Ilahduta lähimmäisiäsi kukilla

* Kaupallinen yhteistyö. Sisältää mainoslinkin


Minua on surettanut koronan aikana monikin asia, mutta eniten olen kantanut huolta äidistäni. Hän on yli 70-vuotias yksinasuja, eli hän on monta viikkoa ollut täysin itsekseen. Olemme jokapäivä soitelleet ja toki se jonkin verran helpottaa, mutta silti päivään jää todella monta tuntia yksin oloa. 

Olen kuitenkin ollut todella kiitollinen hänelle siitä, että hän on pysytellyt kotosalla. Toki hän on ulkoillut, mutta nyt on sekin alkanut maistumaan vähän puulta ja varmasti moni muukin asia. Voin vain kuvitella, miten pitkiltä päivät tuntuvat. 

Olen yrittänyt piristää häntä lähettämällä lasten kanssa kirjeitä ja kortteja ja lisäksi kukkia. Olen kokenut Interflora-palvelun ihan super näppäränä! 


Lahjaidea
Kukat netistä


Interflora on nettisivusto, josta pääsee lähettämään lähes mihin vain kauniita kukkia. Lähettäminen onnistuu siis Suomen lisäksi ulkomaille. 

Valikoimasta löytyy viherkasveja, asetelmia, valmiita istutuksia, kukkakimppuja, yksittäisiä kukkia ja ruukkukukkia. Ne on vielä lajiteltu näppärästi siten, että varmasti löytyy jokaiseen tilanteeseen sopiva kukka. 

Sivustolla klikataan ostoskoriin haluttu kasvi, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus laittaa mukaan lisätuotteita, esimerkiksi maljakko, herkkuja tai muuta kivaa. Sen jälkeen täytetään vastaanottajan tiedot ja haluttu toimituspäivä. Seuraavassa kohdassa pääsee kirjoittamaan halutun korttitekstin. Siihen kannattaa laittaa keneltä kukat ovat, sillä muuten vastaanottaja ei lähettäjää saa tietää. Toki jos haluaa olla salainen ihailija, niin sitten on asia erikseen. Khih. Tämän jälkeen pääsee laittamaan lisätoiveet, esimerkiksi jos haluaa, että vastaanottajaan otetaan yhteyttä ennen lähetyksen vientiä. Lopuksi täytetään lähettäjän tiedot ja tilaus maksetaan. 

Todella helppoa ja näppärää. Ja etenkin näin korona-aikaan minusta tämä on todella hyvä palvelu!


kukkakimppu
Kukkalähetys ilahduttaa


Ainakin meidän äiti on ilahtunut kukista ihan valtavasti (oletan, että nyyhkivä ihminen on ilahtunut) ja uskon, että niin ilahtuu jokainen lähetyksen saaja. Jos valitsee esimerkiksi ruukkukukan, niin kukista on iloa pitkäksi aikaa.

Olen muutamia kertoja itse saanut kukkalähetyksen ja täytyy sanoa, että kyllähän se on sykähdyttävä kokemus, kun saa soiton, että siulle ois tulossa kukkalähetys. Ja sitten vielä se jännitys, että keneltä ne kukat on! Aivan ihania hetkiä. 

Itselleni niistä ainakin tulee aina todella ylellinen ja yllätetty olo! 

Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan palveluun ja tekemään jonkun ystäväsi tai läheisesi todella onnelliseksi: * Interflora - kukkalähetys internetistä

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

18 kommenttia:

  1. Koronan myötä mekin ollaan löydetty Interflora! Äitiä ilahdutti yllätyskimppu ja konvehtituutti syntymäpäivänä ja juuri hetki sittein sain viestin, että Mummin mumminpäivänlähetys on päässyt perille. Kimput on olleet molemmilla kerroilla oikein kauniita ja reilun kokoisiakin, siis sellaisia joista on ilolla maksanut. Aiotaan näiden poikkeusaikojen jälkeenkin hyödyntää Interfloraa, kun asutaan aina kaukana jomman kumman sukujuurista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on niin ihania huomionosoituksia ja semmoisia, jotka eivät jää nurkkiin pyörimään turhana koskaan. Todella loistava palvelu, eikä mielestäni ole edes kallis :) Ihana kuulla, että työkin ootte ilahduttanu lähimmäisiä kukkasilla ❤

      Poista
  2. Kukat ilahduttavat aina. Niin ihana tällainen kukkalähetys.
    Aivan ihanaa äitienpäivä viikonloppua sinulle Hilu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne todella tekee <3 Ihanaa äitienpäivä-viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  3. Kukkaistervehdys on aina iloinen ja ihana asia. Interflorahan lienee yksi vanhimmista kukkaläheteistä Suomessa?
    Itse käytän suosikkikukkakauppojeni omia kuljetuspalveluita, hienosti toimii nekin.

    Korona-arki on tuonut paljon uutta. Eilen tilasin muutaman loppuneen tuotteen paikalliselta Ecoteekiltä ja jo illalla lähetys oli meillä.

