100 lukijaa kilpailujen voittajat ja pyyntö Sinulle rakas lukija!

Tämä aamu aloitettiin valmistelemalla arvontoja! Meinasi ihan käsi krampata, kun arpoja kirjoittelin. Ihanan paljon osallistujia, kiitos <3 Blogin 100 lukijaa-  ja Facebookin 100 tykkääjää-kilpailuihin Ilona ja Taika koristelivat ihan omat arpakupit.  Vaikka tarrat ovat kala-aiheisia, nämä arvonnat ovat tosia, ei kalajuttuja! 




Minkähän takia minun blogissa ei ole sisustusaiheisia juttuja, esimerkiksi kauniista ja siististä lastenhuoneesta? Khih! Meillä lastenhuoneet näyttävät aina siltä, kuin siellä olisi käynyt pyörremyrsky :D




Taikaa jännitti arvonnat niin paljon, ettei meinannut tulla touhusta mitään. Riekkui vain ympäriinsä ja lopulta asettui sohvalle virallisenvalvojan rooliin. Facebookin 100-tykkääjää kilpailussa arvottiin siis 4 voittajaa; kaksi facebookissa osallistuneista  ja yhdet voittajat blogin ja instragramin puolella osallistuneista.  Onnettarina toimivat Ilona ja Julia vuorotellen.




Palkintoina oli Viherpeukaloiden lahjoittamat kukkasipulipaketit: kevätkarnevaali-lajitelma ja posliinihyasintteja. Voittajat ovat:  (rumpujen pärinää)! 

Facebookissa kilpailuun osallistuneet: Hilla Kaartinen ja Katja Kaskinen
Instagramissa osallistunut: pale red rose-blogin Katja
Blogissa osallistunut: Vinttikissa-blogisti

Onnea voittajille!




Blogin 100-lukijaa kilpailun onnettareksi tuli Taika. Voi sitä hössötyksen määrää :) Ilona ja Julia toimivat virallisinavalvojina. 




Ja sieltä, 132 arvan joukosta löytyi arvonnan voittaja: Leila Kastelli! Leilalla onkin ollut taikamaista onnea näissä arvonnoissa <3 Leilan ihanan ruusublogin löydät täältä.




Leilalle lähtee tämä palkinto: TEE ITSE Inspiroivat lahjaideat-kirja, pieni pala Suomea-suklaalevy ja sipulipaketti.




Onnea voittajille ja kiitos Viherpeukalot ihanista palkinnoista! 

Eräs arvontaan osallistunut tyttö sulatti sydämeni ihan täysin. Tyttö toivoi voittavansa kukkasipuleita, joilla voisi ilahduttaa äitiään. Valitettavasti arpaonni ei osunut, mutta ajattelin itse ilahduttaa kyseistä tyttöä halloweeni-korviksilla. Toivotaan, että hän tykkää niistä <3 




Tänä reilun kahden kuukauden aikana, jonka olen Maatiaiskanasen Elämää blogia kirjoittanut, olen saanut ihania kommentteja teiltä ja ne lämmittävät mieltäni oikeasti todella paljon. Joihinkin lukijoihin olen myös saanut tutustua heidän omien blogien kautta, kiitos siitä! Alkaa tuntumaan, että olen löytänyt blogiystäviä, joka on aivan ihanaa! Kirjoitin tasan kuukausi sitten postauksen Tyttö tarinoiden takana, jossa kerroin itsestäni teille. Ihanan monet antoivat palautetta siitä, että se oli kiva postaus. Meinasin tähän tehdä jatkoa, joten siksi kysyn: Mitä sinä haluaisit tietää minusta? Tyttö tarinoiden takana postauksen löydät tästä klikkaamalla. 

Mukavaa torstain jatkoa! Täällä sataa lunta ja maa on jo ihan valkoinen. Kaunista!

38 kommenttia:

  1. Siis ei totta!!! Siis tuo arvonnan osuus. Ei minua yleensä arvonta suosi. Annoinkin muinoin aina kaikki sellaisen miehelleni, sillä hänellä oli arpaonnea. Mitenkähän se nyt on rakkauden kanssa, kun nämä asiat eivät kulje aina käsikädessä, sanotaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kannattaa ehkä lotota. Eikös ole sanonta: ei kahta ilman kolmatta ;)

      Poista
  2. Oi että! Kylläpä tuli hyvään saumaan ihana voitto! Laitoin blogisi facebook-sivuilla viestillä yhteystiedot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos osoitetiedoista. Onnea! Paketti on pistetty matkalle :)

      Poista
  3. Paljon onnea onnekkaille voittajille.

