Kuunliljat

Tykkään kuunliljoista todella paljon. Ne ovat kauniita, vaikkeivat kukkisikaan. Tosin tänä vuonna niiden kukinta on kyllä ollut aivan mieletöntä. Jostain syystä kuvaaminen on vaan meinannut unohtua. Ja nyt kuunliljat ovat unohtuneeet ylipäätään, kun on niin paljon muut kasvit kukassaan. Äsken pihakierroksella oikein havahduin, että mitähän minun kuunliljoilleni oikein kuuluu.

Tässä minun lähes unohdetut kuunlilja-parat. Lajikkeita en tiedäkkään.
Tämän lehdistä tykkään valtavasti. Ihanan sinivihreät. Jostain syystä lehdissä on märän näköisiä länttejä, mutta en tiedä, mitä ne ovat.

Näiden juurakot edellinen omistaja oli vain heittänyt kasaan. Hyvin talvehtivät niinkin. Meinasin tuohon talon viereen rinteeseen näitä istuttaa saniaisten tilalle. Kun vain ennättäisin...Tämän päivän olen viettänyt itsekseni, kun isommat tytöt ovat koulussa, HerraMies töissä ja pienimmäinen meni viettämään laatuaikaa mummon ja vaarin kanssa (eli tänään olisin ennättänyt oikein hyvin, kun olisin vain tajunnut). Ollut ihan outo päivä. Mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi. Etsiskelin vain uutta puhelinta, kun edellinen herjaa jatkuvasti muistin täyttymistä. Raivostuttavaa! Näinkin rauhallinen ihminen muuttuu aivan piruksi mokoman luurin takia ;) Mutta jospa ensi viikolla jo olisi tilanne toinen :)

Nyt tyttäret saapuivat koulusta, joten alamme ruokailemaan ja illaksi lähdenkin töihin. Mukavaa iltaa!

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa bloggerin puolelle! Alanpa seuraamaan blogiasi - vaikuttaa mielenkiintoiselta.. Käyn vielä kurkkaamassa edellisiä postauksiasi antamassasi linkissä..

  Minäkin tykkään hirveästi kuunliljoista, niiden kasvutapa on niin kaunis mutta kukinta sitä vastoin hieman vaatimattomampi. Olen joskus istuttanut ensimmäiseksi kesäksi kuunliljan ruukkuunkin, kun en ole osannut päättää paikkaa pihalla, ruukussakin se on kaunis.
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle, terveisin Tuulikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kiva kuulla, että vaikuttaa mielenkiintoiselta <3
   Kuunliljat ovat varmasti ruukussakin kivoja. Voisikin olla hyvä idea istuttaa ne ensin ruukkuun, kun pohdin uuden puutarhapenkin vierelle ruukkuistutuksia... Voisivat ensin ilahduttaa siinnä ja syksyllä vasta laittaa uudelle paikalleen. Olisivat varmaan paremman näköiset ruukussa, kuin tuolla rikkaruohojen keskellä yhdessä nurkassa ;)
   Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle Tuulikki! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!