    Ihanaa viikonloppua ja hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nettikaupat palvelevat. Ei varmaan montaa asiaa ole, joita ei pysty netistä hankkimaan :) Ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää myös Sinulle <3

      Poista
  4. Kukat ilahduttaa aina. Hyvää äitienpäivää <3

    VastaaPoista
  5. Olet eka, jonka olen nähny esittelevän kukkien lähettämistä! Ihastuttava idea! Miäkii oon tosi harmissani tän koronan ja vanhempien takia. Tuntuu, että muualla asiat löystyy, mut ne yli 70 vuotiaat on edelleen kotikaranteenissa yksin. Näin äitienpäivänä etenkin tuntuu pahalta. Vielä kun ite on hoitoalalla, niin olotila on vielä enempi ristiriitanen. Töissä kävellään maskit naamalla asiakkaiden kotiin ja toisaalla ihmiset pyörii kaupoissa kuten ennenkin. ja kotihoito käy urakalla monien asiakkaiden luo, eli kävijöitä on ties miten monta vuorokaudessa, mut omaiset ei voi käydä. Joku kultanen keskitie tähänkin nyt pitäis saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilanne tosiaan on moninainen, eikä millään pysty kukaan tietämään, että mikä on loppujen lopuksi se absoluuttinen oikea tapa toimia. Uskon, että kultainen keskitie alkaa löytymään pikkuhiljaa. Toivotaan, että ihan ylipäätään pian koronan kanssa löytyy jonkunlainen tolkku. Onhan tämä ihan käsittämättömän rankkaa aikaa kaikille.

      Poista
  6. Hieno idea tuo kukkalähetys.
    Olen itse riskiryhmässä, vaikkei ikä siihen vielä ylläkkään, mutta sairauksia on sitten sitäkin enemmän.
    Olen itsekkin lähetellyt lapsenlapsillemme pieniä paketteja siloin tällöin ja kortin juuri tulevana viikolla aion laittaa postiin.
    Tyttäreltäni sain eilen paketin, eli äitienpäivälahjan ja kyllä ne ilahduttaa, kaikki yhteydenotot, kun karanteenissa ollaan.
    ja sain mieheltäni salaista tietoa, että minäkin saan huomenna kukkalähetyksen, ihanaa!

    Kerran viikossa käydään maskit naamalla kaupassa ja se onkin sitten siinä, missä käydään, kotona ollaan oltu jo vaikka kuinka kauan aikaa.
    Onneksi meitä on täällä kaksi, mutta voin kuvitella sellasia ihmisiä, jotka asuvat yksin, niin varmaankin alkaa jo olla todella masentavaa aikaa.
    Itsekkin tässä jo on masennusta lähellä monesti ollut, kun on niin ikävä lapsenlapsiani ja kaikkia lapsiani myös tietty!
    Mutta toivotaan, että jonkinlainen apu ja tai rokote tähän pian saataisiin...
    Hyvää huomista äitienpäivää toivottelen sulle sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tuo on hyvä pointti, että ei se välttämättä ikää katso, että joutuu nyt olemaan karanteenissa! Toivotaan tosiaan, että pian jotain helpotusta saataisiin <3 Ihanaa uutta viikkoa Sinulle <3

      Poista
  7. Interfloran kukkapalvelu on huippu. Olen tänä keväänä tilannut äidilleni pääsiäiskukkakimpun sekä nyt äitienpäiväksi äitienpäiväruusun, josta tuli juuri ilmoitus, että lähetys on toimitettu perille.

    Ihanaa äitienpäivää sinulel!

    VastaaPoista
  8. Minäkin lähetin äidilleni kukkia Interfloran kautta (Norjasta Suomeen) ja palvelu on aina toiminut hienosti!

    Minä koen todella stressaavaksi ja pelottavaksi sen, etten pääse nyt Suomeen ja pelkään koko ajan, että iäkkäille vanhemmilleni tapahtuu jotakin. En olisi ikinä osannut kuvitella, että olemme tällaisessa tilanteessa. Puhun vanhempieni kanssa puhelimessa noin 3 kertaa viikossa ja isän kanssa kirjoittelemme myös viestejä.
    Hartain toiveeni on päästä Suomeen vielä kesän mittaan.

    Voihan hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että pian tämä tosiaan helpottaa ja pääset Suomeen <3 Ihana, että soittelet vanhemmillesi. Ne ovat varmasti tärkeitä puheluita <3

      Poista
  9. Onpas hauska idea tuo kukkalähetys näin korona aikaan ja varmasti äitisi ilahtuu suuresti. Asustelen itse ulkomailla ja oisin halunnut muistaa äitiäni juuri kukkalähetyksellä, mutta jotenkin olin laiska ottamaan selvää suomalaisista lähetyspalveluista. Kiitos hyvistä vinkeistä ja ihanasta tekstistä!

    VastaaPoista
  10. Hei,
    Anteeksi, mutta vain sanoa, että olemme paikallinen yritys ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille toiminnan lisäämiseksi tai ostoksen tekemiseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai whatsappilla.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com
    WhatsApp: +33752366330

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!