    VastaaPoista
  4. Mitä ihanimmat palkinnot ja kivat arpojat ♥️
    Hyvä meininki Kanasen blogissa 🙂 🐔

    VastaaPoista
  5. Onnittelut voittajille, hyvin ehtii vielä istuttaa. Kaivelin aamulla lumen alle viimeiset laukan sipulit jotka kutsuivat kaupan alelaarissa ostaa seireenin tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän nämä lumet vielä sula :) Voin kuvitella laukkojen laulelon <3

      Poista
  6. Oi miten ihana yllätys, en muista milloin olisin viimeksi voittanut mitään. Kiva, kiva ja lämpimät kiitokset onnettarille. Laitatko minulle viestin sähköpostiin paleredrose@yahoo.com niin laitan osoitteen tulemaan vastauksena sinulle. Iloisin terkuin Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli iloinen yllätys <3 Välitetään kiitokset onnettarille, kun kotiutuvat reissun päältä :) Laitoin sähköpostia. Olin yrittänyt tavoitella sinua instan kautta, mutta en tavoittanut. Hyvä, että laitoin tänne tuon s.postiosoitteen <3

      Poista
  7. Paljon onnea voittajille!!
    Blogiarvonnat ovat niin piristäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä :) pientä mukavaa jännitystä elämään :)

      Poista
  8. Onnittelut voittajille! Ihania palkintoja olikin jaossa.:)

    VastaaPoista
  9. Onnea voittajille minunkin puolestani.

    Olipa mukavaa lukea tarinaa jossa kerrot itsestäsi ja perheestäsi, niin iloinen ja elämänmyönteinen juttu, joka veti suupielet ylöspäin tänä pimeänä iltana. Mukavaa illanjatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla, että sain sinut hymyilemään <3 Mukavaa illanjatkoa myös Sinulle :)

      Poista
  10. Tosi kiva tuo juttu sinusta, kävin lukaisemassa sen, koska en ole sitä aiemmin lukaissut, oli kiva tutustua:) pistää miettimään pitäisikö itsekin jossain kohtaa väsätä saman tyyppinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla :) Tee ihmeessä, mukava olisi tutustua sinuunkin! <3

      Poista
  11. Ihanat arpojat siellä♥ Onnea kovasti voittajille ja mukavia bloggailu hetkiä sinne!♥

    VastaaPoista
  12. Onnea ihanan arvonnan voittajille!Kävin myös lukemassa kivan esittelysi.Tunsin heti sielujen sympatiaa, kun minullakin on tuo tuntoaisti-herkkyys.
    Pienestä asti olen inhonnut kiristäviä vaatteita.Olin kuulemma sanonut, että "tilettää" ja halunnut heti riisua moiset. :) Nykyään lentää kotiin töistä tullessa rintsikoita ja kalsareita myöten kaikki pois ja löysää mukavaa päälle.Minulla menee täysin päivä pilalle, jos joudun kestämään kireitä vaatteita.:)
    Teillä tuntuu siellä olevan ihana porukka omine kujeinenne. <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla kohtalotoverista ❤ Tosiaan kaikki tuntuu hirveälle, jos vaatteet ahdistavat! Kiitos kauniista sanoistasi ❤ Mukavaa viikonloppua myös Sinulle 😊

      Poista
  13. Onnea voittajille!
    Sinä olet niin mukavan aktiivinen ja hyvä tuulinen bloggaaja, että ilokseni käyn täällä vierailulla. En toivo tai odota mitään erityistä postausaihetta. Spontaanisuus on usein paras innoittaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi ❤ Lämmittivät kovasti mieltäni 😊

      Poista
  14. On niin mukavaa lukea tällaisia lämminhenkisiä postauksia, joissa on huumoriakin mukana. En minäkään toivo mitään erityisiä aiheita. Kun bloggaaja kirjoittaa aiheista, joista on itse innostunut, postauksista tulee aina hyviä.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  15. Onnea voittajille. Kiitos sinulle, kun päätit ilahduttaa tuota tyttöstä. Teidän ihanien tyttöjen huone on kuin meiltä aikoinaan. Lastemme mummo sanoi meidän lasten huoneita mörönpesiksi. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihitän tääl itekseni. Mörönpesä todella kuvaa tuota huonetta nykyään, kun sielä asustaa kaksi teiniä, joiden hormoonimyrskyt ovat kuin luonnonvoimat! Taidan tehdä huoneen oveen Mörönpesä-kyltin ;)
      Minusta oli jotenkin niin liikuttavaa, kun tyttö niin halusi äitiään ilahduttaa. Hyvin mieltälämmittävää <3
      Mukavaa viikonloppua myös teille!

      Poista
  16. Onnea voittajalle. Meilläkin tyttä aina innostuu näistä arvonnoista ja haluaa olla niissä osallisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanaa, että tyttö on mukana innostuksessa ❤ ihania nuo lapset 😊

      Poista
  17. Onnittelut voittajille! Noihin pariin viimeiseen lauseeseen haluan kommentoida, että itse tuoreena bloggaajana on kiva että käyt useasti kommentoimassa blogissani! <3 Pitää käydä kurkkaamassa tuo postaus jossa kerrot itsestäsi, on mennyt ohi miulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissasi on mukava vierailla 😊 Käy toki lukasemassa tuo postaus. Olen muutamaan kertaan pohtinut, että liekkö teksteistäni yleensä saa toisenlaisen kuvan ja tuon postauksen jutut tulivat yllätyksenä...vai onko heti tuttua juttua 😊

      Poista
  18. Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä juttuideasta ❤ Tämän lupaan tehdä 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!