Lahden Pihapiiri-messut

Lahden Pihapiiri-messut ovat tänä viikonloppuna Lahden messukeskuksessa, eli vielä ehdit käymään. Suosittelen lämpimästi! Tapahtuma vaikutti melko pieneltä verrattuna Kevät-messuihin, mutta ilmapiiriltään se oli aivan ihana. Juurakoita ehkä olisi voinut olla enemmän, mutta toisaalta taas perennoja ja muita ihanuuksia oli todella paljon. Myyjilläkin oli hyvin aikaa jutella asiakkaiden kanssa, joka ainakin itsestäni oli erittäin mukavaa.





Lähdimme eilen Pipo-otuksen, eli Tavaroiden taikamailma-blogin kirjoittajan kanssa messupäivää viettämään. Lähtö tehtiin ihan extempore ja vaikka emme olleet aiemmin nähneet kuin lyhyesti, tuntui kuin olisimme tunteneet vaikka kuinka kauan. Juttua riitti ja kivaa oli. Kiitos Pipo-otus mukavasta seurasta <3 




Näin myös muita blogiystäviä messuilla. Versoja Vaahteranmäellä-blogin Riinan kanssa tapasimmekin jo Kevät-messuilla, mutta nyt pääsin tutustumaan myös Katiin (Kati Jukarainen-blogi), Ansuun (Tuuliannikantuvassa-blogi), Cheriin (Autuas olo-blogi) ja Suviin (Kesätuulian mutamäki-blogi). On ihan mieletöntä, kuinka ihanasti nämä kauan bloganneet upeat naiset ottivat aloittelijan vastaan. Kiitos, olette parhautta <3 















Kävimme kuuntelemassa Ansun esitelmän romutaiteesta. Esitelmä oli niin ihana ja hauska, että olisin voinut kuunnella Ansua vaikka kuinka kauan. En tiedä, kuinka paljon Ansu on ollut tälläisiä esitelmiä pitämässä, mutta aivan mahtavaa kuunneltavaa. Hienoa Ansu <3 Ja voih, ne kaikki ihanat "romu-otukset", jotka olivat niin suloisia ja hauskoja. 








Riina kertoi, kuinka kotia voidaan jatkaa puutarhan puolelle. Paljon hyvää asiaa, joka tiivistettynä oli: ei ole väliä, onko piha suuri, pieni tai hankalan muotoinen. Tärkeää on se, että se näyttää asujiltaan. Kun tuo sitä tyyliä pihaan, jota on kotonakin, jatkuu koti puutarhassakin.  Riinalla on messuilla myös oma osasta, jossa neljään neliöön on tehty Riinan oloinen paikka. Ja se muuten on ihana!











Messuilta ostin ihanan hortensian, kallan-juurakoita ja pöllön. Ja kotiväelle vähän herkkuja ;) Ihana päivä oli ja olin niin onnellinen, kun messuille pääsin, vaikka olinkin jo luullut, että ne jäävät välistä. 








Tänään tosiaan vielä messuilla kerkiää käymään, joten messufiilis kassiin ja matkaan :) Ainoa, joka itseäni jäi harmittamaan, oli se, että näin jälkikäteen huomasin, että messuilla oli muitakin bloggareita samaan aikaan, joita en tunnistanut, eikä tullut moikkailtua. Seuraavissa kinkereissä sitten! Ehkäpä Kotipuutarha-lehden Puutarhabloggari-tapaamisessa? 

Täällä paistaa aurinko, joten lähen ulos puuhailemaan. Taimia olenkin jo kasvihuoneeseen vienyt nautimaan väljemmästä elämästä. Yöksi heidät tosin vielä kannan takaisin sisälle.

Mukavaa sunnuntaita <3

46 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, varmasti mukavat messut!Aurinkoa päivääsi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Maiccu <3 Täällä paisteli aurinko aamulla ja nyt sataa vettä. Niin se vaan keli muuttuu. Ihanaa sunnuntaita Sinulle :)

      Poista
  2. Hienot kuvat ja esiin nostamasi messujen annit. Olet kuvannut juuri niitä juttuja, jotka itsellekin jäivät jotenkin mieleen messuilta. Kiva, että teit tämän postauksen. Muistini kaipasikin virkistystä.
    Hyvää vappuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä erittäin mukavat messut <3 Kivaa vappuviikoa myös Sinulle <3

      Poista
  3. Hehee, sie teit tämmösen kunnollisen messupostauksen. :D Mie jäin fiilistelemään niin muita juttuja. Tuo siun ostama hortensia on kyllä niin kaunis. :) Kiva että lähdettiin! <3 Kai kotiväki oli herkuilla lepytelty? Oli niin "hurja" määrä ostoksia sulla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl mahtis reissu <3 Kotiväki oli oikein tyytyväisiä. Jokainen sano: Oho, ompas isoja lihapiirakoita. hahahahah :D

      Poista
  4. Messut ol mukavat, perjantaina käytiin. Hyviä kuvia oot ottanu, mie en yhtään kuvvoo ottanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekään en kauheasti kuvannut, kun halusin nauttia kaikesta ihan "livenä" eikä vaan linssin läpi :)

      Poista
  5. Lahden messut näyttävät olleen ihkaoikeat MESSUT!
    Puutarhabloggarit, kuten puutarhaihmiset yleensäkin ovat ihania. Ihan kaikki.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä, nää oli tosi hyvät messut <3 Yhteinen harrastus usein yhdistää :) Mukavaa sunnuntai iltaa myös Sinulle <3

      Poista
  6. Beiben kanssa messuiltiin myös lauantaina Lahdessa. Mutta minähän en ketään "tuttuja" siellä nähnyt!
    Mukavat messut oli, viihdyttiin hyvin ja kivoja hankintoja tehtiin!

