Lapsen oikeuksien päivä ja SOS-lapsikylän lasten auttaminen

*Sis. mainoslinkin Oriflame verkkokauppaani


Blogiani pitkään lukeneet tietävät tarinani. Tämä päivä herättää aina voimakkaita tunteita. Olen useammassakin postauksessa kertonut lapsuudestani, sekä siitä, mitä vaikutuksia sillä yhä edelleen on elämääni. Tarinani löytyy esimerkiksi täältä (klik klik). 

Lapsen oikeuksien päivä. Mitä se merkitsee Sinulle ja onko lasten oikeus pysyä turvassa ja huolehdittuna Sinusta itsestäänselvyys?


Periaatteessa pitäisi olla, mutta itse olen nähnyt myös kääntöpuolen asiassa. Olen itse viettänyt lapsuuteni väkivaltaisten alkoholisten keskellä ennenkuin minut huostaanotettiin ja siitä vuoden päästä sain turvallisen perheen.

6 vuotta keskellä kaaosta, jota hallitsi viina ja ailahtelevat tunteet. Baareja, väkivaltaa ja seksiä...

Ruokaa, syliä ja saati turvaa ei ollut saatavilla.
Syy, miksi kerron tämän taas, on se, että herätän ajatusta siitä, että kaikilla lapsilla ei ihan oikeasti ole hyvä olla, ei silloin eikä nyt vieläkään.

Oriflamella on hyväntekeväisyyskampanja (voimassa 19.12 saakka), joka on itselleni ollut äärimmäisen tärkeä ja olen sen eteen tehnyt paljon töitä. Jokaisesta hyväntekeväisyyskuvaston setistä lahjoitetaan 2e ja yksittäis tuotteesta 1e SOS-lapsikylän lapsille. Settien hinnat ovat todella edullisia ja mikä parasta, niillä tehdään hyvää. Setit löytyvät tämän postauksen kuviksesta.


Jos haluat olla mukana auttamassa, niin settejä voi tilata joko laittamalla minulle viestiä (voit myös kommenttiisi kertoa, jos haluat tehdä tilauksen) tai suoraan verkkokaupastani: 


Kiitos jokaiselle auttajalle. Auttaa voit tilaamisen lisäksi jakamalla tätä postausta <3

Rakkaudella Hillevi 

10 kommenttia:

 1. Olen joskus aikaisemminkin lukenut tarinasi, mutta yhä se liikuttaa. Miten suojattua elämää itse onkaan saanut elää, vaikka siitä ei aina osaa olla kiitollinen. Lasten asia on maailman tärkein asia. Saisivatpa kaikki maailman vääryyttä ja kurjuutta kohdanneet lapset lopulta yhtä hyvän kodin kuin sinä lopulta sait<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus <3 Onneksi Sinulla on ollut suojattu lapsuus <3 Se on niin iso voimavara ja sen todella pitäisi olla jokaisen lapsen perus oikeus <3

   Poista
 2. Sinun lapsuutesi ennen sijoitusta kuulostaa niin surulliselta. Olen niin onnellinen, että ehdit kuitenkin kokea myös hyvän lapsuuden. Tärkeästä asiasta puhut ja ihanaa, että Oriflame on lähtenyt tukemaan tätä kampanjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta omien lasten myötä on ymmärtänyt, miten kamalan sairas maailma oli se olikaan. Onneksi tosiaan sieltä pääsi pois (ja voin tarjota omille lapsilleni aivan toisenlaisen lapsuudeen) <3 Oriflame kampanjoi joka vuosi SOS-lapsikylän puolesta <3

   Poista
 3. Olen kosketettu tarinastasi <3
  Olet niitä ihmisiä, jotka ovat kääntäneet kokemuksensa vahvuudekseen.
  Ihana lukea, että Oriflame on mukana auttamassa.
  En juurikaan käytä kosmetiikkaa, mutta autan muiden väylien kautta.
  Oikein hyvää marraskuun loppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet kyllä auttanu upealla tavalla hyvin montaa lasta ❤ Se on tosi ihanaa!

   Poista
 4. Itse olen auttanut summalla Romanian köyhiä lapsia saamalla joululahjalla kenkälaatikossa, operaatio joulunlapsi, joka lähtee kahdella rekalla viemään 30-40 tuhatta joulupakettia Romaniaa ja viroon, jos haluat käydä katsomassa netistä enempi, niin se löytyy patmos operaatio joulunlapsi.
  Hyviä tuotteita nuo esillä olevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta en ollut kuullutkaan aiemmin. Kiitos vinkistä, käyn tutustumassa <3

   Poista
 5. Luin tarinasi, Hillevi, se on koskettava. Onneksi sinulla oli hyvä naapuri. Siinä on esimerkkiä meille kaikille: auttaa voi aina, kun apua tarvitsevia kohtaa. Pienikin teko on usein paljon. Autan joulun aikaan mutta myös muulloinkin osallistumalla erilaisiin keräyksiin. Toivon myös, että yhteiskuntamme tekee yhteisillä rahoillamme parhaansa lasten tuen ja -suojelun järjestämiseksi. Harmittaa, kun silläkin alalla on joskus ikävää bisnestä, missä ei paina lapsen etu. Hienoa, että sinä jaat kokemustasi, se on valaiseva muistutus meille kaikille siitä, että hyvä lapsuus ei ole aina itsestäänselvää.
  Hyvää ja lempeää marraskuun loppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eeva <3 On tosiaan hyvä muistaa tuokin, ettei avun tarve ole ainoastaan jouluisin, vaan aina ja avun tarvitsijoita löytyy paljon. Itsekin aina toivoisin, että apu oikeasti menisi sinne, johon sen itse ajattelee menevän. Ihanaa joulukuuta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!