Koulukuvaus valmisteluita ja kynttilöiden koristelua

Suunnitelmissa oli käydä krookusten istutukseen, kun Taika käy unille, mutta askartelu veti enemmän puoleensa. Aloittelin maalaamaan pientä lintumökkiä, jonka ostin tiimari reissulta. Se jäi vielä vaiheeseen. Koristelin myös muutamat kynttilät servettitekniikalla, josta löytyy lisätietoa täältä. Tuolta löytyy ohjeet, miten kynttilöitä voi koristella serveteillä. 



Nämä vien äidilleni, kun menemme kyläilemään. Hän tykkää kynttilöistä ja orvokeista todella paljon. Vähän kesäiset näin syksyllä, mutta luulen, että saaja tykkää kuitenkin.





Julialla on huomenna koulukuvaus, joten ei auttanut kuin pistää hiustenleikkuukone hurisemaan. Ei uskoisi, että tämäkin neiti on joskus ollu pieni prinsessa, jolla oli hulmuavat pitkät vaaleat kutrit :D Silloin itsellenikin oli tärkeää, että tytöllä on pitkät, nätit hiukset, enkä olisi voinut kuvitellakkaan, että itse "kynin" tyttäreni hiukset lyhyiksi. Nykyään arvostan sitä, että Julia uskaltaa olla juuri sellaisessa hiustyylissä, mistä itse tykkää :) Leikkaan myös HerraMiehen hiukset, mutta muut perheenjäsenet eivät anna minun koskea hiuksiinsa. Pelkureita ;) 



Puutarha alkaa näyttämään jo hyvin syksyiseltä. Haravointiakin pääsisi jo aloittelemaan. Tammi on tiputellut lehtiä jo jonkin aikaa ja nyt alkaa vaahterakin luopumaan lehdistään. Odottelisi nyt kuitenkin ruskaa ensin :) Niin kuin olen kertonut, en ole syksy-ihminen, mutta ruskasta tykkään kovasti.  Nautitko sinä syksystä? Jos et, niin mitkä ovat sinun keinosi "selvitä" syksystä? 

Syyshortensiat piristävät itseäni näin syksyn keskellä!






Mukavaa tiistai-iltaa Sinulle <3


12 kommenttia:

  1. Tytölläsi on persoonalliset hiukset. Kiva kun hän voi esittää toiveitaan "kotikampaajalle". Aivan ihania tuo kynttilät, varmasti saaja ilahtuu. - Syksyssä nautin eniten ruskaväreistä. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julia ilahtui kommentistasi kovasti, kiitos :) Mukavaa viikonjatkoa myös Sinulle ❤

      Poista
  2. Vastavierailulla, onpa kauniita kynttilöitä.

    VastaaPoista
  3. Hienot kynttilät!
    Kauniit hortensiat!
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Syksyssä rakastan ehkä eniten tuikkujen ja kynttilöiden polttamista! <3 Heti toiseksi tulee kyllä aurinkoiset syysilmat, jolloin näkee puiden ja pensaiden ihanan väriloiston! <3

    Ihanaa syksynjatkoa sinne teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan upeaa ruska-aikaa ja aurinkoisia päiviä ❤ Ihanaa syksyä myös Sinulle 😊

      Poista
  5. Ihan ekaksi onnittelut hienosta lapsen nimen valinnasta! Minullakin on Julia, hieman vanhempi kuin sinun tyttäresi. Minun Juliani on nimittäin itsekin jo 2-viikkoisen vauvan mummo. Sinun Juliasi on kaunis tyttö. Myös Taika on kaunis nimi. Ajankohtainen askarteluvinkki nuo kynttilät. Tulipa kauniit. Vielä on hieman kesää jäljellä noissa kukissa. Viikonlopuksi luvattiin mahtavaa säätä. Nukavia syyspäiviä sinulle ja koko perheelle.

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia Kirsti. Voi ihanaa, teillä on niin pieni vauva suvussa. Onneksi olkoon myös isomummolle <3 Ihana pienokainen, kävin heti kurkistamassa löydänkö blogistasi kuvaa ja löytyihän sieltä <3
    Mukavia syyspäiviä myös Sinulle ja koko perheelle <3

    VastaaPoista
  7. Syksy selätetään kynttilöiden avulla. ;)
    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät on ihania <3 Meillä polttelua vähän rajoittaa tuo Taika-neitonen ;) Mukavaa keskiviikkoa myös Sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!