Kesäkuun ihanuutta ja kasvimaan hasardi

Kesäkuu on ihanaa aikaa puutarhassa. Ensin kukkivat hedelmäpuut, tulppaanit ja narsissit ja heti niiden jälkeen loistonsa aloittavat syreenit, laukat, iirikset, kurjenpolvet ja monet muut kaunottaret. Itselleni hedelmäpuiden kukinta on aina odotettua aikaa. Viime vuonna omenapuut kukkivat todella upeasti, tänä vuonna kriikunat, kirsikat ja päärynät olivat täynnä kukkia. Hedelmiäkin näyttäisi tulevan mukavasti, ellei sitten tapahdu mitään odottamatonta. Puutarhassakin saattaa yllätyksiä tulla, hyvässä ja pahassa.

Meillä kasvimaiden kohdalla kävikin "pieni" hasardi, jonka vuoksi saattaapi olla, että jäämme tänä vuonna kokonaan ilman punajuuria ja porkkanasatokin voi jäädä hyvin pieneksi. 

Tästä hasardista ja kesäkuun ihanuudesta lisää Hillevin puutarha-blogissa <3

8 kommenttia:

 1. Voihan harmitus miten kävi. Piti heti käydä katsomassa, että mitäs tuholaisia sinun puutarhaan on iskenyt ja kyllä vaan yllätyin! Toivottavasti uusinta kylvöt onnistuvat.
  Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Hilu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsivät mokomat yllättämään 😉 Ihanaa juhannusviikkoa myös Siulle ❤

   Poista
 2. Päärynöitä ja kirsikoita tulee meille aika paljon. Jippii.

  VastaaPoista
 3. Siellä on nautiskeltu ainakin! Harmillista tietysti teille.

  Meillä tulee valtavasti luumuja ja vanha omppupuukin on innostunut uudelleen, joten siitä iloitsen kovasti.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luumut ja omput on niin hyviä, hjamii :) No juu, kanalaiset tosiaan ovat innostuneet nauttimaan vapaudesta vähän liikaakin. Nyt sai kasvimaan lisäksi kyytiä jo kukkapenkkikin ;) Mokomat ruojakkeet :D khih. Mutta heillä on varmasti ollu tosi kivaa :D Ihanaa juhannusta myös Sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!