Puutarhan salaisuus - iloa ja onnea puutarhasta

*Postaus sisältää mainoslinkin

Olen saanut pyynnön, että kun kirja on saatavilla, niin ilmoitan. Ja nyt se on saatavilla Adlibriksestä! Sielä hintakin näyttää olevan edullisin, mitä olen vertailua tehnyt. 

Myönnettäköön, että nyt oikeasti jo jännittää. En ole itse vielä kirjaa saanut fyysisesti käsiini, mutta olettaisin, ettei siihenkään enää kovin kauaa mene.


Puutarhan salaisuus - iloa ja onnea puutarhasta


Puutarhan salaisuus - iloa ja onnea puutarhasta

Puutarha on parhaimmillaan hyvinvointia lisäävä voimavara, jonka monimuotoisuus inspiroi ihmistä vuodesta toiseen ja innostaa aina vain oppimaan lisää.

Onnea tuottava voimaannuttava puutarha ei välttämättä ole kooltaan suuri, vaan pienelläkin alalla voi kasvattaa kukkia ja vihanneksia, jotka ilahduttavat hoitajaan-sa. Aistien puutarha on yhdistelmä kauneutta, herkullisia makuja, suloisia tuoksuja ja lintujen laulua.

Puutarhan salaisuus piilee sen loputtomissa mahdolli-suuksissa itsensä toteuttamiseen. Perennat luovat run-gon puutarhan kukinnalle, jonka loistoa kesäkukat täydentävät. Hyötypuutarhan omakasvattamien herkkujen avulla voi löytää uusia makuelämyksiä. Vuodenaikojen vaihtuvuus rytmittää kotipuutarhurin vuotta ja puutarhaharrastus jatkuu lähes koko vuoden alkaen kevättalvella taimikasvatuksesta ja päättyen syksyllä syyssipuleiden istutukseen ja talvetettavien kasvien talteen laittoon. Helppojen, varmojen kasvien kasvattaminen tuo onnistumisen kokemuksia, joita täydentää haastavampien kasvien kokeileminen. Kirjassa on perustietoa puutarhan perustamisesta ja kasvien kasvattamisesta sekä esitelty ihania kasveja, joiden kasvattaminen ilahduttaa niin vasta-alkajaa kuin kokeneempaakin harrastajaa.


Miltä kuulostaa? 

*Kirjan pääsee tilaamaan klikkamalla tästä <3  klik klik
 

21 kommenttia:

 1. Kirja tilattu, jännityksellä odotan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa ❤ Kiitos Sinulle 😊 Toivon kovasti, että nautit kirjan äärellä vietetyistä hetkistä!

   Poista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta puutarha kirjalta <3
  Kaunista maaliskuun alkua sinulle Hilu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ❤ Ihanaa maaliskuun alkua myös Sinulle ❤

   Poista
 3. Jee, kohta se tulee, onnittelut!

  VastaaPoista
 4. olen niin iloinen puolestasi Hillevi, lämpimät onnitteluni esikoiskirjasi johdosta!
  ps vai oliko kana kirjasi jo esikoisteoksesi sittenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ilona ❤ Tämä taidetaan laskea esikoisteokseksi, kun kana-opas oli niin pikkuruinen 😍

   Poista
 5. Oi että, onneksi olkoon! <3 Täytyypä pitää silmät auki kaupoilla ja pistää tilaukseen, jos ei löydy mistään. Innolla odotan, mitä kirja pitää sisällään. Huippu olet! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!