Mummoilu päivä

Tänään haimme Taikan kanssa mummon meille viettämään päivää. Epäilinkin eilen, että mitenhän tyttö mahtaa nukkua. Huonosti! Mutta tänään jaksoi hienosti koko päivän (toki nukkui välissä päiväunet) ja nautti mummon seurasta kovasti :) 

Mummo taitaa tietää, mistä pidän, koska sain tälläisen:



Oli ihana saada kukkia. Vaikka niitä kuinka itse ostaa usein, niin silti sitä ilahtuu valtavasti kukkia saadessaan  <3

Mummoilu päivät ovat ihania, mutta täytyy myöntää, että nyt illalla olen ihan väsyksissä. Ollut touhukas päivä :) Kävin nyt illalla vain pikaisella kuvakierroksella.  Uusina kukkijoina on lilat gladioukset (joiden piti olla vaaleansinisiä valkealla keskustalla), punainen unikko, yksi daalia ja valkoinen ruusu.






















Tykkään valtavasti tästä näkymästä, joka näkyy keittiön ikkunasta: Oksennuspenkki alkaa olemaan parhaimmillaan <3





Oli ihana esitellä mummolle näin kesäaikaan meidän pihaa (ja tietysti paistatella kehuissa) ja kiva antaa hälle kotiinviemisiksi kananmunia, kurkkuja ja mustaviinimarjahilloa. Taikakin antoi omia askarteluitaan.

Täällä on jo talo hiljainen, Taisivat lapsetkin olla väsyksissä. Itsekkin menen ajoissa nukkumaan, jotta huomenna taas jaksaa marjapensaita tyhjentää. Mehujen keitonkin meinasin aloittaa. Mitä Sinä teet puutarhan marjoista?

18 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia! Heh, me syödään marjoja aamuisin tuoreina puuron kanssa. En tee niistä mitään, kun en kokkaa. Mies ja äitini tekevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 Tuoreena nuo marjat ovat super hyviä! Ja puurokin maistuu paremmalta niiden kanssa ☺

      Poista
  2. vihdoinkin täällä, luulin jo kurkanneeni, mutta enpä tainnut muuta kuin aikoa silloin..olen pahoillani...
    Ihanat kukat ja tuollaisen rehevän ja runsaan kukkapenkin minäkin huolisin.

    Täytyykin lukea juttujasi lisää, niin saan langan päästä kiinni ;)

    niin vastaus kysymykseesi; syön siltään, mehustan ja pakastan kokonaisina marjoina.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet erittäin tervetullut <3 Kiitoksia. Etenkin nyt kun syksy alkaa olla käsillä ja puutarhakausi loppusuoralla, niin nauttii jokaisesta kukasta täysillä. Alkukesän kiireissä välillä ihan harmitti, kun ei ehtinyt nautiskelemaan kukista.
      Ihanan monipuolisesti käytät marjoja :)

      Poista
  3. Ihania tuliaisia saitte, niin kaunis kukkakori♥ Tuo "oksennuspenkki":) on kyllä upea. Täällä on marjapuskat vielä niin uusia ettei niistä juurikaan satoa tule. Edellisessä kodissa saatiin joka syksy mustaviinimarjoja niin paljon että talveksi kyllä mehua riitti...Jos sattuu vilustumaan niin minusta mikään ei ole niin hyvää kuin lämmitetty mustaviinimarjamehu:) Mukavaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ehkä minun tarvitsee pyytää lapsia nimeämään tuo oksennuspenkki uudelleen. Enää se ei taida olla sille hyvä nimitys :D khihihi. Tuo on totta, että mustaherukkamehu on parasta flunssaan. Eilen Ilonakin pyysi, että keitetään mustaherukoista mehua, kun se parantaa niin hyvin. Mukavaa loppu viikkoa <3

      Poista
  4. Onpa hieno kukka-asetelma...ja kauniisti kukkii muutenkin!

    VastaaPoista
  5. Kaunis "oksennuspenkki", etenkin pinkit syysleimut ovat mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Syysleimut todella ovat ihania. Kuitenkin aina niiden kukinnan alkamiseen liittyy tietynlainen haikeuskin. Tietää, että syksy alkaa olla käsillä. Tunnen jo vähän luopumisen tuskaa, kun puutarhakausi on niin loppusuoralla.

      Poista
  6. Onpa kauniita kukkia. Hienon värisiä daalioita ja myös leimut ovat aivan ihania. - Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Hienoa kukkaloistoa. Kiitos, että liityit lukijaksi Lopotin Toimelan pihaunelmia -blogiini. Tein samoin eli liityin lukijaksesi.

    VastaaPoista
  8. Todella kaunista syyskesän kukintaa.

    VastaaPoista
  9. Ihania kukkia sinulla siellä ja komeesti kukkivat, rakkaudella hoidetut tietenkin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!