Joulu on taas...

Meillä on jo joulunvietto aloitettu tänään koko perheen kesken. Ihana, kun saadaan viettää joulua isolla porukalla. Tänään on jo saunottu, paistettu ja maisteltu kinkkua sekä tehty joulupipareita. Ehkei yllätä ketään, että myös pipareita on syöty runsain mitoin ;)

Taika osaa jo kovasti odottaa joululahjoja ja näkyypä noita isompiakin lapsia jännittävän huominen. Meillä ei edes yritetä "pelotella" lapsia, ettei jokainen saisi lahjoja, ellei ole ollut kiltti. On sitten ollut kiltti tai tuhma, niin jokainen varmasti lahjansa ansaitsee <3 (pssst... kuka muka jaksaisi koko vuoden olla kokoajan kiltti? En mie ainakaan).

Taika odottaa eniten lahjoja ja minun tekemää vaaleanpunaista kermavaahtoa. Ihana, miten on moinen asia jäänyt lapselle mieleen. Muutkin odottavat toki lahjoja, mutta isommat osaavat jo nauttia joulun tunnelmasta. 

Aamulla koristellaan kuusi ja sen jälkeen nautitaan joululounas. Pukkikin saa tulla jo aikaisin vierailulleen. Hyvin rentoa meininkiä ilman hössötystä. 

Äitini soitti tänään ja kysyi, joko meillä on valmis joulu. Piti ihan kysyä, että mitä se tarkoittaa. Ei meillä ole siivottu sen ihmeemmin, ruuatkin ostettu pääsääntöisesti valmiina, ei ole leivottu kuin pipareita ja huomenna leivotaan torttuja jos niitä halutaan syödä, eli todella rennolla otteella mennään. Semmoinen on meidän valmis joulu. Myönnettäköön, että tänäkin jouluna lahjojen suhteen on eniten hössötetty. Niiden hankkiminen ja paketoiminen on vain niin super ihanaa ja odotan aina hirmuisesti sitä hetkeä, kun lapset saavat lahjansa. Se ilo ja riemu ei voi olla tarttumatta! 

Täällä alkaa tältä päivältä jo tupa hiljenemään, joten taidetaan HerraMiehen kanssa ottaa vielä pikkuisen kinkkua ja kohta sitä joutaakin köllähtämään täyden vatsan viereen odottelemaan aaton riemua. 

Toivotan jokaiselle ihanaa, kaunista ja onnellista joulua! 38 kommenttia:

 1. Joulu on nimenomaan perhejuhlaa! Lämmintä joulunajantunnelmaa teille sinne!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua Hilu ja koko perhe! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua myös sinulle.❤️🎅🎄

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua koko perheellenne!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Hyvää joulua kaikille teille, kanoja myöten :)

  VastaaPoista
 7. Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 8. Hyvää joulua, helpolla menty täälläkin ja joulu tulee siltikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se. Ei tarvitse tohottaa niin kauheasti, ellei halua :)

   Poista
 9. Hyvää joulun aikaa ❤️🎅🎄

  VastaaPoista
 10. Oikein ihanaa joulunaikaa teidän koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 11. Hyvää Joulua teille! ❤🎅🎄💚

  VastaaPoista
 12. Tunnelmallista joulua Sinulle ja perheellesi ♥️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!