissä siinnä vieressä. 
HerraKukko (?) on kyllä ihastuttava löllykkä! Esittää kovista, mutta oikeasti on mamman pieni sylilölleröinen <3Tämä neitokainen (?) muistuttaa kovasti Millaa.  Olemmekin vähän pohtineet hänelle nimeksi Fenixiä... Nimiä emme ole vielä tipsuille antaneet, mutta tälle ja HerraKukolle olemme vähän niitä jo pohdiskelleet. 


Eilen vielä Martta ja Lotta pitivät ihan älytöntä meteliä, kun näkivät pienet, mutta nyt ovat jo rauhoittuneet. Kuvasin videon, jota ei pysty katsomaan nauramatta. Lotta kuvittelee ilmeisesti olevansa naurulokki.  Videon pääset katsomaan klikkaamalla tästä.


Täällä istutustyöt edelleen jatkuvat. Kesäkukat ovat nyt istutettu yhtä lukuunottamatta, joten hyvällä mallilla ollaan. Nyt onkin ollut mukavaa, kun on kerinnyt jo tekemään muutakin kuin töitä puutarhassa. Tänään vietimme kesän ensimmäistä piknikkiä HerraMiehen ja Taikan kanssa.  Rakastan piknikkejä. Hirveästi en tosin viitsi nähdä vaivaa tarjottavien esille laitossa, enkä aina edes tarjottavienkaan suhteen. Tärkeintä on mukava yhdessä olo pihalla herkuttelun lomassa.  Näiden kuvien myötä toivotan Sinulle ihanaa uutta viikkoa!


28 kommenttia:

 1. Onko niin, että isot kanat vieroksuvat näitä bonustipuja kun ovat niin kiihtyneitä vai mikä hierarkia kanalassa vallitsee?? Ovatko "isot" vielä niin nuoria, ettei omia tipusia synny? Ihana Taika-tyttönen sävysävyyn viltillä. Onko se aito retro, se viltti? (Hm, taidan olla kyselyiässä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten usein eläinmaailmassa, niin myös kanojen suhteen menee niin, että pienille ja uusille näytetään, että kuka on pomo. Toivotaan kuitenkin, että sopeutuisivat toisiinsa ja lauma pysyisi sopuisana.
   En tiedä tuon viltin tarinaa kovinkaan kauas. Se on ainakin joskus ollut HerraMiehen isän rantaviltti ja HerraMies oli saanut sen, kun oli maannut asfaltilla autoremonttia tehden, ja isä oli sitten antanut oman autonsa takakontista viltin, ettei pojan tarvitse sentään asfaltilla maata :D Kyselyikä on paras ikä, aina :)

   Poista
 2. Olet keksinyt turvallisen tavan tutustuttaa rouvat ja tipuset toisiinsa.
  On ne vaan niin veikeitä. Teillä on kesäteatteria tiedossa joka päivä.
  Siellähän on oikea pikku prinsessa picnikillä.
  Mukavaa maanantai-iltaa teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kanaset sopeutuvat toisiinsa hyvin. Kovin on Lotta kiukkuinen pieniä kohtaan ja heti, kun tulevat lähemmäs, yrittää nokkaista. Mokoma kiukkukana.
   Taika tykkää olla prinsessana <3 Nuo kutrit vielä korostavat vaikutelmaa, khih :) Ääni ja touhotus onkin sitten jotain ihan muuta ;)
   Mukavaa tiistaita Sinulle <3

   Poista
 3. Voi tuota lintusten elämää. On se vallan mahdottoman upeaa seurattavaa. Olen usein haaveillut kanoista ja linnuista yleensäkin, mutta nykyisessä asumismuodossa ei olisi ihan parasta linnuille. Aina, kun katson sun kanakuvia, tulee lapsuuden maaseutukesät mieleen. Nämä teidän siivekkäät on niin kauniitakin, että silmät tarttuu kiinni kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titta <3 Kanat ovat tosi kivoja. Toivottavasti vielä joskus sinäkin saat kanoja otettua <3 Minä aina haaveilin lapsena kanoista, mutta meidän äiti ei suostunut niitä enää ottamaan. Onneksi lopulta haaveni toteutui <3