    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei törmätty sielä. Me taidettiin tulla sinne niihin aikoihin ku te jo lähditte. Kivoja ostoksia olitte tehneet :) Kivaa sunnuntai-iltaa myös Sinulle <3

      Poista
  7. IIIKS mitä ihanuuksia. Tuonne en uskaltaisi mennä, koska kävisi villiinnys ja tänne lumen keskelle ei voi vielä mitään istuttaa.

    VastaaPoista
  8. Onpa ollut kivat messut ja ihania kaikki nuo kukkaiset taideteokset.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tosi kovasti näistä messuista :) Oli paljon kaikkea mukavaa. Kivaa sunnuntaita myös Sinulle ja kivaa uutta viikkoa <3

      Poista
  9. Olipa varmasti mielenkiintoiset messut!
    Kivoja nuo romuotukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Romuotukset olivat tosi ihania ja Ansu kertoi niistä upean eläväisesti ja kivasti :)

      Poista
  10. Hyvät oli messut. Tänään kävin ja blogimaailmasta tuttuja en nähnyt ketään. Tai näin Katin kuuluttamassa mutta moikkaamaan en ehtinyt.

    VastaaPoista
  11. Onpa hauska idea tuo aita puupölleistä! Mietin vain, että mitähän perheeni miehet tuumaisivat, jos sellaisen tekisin ja sitten sanoisin, että katsoa saa, muttei polttaa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisihan siitä tulla pientä sanomista 😉 Meillä mies sanoi heti, että hukkaan menee hyvät puut... khih.

      Poista
  12. Kyllä niin harmittaa kun ei nähty. Olin niin odottanut, että tavataan:) No kuten viestiteltiinkin, niin ehditään kyllä ja välimatkakaan ei ole kummoinen. Tykkäsin kanssa näistä messuista tosi paljon, melkeinpä voisi sanoa, että veivät voiton Helsingin messuista. Hauskaa Vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama juttu! Treffaillaan kuitenkin kesän aikana <3 Olen samaa mieltä, että nämä olivat mukavammat kuin Helsingin messut. Kivaa vappua myös Sinulle <3

      Poista
  13. Hienoja oivalluksia!Eritoten tuo naisen leninki kukkineen!On varmasti ollut paljon upeaa ja kaunista katseltavaa.
    Hauskaa vappua!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmiset ovat tosi kekselijäitä, ei voi kuin ihailla <3 Mukavaa vappua myös Sinulle <3

      Poista
  14. Olipa kiva messukatsaus! 😊
    Ja kiitos lämpimistä sanoistasi ja tsempistä jo eilen messuilla ennen esitystäni!
    Ja oli niin kiva tavata jo toisen kerran. Blogiystävien kesken on kyllä niin ihana yhteishenki. Ja hauskaa, kuinka olimme yhtäkkiä melkein kaikki samaan aikaan paikalla.

    VastaaPoista
  15. Jollekin messuille olisi ihana päästä. Rakentaja messut meni sivu suun kun olimme reissussa. Oikein ihanaa vappua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messut ovat ihan kivoja tapahtumia. Toivotaan, että löydät sopivat messut ja aikataulutkin natsaavat :) Ihanaa vappua myös Sinulle <3

      Poista
  16. Todella mielenkiintoisia esineitä. Romuotukset ovat mahtavia.

    VastaaPoista
  17. Minä myös tykästyin romu otuksista. Paljon kaikkea kivaa.

    VastaaPoista
  18. Kiitos Hilu, että huomioit minut. Olet niin mahtava tyyppi 😊. Messut olivat kivat ja postaan omat kokemukset keskiviikkona. Vappuna yritän laittaa mökkipihaa kuntoon. Iloista vappua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi <3 Ihan harmitti, kun en kerinnyt enempää jäädä juttelemaan. Esitystäsi oli todella ilo kuunnella ja katsoa <3 Jään odottelemaan postaustasi, kiva kuulla miten sinä näit tuon kokemuksen :) Ihanaa vappua Sinullekkin <3

      Poista
  19. Lueskelin parista blogista näistä Lahden pihapiiri-messuista ja jäinkin miettimään, että kummat vaikuttivat kivoimmille - Kevätmessut vai nämä Lahden messut? Kevätmessuilla kun itseäni ahdistaa se markkinameininki ja väenpaljous, ja nykyisin myös perennamyyjiä on ollut aika vähän. Kuulin, että Lahdessa ois ollut erikoisperennojakin useammalla myyjällä matkassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse henkilökohtaisesti enemmän tykkäsin näiden messujen tunnelmasta. Vielä kun juurakoita olisi ollut enemmän, niin olisi kyllä olleet aivan täydelliset :)

      Poista
  20. Kiva messupostaus ja hauskoja tuollaiset tapaamiset♥ Upeat kuvat olet ottanut, on kyllä ollut vaikka mitä nähtävää ja ihasteltavaa noilla messuilla! Hortensiat on ihania! Kauniita kevätpäiviä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat tosiaan kivat messut <3 Hortensiat tosiaan ovat aivan ihania. Ihania kevätpäiviä myös Sinulle <3

      Poista
  21. Kivasti postattu.
    Tykkään ensimmäisestä ja neljännestä kuvasta, niissä näkyy kokonaisuus, toisin kuin omissa samoista kohteista otetuissa kuvissa.
    Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  22. Kiva postaus messuilta ja hauskoja ideoita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!