Hääpäivä-viikonlopun viettoa

Kerroinkin edellisessä postauksessa, että vietämme HerraMiehen kanssa 2-vuotis hääpäivää maaantaina ja sen kunniaksi vietimme viikonlopun kahdestaan. Tässä arjen kiireitten keskellä sitä helposti välillä unohtaa, kuinka mukavaa se kahdenkeskeinen aika on tai kuinka tärkeää se on. Oli aivan ihana viettää tuon HerraMiehen kanssa aikaa siten, ettei kukaan ollut välissä vaatimassa mitään, eikä tarvinnut katsoa kellosta, milloin on uni- tai ruoka-aika. Syötiin hyvin, shoppailtiin ja puuhasteltiin rauhalliseen tahtiin kotipihassa. Juuri meille sopivaa laatuaikaa <3 


Sain kaksi uutta orkideaa shoppailureissuiltamme:
Käytiin eilen kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Kerta kaikkisen suussa sulavaa ruokaa. Hjam!

Friteerattu baanaani kera jäätelön kruunasi aterian.


Kerättiin myös marjoja uutta mehusatsia varten. Minä keräsin karviaiset ja yhdessä poimimme kirsikat. Kirsikoita saatiinkin lähes 3 litraa. Aika kivasti, kun näytti sille, että puut ovat melko tyhjiä. Ehkä puolet puista olikin ollut lintujen ateriointi paikkoja. Ne tosiaan olivat ihan tyhjinä.


Kuitenkin ämpärillisestä marjoja lähes 4.5 litraa mehua. Hyvää oli tuokin sekoitus. Enemmän kuitenkin itse tykkäsin karviais-sitruuna mehusta. Mutta tuskin nämäkään juomatta jäävät ;)

Illat oli pyhitetty Mentalisti-sarjan katseluun ja irtokarkeilla herkutteluun! Ne on kyllä niin hyviä!

Kierreltiin vähän tonttia ympäriinsä. Käytiin katsomassa, mihin tulee uusi marjapensas alue ja kuinka alkukesästä istutetut kuusen alut ovat lähteneet kasvamaan. Pohdittiin myös, mitä muutoksia on tapahtunut ja mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Ihanan arkista yhteistä puuhailua. Yhteisen kodin, yhteisen elinympäristön katselua. Olemme molemmat todella koti- ja luontoläheisiä tyyppejä ja tälläinen puuhastelu sopii meille.  Käpyjä keräiltiin lisää ja näytti yksi pähkinäkin tippuneen pähkinäpuusta. 
Taika haettiin tänään kotiin. Olikin jo tytöllä ollut ikävä äitiä ja i´iä (kutsuu isiä siis i´iksi). Nyt hää tuolla nukkuu ja kohta kun herää, niin päästään ulos yhdessä puuhastelemaan.

Akut on ladattu, joten arki - tervetuloa kotiin <3

10 kommenttia:

 1. Ihana. Joskus viettää kahenkeskistä aikaa kotonakin. Onnea 2v.lle <3 Meillä tuli 20 v kesällä ja vieläkin juhlimatta. No,käytiin me pitsalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ❤ Onnea 20-vuotiaasta taipaleesta. Aina kiva kuulla pitkistä liitoista ❤❤❤

   Poista
 2. Onnea 2-vuotishääpäivänne johdosta! Kiva kuulla tuommoisista arjen askareista yhdessä, puuhailu yhdessä on niin mukavaa - ja oikeastaan ihan luksusta, meilläkin aina puuhastellaan yhdessä ja ensi kuussa tulee 35 vuotta naimisissa, sitä ennen seurusteltiin puoli vuotta. Mukavaa alkavaa viikkoa teille, toivottelee Tuulikki ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan pitkä avioliitto teillä, upeaa <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinullekkin <3

   Poista
 3. Kuulosti ihanalta,oikein paljon onnitteluja teille😍 Sekä paljon yhteisiä onnen ja rakkauden täytteisiä vuosia lisää♥ On tuo kahdenkeskinen aika vaan joskus niin paikallaan ja ihanaa!:) Leppoisaa sunnuntaita sinne♥

  VastaaPoista
 4. Kiinalainen ruoka on tosi hyvää, nam :) Mukavaa lukea viettämästänne laatuajasta. Lapsiperheessä se on tarpeen. ♥

  Minulla on samannäköinen orkidea kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa, mutta mini-versio. Olen siihen mieltynyt.

  Upea marjasato. Paljon onnea teille kaikkiin koti- ja pihahankkeisiin 🙂

  VastaaPoista
 5. Hei! Minä olen koko ajan odottanut, että kuka se 70. lukijani on. Siihen kyllä haluan tutustua enemmän. Missä voimme jutella? Olenko vähän hassu? 2 vuotta avioliitossa, hyvä alku!! Ja hyvä kun luonto yhdistää. Me ukkoni kanssa suorastaan juotiin kaikki päiväkahvit, jos mahdollista keväisin ja syksyisin metsässä. Lähes 32 vuotta yhdessä. Sitten hän sairastui ja kuoli, tosin jo aika hyvä ikä, 87-vuotta! Tässä oravat kuljettavat noita raskaita sempramännynkäpyjä ja hädissään kissojen vuoksi ovat kai tiputtaneet pitkin pihaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ihana idea! Laitoin sinulle facebookin kautta kaveripyynnön. Sielä lienee helpoin jutella :) Eli älä ihmetteli, kun joku Hillevi on kaveriksi pyydellyt ;)
   On aina ihana kuulla avioliitoista, jotka ovat kestäneet kauan. Se luo uskoa siihen, että omakin liitto voi kestää vaikka paljonhan liitot eroon päätyvät <3 Kiva kun laitoit viestiä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...