   Poista
 4. No kohta tipuset ovat yhtä isoja. Picnikit ovat hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan menee kauaa, kun ovat saman kokoisia. Huiman nopeasti on aika mennyt. Picnikit tosiaan ovat kivoja :)

   Poista
 5. Taitaa käydä aika kova kotkotus. On ne söpöjä. Yes, picnikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, melkoisia kotkottajia. Tuo Lotan kääkätys on huvittavan kuuloista. Kaveri vähän motkottaa :D

   Poista
 6. Ihanaa elämää siellä teillä ja kiva kun kanaset pääsevät tuolla lailla tutustumaan toisiinsa! Picnikit on sitten kivoja ja voi mitä herkkuja..nam:) Taika on kyllä suloinen ihanine kiharoineen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä mukavan idyllistä kaiken kiireen ja puuhastelun keskellä :) Neiti hymyili kovasti, kun luin hänelle kommenttisi <3

   Poista
 7. Kanat voivat olla varsin tarkkoja ketä kelpuuttavat seuraansa. Taika nauttii selvästi kesästä ja kivasta pikkuretkestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta ainakin näytttää olevan hyvin närkästynyt näistä pienistä. Toivotaan, että sopeutuuvat kuitenkin toistensa seuraan. Taika tosiaan osaa elämästä nauttia <3 Ja se lapsen ilo on niin tarttuvaa :)

   Poista
 8. Onpa hauskoja persoonia kanatkin!
  Varmasti hauskaa pohtia nimiä niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen on ihan omanlaisensa persoona. Yllätyin kuinka persoonallisia ovatkaan :) Voi olla, että jossain vaiheessa aletaan pyytelemään apua nimien keksimiseen :)

   Poista
 9. Aina kun tulee uusia pitsipöksyjä nokkimisjärjestys menee uusiksi ja nokkapokkaa siinä käydään, pikkuisten kanssa kannattaa tosiaan vielä olla varovainen. Eikös tipuset kasva tosi nopeaan!

  Piknikit ovat ihania ja Taika niin suloinen! Kukolle kannattaa antaa ponteva nimi :D :D :D, meillä on ollut Elvis, Martti, Tarmo ja Valte :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovaisia tosiaan ollaan. Lotta tuntuu olevan hyvin näreissään näistä pienistä. Martta taas tuntuu olevan jo melko sinut heidän kanssaan. Lottahan oli alkujaan selvästi laumansa arin ja Millan kuoleman jälkeen alkoi ottamaan pomon paikkaa. Ehkäpä sen vuoksi on nyt niin järkyttynyt tilanteesta. Toivotaan, että sopeutuu.
   Ihania nimiä teidän kukoilla :D

   Poista
 10. Hauskoja kanasia!
  Ja ihana pikku prinsessa piknikillä.
  Hyvää juhannusviikkoa!😊💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat ovat niin valloittavia tyyppejä kaikkine touhotuksineen.
   Kiitos, Taika näyttää kyllä ihan prinsessalle kuvissa. Sitten livenä touhotus onkin sitä luokkaa, että muistuttaa enemmin poikaa naarmuisine polvineen, khih :D
   Mukavaa juhannusviikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 11. Ovatpa kasvaneet taas! Aivan ihana postaus! :)
  Kyllä nauratti minuakin tuo teidän "naurulokkinne" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en pysty katsomaan tuota videota ilman, että alan nauramaan. Lotta-parka motkottaa ihan tosissaan, khih :D
   Ei mene enää kauaa, kun tipuset alkavat olemaan niin isoja, että alkavat munimaan ja kiekumaan. Huimaa! :D

   Poista
 12. Oih kylläpäs tipuset ovat kasvaneet huimasti!!!! Ja hassu Lotta :)
  Mitenkäs Taikan kieli on parantunut, näyttäs että hyvin <3
  Ihania hetkiä viikkoonne <3

  VastaaPoista
 13. No olipahan metakkaa, tosiaan kuulostaa lokilta tuo teidän kananeiti :)
  Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
 14. Ihanat tiput ja paljon on heillä asiaa! Jaoin videon parille kavereillekin tuomaan iloa päivään.

  VastaaPoista
 15. Kiitos tipusten kuulumisista. Mahtavia kuvia <3
  Piknikit on niin kivoja!
  Halauksia ja suukkoja juhannukseen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...